Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Leave me alone or not

Go down 
ForfatterBesked
Marcus

avatar

Humør : Maybe you can cheat Death, but me mate. You can't cheat me..
Fag : Fægtning, sprog, musik og kampsport
Antal indlæg : 5

IndlægEmne: Leave me alone or not   Lør jan 27, 2018 10:13 am


Tid: 03.43
Sted: Nightmare, Moonlight Falls
Omgivelser: Lys, høj musik, dansende folk og en hel vild fest!
Vejr: Let regn, overskyet, køligt.
Outfit: Outfit
Tag: @Misha

Knapperne på mixerpulten blev drejet. Bassen fløj op igennem folk, man kunne se størstedelen bevægede sig i takt med musikken. Det var aldrig lyrikken, men altid bassen som folk kunne bevæge sig i takt til. Utrolig hvor let folk var at overbevise om at bevæge sig.
Det var egentlig også en simpel opskrift, det med at være DJ. Du startede først langsomt.. Få bpm, og så langsomt byggede du det op, så du på den måde mere og mere kom ind i folks kroppe. Det krævede som regel en til to personer, som bare skulle danse - derefter skulle folk nok deltage, hvis DJ ikke var helt tabt bag en vogn.

Armen røg i vejret i det sekund droppet kom i musikken, og Marcus hoppede i takt med at folk ligeså gik amok. Langsomt kom overlayet lidt efter, og et klassisk popnummer fløj nu ud af højtalerne.
"Can you please play drunk in love" lød det fra en sød mørkhåret pige, der med sine store dådyr øjne kiggede bedende til Marcus.
"absolutely not, but I will find something till you sugar." lød det flirtende fra Marcus, som blinkede til hende. Høretelefonerne gled på plads, og han forsatte jobbet. Blikket gled ud over publikummet, som dansede glædeligt til musikken. Andre stod i baren, fik nogle shots eller drak drinks. Menneskerne var også kommet ind, nogle var allerede endt som mad. En lyst og trang til at få en snack i løbet af aften hobbede sig op, men det måtte vente.
Charlie hoppede lidt i takt til musikken, publikummet elskede det! Men hvorfor ikke de elskede ham!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Misha

avatar

Humør : I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Fag : Ingen jeg orker
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: Re: Leave me alone or not   Man jan 29, 2018 2:16 am

Påklædning

Alkoholen pumpede gennem den unge dæmons årer, hvilket slørede hendes blik og forværrede hendes kontrol over hendes legemer. Armene flagrede rundt, gled op ad hendes krop, endte bag hoved, begravede sig i håret. Hofterne svingede i takt med den øredøvende bas, som kunne mærkes helt inde i hjertet. Hvis man spurgte hende, så var musikken basal og intetsigende, men hun havde måske også en mindre subjektiv holdning, da hun ikke havde det helt bedste forhold til den ellers internationalt anerkendte dj.
Hun prøvede at dy sig selv en smule. Hun ville ikke kigge hans vej, men hun håbede inderligt, at han ville kigge efter hendes. Der var måske mange væsner på dansegulvet, men hun vidste, at omstændighederne ville gøre det nemt for ham at spotte hende; med det helt platinblonde hår og hans forhøjede overblik bag sin mixerpult på et podium, så skulle det ikke undre hende, at hans blik på et tidspunkt ville falde på hende.
En ung vampyr fandt sig til rette bag Misha og placerede sine hænder på hendes hofter. I ædru tilstand havde hun uden tvivl skubbet ham væk og fjernet sig selv fra situationen, men med et beruset sind tillod hun den fremmedes tag om hende. Hun lod sig heller ikke stritte i mod, da han tvang hende tættere op ad ham. Hun vendte sig mod ham, slog armene om nakken på ham og pressede sig atter op ad ham igen. Hun sendte ham et charmerende blik akkompagneret med et skævt smil. Åh, hvor håbede hun, at Marcus ikke bare dette. Hun ville have, at det skulle påvirke ham, tvinge hans følelser i klem og knuse ham indvendigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Leave me alone or not
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Natklubben; Nightmare-
Gå til: