Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
»  You can’t see it, but you can feel it [Bex]
Today at 9:14 am by Veronica

» Emotional vampire up for company [Emnesøgning]
Today at 1:57 am by Lili

» Uhm... What are you doing here? - Stephen
Tors okt 18, 2018 6:11 pm by Gabriel M.

» Beklagelse
Ons okt 17, 2018 11:30 am by Aya

» Just had the worst week of my life, can you help? - Alistair (Fremtidsemne)
Ons okt 17, 2018 2:40 am by Kevin

» Do you need a place to stay ?
Tirs okt 16, 2018 5:07 pm by Cayde

» Ellie-drama, haha?
Tirs okt 16, 2018 12:50 pm by Elliot

» You got a bed with my name on it - Nicholas (xxx)
Man okt 15, 2018 11:10 pm by Mike

» Souhm... things have happened. (fortidsemne) - Ben
Man okt 15, 2018 10:16 pm by Ben

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
August
 
Q
 
Elena
 
Talion
 
Reign
 
Razor
 
Chester
 
Zerachiel
 
Statistics
Der er i alt 459 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Marco

Vores brugere har i alt skrevet 26169 indlæg in 2015 subjects

Share | 
 

 Shop amok. - Niklaus

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Shop amok. - Niklaus   Tirs dec 29, 2015 1:13 am

S: Gaias gågade.
O: få mennesker der er på vej hjem.
T: 18:00 - mørkt udenfor
U:Skjorte uden ærmer, blomstret nederdel, hvide converse, og håret sat op i en fransk fletning.en guld halskæde med et kors, og guld øreringe med en diamant der ligner cupcakes.


Aisling kom gående hen af gaden. Det havde været en lang da med shopping til den store guldmedalje, aldrig i hendes liv havde hun stoppet så meget. Hun var lige flyttet til skolen fra Dublin,så hun manglede rigtig mange ting. Alt fra tøj, undertøj, pyntedimser, smykker, ting til værelset! Hun manglede alt stort set.
Så hendes forældre havde været så venlig at sende hende penge til at kunne købe ind for, og det var sådan hun ente her.

Hun havde hørt elever snakke om byen og tænkte at det ville være en oplagt mulighed for at lærer byen at kende.

Det viste sig så at være den største fejl, for hvis der noget hun ikke havde var det stedsans.

Hun kiggede rundt på den oplyste gade. Det var koldt og folk der før havde været i shop amok humør var begyndte at smutte hjem. Nogen havde allerede hvert hjemme for at skifte til de store fester der skulle holdes på diskoteker. Hvor de så end låg henne?

Hun sukkede træt og satte sine ting på jorden, og kiggede på kortet overområdet. Hvordan kan hun være gået forbi Den samme butik 5 gange i træk!!

Hun kiggede rundt igen, hvis hun kom hjem den aften var hun den heldigste pige på jorden.   Hun hankede op i poserne igen og satte i gang i roligt tempo.

Men det tempo blev hurtigt ændret da den ene dråbe faldt ned fra himlen. ”hvorfor lige i dag hvor jeg ikke har tøj på til det.” gøs hun, og satte i løb for at finde et sted.
Regn to mere og mere til, og i stedet for at se op for at undgå at løbe ind i nogen. Holde hun øjne på jorden for at undgå at blive blindet i mens hun løb.

Men efter meget kort tid skete det frygtede, hun løb direkte ind i person, dog uden at vælte vedkommene for hun den styrke har hun slet ikke.

Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Tirs dec 29, 2015 8:18 pm

Utrolig mange havde brugt dagen i dag på at gå ud og bytte alle deres gaver som de havde fået til jul. Nu var butikerne dog ved at lukke, og nattelivet så smådt ved at vågne op. De var alle mere eller mindre på vej i byen, i hvert fald mange af de unge som skulle ud og feste og drikke. Niklaus, en ung vampyr, var selv en af dem som havde valgt at tage i byen, dog ikke helt for at feste og drikke som alle de andre, men for at finde nogle han måske kunne lege med.

Han gik lige nu bare gennem byens gader på vej mod et sted da det begyndte at regne. Han var sådanset ligeglad med regnen faktisk. Han havde vist gået lidt i sine egne tanker fandt han ud af, da en pige stødte lige ind i ham. Han så ned på hende, og smilede lidt over hende. Hun lignede en som var en smule faret vil. "Undskyld" sagde han, og klistrede et venligt smil på sine læber.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Tirs dec 29, 2015 8:23 pm

Aisling så op på den unge fyr hun var løbet ind i med store øjne græs-grønne øjne, der nærmest strålede af angst. En rødmen tog til på hendes kinder, og hun slog hurtigt blikke ned i jorden, og trådte væk fra ham. " jeg.. jeg ... " stammede hun uden at kigge op, og prøvede at vinde kontrol over sin stemme.

"det var.. det var min fejl sir.." hviskede hun, og trådt endnu længer væk fra ham, for at danne afstand. Aldrig havde hun været så tæt på en fyr, og slet ikke en fremmede.
Hun kiggede rundt for at se og der var nogen i nærheden, ingen måtte se hende alene med ham der! hvad ville hendes familie ikke tænke!?

hun stod trippede lidt på stedet. Hun havde fuldstændig glemt alt om regn, som havde fuldstændig gennemblødt hendes tøj og nu nærmest sad limet til hendes krop.
" det ikke dem der skal undskylde, det var min fejl." mumlede hun og pillede ved korset på hendes halskæde af nervøsitet.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Tirs dec 29, 2015 11:18 pm

Han kunne med det samme se på hende hvor nervøs hun vist var for at snakke med fremmede. Han klistrede et beroligende smil på sine læber. "Det er skam helt okay." sagde han, og så på hende mens hun bakkede bagud, væk fra ham. Han lagde mærke til at hun så sig rundt, og så sig selv kort rundt. Der var ikke nogle i nærheden, så han ville nemt kunne gøre noget imod hende, men vil vente lidt endnu. Han så i stedet tilbage på hende. Kunne se at hun stod og trippede lidt på stedet som om hun var nervøs. Det burde hun vel også være, især over for ham. Han gik lidt tættere på hende. "Du ligner lidt en som er faret vil? Har du brug for hjælp?" spurgte han, og så lige på hende og ventede på hvad hun ville svare.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Tirs dec 29, 2015 11:23 pm

Hun så igen op på ham, med et ligeså nervøst blik som før.
Der var noget over ham som hun ikke brød sig om, men hun havde virkelig brug for hjælp.
Men var han den rigtige at spørger? skulle hun tage den chance?

Hun trådte hurtigt længer væk fra ham da han nærmede sig hende. " AFSTAND!" råbte hun nærmest af angst for ham, og blev helt forskrækket over sit mindre udbrud. "jeg mener afstand tak.. " hviskede hun nærmest og så sig om igen.
" jeg .. jeg .. jeg leder bare efter en vej hjem til min skole." sagde hun samlede sine poser i en hånd og holde om sit kors med den anden af ren nervøsitet.
*gud gør mig stærk* tænkte hun og forsat sit tripperig men mere vaks på hans bevægelser.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 12:15 am

Det var helt tydeligt i hendes blik at hun var nervøs lige nu. Hun så meget sød ud på den måde faktisk, men han sagde intet om det. Han blev dog stående da hun råbte afstand, og var tæt på at grine af hende. Han blev stående og hørte på hende. Hun kunne ikke finde tilbage til sin skole? Han sukkede. Han var ikke lige på vej tilbage, og han gættede nærmest på, at det var akademiet hun talte om. "Din skole? Sikker på du ikke vil med i byen i stedet for?" spurgte han, og smilede opfordrende til hende. Lagde mærke til hendes kors. Det her vil ikke blive så let, med mindre han kunne få hende til at ligge den fra sig eller noget andet så korset ikke ville kunne skade ham. Det ville ikke være så sjovt for ham. Hun kunne også bare lade sig skade, tage det og hurtigt kaste det væk? Men den ide var han dog ikke så meget for dog, så hellere få hende selv til at ligge den fra sig eller noget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 12:23 am

Hun stod lidt og begyndte først nu mærke kulden tage til nu efter hendes tøj plask vådt.
men igen blev det fokus flyttet da han spurgte hende om en bytur?
"u..undskyld? hvad en bytur?" hun stod nærmest stiv af skræk " nej tak! jeg har aldrig været i byen drukket røget eller noget som helst i den retning.." sagde hun bestemt og kom i tanke om hendes far vigtigste regl som alle børne havde fået at vide på et eller andet tidspunkt.
"og jeg må faktisk ikke snakke med fremmede" sagde hun hårdt" altså ikke ondt ment... jeg mener ... undskyld.. jeg.." mumlede hun forvirret og rødmede blot endnu mere, hun havde ikke ment det så hårdt men, hun var blevet så overrasket over han bare ville have hende i byen? "det også lige meget jeg finder selv ud af det! " sagde hun og gik en stor ring udenom ham og sikkert i den forkert retning, men hun skulle væk.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 12:37 am

Han så undrende på hende da hun spurgte hvad en bytur var. Vidste hun ikke det? Hvem vidste ikke det i den alder? Well, åbenbart hende. "Du burde prøve at tage med, det vil blive sjovt." sagde han til hende. Da hun sagde hun ikke måtte tale med fremmede grinede han af hende. "Du er da gammel nok til selv at bestemme om du vil tale med fremmede?" sagde han og smilede over hendes undskyldning for det havde lydt så hårdt hendes ord før. Da hun så sagde det var lige meget og at hun selv vil finde ud af det, så han på hende da hun gik udenom ham. Begyndte stille at følge efter hende. Overvejede hvornår han mon vil få den bedste chance, og valgte at tage fat i hende da hun var ud for en lille sidegade, og trække hende med der ind meget hurtigt. Tog fat i begge hendes arme så hun ikke vil kunne få fat på sit kors, og fik dem over hendes hoved. Pressede hende op imod en mur, og så lige på hende. Hvis hun så ud til at skrige, vil han hurtig ligge hånden over hendes mund, dog uden at slippe hendes arme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 12:44 am

Hun ignorerede alt hvad han sagde, han var ikke det hver at bruge tid. han var sikkert beruset eller andet så hun skulle bare holde så meget afstand som muligt til ham. Hun gik med hurtige skridt videre og trak lidt på skuldrene. Det var koldt når tøjet var vådt hjalp det ikke ligefrem på varmen. hun kunne hører han fulde efter hende. og ville til at sætte i løb da hun blev trukket ind af side vej. hun gav et lille skrig fra sig da hun blev trukket af sted, smidt op af muren. "slip mig!!! " skreg hun gentagende gange og vred sig for at komme fri. men han var for stærk, i stedet satte hun et højt skrig, i håbet om nogen ville hører hende. imens gjord hun alt for at sparke ham i hans skridt som hendes far havde sagt hun skulle gøre i disse tilfælde
.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 12:55 am

Han smilede over hende, at hun bad ham slippe hende. Det kunne ikke komme på tale at han vil slippe hende. Da hun begyndte at skrige satte han hurtigt den ene hånd for hendes mund. "Shh ikke skrig" sagde han. Da hun prøvede at sparke ham i skridtet grinede han over det. Det gjorde en smule ondt, men han var en af dem som elskede smerte. Helst at give andre smerte, men kunne også selv lide at få smerte. "det der, det stopper du med, med det samme." hans stemme var hård da han sagde det til hende. Lænede sig frem mod hendes hals og nappede hende i øret. "Hvis du ikke vil komme for meget til skade, så sys jeg du skal overgive dig til mig, og gøre hvad jeg vil have." sagde han, inden han bed hende i halsen. Drak af hende, og havde stadig fat i hendes hænder med den ene hånd, og holde hende for munden med den anden så hun ikke kunne skrige eller noget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 1:05 am

Hun havde på ingen måder tænkt sig at stoppe skrigeriget, han skulle ikke have den mulighed. aldrig nogensinde, hendes hjerte bankede hurtigt, og hun skreg af sine lungers fuldekraft. men han dækkede hendes mund og det blev ikke så højt som ønsket. "aldrig nogensinde i mit liv vil jeg overgive mig dit uhyr!" råbte hun i gennem hans hånd, men igen det blev mere mumlen. hendes krop blev varm af hans berøringer, og reagerede mærkelig på hans kærtegn. en kilden fornemmelse gik gennem hendes krop, da han nappede hende i øret, og et suk forlod hendes læber. hendes krop føltes mærkelig tung, og svag. "gud gør mig stærk.." hviskede hun, og begyndte at bede fader vor, da en smerte, en frygtelig smerte skød gennem hendes krop. smerten var ubeskrivelig og blev blandet med en beruset følelse hun aldrig nogensinde havde prøvet.
hun kunne mærke hvordan hendes underliv blev mere og mere varm på en behagelig måde?, men på samme tid med frygten og panikken steg hende til hovedet. "pleas stop.." gispede hun, og blev mere og mere svimmel, og fik sorte pletter for øjne.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 1:16 am

Da hun sagde hun aldrig nogle sinde vil overgive sig til ham, smilede han af hende. "Vi får at se angående det." mumlede han til hende. Han skulle skam nok få hende før eller siden. Han hørte at hun bad til gud. Han anede ikke hvem gud sådan var, da han ikke lige havde fået det af vide før, og syntes det var noget mærkelig noget at sige, men tog sig ikke af det. Han fortsatte med at drikke af hende, lige til han hørte hendes hjerteslag begynde at blive langsommere, og hun bad ham stoppe. Han stoppede med at drikke, og slikkede i stedet kort op af hendes hals. Det var en vane han havde, altid at slikke op af halsen efter han havde drukket, for at få det blod med, som måske var begyndt at løbe ned af halsen. Da han havde gjort det, så han lige på hende og betragtede hende. Ventede på hvad hun vil sige eller gøre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 1:24 am

Aisling kunne mærke hvordan hele hendes krop gav mere og mere op, og hun ikke kunne gøre mere modstand. en tårer trillede ned af hendes kind og hendes bryst hævede sig op og ned i rask tempo i kampen for at holde sig vågn. men hendes krop ville noget helt andet, den lukkede langsomt mere og mere ned. hun så op på ham med sine nu mørke grønne øjne, og piv.

" pleas ikke skade mig sir... " hviskede hun sukker sødt og opgivende.

Hun ville ikke give op, men han havde på en eller anden måde fået hendes krop under kommando, for selvom han påførte hende skade gjord det hende svag, og spredte en god følelse inden i?

" pleas..."hviskede hun før hun blackoutede.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 1:39 am

Han så på hende, og så hendes tåre der trillede ned af hendes kind. Hørte hendes piv, og hun bedte ham om ikke at skade hende. Da hun besvimede smilede han bredt over det. Det hele blev pludselig en smule lettere, i hvert fald at få hende der hen han vil. Han løftede hende op og begyndte at børe hende mod hans hus. Hun var nu hans, og hun skulle skam nok lære at opføre sig ordentlig.

Da han nåde hjem til sig selv så han lidt på hende. Han havde chancen nu for at få hendes halskæde af hende. Han vente hende på hovedet så den røg ned over hendes hoved, og endte på gulvet, inden han gik over og lagde hende i sofaen. Gik tilbage til halskæden og brugte en t-shirt til at samle den op med, så den ikke vil ramme ham. Han lagde den ned i et skrin som han låste og smed i en skuffe på sit værelse som han også låste. Han gik tilbage ind i stuen til hende. Han havde låst døren ud til da de var kommet hjem, så hun ikke kunne flygte. Han gav hende en let lussing. "Tid til at vågne op igen" sagde han bestemt, og så lige ned på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons dec 30, 2015 1:50 am

Hun vågnede ved at en klaskede let på hendes kind. hun tog sig til hovedet uden at åbne øjne, og hostede kort.

" daddy?... jeg havde en frygtelig drøm" mumlede hun sukker sødt, og gned sig i øjne som et lille barn der lige var vågnet fra en skøn middags lur, da hun var overbevist om det var en af de her livagtige drømme hun fik når havde set en gyser, hvilket hun gjord meget sjælent!

" der var den fyr ikke?... og han.. " hun så op og mødte hans øjne. Hele hendes krop stivnede af frygt, og det løb koldt ned af ryggen på hende. " det var ikke en drøm " hviskede hun skræmt, og kravlede baglæns væk fra ham, men som alle andre sofaer har den en ende som hun ikke lagde mærke til og faldt derfor bagover.  hun skreg forskrækket og tog sig til hovedet som blot gjord mere ond efter kontakt med gulvet.

" gå væk, forsvind! djævle skabning!! " skreg hun og ømmede sig. hun tog sig til halsen for at finde kors frem, for ud fra hvad han gjord måtte han være en vampyr måske??

men kæden var væk. "hvor min halskæde !? " sagde hun og kiggede ned på sit bryst. " hvor min kæde!!! "skreg hun igen panisk.
hun kiggede længer ned af sig selv og rødmede endnu mere da hun så hendes nederdel var trukket lidt for langt op så man kunne ane hendes røde blondetrusser

Hun rettede hurtigt på nederdelen, og så ned i jorden i mens hun holde sin hånd på brystet hvor hendes halskæde havde været før.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 01, 2016 9:53 pm

Da hun begyndte at vågne stod han bare og så ned på hende, og et bredt smil voksede sig frem på hans læber da hun åbenlyst troede hun vist var hos sin far, og det hele bare havde været en dårlig drøm, men det var ingen drøm. Da hun så på ham, og hele hendes krop tydeligt stivnede, smilede han over hende. Det her var sjovt. "Nej det var ikke en drøm tøs" sagde han, og blev stående og så bare på hende da hun kravlede baglæns væk fra ham, og faldt over kanten og ente på gulvet. Det så faktisk temmelig sjovt ud.

Han gik lidt tættere på hende, men standsede da hun skreg at han skulle gå væk og at han var en djævleskabning. Så på hende da hun vist prøvede at finde den halskæde som han tidligere havde taget fra hende.

Det var tydeligt for en hver at hun begyndte at gå i panik da hun ikke kunne finde sin halskæde, og han smilede over hende, og gik stille over mod hende igen. Han havde godt lagt mærke til hendes røde blondetrusser. De var meget pæne ud fra det han kunne se, men hun havde ikke lov til at have dem på. Ikke mere.

Han stod nu over hende, og så ned på hende. "Sæt dig op på dine knæ tøs" hans stemme var hår og bestemt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 01, 2016 10:03 pm

Aisling så op på fyren der tydeligvis morede sig gevaldigt over at se hende angst, og som kan hen mod hende. " på knæ? " spurgte hun undrende, og rystede på hovedet " nej .. næææh nej ! aldrig livet!" sagde hun og rejste sig op og løb hen til døren. hun skulle ud her fra og det kunne ikke gå stærkt nok.

men da hun tog fat i håndtaget og rykkede til ville den ikke give sig. " nej.. nej .... neeej pleas åben nu" græd hun panisk og ruskede i døren. hun bankede hårdt på døren og sparkede for at få den op "åben nu !!" skreg hun og panisk og bakkede baglæns. hun så panisk rundt efter et vindue og løb der hen for at åbne et vindue men det var også låst. " neeeej!!" skreg hun igen og begyndte græde hysterisk meget.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 01, 2016 10:59 pm

Da hun nægtede at sætte sig på knæ, sukkede han tungt over hende, og så på hende som hun rejste sig op. Det var helt forudsigeligt for ham, at hun nu prøvede at komme ud her fra. Det prøvede de alle sammen altid i starten. Han blev dog stående og så på hende mens hun løb over til døren, for at prøve at komme ud, dog uden held, og derefter et vindue. Han sukkede tungt da hun begyndte at græde hysterisk, og gik over til hende med faste skridt og gav hende en hård lussing. "Stop det flæberig der. Det hjælper dig ikke noget." Han greb fat i hendes hår og hev hende med sig tilbage til sofaen, som han selv satte sig i nu. Han hev hende ned og vil hun sætte sig i sofaen, vil hun få et nej, og blive skubbet helt ned på knæ på gulvet foran ham. "Fra nu af tøs, så følger du mine regler, ellers vil du blive straffet for det. Er det forstået?" Han så lige på hende med et fast blik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 01, 2016 11:06 pm

Aisling skreg da han lange hende lussing og hun tog sig til kinden. " nej nej nej! slip mig !" skreg hun, og prøvede at komme fri. men han var forstærk og da de kom hen til sofaen nægtede hun at sætte sig ned, hun skulle ikke nyde nåede at sidde med en der havde kidnappet hende eller for den sags skyld slået hende?? hvad i alverden tænkte han på!?
hun ømmede sin kind og så nervøst på ham " jeg vil aldrig nogensinde lystre!? er du sindsyg!! jeg vil hjem ! og det er nu!" råbte hun. hendes hjerte galoperede afsted og hun krop ville ikke rigtig lystre helt som hun vil have det.

" jeg vil hjem og det nu, bare vent til min far finder ud af hvad du har gjort ! " mumlede hun og prøvede at holde tårerende tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 01, 2016 11:39 pm

Han smilede fornøjet da hun skreg af lussingen. Og da hun skreg at han skulle slippe hende smilede han mere over hende. Han var dog ikke tilfreds med hende, da hun ikke ville sætte sig ned på knæ, og han lod sin hånd glide ned på hendes skulder, hvor han tog et fast greb som nok vil gøre ondt, og pressede hende ned af. Blev ved til hun var på knæ foran ham.
Han så godt i hendes blik hun var nervøs, og smilede over hendes ord. "Du skal nok adlyde mig på et tidspunkt min kære, og nej du kommer ikke hjem." hans stemme var rolig, men hård. Lagde ikke op til at blive sagt imod. Da hun truede ham med sin far, smilede han bare af hende. "Som om jeg er bange for din far? Han kan da bare komme an" sagde han, og så lige på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 01, 2016 11:45 pm

Aisling fik kvalme af hans smil glæde over hendes angst og smerte, kunne en person virkelig være så syg at det ligefrem morede ham at se en anden lide? hun bide sig i læben og prøvede at kæmpe i mod da han tvang hende ned på knæ men skreg i stedet af smerte da hun måtte lade sig gå på knæ
" pleas lad mig gå sir, pleas pleas pleas " piv hun og prøvede at holde øjne tilbage.
hun ville ikke overgive sig men smerte var enorm, og hun var en følsom pige? det kunne hun ikke bare ændre. "pleas jeg beder dig, du kan få penge, ting, alt bare du lader mig gå." piv og prøvede at komme op.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Lør jan 02, 2016 12:21 pm

Han var tilfreds da hun endelig kom ned på knæ, selvom han havde skulle tvinge hende til det. Han grinede kort over hende som hun bad ham lade hende gå. "Lade dig gå? Hvad sjovt vil der være i det?" spurgte han blot, og så på hende. "Du får måske lov til at gå den dag du kan adlyde en ordre uden at tøve, og er 100% underdanig." Han så på hende stille.
Da hun sagde han kunne få penge, ting, alt hvis han bare lod hende gå, lo han af hende. "Det eneste jeg vil have lige nu er dig, og intet andet." sagde han, og holdte hende nede da hun prøvede at rejse sig op. "Bliv siddende." sagde han og så lige på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Lør jan 02, 2016 1:38 pm

"Jeg vil aldrig nogensinde adlyde dig, aldrig" hviskede hun og snøftede. Hun så ham dybt i øjne, bid sig i læben af nervøsitet. Hun havde aldrig nogensinde været ond mod nogen? hvorfor skulle hun straffes sådan? hun så ned i jorden og rørte ved sin ømme kind endnu en gang før hun lod sine hænder ligge på hans og prøvede at fjerne dem fra sig, hun nægtede at knæle for ham, det var undertrykkende. hun prøvede igen og rejse sig igen "Jeg ved ikke hvad du har været udsat for der har gjort at du tror du ejer hvem som helst, men jeg er villig til at slå mig selv ihjel ind at leve under din kommando. " sagde hun og så vredt på ham. hun var ked og sur, hun følte sig svag og misbrugt selvom han ikke engang havde rørt hende endnu. Han skulle ikke have den mulighed om det så galt hendes liv.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Lør jan 02, 2016 2:20 pm

"Det tror jeg godt jeg kan få dig til" sagde han stille. Han kunne tydeligt se på hende hvor nervøs hun var. Da hun prøvede at fjerne hans hænder fra hende, så han på hende med et strengt blik. "Du stopper med det der nu" Hun skulle ikke op at stå igen. Han kunne også binde hende med reb så hun ikke vil kunne gøre så meget modstand. "Har du lyst til at jeg binder dig før du ikke gør modstand?" spurgte han hende. "For jeg kan sagtens hente et reb og binde dig med." Han så bare på hende da hun sagde hun var villig ti at slå sig selv ihjel end at leve under hans kommando. "Så du vil hellere dø? Well det får du ikke lov til" Sagde han, og så på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Lør jan 02, 2016 2:34 pm

" jeg lige glad, jeg stopper ikke med at gøre modstand før du slipper mig fri!" hun begyndte rive endnu mere i hans arm for at komme fri, og prøvede at trække sig væk fra ham. Hun ville ikke give op, kampen var ikke tabt endnu. hun så på hans arm og derefter kort på ham før hun satte tænder i hans arm og bid til. ikke fordi det ville nytte noget men hun vare desperat for at komme væk fra ham. hun bid så hårdt hun kunne og gjord nærmest alt for at få ham til at slippe. * om jeg tager mit liv eller ej bliver vi to om at bestemme, dette hus måtte indholde skarpe genstande eller gift af en art.. *
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Lør jan 02, 2016 7:51 pm

Han så på hende mens hun sagde, at hun ikke ville stoppe med at gøre modstand før hun var fri. Så det var altså sådan hun vil lege? Fair nok. Da hun stadig prøvede at komme fri, sukkede han bare over hende. Han grinte af hende da hun bed ham i armen. Det gjorde en smule ondt, men han elskede smerte, så det her var intet som gik ham på. Han slap med den anden hånd, og tvang hendes mund åben. "Well hvis det er på den måde her vi leger?" sagde han, rejste sig op, og hev hende med op. Styrede hende over mod trappen som førte lige ned til hans kælder. Han skubbede hende ned af den, og låste hurtigt døren ned til kælderen, så hun ikke ville kunne flygte op der fra igen. Nede i kælderen havde han en hel masse forskellige ting så som piske, kæder hvor af nogle af dem hang ned fra loftet, bure, og andre forskellige ting og sager.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Lør jan 02, 2016 8:11 pm

Det gav hende kvalme at en person kunne være så hjerteløs og ligefrem syntes det var sjovt at se hende så bange og kæmpe for at komme fri? hun kæmpede forsat videre og ville ikke give op men han grinte bare?? hun så ham i øjne og så noget hun ikke brød sig? *hvad tænker han på ?* tænkte hun og nåede ikke reager før han tvang hendes mund åben. hun tog fat i hans hænder og prøvede at fjerne dem, men det var umuligt. hun prøvede at sige stop men det blev bare til uforstålig mumlen. da han lige pludselig sagde " hvis det den måde vi leger på" og slæbte hende med begyndte angst for alvor at slå op i hende og nervøsiteten og angsten strålede hun af hendes øjne " NEEEEJ!! NEJ NEEEEEJ!!" skreg hun og slog ham og sparkede ham så meget som muligt på vejen hen mod en dør " SLIP MIG SLIP !!" skreg og kampen og sin frihed. men fortrød da han åbnede døren og skubbede hende baglæns ned af nogletrapper " grib mig grib mig !!! " skreg lige inden hun vældede ned af trapperne og black outede for en kort sund. hun åbnede øjne langsomt øjne og prøvede at få styr på sit syn der var med sløret/tåget. hendes krop og hoved gjort ondt efter det styrt. hun bid sig læben og vred sig lidt af smerte i mens hun piv af smerte. men det var noget hun fortrak mere ind hans berøring. hun kravlede om på maven og så rundt. Hvad var det her?? en riddekælder? et slagterrum? hun lukkede øjne igen og begyndte at pive, hun ville bare udog det skulle være nu. " pleas gud..."
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 1:19 am

Han kunne både se og mærke angsten i hende. Smilede over hun skreg. Han så på hende som hun skreg han skulle slippe hende, men da han gjorde det, var det tydeligt hun ombestemte sig, da hun faldt ned af trappen. Han fulgte med ned da han havde låst døren, og så på hende. Hev hende op at stå og med over til en af kæderne som hang ned fra loftet. Spænde manchetter på hendes håndled, og spændte hende fast til kæden så hun nu stod med armene over hovedet. Han så lige på hende. "Her har du ikke brug for tøj mere." sagde han, og rev hendes bluse af hende og hendes bh, og derefter fik han hendes nederdel af hende, og hendes trusser. Han så lige på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 12:43 pm

Aisling skreg af skræk og smerte da han tog fat i hende og slæbte hende med " pleas stop!!! " skreg hun og kæmpede imod. Men inden hun viste af det stod hun lænket fast til loftets kæder, fuldstændig ude af stand til at kunne gøre modstand " pleas jeg beder dem stop.!" græd og skreg op til flere gang i håbet op nogle ville hører hende. Da han begyndte at rive tøjet af hende skreg hun endnu højre og kæmpede endnu mere i mod sparkede ham bid efter ham i mens hun skreg efter hjælp. der måtte være nogen der kunne høre hende en eller anden . " slip mig nu fri ! jeg vil hjem ..:" græd hun og så på ham med sine øjne fylde af tårer og angst. hun krydsede ben for ikke at blotte sin krop for meget, og brøde at dække sine bare bryster men det var umuligt når hun ikke kunne fjerne sine hænder. " pleas lad mig nu gå.."
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 1:24 pm

Han var fuldstændig ligeglad med at hun skreg. Han vil ikke stoppe. Det at hun prøvede at sparke ham imens han rev tøjet af hende, havde han skam regnet med. Sørgede for at stå så hun ikke helt kunne ramme ham. Han så lige på hende da hun ikke havde noget på. "Du kommer ned når du lystrer mig." sagde han, og så på hende. Han vendte sig og gik over til alle hans piske, og fadt den af dem han aller bedst kunne lide. En stor tyrepisk. Han gik lige tilbage til hende og så på hende. "Du kommer ingen steder, og du skal lære at man hverken bider eller sparker sin Herre og man adlyder ham altid." sagde han. "Så du vil få 70 slag som straf for ikke at gøre det." Han så lige på hende med et truende blik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 1:35 pm

" jeg vil aldrig lystre dig, dit udyr!" skreg hun og vred sig endnu mere for at komme fri. hun så på ham i mens han gik væk fra hende og hentede noget hun ikke kunne se. hun hiv og sled i sine lænker og kunne mærke hvordan gjord mere og mere ondt i hendes håndled. "slip mig fri !" skreg hun hysterisk og rev mere og mere til da hun så den piske han kom gående med. hun viste det ville komme til at gøre ondt men hun ville ikke knække. aldrig nogensinde. hun sukkede opgivende og begyndte at pive, hun ville ikke blive reddet i sidste øjeblik. Hun måtte være stærk. hun så over på ham da han sagde 70 slag. det var mange slag, men heller det ind at overgive sig. "Så kan du vist glemme om at tælle... for jeg giver aldrig " piv hun og kiggede op på ham og gjord klar til sit første slag, og beredte sig på flere timers tortur. hun lukkede øjne og begyndte at bede bønner i sine tanker for at samle styrke.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 2:31 pm

Da hun kaldte ham udyr sukkede han over hende. Han tog sig ikke specielt af at hun skreg så meget. Han var også ligeglad med, at hun prøvede at komme fri, da de her kæder var stærke nok til at holde en dæmon, så han vidste hun ikke kunne komme fri. Da hun så pisken og begyndte at pive, smilede han over hende. Han smilede over hende, og gav hende et hårdt slag over ryggen. Ville nyde hendes skrig hun vil komme med. Han havde slået så hårdt han kunne, og gav hende et nyt slag lige så hårdt. Fortsatte til han nåde de 70 slag.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 2:42 pm

på trods af sin forberedelse på det første sal, blev hun alligevel så forskrækket at hun bid sig selv i tugen. blodet løb ud af munden på hende på samme tid med hun skreg op af smerte, da var som glasskår der skar hende ned ryggen. hun svajede sin ryg af elegant, men stadig af ren smerte. hun vred sig og gjord alt for at komme fri men det lykkes ikke. hun skreg igen den pisken ramte hende anden gang. hun så op mod loftet med tårrende rende ned af kinderne som små floder. hun bid tænderne sammen og skreg for hvert et slag. efterhånden havde hun næsten ingen stemme mere og det mere til smertefulde støn og klynken. hendes krop gav mere og mere op. hun kunne ikke stå oprejset mere og lod sig nærmest hænge ned. hun så vredt ned i jorden og kæmpede gevaldigt med ikke at give op. *aldrig giv op, kæmp for det du har, du vil blive forvist fra familien hvis du ikke vende helskindet hjem.. * hendes fars og mors stemme gentog sig i hendes hoved. hun jamrede lidt da det sidst slag ramte hendes næsten synder revet ryg. hun hostede noget blod op spyttede det ud gulvet. " var det det bedste hun kunne " hviskede hun udmattet og hæst. hun var ikke knækket og nægtede at lade sig knække. så heller død. Hun kunne mærke blodet løbe ned af sin ryg, og det salatede sved dryppede ned i hendes sår gjord det blot endnu værre. Hun ønskede sig langt væk, hjem til dublin i deres varme have. hun bide sig selv i underlæben og trak vejret dybt for at bide smerten i sig. " jeg vil aldrig lystre dig." hviskede hun
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 8:40 pm

Han lugtede med det samme hendes blod efter hun vist havde bidt sig selv i tungen, og han havde lyst til at tage hendes blod, men holdt sig tilbage. Han måtte ikke før han var færdig med at piske hende. Han smilede over at hun skreg op af smerten efter det første slag. Han kunne tydelig se at hun prøvede at komme ned her fra, men tog sig ikke af det. Smilede bare mere over hendes skrig.

Da han var færdig så han lige på hende. "Om det var det bedste jeg kunne? Langt fra." sagde han. Han lagde pisken fra sig, og gik over til hende og spændte hende ned. Hev hende med over til en seng som der var her nede. Han smed hende ned på maven og spændte hendes hænder fast til tremmerne på sengen. Han knappede sine bukser op og lagde sig op i sengen til hende. Fandt sin pik frem, og lagde sig ovenpå hende, inden han lod sin pik presse mod hendes underliv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 9:48 pm

aisling hævde sit hoved og så på ham da han lagde sin pisk væk, hvad ville han nu? hvorfor blev han ikke ved med at slå hende? hun piv og klynkede lidt, hun ville ikke mere hun ville hjem! Hun prøvede at vride sig løses da han tog fat i hende og slæbte hende med over til en seng. " hvad vil du ? stop ! stop!! " piv hun bange og prøvede at gøre modstand, men igen mislykkes det og blev kaste ned på maven i seng. " stop jeg vil hjem! " græd hun og bid tænderne sammen da igen blev lænket fast. hun holde hovedet ned i seng og lukkede øjne hårdt i. hun kunne ikke se hvad han lavede men bare at han rumsterede bag hende. hun mærkede noget presse på nede ved hendes private sted og slog øjne op. "nej.. nej. neeeej!" skreg hun hæst og hiv bene op under sig og krympede sig som en lille kugle. han skulle ikke have lov aldrig nogensinde. " hvis du gør det !! .. så skal vi giftes !" knurrede hun " så du vover på at gøre noget" hun begyndte at rive i tremme sengen stadig med bene trukket ind under hende.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 11:05 pm

Han tog sig ikke af at hun prøvede at rive sig løs. "Hvad jeg vil? Det finder du tidsnok ud af" sagde han med en rolig stemme. "Og nej jeg stopper ikke, og du får ikke lov til at tage hjem" Han var ligeglad med, at hun græd.
Han smilede over hende da hun råbte nej til det han var ved, og at hun krympede sig sammen til en lille kugle. "Så vi skal giftes siger du? Det er noget jeg bestemmer." sagde han i en hård tone, og tog fat i hende. Lagde hende ordentligt men rejste sig så op. Tog fat om hendes ene ben og fik det fastgjort til den anden ende af sengen, og ligeså med det andet, så hun ikke kunne krybe sammen mere. Lagde sig igen på hende, og pressede sig lidt op i hende. "Det her bestemmer jeg tøs, og du har intet at skulle sige" sagde han.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Søn jan 03, 2016 11:20 pm

"hvis du gør, jeg lover dig når jeg får chance begår jeg selvmord." knurrede og piv da han tog fat i hende og rettede hende ud. "nej nej neeeeej!!!!!!!" skreg og vred sig. indtil hun mærkede senge lettede sig lidt? hun blev stille lidt. havde hun vundet? gav han op? hun trak vejret dybt, og skulle lige til at slappe af da hun mærkede ham tage fat i hendes ben og bandt dem fast. " NEJ! NEJ ! jeg beder dig stop!!" skreg hun og vred sig endnu mere. hun strittede så meget imod hun kunne men det var svært nå hun var strukket så meget ud. tårerne væltede ud af hende da hun igen mærkede hvordan han rør ved hendes åbning igen " nej nej ..NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!" skreg hun da, noget føltes som det nærmest sprang inde i hende. Hun skreg højer ind nogensinde i et tonleje der næsten skreg hendes egen trumhinder, og hun troede ellers ikke hun havde mere stemme tilbage, men den smerte var så ubeskrivelig at hunfølte hun skulle dø. følesen af et nærmest brændte hende op indvendigt. han kunne ligeså havde skåret hende op indefra, sådan som det føltes. hun knyttede sin hænder og forsætte med at skrige af smerte, under hele omgang. som på ingen punkter blev bedre, og mere behageligt.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Man jan 04, 2016 1:08 am

Han så lige på hende da hun sagde hun vil begå selvmord. Syntes han havde hørt et sted at det var noget man ikke måtte i den tro han regnede med hun havde. "Vil det ikke være en synd?" spurgte han bare og grinede af hende. Han smilede over hende mens han bandt hende helt fast, at hun blev ved med at skrige nej og at han skulle stoppe, men han vil ikke stoppe nu. Han pressede sig længere ind i hende og smilede over det mens, helt ligeglad med om hun ville det her eller ikke. Han begyndte med det samme at bevæge sig i hende, og lænede sig ned mod hende. "Når tøs, hvem har magten her?" spurgte han, og bed hende i halsen og drak noget af hendes blod.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Man jan 04, 2016 9:56 am

Aislings skrig blev mindre og mindre, efterhånden som stemmen gav op. smerte var stadig enorm og hun følte hele hendes verden bare braste sammen for øjne af hende. hun udstødte i stedet smertefulde støn og prøvede at bide smerten i sig. " Sex før ægteskabet er en synd." knurrede hun smerte fuldt. "nu kan jeg aldrig komme hjem igen" ordene gjord ondt, næsten ligeså ondt som han bevægelser. hun pressede øjne i og kæmpede for at ikke at knække, hun ville ikke give op aldrig nogensinde. " du vil aldrig nogensinde kunne bestemme over mig, jeg vil aldrig give op" knurrede og stønnede smerte fuld og begyndte at tude stille i håbet om han snart var færdig
.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Tirs jan 05, 2016 1:26 am

Han smilede over hendes smertefulde støn, og fortsatte. Hørte hendes ord med at sex før ægteskab var en synd. "Så det jo godt jeg ikke tror på den slags." sagde han, og fortsatte. "Well hvis du ikke kan gå hjem, så må du jo blive her hos mig." hviskede han ind i hendes øre. Han smilede stille over hendes ord. Han skulle nok finde en måde at knække hende på, om det så vil tage lang tid. Han valgte at bevæge sig hurtigere og hårdere oppe i hende, og stoppede med at drikke hendes blod.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Tirs jan 05, 2016 6:31 am

hun var ikke tvivl om, han ikke var troende ud fra hvad han gjord måtte han højst være en af djævlens yngel.da han hviskede at hun skulle blive hos ham, begynde hun at græde. hun ville ikke blive hos ham, men lige nu så det sort ud. hun måtte flygte, der måtte være en mulighed for at komme væk fra ham, eller at han måske blev træt af hende på et tidspunkt? Måske ville han lade hende gå næste dag fordi hun var kedelig? Et lille håb dannede sig i hende, men blev ødelagt hurtigt af smerten fra sit underliv hvis det lykkedes hende, kunne hun jo altid bo på skolen ? hun kunne mærke hvordan kroppen gav mere og mere efter og at hun efterhånden blev tømt for blod, og trætheden tog over. " jeg vil finde en måde at flygte på " hviskede hun grædende og lukkede øjne " jeg så bliver endnu en synd, jeg er lige glad... Jeg vil aldrig overgive mig" hun kunne mærke hun var ved at døse hen, kun smerten fra underlivet og hendes ryg holde hende fra at falde hen, og så var der også tanken om hvad han ville finde på hvis hun gjord? Hun piv lidt og forsatte med at stønne af smerte og klynke som hun følte hun havde gjort i evigheder efterhånden. En ende løs totur, der bare ikke ville stoppe.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons jan 06, 2016 12:10 am

Han tog sig ikke af at hun begyndte at græde. "Du skal nok få det godt her så længe du makker ret og gør hvad du får besked på." sagde han til hende. Blev ved med at bevæge sig i hende, og hørte det hun sagde. "Du vil ikke få muligheden for at flygte, og gør du alligevel, vil jeg finde dig igen." sagde han. Fortsatte i 5-10 min mere enden han kom oppe i hende. Trak sig så ud af hende, og blev liggende oven på hende lidt, inden han fjernede sig fra hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Ons jan 06, 2016 6:25 am

Så længe? Hvor lang tid havde han tænkt at sig at beholde hende? Forhåbentlig var det højest et par dage? Ikke fordi hun ville overgive sig, men Hun Kunne Ikke forstille sig længere tid inden det før han ville begynde at få nok af hende. "Aldrig" hviskede hun " så heller dø" hun låg lidt i godt stykke tid, og bare lod ham gøre sig færdig for der var på ingen måder noget hun kunne gøre ved det. Og lyttede da han sagde hun aldrig ville få den mulighed ellers ville han bare finde hende igen. Tanken gjord hende syg, i det mindste ville han ikke kunne finde hende hvis hun var død, så det var nok den eneste mulighed hun havde. Hun åndede lettet op da han stoppede med at bevæge sig, det tydet på han var færdig. Men der lang tid før han flyttede sig. Hun blev lidt bekymret for om han begynde igen, men det virkede ikke sådan, for han flyttede sig efter lidt tid. Hun åndede lettet op, og lod kroppen slappe af smerten i hendes underliv var der stadig og ryggen med, men hun var for udmattet til at gøre mere, og efter han havde drukket af hende kunne hun ikke holde sig vågn mere, og faldt i søvn.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Tors jan 07, 2016 12:00 am

Han var begyndt ikke at tage sig af det hun sagde til ham. At hun aldrig vil adlyde ham, så hellere dø. Han sukkede blot over hende. Han anede ikke hvad hun lå og tænkte på imens, da han ikke kunne læse tanker. Da han havde trukket sig ud af hende så han bare ned på hende, og hørte godt hun åndede lettet op. Da hun faldt i søvn sukkede han af hende, men fint så vil hun da få lov at sove hvis det var det hun ville. Han rejste sig op, og gik over til en skuffe hvor han havde et halsbånd i. Han gik tilbage og spændte det om hendes hals, og løsnede hende så fra håndjernene. Han løftede hende og gik over til et bur. Lagde hende ind i det på et tæppe som var der inde, og spændte en kæde fra buret af fast i hendes halsbånd så hun ikke ville kunne løbe så langt når hun en gang fik lov at komme ud. Han lukkede buret og låste det, inden han gik op af kælderen igen, og låste også døren ned til den. Han spekulere lidt på hvad han skulle få tiden til at gå med til han selv ville sove, og endte med at tage et bad, inden han gik i seng. Hun vil ikke komme ud af buret før han en gang vågnede igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Tors jan 07, 2016 5:43 pm

Aisling låg og sov tungt og mærkede derfor slet ikke alt det han gjord ved hende imens. Hun drømte sig langt væk, hjem til sin familie. Hendes mor sad i stuen og strikkede foran ilden og hendes far arbejde som han plejede. Hun låg op af sin morges ben på det det dejligede bjørne skind. Og nød varmen fra ilden. Hendes mor sad og nynnede en vuggevise som var gået i arv igennem mange år.de havde siddet lidt da døren pludseligt blev sparket op og hendes far kom rasende ind og tog fat i hendes arm. "Din lille møgunge !!!!!! Jeg skulle aldrig have ladet dig gå!!!!" Hendes råbte op og ruskede i hende. Hendes mor skreg og prøvede at få ham til at stoppe. Hun prøvede at forklare det var voldtægt men han lyttede ikke han skreg op og skubbede hende ind i døren. Hans øjne kunne nærmest slå hende ihjel. Han var skuffet hun havde forrådt sin familie. "Far Pleas nej!! Mor ?!" Hun kiggede panisk på dem begge men hende mor vende ryggen til og hendes far skubbede hende ud i mørket. To mænd fat i hendes arme og trak hende med. Tårerne var som floder ned af hendes kinder, imens hun råbte panisk og bad om nåede. Huset kom længer og længer væk og der blev mere mørkt. Mændene begyndte at tag på hende og hun begynde at skrige græde.

Hun slog øjne panisk op og satte sig op. Hun låg ikke i sengen mere, og vampyren var der ikke mere. Hun tog en hånd op ømme sin kind lidt, og mærkede at hun havde grædt i søvn. Hendes kinder var plask våde. Hun snøftede lidt og mærkede på sin ryg. Hun skar nogle smertefulde grimasse damhus lod en hånd forsigtigt strejfe en dybe rifter. Gråden pressede sig på, rykkede lidt på sig og hørte lyden af nogle kæder. Hun stivnede, og kiggede mod lyden. Der var en kæde der var spændt fast, hun fulgte kæden op til sin hals og mærkede først der halsbåndet der var om hendes hals. "Nej nej nej Neeeej ." Begyndte hun pive og tog fat med begge hænder for at få den af, hun hev og sled i den og kvalte næsten sig selv ved det.
Hun kiggede rundt og så hun var fanget i et bur som en eller anden hund. Hun tog fat i tremmerne og og hiv i dem desperat efter at komme ud. Hun klemte sig tilbage i hjørnet og tog frustreret fat i håret som om var ved at blive sindsyg og vuggede fra side til side. Smerten var stadig kraftig i hendes underliv , ryggen gjord ondt, hun var sulten og hun var fanget hos en vampyr. Hun var ved at blive sindsyg!!!Buret var så lille og hals kvalte i hendes næsten ... Den kvalte hende næsten? Hun så på kæden i et stykke tid og tog så endelig den op og kiggede lidt på den, inde hun snørede den om halsen.

Den eneste vej ud var den kæde. Det var nu eller aldrig
.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 08, 2016 12:35 am

Han vågnede da solen var gået ned. Han strakte sig og rejste sig op. Han tog et par joggingbukser på og en t-shirt, inden han gik ud af værelset. Overvejede om han skulle gå ned og lukke hende ud, og valgte så at gøre det. Fandt en hundesnor inden han gik over til døren og låste den op. Gik ned af trappen, og så mod buret hun var i. Så hun prøvede at kvæle sig selv med kæden, og gik med hurtige og faste skridt over til burdet. "Det der stopper du med lige med det samme" sagde han i en hård tone, og så strengt på hende. Låste buret op og åbnede det. Hev hende ud af det, og fjernede kæden om hendes hals. Sukkede over hende. Han skulle altså holde alt væk fra hende som hun kunne bruge til at lave selvmord med. Han klikkede kæden af hende, og satte hundesnoren i, i stedet for. "Kom." sagde han, og trak hende med sig op, hvis hun ellers fulgte med ham. Hvis ikke, vil han stadse op, og tvinge hende med sig op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 08, 2016 7:50 am

aisling lukkede øjne og trak vejret dybt, hendes krop rystede og var nervøs men fast besluttet på at gøre det. Hun hørte godt at han kom, men først da han snakkede til hende åbnede hun øjne panisk og skulle lige til at stramme kæden endnu mere, men han nåede at rive hende ud. " stooop, lad mig være!! skreg hun og prøvede at vige væk fra ham, men før hun viste af det var kæden om hendes hals erstattet med en hundesnor og han var på oven på. " nej lad mig dø pleas jeg vil ikke mere mere!! " hun trak den modsatte vej mn han var stærker ind hende og hun udbrød en halv kvalt lyd dan han trak hende med. *du kan tro nej..* tænkte hun og satte sig ned på det kolde gulv og kom i tanke om hun var nøgen. hun dækkede sin krop og pressede sine ben sammen for at skjule mest muligt og så efter sit tøj. "JEG NÆGTER AT ADLYDE, JEG NÆGTER AT OVERGIVE MIG! OG JEG NÆGTER AT VÆRE DIT KÆLEDYR !" knurrede hun og så med en blanding af angst og vrede på ham. hun rystede over hele kroppen, hendes krop var ved at give efter, den var udsat for stor pres og hun viste det galt om tid før hun ville bryde sammen. *kom så ais.. du kan klare dette.. du kan klare det...*


Sidst rettet af Aisling Rowan Lør jan 09, 2016 12:35 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 08, 2016 8:50 pm

Han så lige på hende da hun skreg at han skulle lade hende være. "Hvorfor? Så du kan dræbe dig selv? Glem det tøs. Du for ikke lov til at dræbe dig selv" Han ville ikke lade hende dø, og han skulle nok finde en måde at holde hende i live på. Da han ville gå ovenpå, mærkede han godt, at hun prøvede at trække den modsatte vej af ham. Han så dog på hende som hun satte sig ned, og sukkede over hende. Hørte hvad hun sagde, men ignorerede det. Valgte at løfte hende op, og så bære hende med op, og så sætte hende på gulvet i køkkenet. Fandt noget mad, og skar det ud i mundrette stykker, og lagde det ned i en skål som han satte på gulvet. "Her spis, og det er uden brug af hænder" sagde han, og så ned på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Fre jan 08, 2016 9:02 pm

"du kan vel være ligeglad du kan finde dig en ny !" knurrede hun og lagde armene overkors som tegn på hun ikke rykkede sig en meter, men begynde at trække baglæns da han kom mod hende igen. " nej nej .. nej slip mig!" råbte hun, da han løftede hende op, men hun gjord ikke det store modstand, da hun var bange for at han skulle tabe hende. " sæt mig ned, sæt mig ned!!! " hun begynde at ryste over hele kroppen af nervøsitet, da de kom op og hun blev sat på gulvet. Hun så forundret rundt, havde han givet op? "må jeg tage hjem nu?" hviskede hun? og så op på ham og rejste sig op men dækkede sig dog til de vigtige steder. hun så ned på skålen med mad og gik baglæns væk fra ham. " glem det, jeg spiser ikke på gulvet eller i det hele taget spiser noget som helst. " grinte hun og skræmt og vende sig om for at gå, meget fandt hun sig i men, men hun var intet dyr og ville på ingen måder spise den mad. så heller dø af sult
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 999

IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   Lør jan 09, 2016 12:23 am

"En ny? Nah." sagde han, og så lige på hende. Han ville ikke til at finde sig en ny en. Han så på hende som hun lagde armene over kors, og smilede af hende da hun rykkede baglæns som han gik over mod hende. Han så ned på hende da hun råbte at han skulle slippe hende. "Er du nu også sikker på at du vil have mig til det?" spurgte han hende roligt. Hentydede til, at hun så ville ende midt på gulvet. Han kunne tydelig mærke hvordan hun rystede i hans arme mens han gik op med hende.

Da han havde sat hende ned hørte han hendes spørgsmål om hun måtte tage hjem. "Nej du må ikke tage hjem, du må blive her hos mig." sagde han til hende. Så på hende da hun rejste sig op, og dækkede sin krop med hænderne, og han sukkede over hende. Rullede øjne da hun nægtede at spise"Spis eller jeg tvinger maden i dig." sagde han. "Eller du vil måske hellere have en pizza?" spurgte han hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Shop amok. - Niklaus   

Tilbage til toppen Go down
 
Shop amok. - Niklaus
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: