Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R

Latest topics
Top posting users this month
Lector
 
Ozzie
 
Andrew
 
Talion
 
Lucifer Darch
 
Charlie
 
Lilith
 
Chloe
 
Ari
 
Desire
 
Statistics
Der er i alt 225 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Bryce

Vores brugere har i alt skrevet 11033 indlæg in 885 subjects

Share | 
 

 do you have the time to talk? ~ Rebekah

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 26

IndlægEmne: do you have the time to talk? ~ Rebekah    Lør sep 16, 2017 11:14 pm

S ~ gangene. Rebekah kontor
T ~ Omkring sidste time.
P ~ påklædning
Emnepartner ~ @Rebekah <3

Der var ikke rigtigt nogen elever på gangene hvilket heller ikke var mærkeligt da sidste time var ved at begynde. Denja skulle enlig have haft en samtale med en elev nu men da hun viste at eleven ikke var på skolen virkede det fjollet at vente på hende. Hun viste desværre også hvorfor Emmali ikke var mødt op til hendes samtale, hun lå på hospitalet da hun havde været oppe og slås med en varulv. Det var Denja selv der havde modtaget hende da hun kom i går aftes. Nogen gang var det en god ting at have to forskellige jobs andre gange var det ikke. Hun havde heller ikke hendes datter denne uge da hun var ved Nikolay hvilket var grunden til hun havde aftenvagter.

Denja stoppede foran døren ind til læreren i besværgelsers kontor. Hun håbede at Rebekah var der og ikke havde time lige nu. Denja var heller ikke sikker på om hun huskede navnet rigtigt for hun var ikke særlig god til at huske navne. Hun tog sig sammen og bankede på døren for hun kunne ikke ligefrem komme videre ved at stå og kigge ind i døren. Denja Skulle snakke om nogen lektier og opgaver til Emmali, da hun havde været næsten ved at græde over at hun ville få fravær fordi hun skulle komme sig over det hun havde været i gennem. Denja havde sagt til hende at hun nok skulle sørge for det ikke skete. Hun gik lidt tilbage mens hun ventede på at døren skulle gå op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rebekah

avatar

Humør : I'm immortal my dear, you can't escape me.
Fag : Underviser i besværgelser.
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: Re: do you have the time to talk? ~ Rebekah    Lør sep 30, 2017 9:29 pm

Rebekah havde ikke mange timer på skolen. Dog dem hun havde og specielt omkring unge hekse tog hun meget seriøst. Derfor var hun også kendt for at være en smule måske nærmere frygtindgydende. Specielt hvis man ikke dukkede op til hendes undervisning, det var straks værre. Sygdom var ikke ligefrem noget Rebekah nogensinde havde lidt af og det var derved ikke noget hun kunne relatere til.  Desuden kunne mange års smerte måske også gøre en mere immun overfor medfølelse. Specielt når hun lige havde mistet en mage, hun fik godt nok en ny når hun vågnede op igen.Selvfølgelig havde hun ved sin sidste time bemærket en elev ikke var til hendes undervisning, og hun brød sig ikke om det overhovedet. Dog som hun lige var ved at teleportere sig hjem, så bankede det på hendes dør. Ingen bankede på hendes dør nu til dags, eller måske gjorde det. Det var aldrig rigtig Rebekah selv der åbnede den, og det var endda også magi der gjorde det denne gang. Rebekah drejede rundt da døren åbnede, og de lange røde lokker fulgte bevægelserne nøje. Hun var klædt med i en sort nederdel og en rød tanktop. Hun bar modsat andre hekse ingen tatovering, Rebekah havde mistet så mange at i sidste holdt hendes magi ikke styr på dem. Magien i Rebekah var stærk.
"You can come in dear," sagde hun og vippede hovedet let på skrå. Hun bemærkede en stikkende følelse, allerede. Hun havde allerede mødt sin nye mage så kort efter den gamle. Det var ulempen ved at være udødelig, man fik en ny når man døde og kom tilbage.

"Soo.. who are you?" Spugte hun selvom hun egentlig med sit indre selv udmærket var klar over kvindens navn. Denja. Det hviskede hendes hoved til hende i uendelige ekko. Heldigt for Rebekah at hun var blevet så van til det, at det knap nok fik hende til at ændre på et smilende ansigt. "I'm Rebekah.. but I'm pretty sure you know that."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
do you have the time to talk? ~ Rebekah
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» We have to talk- Gillian
» Such a long time ago - Harry (XXX)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: