Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 The lone wolf dies but the pack survives - Niylah

Go down 
ForfatterBesked
Elena

avatar

Humør : "You don't get it, Simon. You don't understand what it's like to live always at war, to grow up with battle and sacrifice. I guess it's not your fault. It's just how you were brought up-”
Fag : Hvem har tid til en skole, når man har sin familie at tænke på??
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: The lone wolf dies but the pack survives - Niylah   Ons maj 09, 2018 1:09 pm

S: The black hounds territorium
T: Eftermiddag aften
O: FLokkens omgivelser
V: Mild solskin, vindstille.
P: Link
Emne til: @Niylah <3


Hun havde overvejet hvor meget lettere det ville være at løbe rundt i sin ulve form, end i sin menneskeform. Men pt trackede hun, og det var hun også god til i sin menneskeform. Der gik ikke den dag hun tænkte på alt der var gået galt, men hun prøvede at holde det hen. Være den person, som hendes far håbede hun ville blive en dag. Elena havde et svær placeret på sin ryg og to mindre daggerts siddende i bæltet. Hun opfangede andre formskiftere i området pludselig, men før hun nåede at reagere på mere så havde den floks medlemmer omringet hende. Elena så sig omkring, som de snerrede af hende. Hun bukkede hovedet stille.
"Take me to your alpha," sagde hun blot for det var formskiftere. Hun vidste de måtte have en eller anden alfa. En af ulvene kom nærmere hende og bed let ud efter hendes ene lår for at få hende til at gå. Elena fik derved benene i sving og fulgte med ulvene ind på deres territorium. Hun blev ført hen til alfaen, og imens de ventede på vedkommende så skiftede de form. En af dem kom hen for at gribe om Elenas arm imens, men Elena triggerede hurtig sin ene daggert.
"Don't touch me or I will cut you," et smørret grin kom fra fyren som en anden greb hendes arm bagfra og hun tabte daggerten. Et lille spark bag knæhasen og hun stod på knæ til når deres alfa kom ind for at se hvad de havde fundet i skoven. "Cut you it is," vrissede hun lidt men flyttede sit blik imod alfaen som kom ind. Elenas nok lettere fjendtlige ansigt ændrede sig dog ekstremt, da hun først fik øjenkontakt med den alfa de ventede på. Det var ikke bare hvilken som helst alfa.
"Nana," hviskede hun næsten åndeløst og kæmpede for at komme op på benene - men fik bare endnu et spark og blev holdt ned igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Niylah

avatar

Humør : Ai laik Heda non na throu daun gon ai (I’m commander, no one fights for me)
Antal indlæg : 71

IndlægEmne: Re: The lone wolf dies but the pack survives - Niylah   Tors maj 31, 2018 6:49 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har sort tøj på Link. Hun har sorte sko på (Se første link)
- Hår + Makeup + Smykker Hendes hår er flettet sammen Link. Hun har sit velkendte ansigtsmake-up på ud Link. Hun har også smykket mellem sine øjenbryn (et symbol på hendes magt) Link
- Andet Hendes trone, og nogle vagter ved siden af hende Link
- Accent Hun taler med en ukendt accent

Det var som om, at kaoset langsomt var ved at forsvinde, folk hun havde manglet, var langsomt på vej tilbage. Selvfølgelig var der stadigvæk problemet, at hun var et sted, som hun ikke rigtig kendte til, og havde et savn til den verden, som hun oprindeligt var fra. Det var en verden, hvor alt gav mere mening, og hun behøvede ikke bekymre sig, om at miste dem hun elskede, fordi de altid var tæt på hende. Denne verden var så fremmede, og mærkelig, de gange hun havde forsøgt, at bevæge sig ind imod byen, havde hun været tvunget tilbage til skoven, da der var alle disse mærkelige ting. Der kom lys fra svævende ting, folk kørte rundt i hestevogne, hvor der ingen hest var foran, og folk var klædt i mærkeligt tøj. Generelt forstod hun sig ikke på denne verden, også selvom hun havde forsøgt, på at sætte sig ind i den, og dog følte hun sig ikke rigtig for den. Om ikke andet, så havde hun sin flok, og mange flere syntes at komme tilbage, folk hun for længst havde troet, at hun havde mistet, og som dog endelig kom tilbage. Hun var genforenet med Caleb, Tatia og Odette, og selvfølgelig håbede hun på, at Raksha og Rhaella ville komme tilbage igen.
Hun blev kastet ud af sine tanker, da nogle vagter kom ind og sagde at der var en fremmede, hun rynkede brynet og fulgte med dem ind, i det de havde bygget, som tronsalen. Hun betragtede kvinden, som vagterne syntes at havde bragt ind, en der virkede underlig bekendt, og dog kunne hun ikke helt se hvordan. Hun mindes ikke just, at havde set kvinden her, og dog var der træk ved hende, som var meget bekendte. Hun hævede øjenbrynet, som kvinden truede en af vagterne med en kniv, og hendes vilje til at kæmpe, var noget der mindede hende om både Tatia, men også Wade når han blev vred. Hendes øjne var meget lig det af Wades, hendes hår en god blanding af Tatia og Wade, og med et blev hun mindet om den skønne lille pige, som var en blanding af hendes kære veninde, og hendes kære søn. Det blev dog ekstra tydeligt, da tøsen kaldte hende Nana, og med et var det som om, at hun var taget tilbage til den tid, hvor alting var bare en smule mere simpelt. Hun holde sin hånd op, som for at stoppe vagterne "Elena?" hun hævede øjenbrynet spørgende, og bevægede sig frem imod den unge kvinde, dog med alle de andre, klar til at angribe, skulle hun finde på noget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena

avatar

Humør : "You don't get it, Simon. You don't understand what it's like to live always at war, to grow up with battle and sacrifice. I guess it's not your fault. It's just how you were brought up-”
Fag : Hvem har tid til en skole, når man har sin familie at tænke på??
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: Re: The lone wolf dies but the pack survives - Niylah   Fre jun 01, 2018 3:44 am

Som Niylah løftede hånden op og vagterne stoppede. Så rejste Elena sig op, og vrissede lidt af en af vagterne. Tydeligvis en hun ville have en lille snak med senere, hvis ikke en kamp session - hvem vidste? Elena flyttede dog blikket over imod Niylah som hendes navn blev sagt.
"Who else would I be?" Spurgte hun og slog en anelse ud med armene. Hun havde ledt og ledt efter sin familie. Den eneste hun havde haft selskab med var Blake, men ham var hun også blevet væk fra i sidste ende. De sidste ord hendes far havde sagt til hende, ringede i hovedet på hende det sekund hun fik øjenkontakt med Niylah. Savnet til ham var størst af alting. Hun savnede sin far, han havde lovet at komme tilbage - han havde lovet det, men Ramsay. Ramsay havde sørget for hun havde været mere eller mindre alene - til Luna havde fundet hende. Til før hun kom her.
"Em don jak ething op kom ai," (He took everything from me,) sagde hun så på deres sprog. Det var trods alt hendes far der havde lært hende. Dog efter at have holdt vejret længe nok, var det på tide for hende at træde ud af det indelåste slot og faktisk lade sig selv gå lidt. "I lost him," hviskede hun lidt som hun mærkede tårerne pressede sig henover hendes kinder. "I lost him," gentog hun og førte stille hånden op foran sine læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Niylah

avatar

Humør : Ai laik Heda non na throu daun gon ai (I’m commander, no one fights for me)
Antal indlæg : 71

IndlægEmne: Re: The lone wolf dies but the pack survives - Niylah   Fre jun 01, 2018 8:39 pm

Hendes svar tilbage, mindede hende så meget om Tatia, den kampgejst som var i den unge kvinde, men også det rappe svag som kom tilbage. Hun var så meget som sin mor, og den unge tøs vidste det måske ikke engang. Hun vidste ikke hvor meget af sine forældre, Elena i sidste ende var vokset op med, så vidt hun vidste var det ikke meget med Tatia, og en smule med Wade. Det blev specielt tydeligt, som hun snakkede deres sprog, Trigedasleng, et hun sikkert havde lært fra sin far. Hun trådte dog tættere på den unge kvinde, som tårerne syntes at komme frem, og alt selvkontrollen forlod hende. Enkelte vagter så forvirret på hinanden, som vidste de ikke hvad der skete, og dog som Niylah holdte sin hånd op, forlod de alle rummet, hvilket efterlod Elena og Niylah tilbage, som de eneste i det store rum.
Hun gik ud fra at Elena snakkede om Wade, om hvordan hun havde mistet ham, hvilket de alle havde gjort. Hun blev mindet om de første par dage, da de var kommet til denne fremmede og underlige verden, om hvordan hun havde mistet så mange hun holdte af. Hun kunne huske hvordan følelsen, af at have ingen form for kontrol, havde ramt hende hårdt det første stykke tid, og på en måde, kunne det også se i hendes hårde persona, som tog over hende. Hun hadet at føle sig svag, og når hun følte sig svag, opførte hun sig ofte led og kontrolleret. Hun lagde blidt sin hånd imod Elena's kind "We all lost him, I know it hurts, it hurts me too" indrømmede hun måske for første gang, i så lang tid, det gjorde så ondt, at miste alle hendes børn, de var alle forsvundet "I found your mother" sagde hun, som kunne det bringe blot en smule glæde, frem i denne ødelagte unge kvinde, som havde mistet alt hun kendte til.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena

avatar

Humør : "You don't get it, Simon. You don't understand what it's like to live always at war, to grow up with battle and sacrifice. I guess it's not your fault. It's just how you were brought up-”
Fag : Hvem har tid til en skole, når man har sin familie at tænke på??
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: Re: The lone wolf dies but the pack survives - Niylah   Søn okt 07, 2018 5:54 am

Elena tog en dyb indånding, det var første gang nogle i lang tid faktisk kendte hendes far og forstod den selv samme sorg i at miste ham. Tårerne gled stille henover Elenas kinder. Dog som Niylah fortalte at hun havde fundet hendes mor, frøs Elena fast i få sekunder. Det var et rent chok. Efter at have ledt så mange år, så var muligheden lige foran hende. Niylah havde fundet hendes mor. Efter 23 år uden sin mor, var hun inden for række vide, og selvom Elena altid havde troet hun var klar - følte hun sig langtfra klar. Hvad hvis hun ikke var blevet den hendes mor håbede? Hvad hvis hun var en stor skuffelse eller hendes mor ikke engang kunne huske hvem hun var? Elena sank en klump.
"That.. its great," fik hun sagt næsten åndeløst og tørrede sine øjne. "I have someone you should meet," tilføjede hun og tog en dyb indånding. Hun nikkede let til Niylah om hun skulle følge med hende udenfor. Elena tog en fløjte op og spillede en enkelt melodi. Få minutter efter det kom en lille sort ulveunge løbende igennem skoven og direkte hen til Elena.
"This is my daughter," sagde hun til Niylah før hun satte sig på hug og løftede ulveungen op i sin favn.
"You can change back now, remember what I told you. Just relax, inhale and-" smilede Elena som hendes ord virkede og den lille pige kom frem fra ulveskikkelsen. Kun 2 år men som Elena i selv samme alder, en som lærte hurtigere en underviseren egentlig kunne følge med til. Niylah ville kunne huske den lille ting om Elena.
"My name is Aphrodite, nice to meet you," smilede Aphrodite. "You got really pretty eyes," tilføjede den lille pige hurtigt. Den lille pige havde Elenas sorte lokker og de klareste blå øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The lone wolf dies but the pack survives - Niylah   

Tilbage til toppen Go down
 
The lone wolf dies but the pack survives - Niylah
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Skoven-
Gå til: