Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
»  You can’t see it, but you can feel it [Bex]
Today at 9:14 am by Veronica

» Emotional vampire up for company [Emnesøgning]
Today at 1:57 am by Lili

» Uhm... What are you doing here? - Stephen
Tors okt 18, 2018 6:11 pm by Gabriel M.

» Beklagelse
Ons okt 17, 2018 11:30 am by Aya

» Just had the worst week of my life, can you help? - Alistair (Fremtidsemne)
Ons okt 17, 2018 2:40 am by Kevin

» Do you need a place to stay ?
Tirs okt 16, 2018 5:07 pm by Cayde

» Ellie-drama, haha?
Tirs okt 16, 2018 12:50 pm by Elliot

» You got a bed with my name on it - Nicholas (xxx)
Man okt 15, 2018 11:10 pm by Mike

» Souhm... things have happened. (fortidsemne) - Ben
Man okt 15, 2018 10:16 pm by Ben

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
August
 
Q
 
Elena
 
Talion
 
Reign
 
Razor
 
Chester
 
Zerachiel
 
Statistics
Der er i alt 459 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marco

Vores brugere har i alt skrevet 26169 indlæg in 2015 subjects

Share | 
 

 a time to talk ~ Arach

Go down 
ForfatterBesked
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 49

IndlægEmne: a time to talk ~ Arach    Man dec 28, 2015 4:22 pm

Sted ~ en 3 værelse lejlighed over en af butikkerne i Gaias gågade.
Tid ~ 10:30 om morgen.
Omgivelser ~ en stue, to værelser hvor det ene er et børneværelse. Ellers et køkken og et badeværelse.
Vejr ~ det trækker op til regne.
påklædning

"Hej Arach, kan du være her om en halv time? skal jeg sætte kaffe eller te over?"

Denja gik fra stuen til køkkenet mens hun tale i telefon med Arach, hun lage på og begynde at sætte vand over før hun lavede en bakke med kopper, te og pulver kaffe selv om hun ikke rigtigt selv kunne lide kaffe. Hun tog en kande vand ud af køleskabet og satte nogen glas på bakken før hun tog den med ind i stuen igen og satte det på sofabordet så hun bare skulle hente det varme vand når han kom. Denja gik ind på badeværelset og skiftede tøj og blev vasket i hovedet så hun kunne vågne mere op, hun kunne ikke sove ordenligt fortiden, hvorfor viste hun ikke, men en ting viste hun at hun ikke havde tid til det fordi hun skulle passe på Ea. Døren til et at værelserne stod på klem så en lille smule lys kom ind i rummet så man kunne se den lille pige der lå og sov i hendes seng, Denja stod og så lidt på den lille pige mens hun smilede før hun lukkede døren der ind til værelset og gik ud i køkkenet igen for at hælde det varme vand på en kande mens hun ventede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: Re: a time to talk ~ Arach    Man dec 28, 2015 6:16 pm

Arach havde lige kommet ud af baret, iført et håndklæde omlivet og stille nyd dampen fra vandet, da han hørte sin arbejds telefon ringede. Han gik over for at tage opkaldet. '' Moshimoshi?'' (Japansk greeting). Han kunne høre at det lyd, som Denja. En kvinde, som Arach mente at han tidligere havde arbejdet for. Han kiggede kort rundt i sin kalender, for at finde adressen til hende og smilede svagt. ''Jo, kan jeg godt. Og det ville være fantastisk med en kop kaffe.'' Han hørte at Denja afsluttede opkaldet og skyndte sig at finde en sort løse T-shirt, Et par løse sorte bukser, samt hans hat. Han fandt sin El-ciggerat frem og lagde den i jakke lommen, da han mindes at Ea ikke helt var så glad for ciggeratter. Så han valgte at tage El-ciggeratten med, da det blot var damp og derfor ikke skadelig. Han tog også et par bamser med, som han havde fået af sin far, til at underholde børnene og sin 'magiske taske' som han kaldte den. Der havde forskellige bøger og kort trick, som han kunne underholde Ea i timevis.

Han fandt de sidste ting frem og kiggede på klokken. Det så ud til at han havde 10 minutter tilbage, så han valgte at tage motercyklen. Til trods for at det blot var 20 minutters gågang fra hvor han boede, men vidste at han ikke ville kunne nå det, hvis han ikke tog den. Så han skyndte sig ned, med hånden på hatten og et par nøgler i hånden efter at havde låst døre nog skynde sig imod skuret med motercyklen og kørte afsted mod adressen, som han mindes at kunne huske. I hvert fald nok til at kunne nå det. Hans blik gled på adressen og stille fik låst hans motercykel.

Billede af hans motercykel.:
 

Han havde lagt hatten i den sorte jakke, som han formåede at tage på i farten, mens han kørte afsted. Håret, som hurtigt blev tørt efter køreturen og han fik låst det sidste del af motercykelen fast efter at havde 2 minutter tilbage. Han hadet at komme forsent. Så han skyndte sig over til fordøren og stille fik retted på sit tøj. Han satte hatten pænt på plads efter at havde brugt et par sekunder for at rette den ordenligt ud. Han ringede på dør klokken og fik hurtigt hevet El-ciggeraten frem, for at få taget et sug og dulme nerverne og der efter putte den hurtigt i jakke lommen og puste dampen hurtigt væk, for at sikre at Denja ikke fandt ham uprofessionel. Han viftede halv hurtigt med hatten, for at få dampen til at forsvinde. Hvis døren åbnede op på dette tidspunkt, ville man blot se en halv forpusted Arach, som viftede kort med hatten og et lettere 'charmerende' smil på hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 49

IndlægEmne: Re: a time to talk ~ Arach    Tirs dec 29, 2015 12:34 am

Denja sad i sofaen med nogen papir hun var ved at læse dem igen alt for mange gange, men hun var nervøs for om det hun havde lavet var godt nok til at hun fik jobbene, i det samme bankede det på døren og hun rejste sig op for at gå ud og lukke døren op. Da Denja åbnede døren var det første hun fik øje på det charmerne smil og en hat der blev viftet frem og tilbage, hun gengælde hans smil med et skævt et men hun så på ham med desvanelige venlige udtryk som hun storset altid have, de fleste troede ikke på at hun var en dæmon men det var hun, og hun var glad for at være, det betød at hun kunne klare sig selv mod de fleste væsner.

"Hvis du havde brug for mere tid skulle du bare have sagt det Arach, kom inden for, kaffen er klar i stuen"

Det var tydeligt på hendes stemme at hun morede sig over at han havde skønt sig sådan, det var på en eller anden måde ret sødt gjort, men han havde ikke behøvet. hun gik til side så han kunne komme forbi hende og hun kunne lukke døren bag ham, der var så han kunne hænge hans jakke i gang men Denja havde ikke noget i mod at han behold den på hvis han heller ville det, hun havde stadig et smil på læben da hun gik forbi ham igen i stuen hvor bakken stadig stod på borden, hun havde dog selv lavet en kop te og så lidt på det før hun vente sig mod ham og super.

"Bruger du mælk eller sukker i din kaffe?"

hun ventede til han svarede, hvis han havde brug for det ville hun gå ud og hente det ellers ville hun bare sætte sig i sofaen igen. Ea lå stadig og sov, men hun var begynd at blive urolig i hendes søvn som om hun havde mareridt og var ved at vågne.

"hvor langtid er der til du skal afsted igen?"

spurgte hun mere alvorlige lige pludseligt selv om hun ellers havde være i godt humør i det han kom ind af døren, hun ville helst ikke snakke om dette når Ea var vågne, og der ville ikke gå lang tid før det skete. Denja viste ikke hvorfor hun kunne mærke sådan nogen men det måtte vel være fordi hun var Eas mor. hun fandt et lille smil frem igen men hun enlige ikke havde lagt mærke til at hun sad og stenende, det ville ikke være let for nogen der så hende sådan her at hun for få år siden havde være forbryder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: Re: a time to talk ~ Arach    Tirs dec 29, 2015 8:12 am

Arach kiggede kort i dørens retning, da hun åbnede den op for ham og lyden af hendes stemme, som bød ham indenfor. Da hun fortalte at han blot kunne bede om mere tid, smilede han lidt for sig selv og svarede med en lettere munter tone. ''Jamen, det ville jo ikke gøre det udfordrende at nå her ud. Og mange gange tak.'' sagde han afrundende, som tak for at hun satte kaffen over. Han gik indenfor og hængte sin jakke op og der efter så sig om. Ea så ikke ud til at være vågen, af hvad han kunne se. Måske sov hun stadig? Et svagt smil lagde sig på hans læber. Han tog høfligt sine sko af og der efter satte sig i stuen. Hans øjne gled høfligt rundt i lokalet for at se sig kort omkring. Da hun spurgte om han drak mælk eller kaffe, smilede han blot. ''Mælk lyder godt, Tak.'' lyd Arach, med øjnene glidende rundt omkring sig. Han kunne dufte hvordan kaffen stod frisk brygget. Smilet lagde sig let på hans læber. Mon Ea ville spørge igen ind til hans 'drage' øjne, som han mindes hun sidst beskrev dem.

Arach havde kunne skjule næsten alt ved hjælp af sin første magiske evne, som gjorde det meget nemmere for ham at gå rundt i daglig dagen, blandt mennesker. Og overnaturlige væsner til den sags skyld. Et eller andet sted var det ofte sjovt at more sig blandt disse væsner. Det kan være han skulle ændre sig til sin sande form og fortælle Ea at han i virkeligheden var et magisk væsen, som var her for at lege med hende? At Ea blot kunne lege med Arach's hale og at de kunne passe på princessen i tårnet, som kunne blive Ea. Tanken lyd ganske underholende, men ville 'mor' acceptere at en 'drage' legede med hendes barn. Eller.. i hvert fald tidligere hekse drage Coven, som var ansvarlig for Heroshima og Nakasaki under anden verdens krig, som udrød mange magiske væsner, grundet de havde påvirket bomben den gang, som et test forsøg af at se om de kunne påvirke overnaturlige væsner, så vel som mennesker.

Hans blik gled ned på kaffen og han lagde hænderne omkring koppen, for at mærke den friske varme. ''Jeg planlægger nok at tage af sted ved en aften tiden. Da jeg har nogle aften kurser, som starter 21:30. Så der er langt tid til jeg skal møde.'' Han så omkring sig og tænkte om Ea stadig sov? Eller om hun legede på sit værelse? ''Sover Ea?'' sagde han, med en halv bekymrende mine, som var det at han ofte morede sig ved at være nær Ea. At han kunne finde 'trøst' i dagligdagen og more sig med et andet overnaturligt væsen, som måske ikke engang vidste hvor unik hun faktisk var.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 49

IndlægEmne: Re: a time to talk ~ Arach    Tirs dec 29, 2015 1:39 pm

"Jeg skal nok se om jeg kan når det hele til kl 20:00 så har du også tid til at nå hjem selv om du godt kan lide en udfordring "
hun smilede skævt til ham før hun tog en mundfuld af hendes te mens hun kiggede rundt i stuen, hun havde indelig ikke fået rode op efter Ea i går aftes da hun var kommet ind til hende for at sove, Denja var urolig for hendes datter fordi hun med jævne mellemrum fik mareridt, altid om det samme. Selv om Denja havde lært det meste om de fleste race og derfor søgte ind som sygplejske på hospitalet i byen, hun tog de papirer hun havde siddet og læst på før han kom og rejste sig for at finde en plastik lomme at putte dem i så de var klar til hun skulle afsted. "Ea er ikke vågen men jeg tro hun vågner snart, hun har ikke rigtigt kunne sove på det seneste og når ja, du skal endelig bare føle dig hjemme her. " Forklarede Denja men nåede heller ikke at sige meget mere før der var len som begynde at skrige og Ea kom ind i stuen mens hun græd, Denja rejste sig op og gik over til hende, men lige før hun skulle til at tage hendes datter op opdagede hun de våde pletter på den lille piges nat tøj, hun satte sig på hug foran hende og krammede hende ind til sig mens hun med en kærlig stemme talt til Ea.

"Det er okay lille Skat, den er væk nu, det var bare en ond drøm. Kom så går vi ind og finder noget rent tøj og et glas vand. "
"Se Arach er kommet for at lege med dig "
"Vi kommer tilbage lige om lidt Arach "
Denja tørrede trådene væk fra Eas kinderne før hun rejste sig og alligevel at tage hendes datter på armen og gå en på børneværelset hvor man tydeligt kunne høre deres samtale om hvilke tøj hun gerne ville have på. Ea kom løbene ud fra værelse i et nyt sæt tøj, hun løb helt hen til ham og smilede op til ham. "hvad er der i den der? " Spurgte hun og pegede på hans taske, da den ikke plejede at være i stuen måtte det jo være hans og der var måske noget sjovt der i som man kunne lege med. Denja kom ind med en vaskekurv som var fyldt med senge tøj som hun satte ud på badeværelset til hun skulle gå, så kunne hun gå ned og vaske det, hun havde og åbnet et vindue på værelset for at lufte ud. Denja kom ind i stuen igen og tag et glas og hælde vand i det, hvis Arach allerede havde givet Ea et glas vand ville hun selv drikke det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: Re: a time to talk ~ Arach    Tirs dec 29, 2015 11:35 pm

Arach's øjne gled omkring sig, mens et svagt smil dannede sig på hans læber, mens hun fortalte at hun ville prøve at nå det til klokken tyve, samt hendes kommentar omkring at han nyd en udfordring. Et lettere charmerende smil og en overvejelse om at smide en flabbet kommentar efter hende lå på læbe spidsen. Dog valgte han at lade vær. Da han jo var der for at underholde hendes barn. Han skulle jo nødig være for legen, når børn var til stede. Hendes ord omkring at vise at det moderlige instinkter beviste at en 'mor' var en superhelt eller også havde en superovernaturlig evne til at forudse sit barns handlinger. I hvert fald mens det er i baby stadiet. Var både skræmmende og uhyggeligt imponerende. Han nikkede blot accepterende omkring at han skulle føle sig hjemme, mens han stadig ikke helt havde smidt sin mindre 'formelle' formatet og tænkte at det vel var relevant for at opretholde en professionelt facon, så de ikke blev for personlige. Eller var det mon forsent? Arach havde allerede fået et mindre 'bånd' noget, som han måske ikke helt ønskede at anerkende, men måske var det blot fordi han morede sig ved at underholde børn?

Lyden af den vågne pige, som kom grædende ind i stuen. Arach's øjne gled halv bekymret og skulle til at sige noget, men holdte sig tilbage og gled koppen for munden, for at han ikke skulle sige noget og tog en slurk af sin morgen kaffe. Da Denja nævnte at Arach var her for at lege, viftede han fra koppen, som han drak af, som et gestus og kært 'halløj' til hende, mens han smilede svagt bag koppens facade. Kært barn, måtte han gerne indrømme hun var. Da Denja nævnte at de kom tilbage lige om lidt, nikkede han blot forstående og satte kaffe koppen. Han fandt tasken frem og satte den på skødet og tænkte kort hvilke trick han kunne kort forberede? Han overvejede sine kort trick, som ofte fik de fleste børn til at smile.

Da Ea dukkede op igen, havde Arach allerede forberedt sig. Da hun spurgte hvad der var i hans taske, smilede han blot varmt og sagde ''Tjooo~, det er min magiske taske. Fyldt med alt det vi kan lege med! Vi kunne tag et spil kort!'' Hans ord nåede at afslutte sig og han stilte tasken ned efter at havde afslutted sin sætning og med en flydende bevægelse med hænderne, fik han det til at ligne at han kastede kort op fra munden af. Han smilede lidt over det, men holdte skarpt øje med om Ea ikke blev for skræmt over dette. ''Så kunne vi spille fisk! Eller lege med kongen og dronningen og du kan blive princessen!'' Mens judas fortalte og forklarede, havde han allerede lavede små illusions trick, ved at vise det ene kort, som præsenterede hjerter Konge og hurtigt ændret sig til en hjerter Dronning, mens han fortalte. ''Eller vi blot kunne lade kortene forklare en historie'' sagde han med et støre smil og en lettere beroligende stemme, mens han formåede at glide alle kortene fra den ene side af hånden, som fløj i en bue over hans mave ned til hans anden hånd, som blot viste de forskellige kort, der havde 'tilfældigt' blevet blandet i farve orden, før han havde lavet tricket, som fik dem til at flyve.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 49

IndlægEmne: Re: a time to talk ~ Arach    Søn jan 17, 2016 11:23 pm

Ea længde sig op af hans ben mens hun selv stod og tænke på hvad han havde i tasken, men flyttede blikket op mod hans ansigt da hans begynde at tale til hende, hun smilede over hans ord og skulle lidt til at grine over den måde han sagde det på men stoppede så og stod bare mens hun så på ham kaste kortene op fra munden mens hun gjorde store øjne og begynde at smile i nu større og begynde at klappe i hænderne mens han viste flere trick og fortalte hende om hvad de kunne lave.
Der var så mange ting at hun ikke kunne vælge med det samme, "Det hele, det hele! " Lo hun mens hun så op på ham og kortene  der fløj i en bue fra hans ene hånd til den anden, Denja smilede til ham og gav derefter Ea et kram selv om hun var mere op taget af hans trylletrick ind at hendes mor var på vej ud af døren. "Mange tak fordi du vil passe hende, vinduet er åben på hendes værelser bare luk det når det begynder at blive koldt, der er mad i køleskabet og jeg tager vasketøjet med ned nu. " sagde hun før hun med et smil på læben gik ud og tog hendes jakke på, hun kom hurtigt tilbage igen da hun lige var kommet i tanke om hun havde glemt hendes papir som hun lage i tasken før hun samlede det sidste sammen og sagde lige før hun gik ud af døren, "I må hygge jer, jeg er tilbage inden kl. 20:00 i aften Arach " døren lukkede bag hende. Ea havde vent sig om for at se mod gangen og så derefter spørgende op på Arach da hun ikke selv viste hvor hendes mor skulle hen, men da hendes blik igen fandt kortene pegede hun på dem mens hun smilede og råbte, "Historie, Historie! "
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: a time to talk ~ Arach    

Tilbage til toppen Go down
 
a time to talk ~ Arach
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: