Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Roadtrip memories - Nathan

Go down 
ForfatterBesked
Livia

avatar

Humør : The best stuff happens when you take a chance.
Fag : Sprog, Besværgelser og Kemi
Antal indlæg : 94

IndlægEmne: Roadtrip memories - Nathan   Lør nov 11, 2017 3:06 pm

Tid: 16:30-ish
Påklædning: Hehehehe <3
@Nathan <3

Da Nathan havde fortalt at han ville hive Roy med på en Roadtrip, var Livia taget med. Hun havde brug for en pause fra skolen og i det hele taget bare hendes daglig dag. Så Nathan fik sin søster, Jessalyn, til at joine også.
De fire, var kommet til et stop, hvor de så der var tilbud af gratis pizza, hvis man posede for et billed.
Livia steg ud af bilen, som de havde kørt i og strakte sine ben, de havde alle siddet ned alt for længe, så det var kun godt at komme ud af bilen og gå lidt rundt.
Hun så skiltet med et billed for gratis pizza og smilede så over til Nathan og gik med luskede skridt hen til ham og spurgte "So.. I was wondering if you like free pizza?". Hendes blik og smil var legesygt, et blik som kun kom frem i nærheden af Nathan. Det overraskede hende hver gang, men det gjorde hende også lidt glad. At vide at der var flere sider til hende, end bare hendes normal og videnbegærlige selv.

//Sorry it's so short D:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nathan

avatar

Humør : Magic makes life more easy
Fag : Do I have to take classes to???
Antal indlæg : 102

IndlægEmne: Re: Roadtrip memories - Nathan   Lør nov 11, 2017 11:06 pm

Dette eventyr var gået som planlagt. Perfekt kidnapning af alle medlemmer og de var taget ud af landet. En ting var Nathan trængte til at komme ud, han vidste Jess også trængte til det. Desuden ville han have Roy med, og Livia kunne han af en eller anden grund ikke gå uden at tænke på - så hvorfor ikke tage hende med også!? Så snart bilen stoppede sprang han nærmest ud og strakte sig med armene helt op i luften. Et smil bredte sig tilfreds på hans læber som Livia kom hen til ham med det her legesyge smil der gjorde ham blød i knæene. Spørgsmålet fik ham til at fnyse lidt.
"Pff. Me Like free pizza? Who do you think I am?" Han rystede let på hovedet og så super seriøst på hende kort; "Matter of fact. I looooooooooooove free pizza," pointerede han som meget vigtig viden.
Så tog han efter lidt tid blikket fra hende og så det fine skilt der stod. Han skar en kort grimasse.
"Sounds almost too good to be true, but lets go for it!" smilede han skævt til hende. Derpå lagde han sin arm omkring hende uden rigtig at tænke over det - han gjorde det bare. Derpå gik han over imod stedet, først lidt efter opdagede han, at han faktisk havde lagt armen om hende og nu ville det bare være underligt ikke at gøre det. Desuden kunne han faktisk godt lide det, så han lod armen blive der.
"We are here to pose for the free pizza," sagde Nathan så og tog armen væk som de kom indenfor. Manden nikkede til dem, og pegede over imod hvor man kunne få taget billeder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Livia

avatar

Humør : The best stuff happens when you take a chance.
Fag : Sprog, Besværgelser og Kemi
Antal indlæg : 94

IndlægEmne: Re: Roadtrip memories - Nathan   Søn nov 12, 2017 12:19 am

Livia grinede, da han sagde at han ikke blot kunne lide gratis pizza, han elskede det.
Hun smilede også, da han smed armen om hende og de begav sig imod indgangen. Ad ren refleks smøg hun selv armen om bag på hans ryg, så hun hendes hånd hvilede i hans side.
Hun så kort op på Nathan, som de kom indenfor og han snakkede til manden. Hun stod lidt, inden hun fulgte med Nathan i retningen, som manden havde peget. Det virkede lidt sketchy, men så igen, det gjorde de fleste af de steder de ellers havde været, men det havde vist sig, at stederne var ret fine alligevel. Hvilket havde overrasket hende lidt.
Hun smilede let, da de stod ved det lille område, hvor der kunne blive taget billeder. En ung kvinde kom hen til dem. "You're here for the photos?" spurgte hun og Livia nikkede.
Hun så på Nathan og var lige ved at tage hans hånd i hendes, men hun stoppede sig selv og spurgte "How do you wanna pose, Nathan?". Hun gik hen og stillede sig ved en lille linje, der var på gulvet, som indikerede hvor man skulle stå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Roadtrip memories - Nathan   

Tilbage til toppen Go down
 
Roadtrip memories - Nathan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: