Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 proof you can-- Niylah ( XX )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: proof you can-- Niylah ( XX )   Søn nov 19, 2017 12:36 am

@Niylah

Klokken: 13
En lille lysning nær lejeren

Kulden havde klart ramt landet, skoven var kold og våd, dog tog træerne det værste af regnen der fortsat faldt ned. Det havde været endnu en hård uge uden tvivl, der var så meget at vænne sig til, han var ikke alene længere, han var en del af en flok, en stor en der snakkede et mærkeligt sprog mange af dem, han forstod ikke et ord men de havde taget ham til dem. Selvom de intet vidste om ham, men heller ikke ville komme til, Blaze anede ikke engang hvem han selv var, før han var kommet hertil havde han ikke haft et navn, han havde levet i skoven alene i et halvt år efter at være flygtet fra byens nymodens teknologi han ikke brød sig om.
Han havde ikke boet her længe med dem, men han havde fundet ud af at han ville være en kriger, dem var der en del af og de alle så, så seje og stærke, han havde ikke været i tvivl om at han ville være en af dem, men han skulle jo også passe ind et sted.
Han havde bygget sit eget simple telt, hvor han holde til når han skulle sove, eller slappe af.

Denne dag stod han dog i en lille lysning, regnen dryppede ned ad hans bare overkrop, og de mange dybe ukendte ar pryde tydeligt hans ryg, det var stadig et mysterium hvor de kom fra. Men det var der ikke tid til at tænke over, han stod sammen med hans læremester, med en stav i hånd og fokuseret blik, som han holdt øje med de udfald manden lavede og undgik dem.
Han pruste svagt de havde trænet siden efter maden, men han var endnu ikke færdig, den store mand sagde en masse men han forstod det ikke, prøvede bare at opfange de bevægelser han lavede og genspejledes dem  nogenlunde rigtig, selvom han dog lavede nogle fodfejl. Den ene gang blev han sendt ned på jorden da mandens stav væltede ham fordi han ikke havde stået ordenligt Blaze pruste irriterede som han kom på bene igen, for at stille sig klar igen. Han bemærkede ikke at deres ledere, kom nærmer mod det sted de trænede.
Tilbage til toppen Go down
Niylah

avatar

Humør : Ai laik Heda non na throu daun gon ai (I’m commander, no one fights for me)
Antal indlæg : 71

IndlægEmne: Re: proof you can-- Niylah ( XX )   Man dec 25, 2017 3:09 pm

Påklædning
- Tøj Hun er iført noget mørkt tøj Link + bagfra
- Hår + Makeup + Smykker Hendes hår er flettet sammen Link. Hun har sit velkendte ansigtsmake-up på ud Link. Hun har også smykket mellem sine øjenbryn (et symbol på hendes magt) Link

De havde efterhånden, fundet sig til rette ved denne verden. Selvfølgelig snakkede folk, om hvordan de savnede deres gamle verden, men det så ikke ud til at de ville kunne komme tilbage igen. Det eneste problemtik, hun selv fandt ved dette sted, var at hun havde mistet så mange af dem hun holde af. Hun havde ikke Wade, Raksha, Rhaella, Tatia, Audrey, Luna og endda Caleb manglede hun. Hun var sat i en verden, hvor hun skulle tage sig af sit folk, men hun manglede sine nærmeste. Hun manglede også sin datter, eller generelt alle sine børn, men den datter hun troede død, som hun endelig blev genforenet med, men nu taget fra. Dog var hun stærk for sit folk, hun var stærk for dem hun skulle lede, for hvis de havde en svag leder, ville flokken kun blive svagere og til sidst opløses. I disse hårde tider, hvor de var et ukendt miljø, måtte de stå bag en stærk leder, noget som hun helst gerne skulle være. Hun sukkede og med armene foldet bag sin ryg, begav hun sig ud fra sit telt. Hun havde snaket med D'avin, hendes rådgiver og præst, han var den eneste stærke forbindelse, hun havde vedligeholdt fra deres oprindelige verden.
Som hun begav sig rundt i lejren, gav hun et smil og nik, til hver enkel af hendes folk hun mødte. Det var dog også her, at hun opdagede Gustus, en stærk kriger og lærer, han stod ofte for at lærer de fremtidige krigere, når Niylah ikke selv havde muligheden. Ikke desto mindre, skulle hun godkende hver enkel af krigerne, det var hende der gav godkendte de, som gerne ville kæmpe som krigere. Det så ud til at Gustus, endnu engang stof for læringen af den nye, denne Blaze. Hun begav sig imod dem, og da Gustus lagde mærke til hende, stoppede han op og vendte sig imod hende "Heda" sagde han med respekt og et mindre smil på læberne. Han bukkede som altid for hende, og derpå vendte hun sig blik imod Blaze "Ha ste granplei?" (How is the training) spurgte hun nysgerrigt. Hun skulle trods alt sørge for, at de som kæmpede i hendes flok, besad styrken og ilden til at kunne det. De satte styrke over alt, så alle former for svagheder, var kastet væk mens de var unge. Gustus skar en grimasse "Tu don ban au legs" (two left legs) han klukkede og rystede på hovedet. Blaze havde trænet i nogle måneder, ikke nok til at kunne blive en kriger, men man kunne da håbe, at denne unge mand ville blive en god kæmper.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
proof you can-- Niylah ( XX )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Skoven-
Gå til: