Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 I may have been waiting for you

Go down 
ForfatterBesked
Kesara

avatar

Humør : “An emotion is like a flavor in my mouth, I can taste it. Joy tastes like strawberries. Hate is like ice chips in a Martini. And love is rosewater. I enjoy them all except for one. Betrayal. That has the taste of the char on a piece of burnt meat.”
Antal indlæg : 38

IndlægEmne: I may have been waiting for you   Tors maj 31, 2018 6:43 pm

Tid Klokken er over 23:23
Sted Louvre's Gentelmen's Club
Omgivelser Der er hvad man ville finde, på en stribklub. Derudover er der en masse gæster, som er kommet for at se letpåklædte kvinder og mænd, såvel som optræden fra dansere
Vejr Udenfor er det lettere køligt, da solen er gået ned og det blæser også en smule
Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en top og et par sexy trusser på Link. Hun har ingen sko på
- Hår + make-up + Smykker Hendes hår hænger løst, og går hende til hofterne. Hun har ret simpelt make-up på Link. Hun har sin daglysring på Link
- Tatoveringer Hun har en række tatoveringer, se udseende Tattoos for hele listen.
- Accent Hun snakker med en latinamerikansk/spansk accent Link

Emnet er tilegnet @Kayne

Endnu en nat, og endnu en optræden. Det var efterhånden blev noget normalt, det at skulle gå på scenen, og tiltrække publikum imod sig. Takket være hendes kære evnen, som havde gjort hende, til hvad folk beskrev som sex på to ben, kunne hun i den grad trække opmærksomhed imod sig. Blot det at være i nærheden af hende, syntes at øge begæret og ophidselsen i de som var tiltrukket af kvinder. Som hun blev præsenteret, begyndte musikken derpå at starte, og den var hvad man ville beskrive som ganske eksotisk, lidt ala hvad andre også havde beskrevet hende som. Hun elskede et sted opmærksomheden, som hun fik når hun dansede, hun elskede hvordan de alle, på en eller anden måde, syntes at tilbede hende, i takt med hun dansede rundt på scenen. Alle der var bare inden for 10 meters afstand, syntes at være i hendes magt, og mange ville endda så tæt på kanten, som det blev tilladt, og de som forsøgte komme tættere på, blev altid kastet væk.
I takt med hun dansede rundt på scenen, lod hun som altid sit blik glide ud over folket, blot for at få en ide om, der var nogen hun kunne genkende, eller en hun skulle give mere opmærksomhed til. Det var også omkring her, at hun så en ganske tiltrækkende mand komme ind, og som han satte sig, bevægede hun sig imod kanten. Hun lod folk hjælpe hende hen til bordet, hvor hun gik fra bord til bord, indtil hun nåede hen til hans, hvor hun halvt om halvt, gav ham en privat dans, før hun igen begav sig op imod scenen igen. Uagtet om det var gående på et bord, eller dansende på en scene, syntes hun altid at bære en mængde af elegance, men også begær omkring sig, som ville alt hun røre ved, blive berørt af denne ophidselse og sensualitet, der var omkring hende. Hun lod sin hånd række frem, som vinkede hun manden imod sig, og hen til sig, men det var også omkring her, at sangen sluttede og hun var færdig.

//Sorry for den shitty start Razz

BTW Manden der er omtalt er Kayne Wink

//dansen-ish
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kayne

avatar

Humør : The cat is my spirit animal. That’s all you need to know about my mood.
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 101

IndlægEmne: Re: I may have been waiting for you   Lør jun 09, 2018 1:07 am

Hmm. Det lød da lovende. Kayne smilede let for sig selv som han så på beskeden Kesara havde efterladt som svar på hans kommentar, på hendes instagram. Det var godt nok længe siden han havde set det kvindemenneske, sådan rigtigt - nok helt tilbage dengang da Kayne slet ikke havde eksisteret endnu, og der kun havde været Braeden. Dengang han havde været åh så blid og rolig og hjælpsom… Blegh. Alt det Kayne ikke så nogen grund til at være, var hvad Braeden var. Kayne kunne lide at gøre præcis som det passede ham, og han vidste også at han for det meste kunne tillade sig det - det var ikke mange der kunne stå op til en vampyr så stærk som ham, og endnu færre der kunne modstå hans mentale gaver. Det var så nyttigt at kunne få folk til at gøre alt for sig med et enkelt blik og en enkelt kommando. Selv dem der mente de havde et skjold mod den slags.

Men nu han havde fået så åbenlys og åben en invitation som denne, så betød det da at han havde besluttet sig for endelig at tage hen til Louvre’s. han havde ikke været der før, gad det ikke - han havde ikke syntes nogen af dem der arbejdede der var interessante, og alle kunderne var der for at se på dem og ikke nødvendigvis for at finde en eller anden at være sammen med for natten. Men nu hun arbejdede der, kunne det da være han dukkede lidt tiere op. De havde trods alt en del til fælles, så mon ikke der skulle komme noget sjovt ud af at se hende igen.

Han tog sig lidt tid om at finde noget af sit pæneste tøj at tage på, før han fik rettet på sit hår og tjekkede sig en sidste gang i spejlet, inden han forlod huset og kørte hen til Louvre’s. Han parkerede så tæt på han kunne, og gik derefter ind i klubben, hvor han med det samme nærmest blev bombarderet med en hel række lugte - de mest prominente værende sved, hormoner og diverse væsker der kun rigtigt kunne blive associeret med sex. Ikke at det var noget under, nu en del af klubben også var backstage hvor folk lige kunne betale sig til et hurtigt knald. Men han havde kun fokus på én ting - scenen, hvor hun var. Med et skævt smil strøg han hurtigt gennem folk. Der sad en enkelt mand der hvor han helst ville sidde, lige perfekt midt for - han bøjede sig ned, og løftede en hånd for at dreje mandens hoved mod sit eget så han kunne få øjenkontakt med ham. “You’ll leave. Now.” sagde han bestemt, og som i en trance rejste manden sig og gik, så Kayne kunne sætte sig ned og få det bedst mulige udsyn til Kesara’s dans.

Hans øjne gled stille og roligt ned af hendes krop som hun kom helt hen til ham og fortsatte sin dans der, før hun kom tilbage til scenen igen. Det skæve, tilfredse smil var tilbage på hans læber, og hans øjne veg ikke så meget som brøkdelen af et sekund fra den gudesmukke kvinde foran ham. Da sangen og hendes dans sluttede, rejste han sig op og rettede let på sit tøj før han trådte hen til scenekanten. “I must admit, you’ve gotten some quite impressive moves since I last saw you,” komplimenterede han hende, stadig med det samme smil på læberne.

// Outfit
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
I may have been waiting for you
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: Dove St. :: Louvre's Gentelmen's Club-
Gå til: