Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 No! Leave me alone! Get away! Please! ~ Carmen

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: No! Leave me alone! Get away! Please! ~ Carmen   Lør nov 14, 2015 12:15 am

Sted: Skoven, udenfor Gaia.
Tid: Aner det ikke, men det er nat.
Omgivelser: Skoven - træer, buske, hele molevitten.
Vejr: Mørkt og koldt. Det er fuldmåne.
Årstid: Efterår.
Dag: Fredag.
Påklædning: Simpel hættetrøje, en grå T-shirt indenunder. Et par sorte jeans og sorte sko dertil. Håret er krøllet og sjusket.


Det værste, der nogensinde kunne ske, var sket. Lige den aften. Den fredag aften. Isaac havde lagt i sin seng og været tæt på at sove, da han havde hørt en lyd ude ved hoveddøren. Han boede i en shitty, lille lejlighed uden nogen form for hverken meget lys eller varme. Mildest talt, ja, et shitty sted. Men eftersom han havde boet der siden han ankom til byen Gaia, dengang han var seksten år, så havde han bare aldrig fundet sig et bedre sted at bo. Pengene var der ikke. At få arbejde lå ikke til ham. Han brød sig ikke om nærkontakt med andre mennesker på den måde eller at blive hundset rundt med. Ikke lige nu, i hvert fald.

Faren havde Isaac og var oven i købet brudt ind i lejligheden. Den stakkels, nu, nitten-årig dreng havde faret op fra sin seng og var næsten gået i panik på stedet. Med det samme vidste han, at han måtte væk. Flygte fra stedet. Faren skulle ikke få lov til at få sine fingre i ham, for han vidste godt, at han dengang havde gjort noget forkert ved at flygte hjemmefra. Men helt ærligt, så havde han aldrig troet på, at faren nogensinde ville finde ham igen. Men nu stod Isaac og faren ansigt til ansigt. Farens øjne afspejlede raseri. Isaacs afspejlede skræk. Men hurtig som den unge mand var, slap han ud af lejligheden uden så meget som en skramme. Derefter flygtede han ned af trapperne i den shitty bygning og greb sin ødelagte cykel ude foran på gaden. Det var tydeligt at høre, at faren var lige bag ham, da faren udstødte høje råbe af raseri. Isaac var flygtet ud af byen og ud i skoven, uden rigtig at vide, hvorhen han ville flygte hen. Faren var lige i hælene på ham i sin bil.

Langt ind i skoven nåede Isaac alligevel, nu på egne ben, før faren, også på egne ben, fangede ham. Greb fat i ham og væltede ham ned i skovbunden. Faren begyndte at slå løs på sin søn, der i panik tog armene op foran sit ansigt og råbte efter hjælp. Slag efter slag blev hårdere og mere voldeligt. Luften blev slået ud af lungerne på Isaac og han var ikke længere i stand til at råbe efter hjælp. Faren var splitterravende gal. Han slog løs på den stakkels dreng, der efterhånden blødte flere steder, både i ansigtet og på rundt på kroppen. Svagere og svagere, blev han ligeledes. Og idet Isaac var svagere end nogensinde før, mærkede han sin far trække ned i hans bukser og underbukser..
Tilbage til toppen Go down
Isabelle

avatar

Humør : …This problem with men… they always underestimate a woman
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 30

IndlægEmne: Re: No! Leave me alone! Get away! Please! ~ Carmen   Lør nov 14, 2015 12:44 am

Det var tæt på fuldmånen, så selvfølgelig holdt de sig ude i skoven på den tid. Alt andet var for farligt for andre. Carmen havde sørget for at hele hendes pack var her. Hun havde trods alt et ansvar. Hun behøvede ikke at udføre sin forvandling og ej gjorde de andre. Det handlede om kontrol i sig selv. Hvilket de havde øvet.... meget. Carmen havde lige lænket Clarissa til et træ da hun hørte en lyd. Hendes skarpe hørelse slog til, og hendes røde øjne satte til. 

Carmen løb udenvidere igennem skoven, og stoppede op et stykke fra - så man kunne se, hvordan hun blev oplyst af fuldmånens skær. En knurren bredte sig imellem skovens træer, og vreden blussede op i hvad hun så. Carmen var i en halv fuld forvandling, hvor hendes dyriskeside spillede en større rolle end den menneskelige. Hun løb ned på fire ben hurtigt hen af jorden, og sprang på voldsmanden. Hun langede ud efter ham med sine klør, og det lykkedes hende da også at skade ham godt og grunddigt. Carmen vendte sig om imod drengen, og i sine dyriske bevægelser trådte hun tættere på. 

Hun tog hans hånd imens hun kiggede ham i hans svage øje, faderen havde været ond - måske ville det hjælpe ham at komme i kontakt med sig selv - et liv som varulv var ikke så slemt som mange fik det til at lyde som. Carmen satte derpå sine tænder i hans arm, og lod giften fra biddet gøre resten af arbejdet. Enten ville han dø, ellers blive forvandlet. Det var simpelt. Carmen slap ham og kiggede på faderen før hun løftede ham op og hamrede ham ind i et træ. 
"Du hører godt efter. Hvis jeg ser dig igen, hvis du rører ham engang til. Så meget som kigger på ham igen. Så vil du fortyde, at jeg ikke slog dig ihjel. Så skrid og kom aldrig tilbage igen." Sagde hun med sin dybevarulve stemme, og ildrøde øjne, inden hun slap ham og lod kujonen løbe. Derefter greb hun om Isaacs arm og trak ham igennem skoven og hen til hendes lille lejr.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: No! Leave me alone! Get away! Please! ~ Carmen   Lør nov 14, 2015 3:19 pm

Isaac prøvede flere gange at råbe efter hjælp. Faren slog svagere og svagere, måske selv ved at blive udmattet at alle slagene. Men dette gjorde dog ikke situationen bedre, langt fra. For hvert slag gjorde bare Isaac svagere og svagere. Ingen råben mere, ingen modstand. I stedet lå han bare helt stille. Men hvad havde han regnet med fra sin fars side af? Selvfølgelig var faren blevet splitterravende rasende, når han ville finde ham. Eller hvis, som drengen hele tiden havde håbet på.

Øjnene lukkede sig, men åbnede sig kort efter igen, da en puslen fra træerne og buskene kunne høres. Men Isaac troede ikke sine egne øjne, da han så en ung kvinde komme løbende; ikke på to ben, men på alle fire! Som et firbenet dyr! Lidt efter lettede det på Isaacs krop. Faren sad ikke længere over ham. I stedet kunne han mærke den kolde vind, der trak sig op omkring hans underliv. Heldigvis var underbukserne stadig halvt på og dækkede godt, men bukserne hang allerede nede ved knæene. Hvor fandt Isaac dette her ydmygende! At hans egen far kunne gøre dette imod ham! Pludselig steg en stikkende smerte op i armen på ham og trods lungerne snart intet luft havde tilbage i sig, skreg drengen op i vildens sky af bare smerte. Hvad fanden skete der?! Smerterne voksede sig bare større og større, og det var snart for meget. Så meget, at han besvimede på stedet.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: No! Leave me alone! Get away! Please! ~ Carmen   

Tilbage til toppen Go down
 
No! Leave me alone! Get away! Please! ~ Carmen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Skoven-
Gå til: