Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Could it be you? ~  Carmen

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Could it be you? ~  Carmen   Man nov 30, 2015 11:43 am


Sted: Skoven, udenfor Gaia.
Tid: Henad aftenen.
Omgivelser: Træer, smådyr rundt omkring.
Vejr: Ved at blive mørkt, men vindstille. Lettere køligt. Snebelagt skovbund.
Dag: Søndag.
Årstid: Vinter.


Det var efterhånden ved at blive godt og grundigt vinter. Skovbunden var godt snebelagt, men det gjorde det ikke umuligt at bevæge sig fremad. Ligeledes lå der sne rundt på træerne. Et smukt syn for mange, men det fangede overhovedet ikke denne heks' opmærksomhed. Tværtimod. I stedet var Jesse taget ud i skoven for at kunne øve sig på magi. Der var ikke fred derhjemme, mente han, ikke i Moonlight Falls. Alle larmede og hujede og farede rundt. På grund af julen. Jul var ikke ligefrem noget, som Jesse brød sig besynderligt meget om. Faktisk, så kedede det ham. Folk var altid stresset op til jul og alting skulle være perfekt. Intet kunne blive perfekt, forstå det dog.

Så Jesse havde flygtet hjemmefra, fra sin større lejlighed i Moonlight Falls, og vandrede nu rundt i skoven, iført sin varme vinterjakke med pelskrave og et halstørklæde om halsen. Holde varmen, det måtte man hellere i sådan et vejr. Vejret var meget skiftende for tiden og dette kunne tydeligt mærkes i luften. Mange blev syge og lå gerne på sofaen i en uge. Andre havde bare lige brug for én dags afslapning. Men Jesse havde ikke tid til at blive syg. Så at holde varmen og det at kunne styre magi og bruge magien, det hjalp ham. Ikke at der snart ikke var noget, som han ikke brugte magi til. Han elskede den del. At være under kontrol på den måde. Det havde han altid elsket i løbet af sine mange år.

Der var en smal lysning igennem et par af træerne i skoven. Sollyset kunne titte oppefra og ned der, hvis altså solen skinnede. Det gjorde den ikke meget af den søndag eftermiddag. Der var bare køligt, men heldigvis vindstille. Et par afhugget træer havde efterladt stubben og der var rigeligt med siddeplads til den unge heks, som tog for sig af pladserne. Jesse satte sig på en rund stub, hvor han kunne placere fødderne på en stor rod hver, hvilket gav en mere afslappet position at sidde i. Her kunne han øve i fred, kun med lydene af vejr og natur. Et stille og roligt sted. Jesse lukkede sine øjne i og begyndte at fokusere. Tidligere på ugen havde den unge heks været forbi biblioteket, da han kendte to, der arbejdede der. De havde hjulpet ham med at finde de perfekte besværgelser, som ville være gode at lære. Især for en som Jesse, der led af hjertesorger i alle størrelser.
Tilbage til toppen Go down
Isabelle

avatar

Humør : …This problem with men… they always underestimate a woman
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 30

IndlægEmne: Re: Could it be you? ~  Carmen   Man nov 30, 2015 12:13 pm

Påklædning


Det var imod aften. Sneen lyste natten op. Det var noget så smukt. Carmen elskede at gå rundt her i skoven, det var hendes område hendes territorium. Derfor var det hende der gik her. Resten af packen var taget hjem. Så hun var her helt alene, mest fordi, at selvom Tatia boede hjemmeved hende så kunne Carmen godt bruge lidt tid alene. Så hun nød det nu.

Dog opfangede hun en fært i hendes område. Hun nærmede sig de afhuggede træer. Det var der grænsen til hendes territorium gik. Så hun gik aldrig længere, medmindre hun ville starte en krig. Let gemte hun sig bagved træerne, og sank en klump. En heks. Enten ude på godt eller ondt? De røde øjne lyste lidt op, og lyden af hendes knoren gav en smule ekko blandt træerne. Så trådte hun frem ganske stille og lod sine øjne blive brune igen. "Så at stille sig imellem to flokkes territorium. Enten er du ude på noget, mindre klog - eller bare mindre vidende." Spurgte hun med et skævt smil. Lettere kæk havde hun alt været. Hun vippede hovedet på skrå. "Så fortæl mig, hvad laver du overhovedet her?" Tilføjede hun med et nyt spørgsmål. Selvfølgelig var hun nysgerrig, men uden at virke for oplagt.


//det næste blive længere promise!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Could it be you? ~  Carmen   Man nov 30, 2015 1:25 pm

Jesse fokuserede og koncentrerede sig en del. Prøvede en del af, uden det oprigtigt lykkedes for ham. Hvad gik der lige galt? Havde de snydt ham tilbage på biblioteket? Nej. Det måtte virke, lige meget hvad han gjorde. Han måtte bare øve og øve, indtil det ville lykkedes for ham. For det skulle lykkedes!

En raslen lød og det fik den unge heks til at se op og kigge sig omkring. Og da han ikke fik øje noget, vendte han sig fremadrettet igen med ansigtet og opmærksomheden rettet fremad. Så lukkede han atter øjnene i igen og begyndte at fokusere. Et sted dybt inde, vidste Jesse godt, at det nok skulle lykkedes ham. Trods dette var ond magi. Dette var ikke første gang, at han bar sig ad med at lave ond magi. Det var lykkedes for ham før og dengang havde det gået ud over et familiemedlem. Mon ikke det skulle gå ud over endnu et familiemedlem atter igen? Raslen blev kort voldsommere, og idet Jesse atter åbnede øjnene op igen, talte en kvindestemme. Den var ikke hård, men bestemt. En smuk klang, lidt ligesom søde klokker. Langsomt drejede Jesse hovedet og idet hans øjne mødtes med en smuk kvindens, kunne han mærke sit hjerte begynde at galopere hurtigere og hurtigere for hvert slag. Hvem var hun? Det anede han ikke, men et eller andet var der over denne Gudinde af en kvinde, foran ham. Så uden at besvare kvindens spørgsmål, betragtede han hende blot med sine mørke øjne, samtidig med, at han snart holdt vejret.

// Helt ok xD
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Could it be you? ~  Carmen   

Tilbage til toppen Go down
 
Could it be you? ~  Carmen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Skoven-
Gå til: