Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 Hey my love - Nathan

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 9:05 pm

Nathan begyndte at finde en masse ingredienser frem og noget kød! Han begyndte også at finde alt det andet han skulle bruge, som en kniv og et skærebræt, hvor han begyndte at skære ingredienser ud med og hælde ned i en gryde, der nu var fyldt med varmt vand!
Han så sig kort over skulderen, da Aia slog sine arme om ham. "En hemmelig opskrift mine bedsteforældre lærte mig. Det er det bedste jeg nogensinde har smagt - og kun det bedste er godt nok til dig." Han hældte de sidste ingridenser i gryden før han vendte sig om og trykkede sine læber imod hendes kort. "Jeg elsker dig." Hviskede han med et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 9:16 pm

Et kæmpe smil bredte sig på hendes læber, da han sagde, at kun det bedste var godt nok til hende. Det gjorde hende hel varm indeni. Da han vendte sig, lagde hun armene om hans nakke og nød hans kys.
"Jeg elsker også dig," svarede hun, slap ham og hoppede op på køkkenbordet et stykke fra komfuret. Hun havde ikke lyst til at sætte sig tilbage til stuen alene. Det var så meget rarere at være sammen med Nathan når hun nu havde chancen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 9:32 pm

Nathans hjerte slog en anelse hurtigere ved at hun sagde de tre ord. Han gav slip på hende i det hun ville hoppe op på køkkenbordet og han vendte tilbage til madlavningen. Han rørte ingridenserne rundt i gryden inden han puttede salt og peber på kødet, som derefter blev lagt ned i gryden. "Det ser måske sært ud, men det smager godt." Han fandt en pande som han gjorde klar til at stege kødet.
Da han var helt færdig med madlavningen havde han lavet kødet lækkert brunt og så dejligt saftigt ud; han havde også lavet kartofler med brun sovs, og en skål salat.
"Vil du hjælpe mig med at dække bord?"

((Jeg er dårlig til at beskrive madlavning. ^^'))
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 1:08 pm

Hun nikkede og hoppede ned fra køkkenbordet. Begyndte at åbne skabe for at finde tallerkner og den slags. Holdt en lille pause og kyssede ham på kinden.
"Skal vi spise i spisestuen eller foran fjernsynet?" hviskede hun. Hun var i tvivl om, om det var suppe i gryden, så hun tog både tallerkner og skåle. Fandt også bestik, glas og varmebrikse.

//går nok - jeg ved heller ikke om Divergent overhovedet eksisterer på Netflix, da jeg ikke har det selv xD//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 1:19 pm

Nathan rynkede lidt på panden over at hun tog skåle og kom med et lille grin. "Det er ikke suppe, søde. Det blev brugt til at tilføje ekstra smag ind i kødet." Sagde han imens han tog gryden og hældte vandet ud. Han smilede drillende til hende over at hun havde troet det var suppe. Hun var så sød og dejlig, det var svært at koncentrere sig om det han burde.
"Hmm.. Stuen. Hvilken film har du valgt?" Han satte kødet, kartoflerne, sovsen og salaten ind i stuen på et bord, der var imellem sofaerne og tv'et.

((Det tror jeg ikke, men det er lige meget. Det en god film! :3))
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 1:25 pm

Hun rødmede lidt og stillede skålene tilbage igen, før hun begyndte at gå frem og tilbage mellem stuen og køkkenet for henholdsvis at stille eller hente ting.
"Divergent," svarede hun smilende. "Det er en af mine yndlingsfilm."
Hvordan han ville reagere på hendes filmvalg havde hun ingen anelse om - det var trods alt en rimelig piget film.

//Det er det nemlig :3//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 1:38 pm

Nathan hjalp hende med at dække bordet, men så snart de var færdige greb han hende om livet og løftede hende op. Han kyssede hendes skulder og gik hen til sofaen stadig med hende løftet. Da han satte sig sørgede han for at hun endte med at sidde på ham.
"Jeg har set trailers til divergent. Den skulle vidst være god, men jeg har ikke set den selv." Sagde han med et smil og trykkede sine læber mod hendes. "Men jeg er sikker på at jeg kan lide den, når det er en af dine yndlings film."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 2:06 pm

Da han løftede hende op var hun overrasket, men hendes overraskelse ændrede sig dog hurtigt til glæde. Hun begyndte at grine højlydt, og greb fat om hans liv med sine ben. Da han satte sig, så hun sad oven på ham, nød hun hans kys og gled ned ved siden af ham. Det ville være upraktisk at spise sådan.
"Den er supergod," sagde hun og rakte ud efter maden. Hun havde ikke fået noget at spise siden frokost, og hendes mave rumlede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 2:12 pm

At han kunne få hende til at grine og smile så meget, det gjorde ham så utrolig glad, og gav ham lyst til at få hende til at smile om og om igen, uanset hvad det krævede. Selvom de burde spise kunne han ikke lade hende være endnu. Han kørte sine læber ned langs hende kæbelinje til hendes skulder, som han kyssede flere gange. Hun fik også et kort kys på kinden, tæt ved hendes læber, før han selv begyndte at række udefter maden. Han skar kød ud og lagde det på hendes tallerken for hende, medmindre hun takkede nej.
"Hov. Vi mangler noget at drikke." Han rejste sig op og skyndte sig ud i køkkenet. "Hvad er du i humør til? Mælk, vand, cola... Eller noget mere sofistikeret som vin?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 2:19 pm

Hun nød hans små kys - de fik hende til at smile. Med glæde tog hun imod kødet, han gav hende og gik selv i gang med grøntsagerne. Hans forslag til drikkevarer overraskede hende lidt. Vin? Ikke ligefrem hendes yndlingsdrik. Det var fint nogen gange, men i aften var hun ikke lige i humør. Et stort smil bredte sig på hendes læber.
"Har du noget så voksent som champagne?" det var halvt drilleri, halvt seriøst. Hvis han ikke havde noget, kunne hun sagtens klare sig, men hun var faktisk lige i humør til den brusende drik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 2:48 pm

Champagne, champagne, champagne.. Det mente at han havde et eller andet sted i køkkenet, det gjaldt bare om at finde det. Søgen begyndte ivrigt, åbne hvert et skab, hver lille krog i køkkenet! Til sidst fandt han det.En stor flaske champagne, han havde fået af nogle venner, da han havde fået jobbet. Det var ment som en gave, men han havde ikke troet på at han nogensinde ville gøre brug af den. Men, det havde han vel.
Han fandt to fine glas og bragte det ind i stuen. Han stillede glassene ned inden han begyndte at prøve at få champagneproppen af. Godt at han trænede regelmæssigt, ellers havde han nok haft brug for en del tid, men han fik let proppen sprunget ud, og begyndte at hælde op i Aia's glas. "Starter du filmen?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 3:10 pm

Han så lidt sjov ud, da han trak proppen af flasken, men det fik hende kun til at smile. Hun trykkede play på fjernbetjeningen, tog en slurk af sit glas og lænede sig tilbage med sin tallerken i skødet. Hun sørgede for at sidde så tæt op af ham som hun kunne, men så der stadig var plads til, at han kunne spise.
"Men hvis du hellere vil se noget andet, siger du bare til," hviskede hun, mens den sædvanlige præsentation af filmselskaberne kørte hen over skærmen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 3:22 pm

Nathan satte sig ned ved siden af hende imens han hældte op til sig selv og stillede derefter champagne på bordet. Med et lille smil begyndte han at skære i sit kød. "Nej, det her er perfekt." Sagde han og kiggede kort på hende, inden han fokuserede på tv'et.
Da han blev færdig med at spise lænede han sig tilbage i sofaen, men afbrød ikke sin stirren på tv'et. Han virkede til at være opslugt af filmen.. Han kunne vidst godt lide den!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 4:24 pm

Også hun lagde sin tallerken tilbage på bordet, da hun var færdig, og i stedet tog hun sit champagneglas og lænede sig tilbage op af ham.
"Hvad synes du om filmen?" hviskede hun og tog en slurk af sit glas, før hendes blik vendte tilbage til skærmens flimrende billeder.
Varmen fra hans krop og lyden af hans hjerte gjorde hende tryg og fik hende til at føle sig beskyttet. Hvis hun havde kunne, ville hun stoppe tiden lige dér og aldrig ladet den fortsætte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 4:58 pm

Nathan lagde forsigtigt sine arme om hende dog stadig uden at kigge væk fra skærmen. Han aede hendes mave udenpå tøjet og kyssede hendes hovedbund et par gange. Selvom han var meget interesseret i filmen kunne han ikke lade være med at nusse og kysse hende - hun var jo så dejlig!
"Den er rigtig god," sagde han med et smil og trak hende forsigtigt lidt tættere på sig. "Er der en to'er til den?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 5:46 pm

Hun nød hans nusseri og kys og fulgte med, da han trak hende hen til sig. Blidt lagde hun en hånd på hans lår uden at fjerne blikket fra skærmen.
"Mmm...," mumlede hun lidt fraværende. "Og bog nummer tre er delt op i to film, så der er fire i alt."
Forsigtigt begyndte hun at ae hans lår og knæ.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 6:19 pm

Nathan hvilede sin kind imod hendes baghoved. "Vi skal se de andre sammen på et tidspunkt så." Sagde han imens han blev ved med at nusse hendes mave, men efterhånden strøg hånden ind under hendes trøje.
Nathan gabte lidt, inden han prøvede at lukke øjnene i bare et øjeblik.. Han var ret træt efter arbejde, og han begyndte at kunne mærke det nu.. Men han kæmpede for at forblive vågen. Det var en virkelig god film og han ville ikke misse et sekund af at være sammen med hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 7:31 pm

Da hans hånd gled ind under hendes bluse, rødmede hun og sneg sig til at kigge på ham. Han så træt ud. Hun tømte sit glas og stillede det tilbage på bordet.
"Ja, det må vi," langsomt lod hun sig glide ned, så hun lå med hovedet i hans skød vendt mod fjernsynet.
"Men hvis du er træt, kan vi gemme den her til en anden gang," hviskede hun og kiggede op på ham. Uanset, hvad han svarede, ville det være perfekt for hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 9:48 pm

Nathan var bange for at overskride hendes grænser, så han gjorde ikke andet end hvad han gjorde lige nu. Han aede bare hendes mave lige så forsigtigt og langsomt, som om hun var en porcelænsvase, han var bange for at ødelægge.
Han lænede sit hoved bagover imod sofaarmlænet, og tog en dyb indånding. "Mhm.. Hvis det er okay med dig. Vi kan se den færdig imorgen over morgenmad."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Lør apr 02, 2016 9:19 am

Hun rakte ud efter fjernbetjeningen og slukkede for tv'et, før hun satte sig op i sofaen. Blidt gav hun ham et kys, før hun begyndte at tage af bordet. Et hurtigt blik ud af vinduet fortalte hende, at mørket var faldet på, og de første stjerner blinkede allerede klart.
"Gå du bare i seng – jeg skal nok ordne oprydningen," sagde hun, da hun gik ind i køkkenet med salatskålen og deres tallerkner i hver sin hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 5:27 pm

Nathan mumlede lidt efter kysset, og ville gerne hjælpe hende, men hans krop gad ligesom ikke rigtig at følge ham. "Mhmm." Han rejste sig langsomt op og gik ind i hans soveværelse - han lod døren stå åben, så hun kunne finde det. Dovent trak han sin trøje, bukser og sokker af, inden han trak dynen til side og lagde sig ned i sengen. Han lagde sig på siden med en arm under hans hoved på puden, og trak dynen op til hans hage.
Han sov ikke, han mere hvilede. Han holdte sig vågen indtil han fandt ud af om Aia valgte at sove inde hos ham, eller i stuen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 6:04 pm

Da hun var færdig med at gøre rent i køkkenet og havde startet opvaskeren, gik hun tilbage til stuen. Her hældte hun en sidste slurk champagne op i sit glas og drak det langsomt. Hun kunne jo sove herinde, men hun kunne også gå ind til ham. Den sidste dråbe forlod hendes glas, og med et træt suk gik hun hen og slukkede lyset i stuen, før hun gik ind i soveværelset til ham.
Også her slukkede hun lyset, før hun trak sin bluse, sine bukser og sine sokker af og krøb ned under dynen til ham - dog med ryggen til.
"Sover du?" hviskede hun.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 6:40 pm

Han kunne ikke lade være med at smile, da hun lagde sig ved siden af ham, også selvom det var med ryggen til, men han kunne heller ikke lade være med at krybe tættere på hende og lægge en arm om hendes liv ganske forsigtigt. Han trykkede sine læber imod hendes nøgne skulder.
"Mhm...Nej. Jeg ventede på dig." Hviskede han og lukkede endelig sine øjne for at falde i søvn. "Godnat, Aia."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 6:45 pm

Hans læber mod hendes skulder var utroligt behagelig, og hun lukkede øjnene med et smil. "Godnat," hviskede hun. Forsigtigt vendte hun sig om på den anden side og puttede sig ind til hans brystkasse.
"Jeg elsker dig," var det sidste, der forlod hendes læber, inden søvnen overmandede hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 7:33 pm

Da Nathan vågnede op blev han kort forvirret over den anden krop, som var i hans seng, inden han så huskede at det var Aia. Han smilede blidt og holdte hende tæt ind til sig. Han kunne ikke beskrive glæden han følte over at hun var her. Det var en berusende følelse, som han nok aldrig ville glemme.
"Aia." Han kørte sine læber henover hendes blidt som et strøg fra en fjer. "Vågn op."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 8:58 pm

Hendes hjerne vågnede før hendes krop, og den gik kort i panik over, at hun vågnede i en eller andens arme. Før den nåede at sprede sig, strømmede minderne fra dagen før ind over hende, og hun var pludselig vågen nok til at åbne øjnene.
"Godmorgen," hviskede hun og pressede sine læber mod hans.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 10:25 pm

Han strøg blidt sin hånd henover hendes kind imens hans læber var presset mod hendes. I sandhed kunne han ikke og ville aldrig være i stand til at vise eller forklare, den lykkelige følelse der overvældende strøg igennem hver eneste krog i hans krop. Han håbede det ville blive forevigt. Han brød kysset med et lille smil.
"Har du sovet godt?" Hvis han kunne ville han med helt sikkerhed holde hende i sengen så lang tid som han kunne. Han ville helst have hun blev, men hvis hun ikke gad eller havde andre planer, kunne han jo ikke tvinge hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tirs apr 05, 2016 6:52 am

"Mmh...," et tilfredst suk forlod hendes læber, før hun vendte sig om med ryggen til ham og lagde sig helt tæt ind til ham. Hun kunne ikke holde et smil tilbage, mens hun lukkede øjnene og slappede af.
"Har du også det?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tirs apr 05, 2016 6:34 pm

Nathan aede hendes mave kærligt og blev ved med at smile - det var fysisk umuligt for ham at lade være med at smile lige nu. Han ville lyve hvis han sagde at han ingen.. 'tanker' havde om at hun lå i hans seng og ikke havde specielt meget tøj på, men han kunne ikke drømme om at prøve på noget. Men han var og ville altid være en mand.
"Ja. Bedste nattesøvn i meget, meget lang tid."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tirs apr 05, 2016 7:00 pm

Stadig med lukkede øjne nød hun hans hånd. Det ville ikke gøre noget for hende, hvis han tog skridtet videre, men hun sagde ikke noget. Hun ville ikke presse ham til noget.
"Samme her," hun vendte sig om igen og pressede sine læber mod hans. Det var bare umuligt for hende at lade være. "Hvordan kan du være så fantastisk?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tirs apr 05, 2016 10:18 pm

Nathan fik sommerfugle i maven ved at føle hendes læber imod sine igen. Han kunne simpelthen ikke lade være. Hans hånd blev ført til hendes ryg, men var nede ved lænden. Hvis hun ikke brød sig om det måtte hun sige det. Han troede på at hun ville fortælle ham det, hvis han gjorde noget som gjorde hende utilpas; han ville ikke blive sur eller noget, han ville respektere det.
"Det kunne jeg også spørge dig om." Han kyssede hendes kind. "Men svaret er jo at du er fantastisk fordi at du er dig og jeg elsker alt ved dig."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons apr 06, 2016 9:41 am

En rødmen bredte sig på hendes kinder, og hun sænkede blikket ned af sig selv. Åh gud - gid hun havde taget en anden bh på. Og hendes undertøj matchede slet ikke! Bare han ikke lagde mærke til det - eller var ligeglad hvis han gjorde. Hun var nødt til at minde sig selv om, at det her var Nathan. Han ville altid synes godt om hende. Forhåbentlig.
Hun smilede og kyssede ham igen, mens hendes hånd lagde sig på hans hofte med den ene finger under hans boksershorts.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tirs apr 12, 2016 8:38 am

Nathan blinkede lidt forvirret over hendes hånd ved hans hofte med en finger under hans boksershorts. Han var ikke sikker på, hvordan han skulle reagere på det. Han vidste ikke hvad han skulle gøre lige nu, han ville ikke have at hun følte at han pressede hende, men, men, men.. Han fik bare også fornemmelsen af at hun gerne ville.
"Aia.. Vi behøver ikke..at, øh, gør dét.. hvis du ikke er klar." Nu havde han sagt det! Så var resten op til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tirs apr 12, 2016 5:50 pm

Hun vidste ikke helt om hun skulle smile eller ej. Betød det, at han ikke ville? Hun trak sin hånd væk igen uden at møde hans blik. Sank en klump før hun kunne sige noget.
"Hvis du ikke vil, er det helt okay - du kan bare sige det," mumlede hun og trak sig nogle centimeter bagud. Selvom hun aldrig ville indrømme det, var hun en smule såret og forvirret. Måske havde hun bare misforstået alle hans kærtegn?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tirs apr 19, 2016 6:53 pm

Nathan blinkede forvirret. Hvis han ikke ville? Lige nu ville han mægtigt gerne, det var faktisk virkeligt svært at holde sig tilbage. Han kyssede hendes næsetip og strøg hende henover håret.
"Jeg vil gerne. Jeg vil bare ikke have at du føler dig presset. At have sex for første gang med sin kæreste, jomfru eller ej, det er en stor ting." Han smilede kærligt til hende. "Men jeg vil rigtig gerne for jeg elsker dig, men hvis du vil vente, så er jeg også okay med det. Jeg er okay med bare at ligge og kigge på dig, eller holde om dig - Jeg forlanger intet af dig. Du er måske uenig med mig, når jeg siger du er perfekt, men i mine øjne er du virkelig perfekt."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons apr 20, 2016 6:47 pm

Smilet vendte tilbage på hendes ansigt, og hun kyssede ham kort før hun trak sig lidt væk. Hun stak sin underlæbe ud for at se lidt trist ud. Med vilje lod hun være med at kommentere på, at hun var "perfekt". Hun havde ikke lyst til at skændes med ham.
"Jeg ville gerne, men du har lidt ødelagt øjeblikket," læben røg tilbage på sin plads, og hun var nødt til at le lidt. Igen pressede hun sine læber mod hendes. "Men tak for at være så betænksom."
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   

Tilbage til toppen Go down
 
Hey my love - Nathan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Akademiet foran-
Gå til: