Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 We meet again - Nathan

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 3:47 pm

Tid: midt på dagen
Sted: atletikbanen
Omgivelser: elever der træner, ikke så meget larm
Vejr: solskin

For at være helt ærlig var Aia lykkelig over, at hun havde taget idræt også. Nathan var så dygtig og vidste så meget. Det var den slags tanker der gik igennem hendes hoved, mens hun løb banen rundt, igen og igen. Hun havde altid nydt at løbe, da det var en god måde for hende at tænke på. Alle hendes tanker fik bare lov at løbe, som de ville, og hun fik tid til at tænke alting igennem.
Hun stoppede et øjeblik for at få vejret og gik over til bænken, hvor hendes vandflaske og skiftetøj var. Hurtigt tog hun en tår vand, mens hun overvejede, hvad hun skulle lave, da hun var lidt træt af bare at løbe. Et smil bredte sig på hendes læber, da en ny tanke dukkede op i hendes hoved. Så stillede hun vandflasken fra sig og gik ned i den ene ende af banen. Heldigvis var der ikke andre løbere lige nu, de fleste styrketrænede og enkelte trænede højde- og længdespring.
Aia hævede armene i vejret og tog en dyb indånding. Det krævede koncentration at slå vejrmøller og flik-flakker lige, men det var noget hun havde lært allerede da hun var mindre. Så kørte hun ellers bare der ud af, skiftende fra vejrmøller til flik-flakker og stoppede først, da der ikke var mere bane tilbage. En anelse rundtosset begyndte hun at løbe igen, fordi hun ikke vidste, hvad hun ellers skulle give sig til. Hun registrerede slet ikke, at en ung, mørkhåret fyr - som hun ellers ville have genkendt alle andre gange - kom gående mod atletikbanen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 5:51 pm

Det var hyggeligt at Aia var med til hans fag. Hun virkede oprigtig interesseret i det og det gjorde ham bare så glad. Der var intet bedre end en elev, der var interesseret i hvad du havde forberedt til dem. Han havde ikke rigtigt forventet andet end at hun ville kunne lide det, når man tænkte på de dyr hun kunne skifte form til, men alligevel kunne man aldrig være helt sikker. I dette tilfælde havde han fået ret angående hende. Nogle af eleverne i hans timer virkede ofte irriteret over at have valgt idræt som fag, men til dem havde han intet godt at sige, eller nogen tålmodighed. De havde valgt faget og så måtte de leve med det. I sidste ende ville de begynde at elske det, det var han sikker på!
Han havde en hvid, lidt løs, tanktop, brune shorts og et par løbesko på. Han havde planlagt at træne lidt, måske kommandere lidt rundt med nogle af ballademagerne. Han stoppede op for at bukke sig ned og stramme sit snørebånd lidt, men det var egentlig bare en undskyldning for at kunne se på Aia, der slog vejrmøller og flik-flakker lidt længere. Han smilede lidt af synet - han kunne simpelthen ikke lade være.
Han rejste sig op og gik resten af vejen hen til atletikbanen. Han stoppede op lidt væk fra Aia. "Hej Aia." Sagde han med en frisk glad stemme og et stort smil på læberne. "Ville du have noget imod at jeg trænede med dig?" Pludselig virkede han lidt nervøs. "Eller..du er måske færdig?.."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 5:59 pm

Da hun ikke havde set ham, blev hun faktisk lidt forskrækket over at høre sit navn. Omgående stoppede hun med at løbe og så på ham med et smil. At det bare var ham gjorde det lidt lettere og at han virkede nervøs gjorde ham bare mere sød. Han så også godt ud i sit træningstøj, men det ville hun aldrig sige højt, og pludselig bredte en rødmen sig i hendes ansigt. "Du er mere end velkommen. Jeg er først lige begyndt," sagde hun med et smil, før hun satte sit hår op i en hestehale for at det ikke skulle komme i vejen.
Hun så sig lidt omkring og tænkte sig om. "Hvad har du lyst til at træne?" spurgte hun og så på ham med et smil. Hun kunne lidt af hvert, men andre ting kunne hun slet ikke. Faktisk håbede hun, at han valgte noget, hun ikke var så god til, for så havde hun et påskud til at bede om hjælp og derved tale med ham. Åh, hvorfor kunne hun ikke bare tale normalt med ham? Og hvorfor var hun ikke uvenlig og provokerende som hun plejede? Hun havde ingen anelse, men det gjorde hende egentlig heller ikke så meget.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 6:33 pm

Det gik egentlig aldrig op for ham at hun rødmede fordi at han var fuldkommen blind overfor den slags. Han så sig lidt omkring for at se mulighederne. De kunne spille fodbold, løbe, badminton. Der var så meget. Mulighederne var uendelige. Det ville være lidt akavet at spørge hvad hun havde lyst til, eftersom han ofte oplevede at folk bare svarede at de ikke vidste det, og så var de tilbage til at han skulle bestemme. Heldigvis havde han på meget kort tid lært hvordan man fandt ud af hvad man skulle lave. Han så hen på hende igen og pegede hen imod en ledig badminton bane.
"Hvad med noget badminton, eller..." Han pegede derefter hen imod udgangen. ".. Vi kunne løbe en lidt længere tur sammen. Hvad end du har lyst til." Han puttede sine hænder ned i lommerne og lagde hovedet lidt på skrå imens han ventede på hendes svar. Hun så ret pæn ud med en hestehale måtte han indrømme for sig selv. Han kunne ikke stoppe sit blik i at vandre ned til hendes hals, men dér stoppede han det. Han kunne ikke få sig selv til at se længere ned - han var for genert.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 6:42 pm

Han så køn ud, når han sådan vendte hovedet på skrå. "En løbetur lyder godt," sagde hun med et smil og tog et skridt tættere på ham. Hun havde godt bemærket hans blik ned af sig og smilede indvendigt over at han ikke kunne få sig til at se længere ned.
Hun ønskede inderligt, at hun havde modet til at tale med ham om noget andet end sport, men det havde hun ikke, og desuden anede hun ikke, hvad hun skulle sige. Det var noget, hun aldrig havde været særligt god til, det med at sige noget sødt. Det endte altid med at lyde ironisk.
Hun slog med hovedet i retningen af udgangen. "Skal vi?" spurgte hun og begyndte at lunte afsted uden at vente på svar. Det var helt sikkert, at hun ville nyde denne løbetur og alt, hvad der kom til at ske på den.
Tanken om hendes efterladte ting strejfede hende, men hun tænkte ikke nærmere over dem. Jeg er nok den eneste lommetyv her tænkte hun med et smil, og så var det ude af hendes verden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 7:24 pm

Nathan var nu meget glad for at hun valgte at løbe en tur. Chancen for at snakke med hende blev lidt større, når de løb. Han var ikke rigtig helt vildt genert, men alligevel genert nok når det gjaldt med at være sammen med piger. Han havde til tider besvær med at snakke med dem, når han prøvede at lære dem at kende, men når han skulle lave sport med dem, så gik han helt op i gear og prøvede hele tiden at hjælpe dem, hvis de gjorde noget forkert. Hvis de ikke gjorde noget forkert, så udfordrede han dem konstant. Han kunne ikke gøre for det. For eksempel til hans idræts-timer blev han ved med at presse pigerne, også drengene selvfølgelig, til det yderste. De skulle ikke bare stå og pille ved hinandens hår imens de sladrede. De skulle lave noget.
"Selvføl-.." Han nåede ikke at sige mere før hun var luntet afsted. Han grinede lidt over det og fulgte hurtigt efter hende. Han nåede hurtigt op ved siden af hende og løb derefter i hendes tempo. Han var lidt usikker på om hvad han skulle spørge, men kom hurtigt på noget. "Så, øh, hvilke timer har du udover psykologi og idræt?" Selv havde han fornylig fået flere timer. Det var nu dejligt. Han havde ikke meget at lave udover at undervise og han nød det virkelig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 8:52 pm

Et smil bredte sig på hendes læber, da han nåede op på siden af hende. Han virkede nervøs, hvilket hun ikke helt kunne forstå. Spørgsmålet fik faktisk hjertet til at synke lidt. Hun havde håbet på noget lidt mere personligt, men hvis han gerne ville vide det, skulle han få svar. "Astrologi. Jeg ved godt, at tre fag ikke er meget, men de andre fag siger mig ikke rigtigt noget," svarede hun og så frem for sig. Efter et øjeblik så hun på ham igen, denne gang med et endnu større smil. "Du behøver altså ikke kun spørge om basis-ting. Du kan godt gå lidt dybere," sagde hun, og med de ord satte hun farten op, så hun nu løb, men ikke spurtede. Det var nok hendes foretrukne tempo at løbe i.
Mens hun ventede på at han indhentede hende spekulerede hun på, hvad hun skulle spørge om for ikke at eliminere sin egen pointe med at gå dybere, men af en eller anden grund kunne hun kun komme på standardting.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 9:15 pm

Nathan sørgede for at holde sig lige på hendes tempo. Normalt løb han hurtigere, men han ville ikke gøre hende for hurtigt træt. Han ville foretrække at denne løbetur blev noget lang, så han allerbedst kunne snakke med hende. "End ikke drama eller noget løb?" Han fik et lille drillende smil frem. "Jeg er lige blevet lærer i de to fag." Han kunne ikke lade være med at have det drillende smil fremme. Han havde jo regnet ud at han var nok en af de største grunde til at hun havde taget idræt som fag. Det behøvede man ikke at være et geni for at regne ud.
I det samme hun sagde at han kunne gå lidt dybere fik han en ide til et spørgsmål, men han rødmede lidt bare ved at tænke på det! Han blev sparket ud af sine tanker, da hun satte farten op, og han skyndte sig efter hende. "Hmm.. Okay. Hvis en dreng spurgte dig ud på en date.. Hvor skulle I så tage hen?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 9:21 pm

Et overrasket grin undslap hendes læber. Det var ikke lige det, hun havde regnet med, selvom det var et fantastisk godt spørgsmål. "Hvorfor vil du gerne vide det, Nathan? Altså ikke fordi jeg ikke vil fortælle dig det, jeg vil bare gerne vide hvorfor," smilede hun. Hvis det betød, hvad hun håbede på, var det den bedste overraskelse, hun havde fået, siden hun var kommet her.
Han var en af de helt store grunde til, at Aia havde valgt at tilføje idræt til sit skema. Ham og så at hun godt kunne lide at bevæge sig.
Mens de løb, studerede hun ham ud af øjenkrogen selvom hun håbede, at han ikke lagde mærke til det. Han så virkelig godt ud i sportstøj, og han var også pæn når han løb, syntes hun. Hun skammede sig lidt over at tænke den slags om en lærer, men på den anden side var han også hendes ven, og alt efter hende bedømmelse kunne han ikke være så meget ældre end hende selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 9:35 pm

Nathan kunne ikke holde et lille nervøs grin inde, og trak lidt på skuldrene imens han løb. Ja, hvorfor egentlig? Bare ren nysgerrighed eller var der noget bag det? Han var ikke selv sikker. Spørgsmålet var bare dukket op i hans hoved og han havde ikke kunnet holde det tilbage. "Hvis du ikke vil svare, så er det fint. Jeg er bare nysgerrig." Stadig med det drillende smil puffede han blidt til hende med sin arm.
Han kunne godt lide at snakke med hende og ville egentlig gerne vide meget mere om hende. Beklageligvis så havde han ikke tid til at snakke med hende imens de havde time sammen, og hun havde ofte time, når han havde pauser. Det var lidt træls. Udover det kunne han ikke forvente at hun snakkede med ham hele tiden. Hun skulle jo også have venner. Der ikke var hendes lærer..
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 9:42 pm

Hun smilede stadig, nød at han drillede hende lidt. "Det kommer meget an på fyren. Men uanset hvad vil jeg bare gerne overraskes. Ikke sådan noget, der er helt normalt som at gå i biografen eller sådan noget, men det behøver heller ikke være helt vildt. Det kunne også bare være at løbe en tur sammen," det sidste var sagt med et glimt i øjet og et skævt smil. Hurtigt tilføjede hun: "Jeg tror faktisk, at jeg vil tilføje løb til mit skema."
At tale med ham var befriende på en måde, også selvom han var hendes lærer. Det glemte hun hele tiden. "Hvad med dig selv? Hvad ville du foretrække?" spurgte hun så. Selv syntes hun, hun var begyndt at ligne sig selv lidt igen, men hun var stadig mere venlig og åben, end hun plejede. Det lignede hende ikke at falde så nemt, men Nathan var så meget anderledes end de drenge, hun før havde mødt, og hun nød hans selskab.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 9:51 pm

Det sidste hun sagde omkring hvad hun ville på en date fik ham til at rødme lidt, og han skyndte sig at vende ansigtet lidt væk fra hende for at skjule sine røde kinder. Han tog en dyb indånding for at slappe af igen. Måske var det overhovedet ikke som han lige troede, men.. Alligevel.. Så hun det her som en date? Ikke at han ville have noget imod det, men.. Han ville i det mindste gerne have noget lidt andet tøj på, så. Noget der måske ikke var så brugt som dette. Han ville også gerne have sat sit hår, så det så bare en smule godt ud! Men, ak, han havde ikke forventet at mødes med hende på atletikbanen, men han var nu glad for at han havde.
"Jeg er ikke helt til fyre, så jeg ville takke nej til en date med en fyr." Han var så nervøs at han prøvede at lave jokes. Han kom med en kort og dum latter, i forsøget på at få hans lamme joke til at virke lidt sjov. "Øhm.. Det kunne være fedt at være på en date, hvor man bevæger sig meget.. Jeg er ikke så glad for at sidde stille i flere timer, så det med at gå i biografen er mig lidt besværligt." Hans hjerne begyndte allerede at komme med forslag til hvad han nu kunne arrangere, hvis han skulle på date med hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 9:58 pm

Hun lo af hans lidt platte joke og lyttede med et smil. Endnu en ting de havde tilfælles. Hun glædede sig over det og var glad for, at hun havde valgt at træne på atletikbanen.
Hun havde set hans røde kinder, men kommenterede ikke på dem, da han heller ikke havde kommenteret på hendes tidligere.
"Det her er rart," sagde hun så, fuldstændigt ligeud, men det var nu engang sådan hun var, og hun ønskede at fortælle ham, at hun satte pris på løbeturen, uanset hvor akavet det havde virket i starten.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 10:03 pm

Det løftede i hans mundvige, da hun sagde at løbeturen var rar. Dejligt at vide han ikke var den eneste som synes det. Han tog en dyb indånding og virkede i det hele taget bare virkelig nervøs lige nu. Han kom også til at løbe lidt hurtigere, men han satte straks farten ned, da det gik op for ham. Han kastede et kort blik på hende, men så også meget hurtigt væk igen. Hans tunge føltes pludselig meget tør og hans mund gad ikke rigtig at åbne sig. Det føltes, for ham, som en evighed før det endelig lykkedes ham at åbne munden og få spurgt det han ville.
"Vil du... Altså.. Med mig ud en dag og bestige et, øh...bjerg i nærheden?" Lykkedes det ham lige og sige, men han skyndte sig at snakke videre. "Kun hvis du vil, altså! Ingen pres overhovedet! Det.. Det kunne bare være hyggeligt, tænkte jeg.."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 10:10 pm

Først troede hun, at han lavede sjov, men da hun indså, at han mente det, følte hun sig utroligt heldig. "Det vil jeg meget gerne, Nathan," sagde hun med et smil. Havde han lige inviteret hende ud? Det var meget sjældent, at hun blev det derhjemme, og oftest brændte de hende af bagefter.
En tanke kredsede i hendes hoved, men af en eller anden grund kunne hun ikke formulere den rigtigt. Til sidst tog hun en dyb indånding for at forberede sig. Så smilede hun igen. "Hvem var dit første kys?" spurgte hun. Hun var oprigtigt interesseret, men hvis han ikke ville sige det, ville hin ikke presse ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 10:17 pm

Nathan kunne ikke forklare hvilken utrolig stor lettelse han følte lige nu. Han havde været virkelig bange for et afslag, hvilket ville have gjort det hele en del mere akavet end det allerede var. Han havde svært ved at finde ud af hvad han skulle sige, men heldigt for ham stillede hun ham et spørgsmål. Et lidt intimt spørgsmål, javist, men han kendte svaret til det og havde ikke rigtigt noget problem med at fortælle hende det. Udover at han måske var lidt bange for at hun ville tro at han gik efter pigerne, der var elever på skolen og så bare droppede dem - hvilket jo slet ikke var tilfældet!
"Øh.. Jeg ved ikke om du kender hende, men hun hedder Audrey og går faktisk også på Akademiet. Vi slog op for to år siden." Han gad ikke rigtig at fortælle om hvordan deres forhold var lige nu, siden det egentlig ikke var så godt. "Hvem var dit?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 10:29 pm

Da han nævnte Audrey rullede hun med øjnene. Hun brød sig ikke så meget om den optimistiske pige og var glad for at høre, at de ikke var sammen mere. Da hsn spurgte til hendes, kiggede hun den anden vej. "Der har ikke været noget endnu," sagde hun. En tåre banede sig vej op i øjenkrogen, men forsvandt hurtigt igen. "Derhjemme havde alle mine venner kærester og nogle forsøgte endda at splejse mig sammen med dem, jeg godt kunne lide, ved at fortælle dem det, hvilket gav dem endnu en måde at være lede ved mig på," fortalte hun.
Et lille fnys forlod hendes mund. "Engang sagde en af dem, at jeg var desperat efter at få en kæreste og at kysse nogen, hvilket førte til en slåskamp," hun drejede hovedet, så hun så på ham. "Jeg vandt."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tirs sep 29, 2015 10:36 pm

Nathan lagde skam godt mærke til at hun rullede med øjnene, men spurgte ikke indtil det eftersom han var pænt sikker på at han ikke ville kende til det der foregik i hendes hoved lige nu. Eller måske ville han. Man vidste aldrig. Han så ned på jorden i et kort øjeblik imens hun snakkede, men han vendte ansigtet imod hende i det hun fortalte at hun havde vundet kampen fra dengang.
"Latterligt. Jeg vil aldrig kunne forstå den barnlige opførsel fra unge teenagere eller voksne. De burde vide bedre." Han rystede lidt på hovedet over det, men fik så en ide til endnu et spørgsmål! "Hvad med dine forældre? Er de stadig i din hjemby?" Han smilede venligt til hende, og var egentlig ret fristet til at rykke bare en smule tættere på hende imens de løb for at deres arme kunne 'tilfældigvis' strejfe hinanden, men han havde ikke modet til at gøre det - desværre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Ons sep 30, 2015 9:54 am

En tårer banenede sig vej op i hendes øjenkrog, men hun tørrede den hurtigt væk. En hver anden person, der havde spurgt, ville hun have snerret af og bedt dem skride af helvede til. Men det her var Nathan, og han var anderledes. "Min far gør. Min mor døde, da jeg var fjorten, og siden har min far været alkoholiker," svarede hun. Flere tårer, men hun pressede dem tilbage, hvor de kom fra. "Han smed mig af her, fordi han ikke vil have mere med mig at gøre. Det sagde han. Og når jeg er færdig med min uddannelse, kan jeg ikke tage tilbage til ham," forsatte hun. Hun havde lyst til at bevæge sig tættere på ham, men ønskede ikke at gå for hurtigt frem, og blev derfor bare, hvor hun var.
Flere tårer. At tale om sine forældre gjorde hende altid ked af det, derfor undgik hun det altid. Lige nu havde hun virkelig brug for et kram, men det ville hun ikke sige højt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Ons sep 30, 2015 10:21 am

Nathan fortrød hurtigt sit spørgsmål. Selvom han først ikke havde opdaget tårerne, der pressede sig på, så begyndte han at kunne se dem og han var lidt usikker på hvordan han skulle gøre det godt igen. Hendes historie gjorde ham endda lidt ked af det. Han kunne slet ikke forestille sig, hvordan det måtte være. Hvordan kunne han hjælpe hende, udover at trøste hende? Han ville gerne gøre lidt mere end det, men han var usikker på hvad det kunne være.
"Aia.." Hans stemme var pludselig virkelig blid, og han stoppede med at løbe. Han rakte udefter hendes arm for at få hende til at stoppe også. Hvis hun tillod det ville han trække hende ind til et blidt og forsigtigt kram. Uanset hvad ville han begynde at snakke igen. "Det er jeg..virkelig ked af at høre, men det skal nok gå. Når du er færdig på akademiet skaffer du dig et godtlønnet job, og så går det hele af sig selv."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Ons sep 30, 2015 11:47 am

Aia stoppede også med at løbe og lyttede til ham. Hun nikkede med tårer i øjnene. "Jeg ved det godt, men det er bare ikke rart at vide, at min far ikke vil have noget med mig at gøre," sagde hun. En enkelt tårer klemte sig ud og gled ned af hendes kind. Uden et ord vente hun hovedet væk og tørrede den af. Men det var for sent. Flere tårer fulgte den første, og uden at vide hvorfor satte hun sig ned. Hun havde bare lige brug for at sidde ned, ligeglad med, hvor sært det end måtte være. Mens hun ventede på, at tårerne skulle forsvinde, stirrede hun frem for sig.
"Jeg er ikke vant til at tale om det," forklarede hun og flere tårer fulgte. Alligevel drejede hun hovedet og så på ham med et smil. "Men det er faktisk meget rart."
Så vendte hun tilbage til sine tanker og det punkt i horisonten, hun stirrede på, for at få tårerne til at gå væk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Ons sep 30, 2015 2:09 pm

Han kunne ikke sige at han forstod eller vidste hvordan hun havde det for det gjorde han jo ikke. Han havde ingen ide om hvordan det måtte være at vide at ens far ikke ville en. Han fik det virkelig dårligt da han så tåren løbe ned af hendes kind. Han følte sig så ond for at have spurgt! Han bed sig selv svagt i underlæben og så væk fra hende for lige at tage sig sammen. Han så ned på hende, da hun satte sig ned og satte sig ned ved siden af hende.
"Undskyld. Jeg skulle ikke have spurgt." Han løftede en hånd op for at køre den igennem sit hår, inden han så kiggede på hende igen. "Hvis du har brug for en at snakke med om det, så er jeg altid lige i nærheden." Hans ene mundvige bevægede sig lidt op. "Skal vi gå resten af vejen tilbage?" Han tænkte lidt at hun måske ikke ville løbe så meget igen lige nu. "Eller vil du bare sidde lidt?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 8:05 am

Først fløj hendes øjenbryn i vejret, men så røg de helt ned ved øjnene. Hun så på ham med lynende øjne. "Hvem fanden har sagt, at jeg ikke vil løbe mere? Du kan bare gå tilbage, hvis du vil," hvæsede hun. Dér var hendes gamle jeg igen. Hun stirrede lidt frem for sig igen, og øjenbrynene gik langsomt tilbage på deres normale plads, efterhånden som vreden fortog sig. "Undskyld. Jeg har bare lige brug for at sidde lidt," sagde hun så.
Nu kom det. Nu ville han rejse sig og gå, fordi hun var blevet sur på ham. Hun ville ikke have det, men hun troede simpelthen ikke på, at det ikke var det, der ville ske. Det eneste positive var, at han nu havde fået en forsmag på, hvordan hun normalt var. Normalt var hun bitter og provokerende, ikke bange for at svare igen og ligeglad med, om hun sårede andre.
Men det her var Nathan. Hun ønskede ikke at såre ham eller være ond mod ham, men det sad i hende, og hun kunne ikke bare tænde og slukke det, hvor meget hun end ønskede, at hun kunne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 10:15 am

Vent. Hvad skete der lige nu? Hvorfor blev hun lige pludselig så sur? Han så væk fra hende oh prøvede egentlig at undgå enhver form for kontakt udover at snakke. Han var normalt en ret følsom fyr, som let blev såret, selvom han virkelig prøvede at ændre det nu. Han var træt af at føle sig så sårbar som han altid følte sig. Følsom sårbar, altså. Fysisk sårbar var han skam ikke, det kunne enhver da se.
Han sukkede lidt højlydt og trak på skuldrene. "Okay. Så sidder vi bare." Selvom han følte sig pænt udstødt lige nu, og virkelig var fristet til bare at gå, men han blev siddende. Hvis han gik så ville det hele bare blev værre og det orkede han ikke. Virkelig orkede ikke. Han trak sine knæ op til hagen og nærmest krammede sine ben. Han hvilede hagen på sine knæ og blev bare ved med at kigge væk fra hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 10:42 am

Hun sukkede og tænkte på, hvordan hun skulle gøre det godt igen. Så smilede hun og rejste sig. "Bliv her og lad være med at kigge," sagde hun og gik om bag et træ. Efter at have sikret sig, at ingen kiggede, tog hun tøjet af, før hun tog en dyb indånding og forvandlede sig. Lidt efter stod der en ulv, hvor hun havde stået. Hun skubbede tøjet sammen til en bunke bag ved træet og listede på bløde poter om bag ham. "Nu må du kigge," sagde hun. Hun havde jo lovet ham at vise sig for ham i sin ulveform, og nu virkede det som den pæneste måde at sige undskyld på.
Nervøsiteten sad i hende, hun var bange for, at det ikke var nok, og at han ikke ville tilgive hende. Men samtidig var han også blevet siddende i stedet for at gå. Betød det ikke, at han faktisk allerede tilgivet hende halvt? Det håbede hun og hun håbede også, at han ikke bare rejste sig og gik, når hun havde vist ham sin ulveform.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 12:14 pm

Nathan nikkede bare kort til det hun sagde. Han stirrede bare ud i luften, og lagde knap nok mærke til at hun gik væk fra ham. Han var kommet i et lidt dårligt humør nu på grund af hendes udbrud tidligere. Han lukkede sine øjne for at slappe af, men det lykkedes ikke særligt godt. Han havde en utrolig stor trang til bare at spurte afsted for at slippe af med frustrationerne, der samlede sig i hans krop dette øjeblik, men det kunne han ikke bare lige nu. Det ville være uhøfligt og han håbede vel lidt på at den gode stemning, der havde været imellem dem lige før kom igen.
Han vendte ansigtet imod hende lidt efter hun sagde at han gerne måtte kigge. At det var en ulv og ikke hende han så gjorde ham først lidt overrasket, men derefter gik det op for ham, hvad hun havde gang i. Han satte sig om, så han havde hele kroppen imod hende. "Jeg troede du var sur på mig." Sagde han og rakte en hånd frem imod for ligesom at spørge om han måtte ae hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 4:25 pm

Hendes snude ramte hans hånd og hun indåndede duften af ham, før hun skubbede hans hånd op på sit hoved. "Undskyld. Nogen gange bliver jeg selv overrasket over mit temperament," sagde hun og tog et par skridt tættere på ham, så hun nu kom ind under hans arm. "Men sådan som jeg var over for dig der, det er sådan, jeg normalt er mod fremmede," det sidste blev sagt med en klump i halsen, og hun følte sig lettet over, at ulve ikke kunne græde.
Hun fortrød inderligt, at hun havde opført sig sådan, især fordi hun godt kun lide Nathan. Rigtig meget endda. Samtidig tænkte hun også, at han nok ikke ville date en elev. Men på den anden side havde han også inviteret hende ud, bare sådan. Måske ville han gerne?
Alting var på en gang mere kompliceret og enkelt med ham. Hun kunne godt mærke på ham, at han syntes, at det var lidt akavet, men det syntes hun ikke selv. Hun nød hans selskab og at nogle kunne holde ud at være sammen med hende. Og at hun havde fundet én, hun ikke var led imod og ikke ønskede skulle forsvinde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 4:55 pm

Nathan smilede lidt af at hendes snude ramte hans hånd og da hans hånd blev skubbet op på hendes hoved begyndte han at ae hende bag øret lige så stille. Hendes pels var så blød. Han begyndte at få det lidt bedre af dette, og hans lille smil blev lidt bredere efterhånden. Han lagde sin arm om hende, da hun trådte tættere på, og aede hende på siden.
"Hmm.." Han rykkede sit ansigt lidt tættere på og trykkede forsigtigt sine læber imod hendes pels tæt ved øret. "Det er okay. Jeg blev vel bare lidt overrasket." Han trak ansigtet tilbage og fik et blidt smil frem på læberne. "Du ser sød ud som ulv." Han kom med et lille grin. "Jeg skal nok vise dig min ulveform en dag." Han stoppede med at ae hende, men havde stadig armen om hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 5:12 pm

Hvis ulve havde kunne rødme, havde hun gjort det, da han kaldte hende sød. Da ulve ikke kunne smile, smilede hun indvendigt og gik lidt tættere på ham, gnubbede forsigtigt sin snude mod hans kind. "Hvorfor vente til en dag?" hviskede hun og drejede hovedet lidt, så hendes kind stod mod hans.
Hun havde aldrig set en anden formskifter i sin ulveform, i det hele taget havde hun aldrig set en formskifter i dyreform. Hvis han var med på den, ville det gøre hende meget glad. Hun satte sig ned, mens hun ventede på, at han skulle svare og kiggede i samme retning som ham, uden helt at vide, hvad de kiggede på. Det var også ligemeget, for han sad her ved siden af hende, med armen om hende, og det var mere, end hun kunne have bedt om.
Tænk, hvis hun ikke havde valgt at træne. Så ville hun ikke været taget ud at løbe med ham og fået talt med ham på tomandshold.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 7:29 pm

Nathan kunne ikke holde en latter tilbage, da hun gnubbede sin snude imod hans kind. Overraskende nok havde han intet imod det. Han elskede jo ulve. Han rynkede lidt på panden over det hun hviskede og virkede til at tænke over det imens han kneb øjnene en smule sammen. Han kunne da ikke.. Kunne han? Hun havde gjort det, så han kunne da også. Med et lille nik rejste han sig op og gik hen bag et træ. Ikke tale om at han tog tøjet af foran hende! Nok vidste han godt at han ikke var grim, men han var altså ikke helt komfortabel ved at skulle klæde sig af foran andre. Derfor var han heller ikke så ofte på en strand eller svømmehal.
Han skyndte sig at tage sit tøj af for derefter at forvandle sig til en brun ulv, der også havde lidt sort over sig. Han luntede over til hende og løftede sin pote ligesom for at vinke.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 7:36 pm

Aia så væk, indtil hun hørte ham komme tilbage. Hun forstod godt, hvis han ikke ville klæde sig af foran hende. Hun havde jo heller ikke selv klædt sig af foran ham.
Da han løftede poten, bukkede hun med forbenene og strittede med bagdelen, før hun begyndte at springe rundt om ham. I hendes øjne var der et glimt af noget, der ikke havde været der længe. Leg. Normalt brugte hun kun sine dyreforme i selvforsvar eller for hurtigløb, men når hun nu havde mødt en anden formskifter - der oven i købet også kunne forvandle sig til en ulv - ville hun have lidt sjov.
Hun havde noget i tankerne, men vidste ikke helt, hvordan hun skulle bringe det på bane, så hun blev bare ved med at hoppe rundt om ham. Sprang lidt tættere på ham og puffede blidt til ham med poten, før hun sprang væk fra ham igen. Det var hundrede år siden hun havde leget noget som helst, og pludselig længtes hun efter det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Tors okt 01, 2015 8:28 pm

At lege rundt som ulv var ikke noget Nathan havde gjort før, så han blev lidt forvirret over hvad hun prøvede på at gøre, men det begyndte langsomt at gå op for ham. Han logrede lidt med halen som om han var en hund imens han hældte hovedet lidt til den højre side. Han blev ved med at se efter hende imens hun hoppede rundt omkring ham, som om hun var virkelig hyper.
Han hoppede lidt tilbage og satte sig ned på sine bagben. Han løftede sine forpoter op og slog lidt ud med dem i luften imens han kom med et lille 'bjæf', der alligevel ikke helt var som et bjæf, siden han jo ikke var en hund, men en ulv. Han hoppede ned på alle poter igen og sprang hen imod hende, men så tilbage igen, hen imod hende, tilbage.. Og sådan fortsatte han lidt imens hans hale blev ved med at svinge side til side. Et par gange prøvede han at prikke hende på snuden med hans pote lige hurtigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Fre okt 02, 2015 7:12 am

Hans forvirring var tydelig for hende og hun lo lidt af ham. "Bjæffet" han kom med, besvarede hun. Hendes hale logrede triumferende, når hun undveg hans pote. Når han blidt ramte hende, gav hun gengæld. Det var befriende for hende, en anden måde end at lege på, når man var mennesker.
Efter noget tids leg tog en ny idé form i hendes hoved og efter at have gjort udfald mod ham, stormede hun afsted, i den modsatte retning af den, de var kommet fra. "Kommer du?" råbte hun. Mens hun løb, ændrede ulvens form sig langsomt, blev mindre og smallere, bevægelserne blev blødere, og til sidst var det en ildrød ræv med hvid ende på halen, der spurtede afsted istedet for ulven. Aia glædede sig til at se hans reaktion på, at hun havde skiftet form og håbede lidt, at han også ville gøre det. Hun ville gerne se hans andre dyreforme, selvom hun tænkte, at hun bedst kunne lide ulveformen. Nej, hun kunne bedst lide menneskeformen. Det var helt klart den bedste.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Fre okt 02, 2015 10:26 am

Nathan peb lidt, da hun skiftede form og begyndte at løbe væk. Han viftede stadigvæk halen fra side til side, inden han begyndte at løbe efter hende, men efterhånden ændrede hans skikkelse sig til en større, mere stærkere form. Jaguaren begyndte at løbe hurtigere og dens tunge løb hen over dens sylespidse tænder. Det lignede næsten at jaguaren jagtede ræven for at få noget at spise, selvom det langtfra var det der egentlig skete.
Efterhånden kom Nathan tættere på hende og han hoppede fra side til side imens han løb bare fordi han kunne. "Aia, stop lige et sekund." Han stoppede med at løbe og begyndte at lunte i stedet. Selvom det var sjovt at løbe ville han gerne lige prøve noget, men det krævede bare at hun stod stille eller i det mindste ikke bevægede sig så hurtigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Fre okt 02, 2015 11:37 am

At løbe som ræv var en af hendes største glæder. Hun elskede, at den var så adræt og smidig og kunne løbe under, igennem og springe over ting. Da han kaldte, vendte hun undrende om og løb tilbage til ham, før hun løb i hans tempo. "Hvad er der?" spurgte hun. Hvad han ville havde hun ingen idé om, hun troede, han nød at løbe, så hvorfor skulle hun sætte farten ned?
Selvom hun selv elskede at løbe hurtigt ville hun sætte farten ned for ham. Faktisk havde hun på fornemmelsen, at hun ville gøre næsten alt for ham. Næsten.
En lidt trist fornemmelse bredte sig i hende. Hvad nu, hvis han ville tilbage? Så skulle de sige farvel og denne fantastiske tur ville slutte. Selvom hun var blevet lidt ked af det undervejs, havde det alligevel været en dejlig tur. Især fordi Nathan havde inviteret hende ud. Det kunne hun stadig ikke helt fatte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Fre okt 02, 2015 12:49 pm

Nathan udviste ikke længere en form for glæde som ved at logre med halen, eftersom han jo var i Jaguar form nu, men alligevel kunne det ses på hans øjne at han var glad. Hans øjne lyste endnu mere op, da hun satte farten ned for at løbe ved siden af ham. Han fortsatte bare med at lunte og sagde først ikke noget, trods hun spurgte ham om hvad det var han ville. Han så sig først lidt omkring, og så på hende igen.
Pludselig løftede han sig op med forkroppen og gjorde an til at ville skubbe hende ned på asfalten i sjov. Han prøvede at få hende ned ved at putte sine forpoter, dog med kløerne trukket ind, på siden af hende og lige så stille skubbe lidt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Lør okt 03, 2015 11:56 am

Det undrende udtryk i hendes øjne blev klarere, da han ikke svarede og forsøgte at vælte hende. "Hvad laver du?" spurgte hun, en anelse irriteret, lige før hun faldt. Egentlig ville hun ikke vælte, men jaguarer er stærkere end ræve, meget endda, og derfor faldt hun. Asfalten gjorde lidt ondt, men ikke så meget. Hvorfor havde han væltet hende? Hvad havde han gang i?
Normalt var hun ikke en, der ikke ville kæmpe imod, men fordi det her var Nathan og han var en jaguar lige nu, var der ikke så meget hun kunne have gjort, selvom hun havde lyst. Den eneste udvej for hende var at rejse sig og løbe væk fra ham, men det havde hun ikke lyst til.
Nu havde hun endelig fundet en ven - en god en endda - og hun ville ikke ødelægge det, som hun havde været lige ved. Inderst inde var hun ligeglad med, om folk kunne lide hende, eller om hun havde venner, men det var da dejligt i det mindste at have én.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Lør okt 03, 2015 2:55 pm

Nathan ignorerede hendes irriteret tone i stemmen og prøvede på at holde hende nede. Det var ikke fordi han prøvede at gøre hende ondt, tvært imod prøvede han på noget helt andet. Han vidste ikke helt hvordan han ville forklare det senere, men for ham ville det ligesom at sige farvel, men på en lidt speciel måde. Han nussede sin snude imod hendes pels ved halsen.
"Imorgen, efter skole tid er jeg ude foran akademiet. Jeg kan køre os hen til hvor daten skal foregå. Sørg for at have sko, du kan gå i med." Han rejste sig op, og begyndte at løbe væk. En mærkelig måde at bare få hende ned på asfalten og bare nusse hans snude imod hende, men han havde vel bare...haft lyst. forhåbentlig tænkte hun ikke at han var mærkelig nu.

//out.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   Lør okt 03, 2015 6:58 pm

Forbløffet blev hun liggende, og da han begyndte at nusse hende, stivnede hun først, men nød så den dejlige fornemmelse. Hun nikkede til det han sagde, men blev ærligt talt lidt overrasket og skuffet over, at han bare løb væk. Men det var nu en meget sød måde at sige farvel på.
Hun luntede tilbage til træet, hun havde skiftet bag, forvandlede sig tilbage og tog tøjet på, men beholdte t-shirten i hånden, så hun kun havde sportsbh på overkroppen. Med et smil løb hun hele vejen tilbage til atletikbanen i sprint, tog sine ting - der ikke var blevet stjålet - og løb hele vejen op på sit værelse. Allerede nu ville hun begynde at pakke til dagen efter og finde ud af, hvad hun ville have på.
En ting var sikkert, og det var, at skoledagen i morgen ville føles meget lang for hende og hendes forventninger ville stige time for time.

//out
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: We meet again - Nathan   

Tilbage til toppen Go down
 
We meet again - Nathan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Atletikbanen-
Gå til: