Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 A night in the city that never sleeps - Chase (fortidsemne)

Go down 
ForfatterBesked
Bella

avatar

Humør : Words have no power to impress the mind without the exquisite horror of their reality.
Fag : None.
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: A night in the city that never sleeps - Chase (fortidsemne)   Tirs okt 24, 2017 9:26 pm

Tid: Aften for omkring en måned siden.
Sted: En fancy bar i Uptown New York
Omgivelser: Rige mænd og kvinder, som sidder rundt omkring
Vejr: Skyfrit, dog en smule kølig.
Påklædning: Outfit
@Chase

Det var en larmende aften som altid i New York City. Larmen gjorde dog ikke Bella noget. Hun havde klædt sig fint på, som altid, hendes look var meget mere enkelt end hvad hun plejede, men hun vidste at hun stadig ville være den smukkeste kvinde i baren, der var ikke mange ringe mennesker som var kønne mere, slet ikke efter de fik lavet alt mulig ved deres ansigter i håb om at se yngre ud. Det var en af de ting som Bella ikke forstod ved mennesker. Hvorfor de overhoved gad at forsøge, deres liv ville alligevel være forbi på ingen tid. Mennesker var virkelig nogle sjove væsner.

Da hun ankom til baren, som hun havde været på vej til i sin sorte bil med egen chauffør, trådte hun ud og gik direkte ind og fandt en plads ved baren. Hun var ikke sulten efter sjæle, da hun havde mødtes med en af hendes kontakter, som havde forrådt hende, så hun havde skilt sig af med ham. Han havde ikke været meget værd, men det mættede uanset hvad. Hun bestilte en Gin and Tonic, som hun sad og nippede til. Hun nød smagen, som den spredte sig på hendes tunge. Og den kolde væske løb ned igennem hendes svælg.
Hun begyndte at sidde og chit chatte med bartenderen, bare for at få tiden til at gå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: A night in the city that never sleeps - Chase (fortidsemne)   Tirs okt 24, 2017 10:56 pm


Chase plejede ikke at være i så store byer, som denne men der var et eller andet spændende ved det, han havde rig mulighed for at snyde folk og tjene endnu flere penge, hans bankonto var stor især i forhold til han enlig ikke havde et fast job. Men havde rejst meget rundt de sidste par måneder, dog havde han nu opholdt sig her i byen i to ugers tid, da han havde fået tilbud om at nogle folk ville lave ham et hus på hjul, en drøm han længe havde haft, det ville jo nærmest føles som at være i cirkus igen, hvilket havde været en stor ting i hans liv.
Han måtte dog vente en uge mere før huset var klar til ham, derfor havde han denne dag valgt at iføre sig rimlig pænt tøj, for at besøge en rimlig berømt bar i byen for de folk med lidt flere penge end andre, der havde været en person han gerne ville snakke med, om nogle forslag til et sammenarbejde.
Derfor havde han forladt sit hotelværelse og taget en taxa dertil, han steg ud og vendte sit blik imod stedet med nysgerrige øjne betragtede han det kort, før han så trådte indenfor for at se sig omkring, den mand han ønskede at træffe var der dog ikke endnu, så han valgte at skifte kurs og gå mod baren.
Chase var en rimlig flot mand, der var noget over hans brune skæg og de blå øjne, det let pjuske hår der bare var charmerende, han var ikke den højeste mand, men heller ikke laveste, hans bygning var rimlig spinkel dog også en smule trænet men slet ikke synligt.
Han tog plads i baren ved siden ad en kvinde, han skævede mod hende, hun var flot uden tvivl, og han tjekke hende kort ud før han bestilte et glas whisky og lytte let med til deres samtale.
Overvejede lidt at snakke med hende, men vente for at se om hun måske selv turde snakke til ham, han betalte roligt for sin drink, før han hævede glasset let som en gestus, før han så snuppe en tår og lod blikket betragte hende.
Hans blik var charmerende, men udsendte kunne jo snyde, for han var langt fra charmerende i virkeligheden var det blot en af hans mange flotte facader der dog så fuldkommen ægte ud.
Tilbage til toppen Go down
Bella

avatar

Humør : Words have no power to impress the mind without the exquisite horror of their reality.
Fag : None.
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: A night in the city that never sleeps - Chase (fortidsemne)   Ons okt 25, 2017 1:42 pm

Bella smilede let af noget bartenderen havde sagt, han snakkede med den typiske upstate accent. Hun svarede ham ikke, da han var kommet med en dårlig scorereplik, han undskyldte sig også hurtigt, da han skulle til at lave en drink til nogle i den anden ende af baren. Bella smilede blot og vinkede ham væk med en hånd. Han havde været sjov nok, indtil han havde prøvet at score hende. Hun var ikke interesseret i simple mennesker, de var ikke andet end snacks en gang i mellem, når hun ikke kunne få fat på noget andet.
Hun lagde også mærke til manden, der havde sat sig ved siden af hende i baren. Han så næsten sjusket ud, men på en elegant måde. Hun kunne dog også fornæmme at han havde betragtet hende. Hun kiggede over på ham, med hoved på skrå og et nysgerrigt, dog mystisk smil på læben. Han var ikke som de andre mennesker, han bar en selvsikkerhed, som kun folk med evner gjorde. Hun hævede let sit glas med sin gin and tonic, som for at skåle ham og hun tog en tår af drinken.
Hun betragtede ham, hans brune skæg, de stormblå øjne og hans pjuskede hår, som ikke syntes at kunne tæmmes. Hun var en smule højere end ham som de sad der. Men kun med et par få centimeter. Ikke noget der betød noget, i hvert fald ikke for hende.
Han havde en stemning omkring sig, en noget så indbydende stemning. Hun stirrede ikke på ham, på noget som helst tidspunkt, men betragtede ham blot og lod sine øjne glide over hans krop og hans ansigt. Hun fangede hans øjne og sendte ham endnu et smil, denne gang var det en smule mere forførende, dog stadig fyldt med den samme mystik som før, der var dog en vis udstråling af selvsikkerhed i hendes holdning og hendes smil. Hver en bevægelse hun lavede, var yndefuld, dog kalkuleret.
"Du ligner en der kan lide, at have det sjovt." sagde hun, kun så højt at han kunne hører det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A night in the city that never sleeps - Chase (fortidsemne)   

Tilbage til toppen Go down
 
A night in the city that never sleeps - Chase (fortidsemne)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: