Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 Hey my love - Nathan

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Hey my love - Nathan   Ons jan 27, 2016 6:42 pm

Sted: lige uden for akademiet
Tid: 14.00
Omgivelser: folk på vej til time udenfor, nogen på vej ind til byen, andre på vej indenfor
Påklædning: Her

En smilende ung pige kom gående ud fra Akademiet. Hun havde fået tidligt fri og tænkte, at hun da lige så godt kunne tage en løbetur, bare for at få brændt noget krudt af. At være i godt humør var for hende sjældent, så hun nød det.
Aia sprang glad ned af trappen og forsatte over mod atletikbanen, men glemte at se sig for. Hun gik lige ind i en muskuløs krop og var ved at vælte bagover. På grund af sin formskifterraces adræthed, genvandt hun hurtigt balancen. Hun så op i øjnene på den, hun var løbet ind i. "Undskyld Nathan," mumlede hun og kyssede ham blidt. Det føltes som flere år siden, hun havde set ham, selvom hun havde haft ham dagen før. "Hvor skal du hen?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons jan 27, 2016 7:16 pm

Nathan gabte og strakte sine arme ud til siderne imens han gik. Han ville ud at løbe, men han vidste Aia snart fik fri og han savnede hende. Det føltes som en evighed siden han så hende sidst. Som altid havde han noget sportstøj på. En ærmeløs sort trøje, shorts og kondisko. Han var efterhånden ved at blive lidt utålmodig over det med at vente, så til sidst endte det med at han gik hen imod skolen.
Til hans utrolige held stødte han på Aia ved at hun løb direkte ind i ham. Han grab hurtigt fat i hendes arm også selvom hun selv sørgede for at balancen. Han ville bare ikke risikere at hun kom til skade. Hans hånd på hendes arm strøg ned til hendes hånd for at holde om den. Efter det korte blide kys nussede han sin næsetip imod hendes. "Jeg ledte efter dig." Han smilede noget så kærligt til hende og så bare helt forelsket ud. "Jeg håbede på at kunne bruge lidt tid sammen med dig, men du virkede til at skulle skynde dig... Har du noget du skal?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons jan 27, 2016 8:11 pm

Hans hånd i hendes fik hende til at føle sig beskyttet. At han havde ledt efter hende, varmede hendes hjerte og gjorde hende helt kulret.
"Jeg var på vej ud at løbe en tur," smilede hun og kyssede ham igen, lidt mere inderligt denne gang. "Vil du med?" hendes stemme var indsmigrende, og hun stillede sig på tæer for at være i øjenhøjde med ham, mens hun snakkede.
Hun holdt meget af ham og ville elske, hvis han ville med. At skulle undvære ham var svært, og hun var glad for, at han havde det på samme måde.
Efter deres første date, havde hun gjort sit bedste for at holde sig tæt på ham, hvilket var en udfordring, når hun havde time med en anden lærer.
Men på trods af alt det, var hun stadig lidt i tvivl. Hvad var de egentlig? Vare de kærester eller bare "venner med visse fordele"?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons jan 27, 2016 10:37 pm

Det gjorde ham helt glad at hun også ville ud at løbe en tur. Det var som om, de var skabt for hinanden. Det føltes i hvert fald sådan. Han trykkede lykkeligt sine læber imod hendes, og gav hendes hånd et blidt klem. Han nikkede ivrigt til hendes spørgsmål - selvfølgelig ville han det!
"Meget gerne. Man kan vel sige at det bliver vores anden date." Han vrikkede lidt med øjenbrynene før han trykkede sine læber imod hendes kind. Han havde noget vigtigt at fortælle hende. Noget der fik hans hjerte til at race. Noget der fik ham til at blive helt nervøs. Men han ville sige det. I dag. Snart. "Hvor skal vi løbe hen? Hjem til mig?" Det slog ham lige at han aldrig havde vist hende hvor han boede... Hvilket han mægtig gerne ville!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors jan 28, 2016 4:54 pm

Boede han ikke på Akademiet? Det havde hun faktisk troet, men det var åbenbart ikke tilfældet. At se, hvor han boede, ville være som at blive budt ind i det helligste hellige. "Der er ikke noget, jeg hellere vil," hviskede hun og pressede igen sine læber mod hans. Hun slap hans hånd og lod hænderne lege i hans hår. Hvem der så dem, var hun ligeglad med, hun ville bare gerne nyde sit forhold med ham.
"Så... I hvilken retning skal vi?" mumlede hun ud mellem sine læber, mens de stadig var presset mod hans. Hun var ligeglad med, hvor langt hun skulle løbe for at komme hjem til ham. Hun ville løbe hele verden rundt for ham, hvis det var nødvendigt.
Blidt slap hun ham, men blev ved med sluge ham med øjnene. Han så bare SÅ godt ud! Og han var hendes. Åh, hvor var det fantastisk!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Fre jan 29, 2016 7:54 am

Det havde krydset hans tanker at dette forhold måske var imod skolens regler, men han var ligeglad. Han kunne sagtens finde et andet arbejde, hvis han ville. Han ville bare gerne være sammen med hende. Hans ene arm sneg sig rundt om hendes liv for at holde hende tæt på sig. Han var lidt nervøs for om nogen ville sladre om dem omkring dette.
Han smilede imod hendes læber. "Den her vej." Han greb fat i hendes arm og gav hende et kort kys på læberne før han trådte tilbage. Han rettede lidt på sin taske, der hang over hans skulder, og begyndte at småløbe ud af skolens ejendom. Der var heldigvis ikke særlig langt til hvor han boede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Fre jan 29, 2016 11:34 am

Blidt trak hun sig fri af hans greb og tog hans hånd i stedet, mens de luntede afsted. Hun elskede at løbe med ham, selvom hun ikke havde gjort det så mange gange.
"Jeg troede faktisk, at du boede på akademiet," smilede hun og så på ham med forundrede øjne. Med ham ville hun tale om hvad som helst, selv om de helt små og muligvis ligegyldige ting. Hun var jo fuldstændig fortabt i ham.
Hun var så optaget af ham, at hun glemte at se sig for og var derfor ved at vælte over sine egne fødder. Hurtigt genvandt hun balancen og mærkede rødmen brede sig i kinderne. Hun slog blikket ned, mens hun ventede på, at rødmen skulle fortage sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Fre jan 29, 2016 11:53 am

Nathan sørgede for at have godt fast i hendes hånd; mest fordi han helst ikke ville risikere at miste grebet. Han så på hende med et skævt smil og hans øjne lyste helt op. Det var svært for ham at lade være med at bare stoppe op og holde om hende, kysse hende flere gange, men han formåede at holde sig i ro. Han bemærkede hurtigt at hun var ved at vælte og han havde skam også været helt klar til at hjælpe hende. Han så en ekstra gang på hende for at sikre sig at hun også var okay. Hendes rødmen fik ham blot til at smile; så perfekt hun dog var!
"Mhm, det skulle man også tro, men jeg bor i en ret god lejlighed ikke så langt væk." Hans tommelfinger strøg henover hendes hånd blidt. "Bor du på Akademiet?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Lør jan 30, 2016 4:30 pm

En grimasse fandt vej til hendes ansigt, før hun smilede til ham. "Jeg er TYV for pokker! Det giver ikke ligefrem nok til at bo i byen, hvis man gerne vil undgå slumkvarteret," smilede hun. Mens hun løb, tillod hun sig selv at studere ham. Han så så godt ud, også når han løb. Den muskuløse overkrop, de stærke arme og benene, der nærmest fløj hen over gruset.
En tanke strejfede hende, men hun lod den passere. Alligevel blev den ved med at banke i baghovedet, og til sidst var hun nødt til at spørge. "Tror du, at vores...," hun ledte efter det rigtige ord, "Forhold kunne blive et problem for din stilling?"
Hun søgte hans øjne, men slog dog hurtigt blikket ned igen. Svaret kendte hun selvfølgelig allerede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors feb 04, 2016 3:53 pm

Åh, han havde skam ikke glemt at hun var en tyv. Det plagede him en lille smule, men det var jo egentlig ikke noget han kunne gøre noget ved. Han ville gerne støtte hende i hvad end hun ville, men at han, som lærer, vidste at hun stjal, det var lidt besværligt. Normalt ville han straks belære eleven om at det måtte man ikke, men det kunne han ikke helt dengang; Han ville ikke have hende til at se på ham som sin lærer. Nathan så sig over skulderen, da hun begyndte at snakke.
"Ja." Han svarede uden tøven. Uha. "Det tror jeg, det vil, men jeg er ret ligeglad. Jeg er ung, jeg har fået gode karaktere, jeg kan sagtens finde et nyt job. Desuden mangler jeg ikke ligefrem penge." Han smilede lidt til hende, og gav hendes hånd et klem. "Det skal nok gå. De burde have vidst at der ville være en chance for at jeg blev forelsket i en elev, når jeg ikke er så meget ældre end jer." Hans smil begyndte langsomt at forsvinde og han begyndte at rødme. Havde han lige sagt at han var forelsket i hende?!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Fre feb 05, 2016 7:12 pm

Hans ord beroligede hende. Hun havde lyst til bare at stoppe, holde om ham og kysse ham. Fryse øjeblikket og aldrig se ham forlade hende.
Den rødmen, der brændte i hans kinder, havde hun godt set. Men hun kommenterede ikke på det. Det var sødt, hvis man spurgte hende.
"Hvor langt er der endnu?" spurgte hun. Ikke at hun var forpustet, hun glædede sig bare til at være alene med ham. Se, hvordan han boede. Måske ville hun kunne lære noget nyt om ham?
At hun holdt af ham var der ingen tvivl om, og hun var også forelsket. Bare det at se på ham, fik sommerfuglene til at flakse og hjertet til at slå.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man feb 08, 2016 5:22 pm

Nathan var egentlig meget glad for at hun ikke havde kommenteret på at han havde sagt at han var forelsket i hende. Det ville have gjort ham endnu mere nervøs og genert, så det satte han pris på. De nåede bygningerne til byen, og hans øjne begyndte at spejde rundt for den bygning, han boede i. Der var ikke langt igen, han kunne genkende bygningerne.
"Ikke meget længere." Svarede han og begyndte at gå, mest for at han bedre kunne se sig om hvor de var. De havde taget en lidt kortere vej, end den han plejede at tage, så han var lidt forvirret over hvor han var. "Der." Han pegede over imod en ret stor bygning, der ikke var særlig langt væk og begyndte at gå derhen imod.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man feb 08, 2016 5:28 pm

Selv satte hun også farten ned, da de nåede til byen, og gik derfor automatisk lidt tættere op af ham. Hun kunne mærke varmen fra ham, og hun slap hans hånd og lod den glide rundt om hans liv i stedet.
Da han pegede, kiggede hun derhen og så bygningen. Den var da stor. Altså måtte lejlighederne også være lettere dyre. Var han rigere, end hun først havde antaget? Måske, men det ville ikke betyde noget. Og hun ville heller ikke stjæle fra ham, uanset hvor mange penge han havde - det havde hun lovet sig selv for længe siden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons feb 10, 2016 10:21 pm

Da han mærkede hendes arm om hans liv gled hans egen rundt om hendes, og hans hånd stoppede lige ved hendes hofte, som han da også fik et godt greb i. Hvis han skulle være ærlig, så var han begyndt at blive nysgerrig omkring hende, men han var jo også en mand.. Han kunne ikke gøre for det. Han ville dog ikke tvinge eller presse hende til noget. Han ville lægge hints, men sørge for ikke at gøre hende nervøs eller ukomfortabel. Han ville bare gøre sit bedste for at hun havde det godt når hun var sammen med ham. Først når, og hvis, hun blev klar, ville han gøre noget.
Da de nåede hen til bygningen, begyndte han at gå op af nogle trapper, som han forventede at hun også gik op af for at følge med ham. Han bed stoppede op ved en af gangene, efter cirka 4 trapper op, og gik hen langs gangen for at stoppe op ved dør nummer 27. Han fumlede rundt efter en nøgle og fandt en som han begyndte at låse døren op med. "Bare så du ved det... Jeg har ikke haft tid til at rydde op.." Sagde han lidt nervøst og åbnede døren, kun for at vise en meget ren, meget lyst lejlighed frem. Hvide møbler, og en masse dekorationer, det så bare meget dyrt ud, pyha.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors feb 11, 2016 10:13 am

Det med, at der burde være rodet, det så hun ikke noget til. Hun så en lækker, halvdyr lejlighed, der var eget af verdens bedste fyr.
Da de kom ind, slap hun ham langsomt, og gik rundt i lejligheden. Studerede hver en lille ting, hendes øjne ramte. Hun var så fascineret af alle de finurlige ting, han ejede.
"Det her er fantastisk!" mumlede hun, da hun kom tilbage til ham, efter at have set på næsten alt i den lyse stue. "Hvordan har du råd til alt det?" meget vidste hun ikke om lærerløn, men hun vidste dog, at det ikke var verdens bedst betalte job.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Lør feb 20, 2016 4:14 pm

Nathan trak lidt på skulderen. "Mine bedsteforældre er rige og på grund af hvordan jeg blev behandlet hjalp de mig meget. Jeg er deres eneste barnebarn." Han smilede lidt og gik hen imod for at tage hendes hånd og trælle hende hen til en af sofaerne, hvor han satte sig ned. "De står mig meget nær og kommer faktisk ret tit på besøg for at tjekke til mig."
Han kunne ikke lade være med at beundre hende. Hendes blonde hår, hendes stemme og bare...alt. Alt var perfekt hos hende og han ville så gerne vise hende hvor meget han egentlig elskede hende. Han ville prøve at vise hende det snart.

((Undskyld for kort og sent svar!))
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Søn feb 21, 2016 1:31 pm

Villigt fulgte hun med ham og lod sig dumpe ned i sofaen ved siden af ham. Hurtigt trak hun skoene af og satte sig med med benene hen over hans. "Hvor er du heldig, at du stadig har dine bedsteforældre," hun smilede og puttede sig ind mod ham, stadig med benene over hans. Lod sine læber finde hans kort og så trække sig væk igen.
"Og hvor er jeg heldig, at jeg har dig," hun lukkede øjnene og lagde hovedet på hans skulder. Mærkede hvert eneste åndedræt han tog og varmen fra hans krop. Han var bare så dejlig på alle måder.

//Det går nok Smile //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 6:34 pm

Nathan trykkede sine læber imod hendes, og var ærgelig over at hun trækkede sig væk så hurtigt; Han ville gerne have hende tæt på sig hele tiden, men det vidste han jo godt at det ikke var muligt. Hun skulle jo til time og meget andet. "Mhm, det er jeg," han kyssede hendes kind inden han lagde en arm om hende og sin hand på hendes ene lår.
"Jeg tænkte på.." Han kørte en finger rundt i ring på hendes lår, lidt små nervøst. "Om du ikke ville sove her? Vi behøver ikke at.. have.. du ved.. Men jeg vil gerne have du blev hos mig.. Hvis altså vil. Jeg kunne bestille pizza eller lave noget mad til os, og vi kunne se en film, som du vælger."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 7:07 pm

Hans finger, der kørte i cirkler på hendes lår, gav hende kuldegysninger - en behaglig slags. At han var så nervøs fik hende til at smile. Hun kunne ikke holde en lille latter tilbage.
"Selvfølgelig vil jeg det," hun kyssede ham igen. Det var umuligt for hende ikke at kysse ham, når de var så tæt sammen. Forsigtigt kyssede hun ham på næsen og lod sin pande og næse hvile mod hans.
"Men hvad mener du egentlig med 'at have.. du ved...'?" der var en drillende undertone. Hun vidste det godt, men hun ville gerne høre ham sige det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 7:29 pm

Hendes latter fik ham til at smile. Det var som ren musik i hans øre som hans hjerte ivrigt dansede med til. Han elskede alt ved hende; enhver lille del. Selv hendes mindre gode sider elskede han. Han kørte sin hånd ved hendes ryg op under hendes trøje og aede hendes ryg blidt. En af de mange ting han elskede mest ved hende var hendes kys. Dejlige kys som fik ham til at rødme lidt.
Hans kinder blev endnu mere røde ved hendes spørgsmål. "Eh.. Altså..." Han ville ikke have at hun troede at han kun var ude efter det... Hvilket han ikke var! Men .. Han var skam nysgerrig og interesseret. Han kunne sagtens vente dog! "Du ved, øhm.. S...sex.."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 7:41 pm

Efterhånden som hans kinder blev røde, blev hendes smil større og større. Han var så sød og forsigtigt. Blidt kyssede hun ham igen.
"Du er så sød når du bliver nervøs," forsigtigt trak hun sig ud af hans greb for så at sætte sig henover hans ben med sine egne på hver side af ham.
"Det er du nu også bare generelt," blidt tog hun hans hovede mellem sine hænder og kyssede ham igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 7:55 pm

Nathans hjerne blev omtåget på en måde, da hun satte sig overskrævs på ham. Han bed sig i underlæben og tog en dyb indånding for at fokusere. Han kunne ikke fokusere på hvor godt hun lugtede, hvor smuk hun var, og hvordan hun... Nej, ikke tænke på det! Han lagde sine hænder på hendes hofter, og kyssede hende ivrigt på læberne, imens han kæmpede for at slappe af.
Han trak sig væk og brød kysset dermed. "H-Hva... Hvad vil du have at spise? Jeg kan lave noget eller bestille mad til os, hvad end du ønsker."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 8:11 pm

Hun morede sig lidt over hans opførsel. Han var tydeligvis overvældet - hun nød at drille ham på den måde. Hun lod sig glide til den anden side og puttede sig ind til ham igen.
"Du får det til at lyde som om jeg er din hersker," hun smilede. "Men hvis du virkelig mener, at jeg må vælge, så synes jeg at du skal lave maden."
Forsigtigt kiggede hun op på ham. "Hvis du altså kan finde ud af at lave med," drillede hun.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 8:17 pm

Nathan vendte sig om imod hende, da hun gled ned for at sidde ved siden af ham. Han kørte sine læber henover hendes kæbe imens hun snakkede. Han grinede lidt ved det hun sagde og lagde skg tilbage. "Det kan jeg." Han rejste sig op. "Bliv her og.." Han tog sin fjernbetjening og tændte for tv'et. Han startede også Netflix - selvfølgelig! Netflix and chill! "Find ud af hvad vi skal se, okay?" Han lænede sig ned og kyssede hende kort inden han gik ud i køkkenet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 8:37 pm

Det tog hende ikke længe at finde filmen, hun gerne ville se - Divergent - og smed sig i sofaen for at vente på ham og tænke tingene igennem.
Et smil bredte sig på hendes læber, mens hun listede den vej, han var gået. Hun fandt ham stående med ryggen til sig, og på listefødder gik hun hen og lagde armene om hans liv.
"Hvad laver du?" hviskede hun og strakte sig på tærerne for at se over hans skulder. Hun nød varmen fra ham og ville bare gerne være tæt på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 9:05 pm

Nathan begyndte at finde en masse ingredienser frem og noget kød! Han begyndte også at finde alt det andet han skulle bruge, som en kniv og et skærebræt, hvor han begyndte at skære ingredienser ud med og hælde ned i en gryde, der nu var fyldt med varmt vand!
Han så sig kort over skulderen, da Aia slog sine arme om ham. "En hemmelig opskrift mine bedsteforældre lærte mig. Det er det bedste jeg nogensinde har smagt - og kun det bedste er godt nok til dig." Han hældte de sidste ingridenser i gryden før han vendte sig om og trykkede sine læber imod hendes kort. "Jeg elsker dig." Hviskede han med et lille smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 9:16 pm

Et kæmpe smil bredte sig på hendes læber, da han sagde, at kun det bedste var godt nok til hende. Det gjorde hende hel varm indeni. Da han vendte sig, lagde hun armene om hans nakke og nød hans kys.
"Jeg elsker også dig," svarede hun, slap ham og hoppede op på køkkenbordet et stykke fra komfuret. Hun havde ikke lyst til at sætte sig tilbage til stuen alene. Det var så meget rarere at være sammen med Nathan når hun nu havde chancen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Ons mar 30, 2016 9:32 pm

Nathans hjerte slog en anelse hurtigere ved at hun sagde de tre ord. Han gav slip på hende i det hun ville hoppe op på køkkenbordet og han vendte tilbage til madlavningen. Han rørte ingridenserne rundt i gryden inden han puttede salt og peber på kødet, som derefter blev lagt ned i gryden. "Det ser måske sært ud, men det smager godt." Han fandt en pande som han gjorde klar til at stege kødet.
Da han var helt færdig med madlavningen havde han lavet kødet lækkert brunt og så dejligt saftigt ud; han havde også lavet kartofler med brun sovs, og en skål salat.
"Vil du hjælpe mig med at dække bord?"

((Jeg er dårlig til at beskrive madlavning. ^^'))
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 1:08 pm

Hun nikkede og hoppede ned fra køkkenbordet. Begyndte at åbne skabe for at finde tallerkner og den slags. Holdt en lille pause og kyssede ham på kinden.
"Skal vi spise i spisestuen eller foran fjernsynet?" hviskede hun. Hun var i tvivl om, om det var suppe i gryden, så hun tog både tallerkner og skåle. Fandt også bestik, glas og varmebrikse.

//går nok - jeg ved heller ikke om Divergent overhovedet eksisterer på Netflix, da jeg ikke har det selv xD//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 1:19 pm

Nathan rynkede lidt på panden over at hun tog skåle og kom med et lille grin. "Det er ikke suppe, søde. Det blev brugt til at tilføje ekstra smag ind i kødet." Sagde han imens han tog gryden og hældte vandet ud. Han smilede drillende til hende over at hun havde troet det var suppe. Hun var så sød og dejlig, det var svært at koncentrere sig om det han burde.
"Hmm.. Stuen. Hvilken film har du valgt?" Han satte kødet, kartoflerne, sovsen og salaten ind i stuen på et bord, der var imellem sofaerne og tv'et.

((Det tror jeg ikke, men det er lige meget. Det en god film! :3))
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 1:25 pm

Hun rødmede lidt og stillede skålene tilbage igen, før hun begyndte at gå frem og tilbage mellem stuen og køkkenet for henholdsvis at stille eller hente ting.
"Divergent," svarede hun smilende. "Det er en af mine yndlingsfilm."
Hvordan han ville reagere på hendes filmvalg havde hun ingen anelse om - det var trods alt en rimelig piget film.

//Det er det nemlig :3//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 1:38 pm

Nathan hjalp hende med at dække bordet, men så snart de var færdige greb han hende om livet og løftede hende op. Han kyssede hendes skulder og gik hen til sofaen stadig med hende løftet. Da han satte sig sørgede han for at hun endte med at sidde på ham.
"Jeg har set trailers til divergent. Den skulle vidst være god, men jeg har ikke set den selv." Sagde han med et smil og trykkede sine læber mod hendes. "Men jeg er sikker på at jeg kan lide den, når det er en af dine yndlings film."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 2:06 pm

Da han løftede hende op var hun overrasket, men hendes overraskelse ændrede sig dog hurtigt til glæde. Hun begyndte at grine højlydt, og greb fat om hans liv med sine ben. Da han satte sig, så hun sad oven på ham, nød hun hans kys og gled ned ved siden af ham. Det ville være upraktisk at spise sådan.
"Den er supergod," sagde hun og rakte ud efter maden. Hun havde ikke fået noget at spise siden frokost, og hendes mave rumlede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 2:12 pm

At han kunne få hende til at grine og smile så meget, det gjorde ham så utrolig glad, og gav ham lyst til at få hende til at smile om og om igen, uanset hvad det krævede. Selvom de burde spise kunne han ikke lade hende være endnu. Han kørte sine læber ned langs hende kæbelinje til hendes skulder, som han kyssede flere gange. Hun fik også et kort kys på kinden, tæt ved hendes læber, før han selv begyndte at række udefter maden. Han skar kød ud og lagde det på hendes tallerken for hende, medmindre hun takkede nej.
"Hov. Vi mangler noget at drikke." Han rejste sig op og skyndte sig ud i køkkenet. "Hvad er du i humør til? Mælk, vand, cola... Eller noget mere sofistikeret som vin?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 2:19 pm

Hun nød hans små kys - de fik hende til at smile. Med glæde tog hun imod kødet, han gav hende og gik selv i gang med grøntsagerne. Hans forslag til drikkevarer overraskede hende lidt. Vin? Ikke ligefrem hendes yndlingsdrik. Det var fint nogen gange, men i aften var hun ikke lige i humør. Et stort smil bredte sig på hendes læber.
"Har du noget så voksent som champagne?" det var halvt drilleri, halvt seriøst. Hvis han ikke havde noget, kunne hun sagtens klare sig, men hun var faktisk lige i humør til den brusende drik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 2:48 pm

Champagne, champagne, champagne.. Det mente at han havde et eller andet sted i køkkenet, det gjaldt bare om at finde det. Søgen begyndte ivrigt, åbne hvert et skab, hver lille krog i køkkenet! Til sidst fandt han det.En stor flaske champagne, han havde fået af nogle venner, da han havde fået jobbet. Det var ment som en gave, men han havde ikke troet på at han nogensinde ville gøre brug af den. Men, det havde han vel.
Han fandt to fine glas og bragte det ind i stuen. Han stillede glassene ned inden han begyndte at prøve at få champagneproppen af. Godt at han trænede regelmæssigt, ellers havde han nok haft brug for en del tid, men han fik let proppen sprunget ud, og begyndte at hælde op i Aia's glas. "Starter du filmen?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 3:10 pm

Han så lidt sjov ud, da han trak proppen af flasken, men det fik hende kun til at smile. Hun trykkede play på fjernbetjeningen, tog en slurk af sit glas og lænede sig tilbage med sin tallerken i skødet. Hun sørgede for at sidde så tæt op af ham som hun kunne, men så der stadig var plads til, at han kunne spise.
"Men hvis du hellere vil se noget andet, siger du bare til," hviskede hun, mens den sædvanlige præsentation af filmselskaberne kørte hen over skærmen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 3:22 pm

Nathan satte sig ned ved siden af hende imens han hældte op til sig selv og stillede derefter champagne på bordet. Med et lille smil begyndte han at skære i sit kød. "Nej, det her er perfekt." Sagde han og kiggede kort på hende, inden han fokuserede på tv'et.
Da han blev færdig med at spise lænede han sig tilbage i sofaen, men afbrød ikke sin stirren på tv'et. Han virkede til at være opslugt af filmen.. Han kunne vidst godt lide den!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 4:24 pm

Også hun lagde sin tallerken tilbage på bordet, da hun var færdig, og i stedet tog hun sit champagneglas og lænede sig tilbage op af ham.
"Hvad synes du om filmen?" hviskede hun og tog en slurk af sit glas, før hendes blik vendte tilbage til skærmens flimrende billeder.
Varmen fra hans krop og lyden af hans hjerte gjorde hende tryg og fik hende til at føle sig beskyttet. Hvis hun havde kunne, ville hun stoppe tiden lige dér og aldrig ladet den fortsætte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 4:58 pm

Nathan lagde forsigtigt sine arme om hende dog stadig uden at kigge væk fra skærmen. Han aede hendes mave udenpå tøjet og kyssede hendes hovedbund et par gange. Selvom han var meget interesseret i filmen kunne han ikke lade være med at nusse og kysse hende - hun var jo så dejlig!
"Den er rigtig god," sagde han med et smil og trak hende forsigtigt lidt tættere på sig. "Er der en to'er til den?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 5:46 pm

Hun nød hans nusseri og kys og fulgte med, da han trak hende hen til sig. Blidt lagde hun en hånd på hans lår uden at fjerne blikket fra skærmen.
"Mmm...," mumlede hun lidt fraværende. "Og bog nummer tre er delt op i to film, så der er fire i alt."
Forsigtigt begyndte hun at ae hans lår og knæ.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 6:19 pm

Nathan hvilede sin kind imod hendes baghoved. "Vi skal se de andre sammen på et tidspunkt så." Sagde han imens han blev ved med at nusse hendes mave, men efterhånden strøg hånden ind under hendes trøje.
Nathan gabte lidt, inden han prøvede at lukke øjnene i bare et øjeblik.. Han var ret træt efter arbejde, og han begyndte at kunne mærke det nu.. Men han kæmpede for at forblive vågen. Det var en virkelig god film og han ville ikke misse et sekund af at være sammen med hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 7:31 pm

Da hans hånd gled ind under hendes bluse, rødmede hun og sneg sig til at kigge på ham. Han så træt ud. Hun tømte sit glas og stillede det tilbage på bordet.
"Ja, det må vi," langsomt lod hun sig glide ned, så hun lå med hovedet i hans skød vendt mod fjernsynet.
"Men hvis du er træt, kan vi gemme den her til en anden gang," hviskede hun og kiggede op på ham. Uanset, hvad han svarede, ville det være perfekt for hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Tors mar 31, 2016 9:48 pm

Nathan var bange for at overskride hendes grænser, så han gjorde ikke andet end hvad han gjorde lige nu. Han aede bare hendes mave lige så forsigtigt og langsomt, som om hun var en porcelænsvase, han var bange for at ødelægge.
Han lænede sit hoved bagover imod sofaarmlænet, og tog en dyb indånding. "Mhm.. Hvis det er okay med dig. Vi kan se den færdig imorgen over morgenmad."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Lør apr 02, 2016 9:19 am

Hun rakte ud efter fjernbetjeningen og slukkede for tv'et, før hun satte sig op i sofaen. Blidt gav hun ham et kys, før hun begyndte at tage af bordet. Et hurtigt blik ud af vinduet fortalte hende, at mørket var faldet på, og de første stjerner blinkede allerede klart.
"Gå du bare i seng – jeg skal nok ordne oprydningen," sagde hun, da hun gik ind i køkkenet med salatskålen og deres tallerkner i hver sin hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 5:27 pm

Nathan mumlede lidt efter kysset, og ville gerne hjælpe hende, men hans krop gad ligesom ikke rigtig at følge ham. "Mhmm." Han rejste sig langsomt op og gik ind i hans soveværelse - han lod døren stå åben, så hun kunne finde det. Dovent trak han sin trøje, bukser og sokker af, inden han trak dynen til side og lagde sig ned i sengen. Han lagde sig på siden med en arm under hans hoved på puden, og trak dynen op til hans hage.
Han sov ikke, han mere hvilede. Han holdte sig vågen indtil han fandt ud af om Aia valgte at sove inde hos ham, eller i stuen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 6:04 pm

Da hun var færdig med at gøre rent i køkkenet og havde startet opvaskeren, gik hun tilbage til stuen. Her hældte hun en sidste slurk champagne op i sit glas og drak det langsomt. Hun kunne jo sove herinde, men hun kunne også gå ind til ham. Den sidste dråbe forlod hendes glas, og med et træt suk gik hun hen og slukkede lyset i stuen, før hun gik ind i soveværelset til ham.
Også her slukkede hun lyset, før hun trak sin bluse, sine bukser og sine sokker af og krøb ned under dynen til ham - dog med ryggen til.
"Sover du?" hviskede hun.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 6:40 pm

Han kunne ikke lade være med at smile, da hun lagde sig ved siden af ham, også selvom det var med ryggen til, men han kunne heller ikke lade være med at krybe tættere på hende og lægge en arm om hendes liv ganske forsigtigt. Han trykkede sine læber imod hendes nøgne skulder.
"Mhm...Nej. Jeg ventede på dig." Hviskede han og lukkede endelig sine øjne for at falde i søvn. "Godnat, Aia."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 6:45 pm

Hans læber mod hendes skulder var utroligt behagelig, og hun lukkede øjnene med et smil. "Godnat," hviskede hun. Forsigtigt vendte hun sig om på den anden side og puttede sig ind til hans brystkasse.
"Jeg elsker dig," var det sidste, der forlod hendes læber, inden søvnen overmandede hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   Man apr 04, 2016 7:33 pm

Da Nathan vågnede op blev han kort forvirret over den anden krop, som var i hans seng, inden han så huskede at det var Aia. Han smilede blidt og holdte hende tæt ind til sig. Han kunne ikke beskrive glæden han følte over at hun var her. Det var en berusende følelse, som han nok aldrig ville glemme.
"Aia." Han kørte sine læber henover hendes blidt som et strøg fra en fjer. "Vågn op."
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Hey my love - Nathan   

Tilbage til toppen Go down
 
Hey my love - Nathan
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Akademiet foran-
Gå til: