Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Rosanna
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23050 indlæg in 1777 subjects

Share | 
 

 What are you doing? - Niklaus

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: What are you doing? - Niklaus   Ons feb 17, 2016 8:09 pm

Sted:
Baren, Late Night.
Omgivelser:
Mange fulde personer som danser, kun få er stadig ædru.
Tid:
Omkring 10-tiden om aftenen.
Vejr:
Klart udenfor, men en kold brise.
Påklædning:


Freja dansede tæt op af en eller anden fyr hun havde fundet. Han havde hans hænder på hendes hofter, så de sammen bevægede sig i takt til musikken. Hun havde altid syntes at det var sjovt at danse med en fyr der troede han kunne få hende med hjem, hvor hun så bare skred fra ham. Det var måske ondt, men det var jo ikke fordi nogen fik traumatiske tanker, og gik ned med stress over det.

Da DJ'en satte en romantisk kærligheds sang på, for alle turtelduerne, forlod hun drengen, uden at sige noget. Stille vandrede hun over til baren, og bestilte en lille drink. Freja havde aldrig været den store fan af alkohol, men hun kunne da godt drikke et glas eller 2. Hun havde aldrig forstået menningen i at blive fuld, og ønskede derfor ikke at blive det.

Da den kedelige romantiske sang var færdig, søgte Frejas øjne efter en ny dreng hun kunne danse med, men alle dem der ikke var optaget lignede nogen hun ikke gad at være sammen med. De mindede hende bare om nogle klamme stodere, selvom hun egentlig ikke vidste om de var det, eller faktisk var nogen ganske søde fyre.

Hun havde altid haft et problem med at dømme andre på deres udseende. Hvilket ikke altid var en god ting, men det kunne dog være nyttigt til tider. Desværre kom disse tider alt for lidt...
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Ons feb 17, 2016 9:33 pm

Niklaus var allerede igen begyndt at kede sig. Han havde brug for noget nyt at underholde sig med, og derfor valgte han at tage af sted til en bar, for at finde ny underholdning der. Han vil dog prøve med en nyere teknik, som var rent faktisk prøve at overtale vedkommende til at følge med ham, og virkede det ikke, måtte han blot gå tilbage til sin gamle metode igen.

D han nåde baren, gik han roligt ind, og direkte op til baren for at bestille noget Jack D. Han elskede smagen af det. Han begyndte at kigge lidt rundt, for at se om der var nogle som lige umiddelbart fangede hans opmærksomhed. Der var en, men han valgte at observere en smule først, i stedet for bare direkte at snakke med vedkommende. Se hvad de ville gøre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Ons feb 17, 2016 10:02 pm

Freja fik sin drink, og beyndte at nippe lidt til den. Den var meget sur, men hun havde altid elsket sure ting, dog ikke sure mennesker, så det rørte hende ikke. Hun var en af de få personer som faktisk kunne spise en hel citron, uden at lave grimasser.

Endnu en gang lod hun hendes øjne søge efter en hun kunne danse med. Der var ikke kommet mange nye siden sidst hun tjekkede, men en fangede dog hendes opmærksomhed. Hun lagde mærke til hvordan han hele tiden kiggede på hende. Hun smilede ved sig selv, og håbede at det outfit hun havde valgt, var passende. Hun havde aldrig været den bedste til at finde noget passende tøj, som faktisk klædte hende.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Ons feb 17, 2016 10:23 pm

Tøsen som havde fanget hans opmærksomhed, havde vist opdaget han så på hende. Han smilede til hende roligt. overvejede om han skulle gå over til hende og snakke, eller blot blive stående. Han endte dog med at gå over til hende. Smilede venligt til hende. "Hvad laver en smuk pige som dig her?" spurgte han. Det var første gang han vil prøve at flirte, så han vil nok ikke være den bedste til det, var han næsten sikker på, men han håbede det ville lykkes. Han fik færten af hende da han nu var tættere på hende, og kunne dufte hun vist var en engel, hvilket fik ham til at ville have hende mere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 12:05 am

Frejas blik landede igen på drengen, manden hvad man nu skulle kalde ham. Han smilede til hende, og hun gengældte smilet. Han begyndte, at gå hen imod hende, hvilket fik hende til at smile større.

Hun grinte stille over hans kommentar. "Det er sjovt, at alle mænd altid starter en samtale på den måde, istedet for at præsentere dem selv." smilede hun til ham.

Hun plejede ikke at kommentere på den måde folk normalt startede en samtale på når de var i byen, men hun havde bare savnet det med at kende folks navne. Det gav altid en ekstra glød.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 1:52 pm

Han så godt hun smilede mere da han gik over mod hende. Så hun vil gerne i kontakt med ham? Han smilede selv over det. Hun skulle bare vide hvad han havde lyst til at gøre imod hende.

Han smilede lidt over hendes kommentar med, at det var sjovt alle mænd startede en samtale på den måde. Han brugte ikke selv den måde så tit. "Heh undskyld. Mit navn er Niklaus, og hvad er dig?" spurgte han roligt, og smilede til hende. Han tog roligt en tår af sin drink mens han ventede på, hvad hun ville svare.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 1:57 pm

Freja lagde mærke til hvordan han smilede over hendes kommentar. Normalt var hun ikke sådan når hun var i byen. Hun var normalt mere flirtende end hun var venlig.

Da han nævnte hvad han hed, begyndte Freja at tænke. Hun synes hun havde hørt navnet blandt nogle af eleverne på akademiet, men hun var ikke sikker. "Freja," smilede hun, og tjekkede ham ud. Han var ikke værst.

Hun smilede til ham. "Nå, Niklaus. Vil du danse?" sprugte hun, og lavede et kast med hovedet mod dansegulvet.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 2:09 pm

Da hun sagde sit navn smilede han og nikkede kort. "Freja? Sikke et flot navn" sagde han med en blid stemme. "Det passer til din skønhed." sagde han. Om den her metode her vil virke for ham, måtte han jo vente og se ad.
Da hun så spurgte om han vil danse, så han lige på hende. "Danse? Jeg er ikke rigtig typen som danser." indrømmede han, og smilede undskyldende til hende. For at være ærlig så kunne han ikke finde ud af at danse. Det var ikke noget han havde lært, og gad egentlig heller ikke at lære det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 2:20 pm

"Det er ikke et flot navn." konstaterede hun for Niklaus. Freja havde aldrig kunnet lide hendes navn. Det virkede alt for originalt. "Men tak!" mumlede hun, og kiggede ned i jorden da hun rødmede.

Da Niklaus sagde at han ikke var typen der dansede stirrede hun på ham. Hun lændede sig over til ham, og fandt sin vej til hans øre. "Lad mig hjælpe dig med det problem." hviskede hun, og tog hans hånd. Før han kunne nå at svare trak hun ham med sig hen til det lille område hvor man kunne danse.

Freja vidste ikke hvor god en ide det var, men hun syntes faktisk at det var syndt, at han ikke dansede. Det var ikke noget man skulle gå op i, men bare sådan en lille side ting for at have det sjovt, nogengange.

Hun droppede sin bekymrede mine, og begyndte at danse op af ham. "Det er ikke så slemt." hviskede hun ind i hans øre, og smilte til ham. Hun skulle nok lære ham at få en ny dejlig vane!
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 2:36 pm

Han så på hende, da hun sagde det ikke var et flot navn. "Hm det sys jeg nu en gang det er. Der er jo en gudinde som også hedder det, så du har en gudindes navn" sagde han roligt. Det her var en hel anden taktik end den han plejede at bruge, og han vidste ikke helt hvad han syntes om den. Han så dog hun rødmede, og smilede over det.

Han så roligt på hende, da hun stirrede på ham. Da hun lænede sig frem for at hviske ham i øret, fløj en tanke gennem hans hoved. Hun var så tæt på ham, at han i realiteten blot kunne bide hende, og han havde også virkelig meget lyst til det. Smage hendes blod, som han ikke var et sekund i tvivl om, ville smage himmelsk. Dog nåde han ikke at gøre noget, før hun trak ham ud på dansegulvet.

Da de var der ude, stod han blot og så roligt på hende, da hun begyndte at danse op af ham. Han vil ingen gang selv prøve på at danse, da han ingen rytme havde i kroppen overhoved. Han smilede bare over hende, og betragtede hende. Havde lyst til at hive hende med sig ud her fra og med sig hjem, men vil lige vente lidt først.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 2:54 pm

"Jeg håber sgu ikke at et er en kærligheds gudinde, for så dumpede jeg for længst!" grinte Freja, da Niklaus nævnte, at det var navnet på en gudinde. Hun havde hørt om det før, men troede faktisk at det bare var noget nogen havde fundet på. Det var det sikkert også, men hun kunne ligeså godt spille med på den, og få lidt sjov ud af det.

Freja sukkede opgivende da Niklaus bare stod og kiggede på hende. Det var ikke sjovt at danse med nogen som selt ikke bevægede sig.

Hun sendte ham et blik der tydeligt sagde at han selv også skulle prøve, men opgav hurtigt. "Hvor meget krudt kan der komme ud af dig når du ikke engang vil prøve?" spurgte hun sukkende, og prøvede at få ham til at tro hun ville med ham hjem. Det var sjovest når de havde store forventninger.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 3:08 pm

Han smilede over hende, da hun sagde, hun ikke håbede det var en kærlighedsgudinde, for så havde hun dumpet for længst. "Jeg tror ikke på du dumpede." sagde han tilbage.

Han hørte godt hendes suk, og så roligt på hende. "Jeg sagde jo jeg ikke dansede." sagde han og smilede til hende. Så godt hende blik, men blev blot stående. Han var begyndt ikke at gide den her måde mere. Overvejede lidt sine muligheder. Hun vil sikkert protestere hvis han hev hende med sig, men han kunne vel prøve? "Jeg kender noget som er meget sjovere end at danse. Kom" sagde han med en lokkende stemme, og tog fat i hende, og prøvede at få hende med ud fra baren af. Håbede det ville lykkes ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 3:17 pm

"Åh gud. Så hun er faktisk en kærligheds gudinde?!" spurgte Freja panisk, da han sagde at hun nok ikke var dumpet. Det var sødt sagt, men der var vigtigere ting at tænke på. "God damn. Jeg har brug for et nyt navn..." mumlede hun, og overvejde alle de ting hun kunne hedde istedet for Freja. Lily, Aya, Katarina, Victoria... Der var så meget at vælge imellem?

Freja fnøs højt da han igen nævnte at han ikke dansede. Det hele blev dog værre da han sagde, at han kendte noget der var sjovere. "Det skulle tilfældigvis ikke være, at tage mig med hjem, knalde mig og smide mig ud igen?" spurgte hun med et løftet øjenbryn, da han begyndte at trække hende mod udgangen.

"Stop lige et øjeblik, Karl smart!" sagde hun strengt, og hev sin hånd til sig. "Giv mig en god grund til at jeg skal gå med dig." sagde hun, og kiggede smilende på ham. Det her blev en lang aften, hvis den fortsatte sådan.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 3:28 pm

Han grinede lidt over hende, at hun blev panisk over det var en kærlighedsgud? "Et nyt navn? Dit nuværende navn passer dig utrolig godt." sagde han, og så lige på hende. Hun havde ikke brug for et nyt navn.

Han så på hende, da hun spurgte om det var, at tage hende med sig hjem. "Vi kunne da også finde et andet sted? sagde han, og så roligt på hende. Egentlig vil han helst have hende med hjem, da han havde sine ting der, som vil gøre det endnu sjovere.
Da hun stoppede op, og sagde han skulle give hende en god grund, så han roligt på hende. "Fordi det vil blive meget sjovere end at være her." sagde han med en rolig og lokkende stemme. Det vil i hvert fald være sjovere for ham, men om det også vil blive det for hende, vidste han faktisk ikke.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 5:08 pm

"Det passer mig godt? Den har jeg aldrig hørt før" sagde Freja, da han sagde navnet passede til hende. Hun havde virkelig brug for et nyt navn.

"Så du vil altså bare knalde mig, for derefter smide mig ødelagt ud på gaden igen?" sprugte hun, og løftede begge øjenbryn. Måske var han faktisk en af de klamme stodere som voldtog uskyldige pige, dog undrede det hende hvis han var.

"Sjovere? Jeg er nu ikke helt sikker, Nik?" sagde hun, og smilede stille. Hun kunne tydeligt høre den lokkende klang i hans stemme, hvilket bare morede hende.

"Gør noget så jeg faktisk gider at tage med dig!" sagde Freja, selvom hun ikke helt præcis vidste hvad hun ledte efter. Noget der ville imponere hende, eller lignende.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 5:56 pm

Da hun spurgte om han bare vil knalde hende, så han roligt på hende. "Nej da. Håbede på mere end det?" sagde han med en rolig stemme. Han sagde dog ikke hvad mere indebar for ham, men nok ikke det samme som hun regnede med det betød. "Og jeg sagde jo bare vi kunne finde et andet sted, ikke hvad vi skulle lave?" sagde han. Anede ikke hvad hun vil tænke om ham lige nu.

Da hun sagde, at hun ikke var sikker på det vil være sjovere, så han blot lige på hende. Dog da hun sagde han skulle gøre noget, så hun gad tage med ham, så han på hende, og anede ikke hvad hun forventede han gjorde? Han gik roligt imod hende, og fik hende op mod væggen. Stod lige foran hende, og så ned på hende. Lænede sig ned og nappede i hendes øre ganske blidt. "Tro mig, det vil blive meget sjovere at tage med mig nu, end at blive her." hviskede han, og slikkede hende drillende op af halsen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 9:15 pm

"Jeg er færdig med at håbe, da der normalt altid kommer skuffelser ud af det." mumlede Freja, og tænkte tilbage på hendes fortid. Huritgt rystede hun tanken af sig, og smilede.

"Desuden. Du er en mærkelig fyr, Niklaus." sagde hun, og stillede sig på tæer, så hun kunne nå hans øre. "Men jeg kan lide det." hviskede hun flirtende.

Freja smilede da Niklaus tvang hende hen mod væggen. Dog overraskede det hende, da han lænte sig ned til hendes øre, og nappede blidt i det. Hans ord fik hende til at grine. Hun var stadig ikke overbevist, men da han drillende slikkede på hendes hals, blev det hele lidt nemmere. Hun stønnede stille, og smilede.

"Du må være vant til piger..." mumlde hun, og lavede et kast med hovedet mod udgangen. Det skulle nok blive sjovt, det her!
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 9:32 pm

Han så på hende, og hørte det hun sagde, at hun var færdig med at håbe. Det betød ikke han var færdig med det. Han blev aldrig skuffet over det han selv håbede på. Dog da hun sagde han var en mærkelig fyr, så han på hende. Hun skulle bare vide hvor underlig han var. Han smilede dog da hun sagde, at hun kunne lide det.

Han smilede da han hørte hende stønne over, at han slikkede hende op af halsen. Han hørte det hun sagde, og smilede bare over det. "Kan man måske godt sige." sagde han roligt, og smilede da hun lavede et kast med hovedet mod udgangen. Det var først når de nåde hjem til ham, at alt det sjove vil starte. "Kom." sagde han og så på hende, inden han begyndte at gå ud her fra, og håbede hun fulgte med ham. Så tilbage for at sikre sig hun gjorde, inden han begyndte at gå mod sit hus.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 9:46 pm

Freja grinte stille da han sagde, at man godt kunne sige han var god til piger. Hvis ikke han var god til piger, var han god til Freja'er. Ellers ville hun stå med en anden fyr på det tidspunkt.

Hun fulgte lydigt efter ham, da han begyndte at gå. Hun lagde mærke til hvordan han kiggede tilbage for at se om hun var med ham.

"Hvis du er så bange for at jeg stikker af, hvorfor går du så ikke bag mig? Jeg ville sikkert alligevel ikke kunne løbe fra dig?" hun smilede lidt, da hun ikke nævnte noget om hendes vinger, selvom han sikkert allerede havde regnet ud, at hun var en engel. Folk fandt af en eller anden grund meget hurtigt ud af, at hun var en engel, hvilket ikke var verdens bedste ting.

En tanke strejfede Frejas mærkelige tankegang. "Hvad er du egentlig?" spurgte hun og kiggede på ham. "Du må være noget alla, varulv, vampyr, hvilket jeg ikke håber du er, men du sikkert er, eller dæmon? Det er ihvertfald de racer der ikke danser så meget." forklarede hun, og tænkte ikke på, at hun med andre ord lige havde sagt at hun ikke var en dæmon, varulv eller vampyr.

//Smutter på ferie imorgen, så svare ikke hele ugen xD Just so you know Smile//
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 10:01 pm

Han smilede da hun rent faktisk fulgte efter ham ud fra baren. Hørte det hun sagde, og valgte at gå ved siden af hende i stedet, så hun ikke ville kunne nå at flygte hvis hun prøvede. Han vidste godt hun var en engel, det havde han vidst lige fra starte næsten, så han vidste hun havde vinger og kunne flyve væk, med mindre hun selvfølelig var en falden engel, hvilket hun dog på ingen måde virkede til at være.

Da hun spurgte hvad han var, så han på hende. Hun skulle tids nok få svar på det, men ikke endnu. Han løftede dog et øjenbryn da hun sagde han måtte være noget alla varulv, vampyr eller dæmon da de ikke dansede så meget. Han o lidt over hende. "Så bare fordi jeg ikke danser, tror du jeg er en af de racer? Jeg kunne lige så godt være et menneske eller en engel som ikke dansede?" sagde han bare. Han vidste at de fandtes.

Der gik ikke længe inden de nåde et hus som han rolig gik over til. Låste døren op, og så på hende. "Velkommen til mit hjem." sagde han roligt, og lod hende gå ind. Da hun var kommet ind, lukkede han døren efter hende, og låste den lydløst, og gemte nøglen til døren, så hun ikke kunne komme ud igen. Vente sig roligt mod hende, og smilede lidt til hende. Ville holde denne facade kørende lidt endnu, enden han viste hende hans sande jeg.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 10:15 pm

Freja smilede da Niklaus valgte at gå ved siden af hende istedet.

"Du må ikke mobbe mig..." mumlede hun, og spillede lidt mopset. "Bare fordi jeg ikke har den højeste IQ, betyder det altså ikke at du må mobbe mig..." jokede hun, og spillede pigesur. Freja havde altid været en god skuespiller, da hun havde gået på skuespiller skole i hendes tidligere liv. "Men giv mig ret i at du er en af de tre ting?" mumlede hun, satdig meget mopset, og kiggede på ham.

Lidt tid efter gik han hen til et hus, og Freja gættede på at det nok var hans hus. Hendes tanke blev dog konstateret da han snakkede. Han låste døren op, og lod hende gå ind. Han lukkede døren efter dem. Selvom han nok prøvede at skjule det, kunne Freja øre den lille klik-lyd der kom da han låste døren.

Freja havde altid haft en god hørelse, dog vidste hun ikke hvorfor eller hvorfra, for så vidt hun kunne huske, havde engle ikke bedre hørelser end et menneske?

"Så du har altså ikke tænkt dig at smide mig ud på gaden igen?" mumlede hun, og begyndte at kigge rundt.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 10:26 pm

"mobbe dig? Jeg mobber ikke folk for ikke at have en høj IQ" sagde han roligt, og smilede til hende. Smilede mere over hende da hun spillede pigesur. Da hun sagde han skulle indrømme det, så han roligt på hende. "Måske er jeg." sagde han med en rolig stemme, og smilede til hende.

Da de var nået hjem til ham, hørte han det hun sagde, og så på hende. "Nej har ikke tænkt mig at smide dig ud på gaden igen." sagde han roligt, og gik over imod hende. Så på hende, og fik hende op mod en væg. Betragtede hende lidt, inden han igen lænede sig ned og slikkede hende op af halsen. var faktisk begyndt at blive sulten, men ville ikke tage noget endnu. Nappede i stedet bare i hendes hals, en smule hårdt uden dog at bide hul. Vil finde ud af, om hun var en af dem, som kunne lide smerte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 10:40 pm

Freja fnøs højt da han sagde han ikke mobbede folk for at have lav IQ. "Du indrømmede lige at du mobber. Fyha!" mumlede hun, og satte hænderne i siden.

"Så hvor længe har du tænkt at beholde mig?" spurgte hun, og følte stor trang for, at ligge i den sofa der stod i rummet.

Da han tvang hende op mod væggen smilede hun stille. "Ingen rundvisning?" spurgte hun drillende, og smilede til ham. Endnu en gang slikkede han hende op af halsen, hvilket fik hende til at stønne lavt. Hun kunne mærke hvordan han nappede lidt hårdt i hendes hals. Det var ikke noget der gjorde specielt ondt på hende. Hun havde altid bare set på ting som dette, som en sexet ting. Derfor stønnede hun småt igen.

"Hvorfor føler jeg, at det her ikke er dit sande jeg?" mumlede hun.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tors feb 18, 2016 10:51 pm

Han så lige på hende, da hun fnyste. "Jeg mobber ikke nogle." sagde han så, og så lige på hende.
Da hun spurgte hvor længe han havde tænkt sig at beholde hende, trak han lidt på skulderne. "Hm ved jeg ikke helt endnu." sagde han bare roligt til hende. Det kom jo an på, hvor hurtigt han vil blive træt af hende.

Han grinede lidt over hende, da hun spurgte om hun ingen rundvisning fik. "Hm måske hvis du er heldig får du en." sagde han roligt. Han smilede da hun kom med et støn over han nappede hende hårdt i halsen. Han trak sig dog væk og så på hende, da hun spurgte hvorfor hun følte, at han ikke viste sit sande jeg. "Det ved jeg ikke hvorfor du har det sådan? Jeg kan ikke læse tanker" sagde han roligt, og smilede lidt til hende. lænede sig ned mod hendes hals igen, og lod sine øjne blive røde og sine tænder vokse ud, inden han bed hende rigtigt i halsen, og drak af hende. Nød smagen af hendes utrolig lækre blod.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Søn feb 28, 2016 2:51 pm

"Jeg ved ikke om jeg er helt enig...?" sagde hun og løftede det ene øjenbryn. Han kiggede hende lige ind i øjnene, og hun synes hun så et rødt skær i dem, men det forsvandt dog hurtigt igen.

Freja lagde tydeligt mærke til hvordan han trak på skuldrende, og hvordan han roligt snakkede til hende. "Du ved det ikke?" spurgte hun, lidt skingert. "Det er ikke den mest betryggende ting jeg har hørt i dag?" Hun løftede igen sit øjenbryn, og følte t hun snart skulle igang med sin lille leg. "Så du har tænkt dig at beholde mig i et år? Ej, come on. Du må sgu da vide noget?" hun snakkede med løftede øjenbryn, og grinte stille.

"Jeg plejer at være heldig?" mumlede hun stille. Endnu en gang nappede han hende i halsen, bare lidt hårdere. Hun sukkede stille, både at smerte, men en lille del var dog også nydelse. Han trak lidt hurtigt væk, da hun spurgte ham om hans sande jeg. "Det kunne da godt være at du var tankelæser?" smilede hun. Hun kiggede ind i hans øjne da han igen lænede sig ned mod hendes hals, og så tydeligt hvordan hans øjne blev blodrøde. Nogle spidse tænder kom til syne i hans mund, og lidt efter kom smerten i hendes hals frem. Denne gang stønnede hun af smerte, da det gjorde lidt meget ondt.

Hendes trang til at berolige ham var stor, men hun tænkte dog også at det kunne være sjovere at vente. Hun prøvede t fjerne ham, men hun var ikke den stærkeste, så det gik ikke godt. Så måtte hun vel bare vente til han var færdig. "Husk at gem noget til senere?" hviskede hun dog, i håb om at han ville stoppe.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Søn feb 28, 2016 4:44 pm

Han smilede over hende da hun sagde, at hun ikke vidste, om hun var helt enig i det han lige havde sagt. "Så du tror altså ikke på mig?" spurgte han, og løftede et øjenbryn, og så lige på hende.

Han hørte hendes skingre stemme, og smilede over hende. Så hun vil gerne vide præcis hvor længe han ville beholde hende? Han løftede dog et øjenbryn da hun sagde et år. "Et år? Det er virkelig lang tid, og så skal du være meget heldig, eller uheldig, alt efter hvordan du vælger at se på det. Et par måneder nok eller et par dage, er ikke helt sikker endnu da jeg jo ikke aner hvordan du er." sagde han, og smilede over det.

Han smilede over hende, da hun sagde at hun plejede at være heldig. "Ja nu for vi jo at se ad, ikke?" sagde han. Han elskede at hun sukkede af både smerte og nydelse, da han nappede hende i halsen. Det gjorde ham endnu mere frisk på det her. Da hun trak sig væk fra ham, så han roligt på hende. "Well det kunne faktisk være praktisk nogle gange at kunne læse folks tanker." sagde han med en rolig stemme. Især fordi han nok vil bruge det imod dem.

Da han bed hende i halsen, kunne han høre hendes støn af smerte, og smilede bare over det. Kunne tydeligt lide hun kom med den lyd. Han mærkede, at hun prøvede at skubbe ham fra sig lige nu, men hun var ikke stærk nok, og han havde heller ikke tænkt sig at stoppe, fordi hun vil skubbe ham fra sig. Han drak en del, og hørte godt det hun sagde, med at han skulle gemme lidt til senere. Han havde skam ikke tænkt sig allerede at tømme hende for blod, da der intet sjovt overhoved var i det.
Da han var færdig, slikkede han hende kort op af halsen, og så på hende med sine normale øjne igen. "Sorry var sulten" sagde han, og grinede skævt til hende. Lige nu legede han blot stille med hende, og var ikke gået i gang endnu med sin rigtige leg.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Søn feb 28, 2016 5:41 pm

"Nope!" sagde Freja bare, da han spurgte hende om hun ikke troede på ham. "Jeg har lært at det der med at stole på fremmede ikke er en god ide?" tilføjede hun, med et sjovt smil.

Hun grinte lidt over det smil, der kom frem på hans læber da hendes stemme blev lidt skinger. "Bare det med at du næsten, læg mærke til 'næsten! Overvejer at jeg i princippet kan blive her i et år, siger en del?" hun hævede langsomt øjenbrynet. Heldig eller uheldig, hvem gider at være i en fremmeds bolig i et år? "Et par måneder? Det lyder næsten rart, da det betyder fri for skole!" mumlede hun og tænkte tilbage på den sofa. Den kunne virkelig være dejlig at ligge i... Hun smilede for sig selv, og tænkte på hendes søster som aldrig havde kunnet lide den leg Freja havde kørende med folk i byen.

Freja droppede svaret som hang på hendes læber, da han sagde at de ville se om hun var heldig. Dog smilede hun et charmerende smil, og blinkede med det ene øje. Endnu engang lagde hun mærke til den ro han snakkede med, og smilede over det. "Faktisk er jeg glad for at der kun er få i verden som kan læse tanker? Måske kan det bruges godt, men der er noget der siger mig at nogen vil bruge det imod andre?" sagde hun, og kiggede på ham. En bagtanke strejfede hende, om at han måske var en af dem, men den forsvandt dog hurtigt igen.

Hun sukkede irriteret da hun kunne mærke smilet, som formede sig på hans læber da hun stønnede af smerte. "Det var ikke meningen at det skulle være morsomt..." mumlede hun, og prøvede at spille irriteret, dog endte det bare med at et halvkvalt støn af smerte kom ud, da hun åbnede munden.

Efter noget tid, kunne hun mærke en svimlende følelse da han endelig stoppede med at drikke fra hende. Hun sendte ham et irriteret blik, og tog sig til halsen, hvor han havde bidt hende. Da hans øjne fik den normale farve igen, og han begyndte at grine stille, besluttede hun, at hun godt kunne måske advare ham lidt. Hun tog fat i hans arme, og gjorde så han stod ind imod væggen, og hun stod ind imod rummet.

Stille bandede hun over hendes højde, men endte dog med at stille sig på tæer. Hun slikkede ham stille op af halsen, og bed lidt hårdt i hans hals. Hun fortsatte videre op til hans øre, nappede til hans øreflip. "Det her er en leg. Det kan jeg mærke, men der er lige noget du skal vide først..." hviskede hun, og nappede igen i hans øreflip. "Ved blot at røre dig, kan jeg gøre så du går ind i en slags dvale, hvor du ikke kan tænke på andet end regnbuer og søde små bamser." tilføjede hviskede hun, med en anelse flirtende toner i hendes stemme. Endnu en gang nappede hun i hans øreflip, denne gang meget hårdere.

"Hvis der er noget jeg ikke går med til, kommer du ind i en lille verden, med regnbuer. Lyder det ikke rart?" hun smilede flirtende, da hun hviskede det sidste ord, og stilte sig rigtigt igen. Hun kunne godt blive overtalt til nogle ting, men der var dog grænser for hvad hun gik med til, da det bare mindede hende om sit tidligere liv...
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Søn feb 28, 2016 8:46 pm

Han så lige på hende, da hun sagde, at det med at stole på fremmede ikke var en god ide. "Og alligevel valgte du at tage med mig hjem? Hm well then" Han smilede til hende. Hun havde så sandelig ret i, at man ikke skulle stole på fremmede, og bestemt ikke når det var Niklaus.
Han så roligt på hende, og lyttede til det hun sagde. Smilede over hende, da hun sagde et par måneder næsten lyder rart. "Heh tja du vil slippe for sole hvis du var her." sagde han roligt, og så på hende. Han lod dog vær med at sige, at det sagtens kunne være være her, end det vil være i skolen.

Da hun igen begyndte at snakke, lyttede han til det, og smilede kort over det. "Ja der er jo altid nogle, som kan bruge alt imod andre jo?" sagde han, og trak let på skulderne. Han vil ikke afsløre over for hende, at han var en af dem som vil bruge det imod andre.

Da han havde drukket af hende, så han på hende da hun fik ham op imod vægen. Så ned på hende, og prøvede at finde ud af, hvad det mon var hun ville lige nu. Han mærkede hendes tunge mod sin hals, og blev blot stående. Han var ikke så glad for det, og var begyndt at have lyst til, at straffe hende. Dog da hun begyndte at snakke, så han lige på hende, og blinkede et par gange med øjnene over det hun sagde. Han var ved at få kvalme over det hun sagde. Han skulle abselut ikke ind i en verden hvor han kun kunne tænke på bamser og regnbuer, så vil han da helt sikkert gå amok.
Da hun så spurgte om det ikke lød rart, at han vil komme ind i den verden, hvis han gjorde noget imod hende, hun ikke kunne lide, vrængede han på næsen over det. "Nej slet ikke. Det lyder som noget af det værste overhoved." knurrede han og så lige på hende. "Og sender du mig ind i den verden, så vil du fortryde det." fortsatte han knurrende af hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Man feb 29, 2016 4:08 pm

"Ej okay... Det var ikke fair, nu føler jeg mig dum..." sagde Freja, og skubbede sin overlæbe ind, så hun lavede en ked af det mund. Hun ignorerede smilet på hans læber, da det bare gjorde så hun følte sig endnu dummere. Hun satte armene i siden, og kiggede ned i jorden.

Dog kiggede hun op igen da han snakkede igen. "Jaah, desværre er der folk som er dumme nok til at gøre det?" sagde hun, og kiggede ind i hans øjne. "Heldigvis har jeg ike mødt nogen som er sådan" sagde hun med et skævt smil, "Endnu..." tilføjede hun mumlende.

"Naah? Det kan jeg regne ud!" grinte hun sødt, og kiggede ned på henes sorte sko. Hun havde altid elsket farven sort, men der var noget med farven som mindede hende om ting hun ikke ville mindes om. "Derfor ville det stadig være rart at have et par måneders ferie?" Hun smilede stort, og rystede grinende på hovedet. "Men dog tror jeg ikke jeg ville holde en så lang ferie hos en fremmed?" smilede hun, og kiggede op igen.

Freja smilede lidt da han rynkede næsen. "Hvor er du sød..." Hun smilede over hans kommentar med at han ikke ville derhen. "Og desuden... Hvorfor vil jeg fortryde det? Du kan ikke gøre mig noget, Søtte ven." Hun smilede større og lidt flabet til ham, og lod en af hendes lang negle glide ned over hans kind.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Man feb 29, 2016 8:06 pm

Niklaus kunne ikke lade være med at grine af Freja, da hun sagde at hun nu følte sig dum. "Så du føler dig dum over at tage med mig hjem?" Han morede sig over hende lige nu, og ville drille hende lidt. Han lyttede roligt til det hun sagde, og et skævt smil ramte hans læber, da hun sagde endnu. Hun skulle bare vide, at hun lige nu stod over for en af dem hun ikke troede hun havde mødt.

Da hun sagde han var sød, knurrede han af hende. Kunne ikke lide at blive kaldt sød. Han sukkede dog kort bagefter. "Hvor længe vil jeg så være i det der land?" spurgte han, og så lige på hende. Han så bare på hende, som hun kørte en finger ned af hans kind. "Og sig mig lige hvor dine grænser går, så jeg kan lade være med at overskride dem?" sagde han, og så fortsat roligt på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Man feb 29, 2016 8:22 pm

"Okay... Du gør mig bare forvirret når du gør det!" vrissede Freja, og sendte ham et surt blik. "Og nu mobber du igen...!" tilføjede hun, og løftede hendes ene øjenbryn. Hun satte hænderne i siden, men kunne dog ikke holde et lille smil tilbage.

Da han ikke svarede på hendes kommentar, smilede hun bare tilbage til ham. En tanke strejfede hende, da hun så smilet, men den forsvandt hurtigt da hun synes den var komplet åndsvag.

Hun grinte højt da han knurrede af at hun kaldte ham sød. "Hvis du ikke vil være sød, skal du nok ikke knurre ad mig på den måde!" smilede hun til ham, og og puffede for sjov til hans næse. Da han sukkede af hende, smilede hu roligt til ham, og tænkte på hvor morsomt denne situiation faktisk var.

"Hvor længe? Det er faktisk et godt spørgsmål, men jeg tror det vare omkring 1 time eller 2. Jeg er ikke helt sikker, men jeg bliver nød til at røre personen igen, efter 1 time, for at personen bliver i de periode." hun kiggede på ham, og forstod nu at hun lige havde forklaret sin evne til en hun ikke kendte særlig godt.

Hun smilede over det han sagde. "Det kommer meget and på situationen. Men med det du nok har i tankerne... Jeg tror mine grænser bliver overskredet når folk ignorere at jeg siger 'stop' eller 'nej'?" Hun smilede lift flirtende til ham, og grinede stille. "Er der noget som jeg skal advares om? en kælder eller en evne?" Hendes øjne smilte stadig, dog blev hende mund til at meget alvorligt smil, som måske godt kunne se skræmmende ud, men hun tænkte at han nok ikke tænkte på det på den måde.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Man feb 29, 2016 9:15 pm

Han smilede over hende. "Forvirret? Well sorry" sagde han, og smilede til hende. Sukkede over hende da hun påstod han igen mobbede. "Jeg mobber ikk" sagde han og så lige på hende.
Han hørte hendes grin da han knurrede af hende, og han var i den grad ikke tilfreds med det. Han skulede let til hende, da hun puffede til ham. Hun skulle lære at være lydig, selv hvis han så skulle bruge en anden teknik denne gang, da han ellers vil havne i hendes fucked up verden, og det ville han ikke nyde noget som helst af.

Da hun begyndte at svare på hans spørgsmål, lyttede han til det. Ville han virkelig være der en hel time? Han vil jo ende med at dø hvis det skete. Han måtte finde en metode, hvor hun ikke vil sende ham der over. "Er det lige meget hvad du røger den anden med, eller skal det fx være med dine hænder eller er det hele kroppen eller hvad?" spurgte han nysgerrigt. Han vil lære mere om hendes evne. Så meget han nu en gang kunne komme til det.

Da hun så svarede på hans næste spørgsmål, med hvor hendes grænser gik, nikkede han stille. "Okay så hvis du siger stop eller nej altså?" sagde han roligt. Han var nok nødt til at tage det langsommere i starten med hende her, da han ikke ville have hun brugte sin evne på ham. Dog vi hun alligevel ikke kunne komme ud af huset, da han havde gemt nøglen, så hun ikke kunne låse døren op.
Da hun spurgte om der var noget hun skulle advares om, så han roligt på hende. "En evne? Nej men jeg har en kælder." sagde han og slikkede sig kort om munden. "Selvfølelig tvinger jeg ikke folk med der ned, det er kun hvis folk selv vil være med" sagde han, og smilede roligt til hende. Det var så meget løgn, at folk selv havde et valg med at komme der ned, men det sagde han ikke, da han ikke ville risikere noget.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tirs mar 01, 2016 6:56 pm

Freja fnøs højt da han igen sagde at han ikke mobbede. Hun havde lyst til at sige "Hvor er du sød" igen, men vidste at det ville være en dum ide, da han tydeligvis ikke kunne lide det. Dog smilede hun stille til ham.

Hun grinede stort da han sendte hende et irriteret blik. "Du kan ryge ind i den verden, ved at jeg blot rør dig med min tunge, så ja. Det er ligemeget." Hun smilede flabet til ham, da hun sagde det med hendes tunge. Hun kendte mange drenges tanker, så mon ikke han også havde de tanker en gang imellem.

Hun nikkede rolig, for at fastslå hendes grænser. Han lød meget rolig omkring det hele, dog var hun ikke sikker på om han var en af de der drenge der gemte deres ivrighed bag en rolig facade, eller om det faktisk var hans nomale væremåde.

Endnu en gang fik hun et roligt blik fra ham. Hurtigt løftede Freja sit ene øjenbryn, da han sagde at der ikke var folk der kom ned i kælderen med tvang. "En kælder? Det lyder som om du har en mørk klam kælder du sover i, i din kiste?" hun smilede stille, og tænkte på alle de historier man havde hørt om vampyrer. "Hvis du da overhovedet sover..." tilføjede hun mumlende, og vidste ikke om han overhovedet kunne høre det.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tirs mar 01, 2016 7:25 pm

Han lyttede til det hun sagde, at hun kunne sende ham ind i den verden, bare hun rørte ham med tungen. Han sukkede let over det. Det her vil blive en udfordring for hans vedkommende. Han kunne ikke gøre det han plejede. Dog skulle han nok finde ud af, om hun kunne lide at blive domineret.

Da hun kommenterede hans kælder, grinte han let over hende. "Jeg har ikke nogle kiste der nede som jeg sover i. Slet ikke." sagde han, og smilede til hende. "Men jeg har meget andet der nede." Sagde han. Han hørte det hun mumlede, og smilede af hende. "Jeg sover skam, bare ikke om natten." Han betragtede hende let, men spurgte så. "Jeg er lige nødt til at vide, hvor godt kan du lide hvis man dominere dig?" Han så lige på hende, og ventede roligt på hendes svar. Hun kunne nok godt regne ud, at han vil elske at dominere hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tirs mar 01, 2016 8:00 pm

Hun smilede lettet over at han ikke sov i en kiste nede i kælderen, da det ville være pænt klamt og uhyggeligt. Hun gøs lidt ved tanken, men smilede så. Hun kiggede undrende på ham da han sagde at han havde andet dernede. "Blomster eller sex legetøj?" spurgte hun lige ud, og smilede. Hun havde nok allerede svaret på spørgsmålet, dog kunne det også være en helt anden ting.

Hun trak langsomt på skuldrende. "Det kommer an på meget?" smilede hun, da han spurgte om hun godt lide hvis han dominerede hende. "Er det da det du plejer at gøre?" spurgte hun, med et let løftet øjenbryn, og kiggede roligt på ham. Man kunne tydeligt se på ham, at han ville nyde det lidt for meget hvis hun have sagt ja.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tirs mar 01, 2016 8:38 pm

Han smilede lidt af hende, da hun valgte at spørge hvad han så havde der nede. Blomster eller sexlegetøj. "Jeg tror godt du ved det." sagde han roligt, og så på hende med et skævt smil. Han vil dog elske at tage hende med der ned, og bruge det meste af det på hende.

Han sukkede tungt over hendes svar på hans spørgsmål. Det var ikke et godt nok svar. "Til tider hvis folk er med på det." sagde han, og smilede til hende. Han hadede hendes evne, og vil virkelig ønske, at hun ikke havde den. For så havde hun set hans sande jeg. Han gik stille tættere på hende. "Lyst til at lege med?" spurgte han roligt, og med en let forførende stemme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tirs mar 01, 2016 8:47 pm

"Ja, det gør jeg nok." sagde Freja med et lille grin, kiggede på ham. Man kunne se i hans øjne at han åbenbart gerne ville have hende med derned.

"Vil det sige at du vil have mig til at være med på det?" spurgte hun flabet, da han besvarede hendes spørgsmål. Hun kunne godt se at han ikke var tilfreds med hendes svar, dog ignorerede hun det bare.

Hun grinte flirtende, da han spurgte om hun ville lege med. "Altid," sagde hun med en meget flirtende stemme. Hun havde altid haft en god evne til at sno drenge om sin lillefinger, fordi hun ofte spillede sine kort godt, og var en god flirter.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Tirs mar 01, 2016 9:07 pm

Han smilede da hun spurgte, om det så betød han ville have hende til at være med på det. "Ja det er faktisk lige netop det jeg gerne vil have." sagde han, og så på hende. Smilede til hende, og håbede hun ville være med, da det ikke vil blive nemt at tvinge hende, med den evne som hun havde.

Da hun sagde altid til at lege med, smilede han over hende. "Godt nok, men vi leger så efter mine regler." sagde han, og smilede over hende. Hun skulle ikke tro, at hun kunne få ham til at lege efter andres regler end sine egne. Han håbede hun var med på dem. "Og min vigtigste regel er, at man skal gøre hvad jeg siger." sagde han roligt, og så på hende med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Lør mar 05, 2016 5:15 pm

Hun smilede til ham. "Vi for se..." sagde hun, og kiggede på ham. Hun havde det allerede sjovt over den måde han reagerede på hendes evne.

"Og dine regler er helt præcis...?" sukkede hun. Hun var begyndt at blive lidt utålmodig, da de efterhånden havde stået der i noget tid. Hun rynkede panden da han nævnte sin vigtigste regel. Hun stilte sig på tæer, og lænede sig hen imod ham. "Bare husk, at et stop er et stop," hviskede alvorligt til ham, og droppede den flirtende tone.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Søn mar 27, 2016 1:23 pm

Han så på hende, og nikkede bare stille til hende. "Skal nok huske at et stop er et stop" sagde han roligt. Det vil dog nok blive svært for ham at skulle overholde det, da han slet ikke var vant til at overholde noget som helst. Han tog fat i hende, og hev hende med over til sofaen som han selv satte sig i, og så roligt på hende. "Smid tøjet min tøs" sagde han roligt, og smilede til hende. Ville se om hun vil gøre det, eller allerede nu nægte det. Det vil være kedeligt hvis hun nægtede det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Ons mar 30, 2016 7:19 pm

Hun nikkede stille. "God dreng," hviskede hun, og smilede stille. Det ville blive spændende og se om han kunne overholde den ene simple regel. Da han tog fat i hende og rev hende over til sofaen, smilede hun. Dog sendte hun ham et usynligt misundeligt blik, da han satte sig ned i den, men placerede hende foran sig.

Da hun hørte hans ord grinede hun stille. "Sjov regel du har dig," sagde hun med et sødt smil på læben. - Dog begyndte hun alligevel, med elegante bevægelser, at smide hendes tøj, så hun tilsidst kun stod i hendes sexede blodrøde blonde sæt matchende undertøj. Stille dansede hun lidt op af ham, og kiggede flirtende på ham, mens hun ventede på næste kommando.
Tilbage til toppen Go down
Niklaus

avatar

Humør : Tja, det jo det som er spørgsmålet, og tøre du finde ud af det, så bare kom
Fag : Drama, Kampsport
Antal indlæg : 955

IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   Ons apr 06, 2016 12:33 pm

Niklaus havde virkelig meget lyst til, at slå Freja, da hun sagde god dreng. Igen skulle kalde ham for en god dreng. Det var kun ham som måtte kalde andre for god dreng/pige, og de skulle under ingen omstændigheder kalde ham for det. Det var nemlig ham som var den dominerende her, og ikke dem. I stedet for at slå hende for det, valgte han at knurrer truende af hende. "Det der kan du godt stoppe med at kalde mig for, med det samme, er det forstået?" spurgte han med en stadig meget knurrende stemme. "Fra nu af, mens du er her, så er jeg din Here, okay? Du skal kalde mig for Herre" fortalte han roligt mens han så på hende. Han håbede at hun var med på den, at han var hendes Herre fra nu af. Han var ikke sikker på, om han egentlig vil lade hende gå, men blev han måske nødt til, med mindre han kunne gøre noget, så hun valgte at blive her for altid.

Da de var ved sofaen, så han godt hendes let misundelige blik, og smilede bare over hende. Dog løftede han et øjenbryn over hende, da hun begyndte at grine over ham, og sige det var en sjov regel han havde. Så hun syntes altså, at hans regler var sjove? Hm well, det var egentlig ikke hans problem. Han vil ikke ændre på nogle af sine regler, fordi hun syntes de var mærkelige.
Da hun dog alligevel begyndte at smide tøjet, smilede han over hende, og betragtede hende roligt imens. Lod sin tunge løbe over sine læber kort, men han sukkede da hun stoppede ved sit undertøj. "Det hele skal af, så smid også resten af det." sagde han roligt, og så på hende. Ventede på, at hun vil gøre det, eller om hun nok nægtede at gøre det i stedet for. Det håbede han dog ikke hun vil. Det vil jo ikke være sjovt på nogle måde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: What are you doing? - Niklaus   

Tilbage til toppen Go down
 
What are you doing? - Niklaus
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Baren, Late Night-
Gå til: