Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 We have been waiting for way to long - Neal

Go down 
ForfatterBesked
Clarissa

avatar

Humør : All that pain and misery… and loneliness… and it just made her kind.
Fag : Magiske elementer. Biologi. Fysik. Kemi.
Antal indlæg : 162

IndlægEmne: We have been waiting for way to long - Neal   Man aug 06, 2018 4:19 am

S: Neals hjem
T: Eftermiddag
O: Hvad der end måtte være i hans hjem
V: Dejlig lunt
P: Link
Emne til: @Neal <3


Det var længe siden. Alt for længe siden. Clarissa havde knoklet og studeret til hun knap nok kunne holde sig vågen. Utrolig hun egentlig hang sammen de sidste mange år. Alt hun ønskede var at befri sig selv for den forbandelse der var kastet over hende og Neal. Alt sammen på grund af en jaloux eks kæreste der mente Neal var for tæt med Clarissa. Og den mindste fejl af dem og hun ville være død. Den eneste ting hun ikke delte med sin far eller søskende. Den eneste der kendte til det var egentlig Amena. Men det var som om at lige meget hvad de to fandt på, var der intet der ville virke. Dog var der denne her nye ting som hed Tash, eller ikke ting, men hendes link til raptoren. Det havde gjort tingene en lille smule lettere faktisk, for pludselig hang forbandelsen ikke sammen på samme måde som før. Der var et smut hul, for pludselig var hendes liv tvunget sammen med Tash. For at prøve sin teori an, havde hun egentlig først bare snakket med Neal over facetime som de normalt gjorde et par gange om ugen. Det var aldrig det samme som at snakke sammen i virkeligheden - men det var bedre end døden. Dog da hun havde fået bekræftet han ikke lavede det store og bare sad derhjemme - så var det der hun var et par timer efter. Hun havde gået tættere på grunden for at se, om forbandelsen stadigvæk var i takt. Og som hun kom tættere og tættere på - var der intet at mærke. Hun tog sig til hjertet for at være sikker på, at hun ikke bare var van til følelsen af de bistre - men det var virkelighed. Hun fandt sin ekstra nøgle frem, hun havde fået for evigheder siden og låste sig lydløst indenfor. Hun smilte som hun endelig kunne mærke duften af ham være i nærheden. Hjertet bankede normalt, det var næsten underligt. Clarissa gik indenfor og stod pludselig i indgangen til stuen.
"I cannot remember the last time I saw you looking that serious," smilede hun til ham og vippede hovedet lidt kækt på skrå. En kort smerte skreg i hjertet og gjorde sikkert også det samme ved ham - men efter det, var den væk. Clarissa tog sig endnu engang til hjertet og så på Neal.
"I think I finally did it," tilføjede hun som tårerne begyndte at danne sig i glæde. "I did it," derefter tøvede hun ikke med at løbe over og springe i favnen af Neal. Hun svang både armene og benene omkring ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neal

avatar

Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: We have been waiting for way to long - Neal   Man aug 06, 2018 9:54 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han er iført en hvid t-shirt, beig jakke og et par mørke bukser Link. Han har sorte sko på
- Hår + Skæg Han har sort kort hår og skæg Link
- Accent Han taler med en britisk accent Link
- Andet Han har sin daglysring på Link. Hans penthouse Link

Det var underligt, hvordan det var en del af hans hverdag, det at en så nær ven var så langt væk, og den eneste måde han kunne få kontakt med hende på, var gennem noget så simpelt som en computer. Han savnede de gode gamle dage, før de var blevet forbandet af hans kære jaoux eks, som så hende som en trussel. De dage hvor de kunne tilbringe tid sammen, uden at det var gennem en computer. Dog var det selvfølgelig bedre, end slet ikke at have den guldklump i sit liv, så hellere se hinanden gennem en skærm, end chancen for aldrig at se hinanden igen. Én ting måtte han dog give det 21. århundrede, det var nemmere at snakke med folk, uden faktisk at være i rum med dem. Denne vej igennem var deres forbindelse til hinanden, blevet vedligeholdt ti gange bedre, end hvad den havde været før teknologien blev så god.
Han var lidt fanget i sine egne tanker, hvilket til tider gav ham et mere alvorligt udtrykke, end hvad godt var. Dog som døren til hans hjem gik op, og han fangede duften af en kendt person, rynkede han brynet, specielt fordi han ikke vidste hvad pokker der skete. Havde hun klaret forbanelsen, eller var hun blevet så træt af mellemrummet mellem dem, at hun ville gå døden imøde. Han rejste sig fa sin sofa, og betragtede som hun kom nærmere. Ubevidst trådte han et skridt tilbage, specielt fordi han var så vant til ideen, at hvis de var for tæt på hinanden, så ville de begge dø. Dog sekundet hun sagde hun troede hun havde klaret den, og tårerne gled ned af hendes kinder, gik han hende hurtigt i møde. Han greb hende, som hun hoppede op i favnen på ham. Han kunne ikke huske hvornår han sidst havde krammet hende, og dog føltes det så fantastisk at gøre det igen. Han trykkede hende imod sig, og kunne ikke holde sit smil fra sine læber "I've missed you so much" indrømmede han smilende. Han lagde blidt en hånd imod hendes kind, som han betragtede hende.


Sidst rettet af Neal Fre aug 31, 2018 2:23 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Clarissa

avatar

Humør : All that pain and misery… and loneliness… and it just made her kind.
Fag : Magiske elementer. Biologi. Fysik. Kemi.
Antal indlæg : 162

IndlægEmne: Re: We have been waiting for way to long - Neal   Tirs aug 07, 2018 11:19 am

Det føltes så dejligt, at få hans duft ind i hendes system igen. Bare at være omgivet af dem, og ikke mindst være i hans favn igen. Hun knuede ham ind til sig, og ønskede egentlig ikke at lade ham gå igen. Dog var hun også nød til at se ham i øjnene lidt efter og smilet kunne ikke erstattes.
"I have missed you too," smilede hun og blev egentlig siddende omkring livet på ham. Nok fordi, at så kunne de egentlig se hinanden ordenligt i øjnene. Clarissa placerede sit hoved ind imod hans brystkasse igen. "I feared I should never be this close to you again," tilføjede hun med et lettet suk. Derefter sprang hun så ned fra ham, og kørte en hånd igennem sit sorte hår.
"So what ever you planned today.. cancel.. Because we are going on a trip," smilede hun med et bestemt nik. Det var ikke fordi de skulle rejse jorden rundt, men nu da Clarissa faktisk rejste så meget - så kendte hun også nogle stykker som kunne planlægge hende et par gratis ture eller nogle som skyldte hende et par tjenester. Altid godt med kontakter.
"What do you think about flying the day to Sweden? Just the two of us, like old times?" Spurgte hun så og løftede kært på begge skuldre mens hun sendte ham et kært smil. Stadigvæk tog hun ikke mange skridt fra ham, og hun holdt blidt hans hånd. Savnet af at være tæt på ham begyndte at kunne mærkes værre nu når de faktisk efter hundrede år kunne være så tæt på hinanden igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Neal

avatar

Antal indlæg : 22

IndlægEmne: Re: We have been waiting for way to long - Neal   Tirs aug 07, 2018 12:46 pm

Han gav toppen af hendes hoved et blidt kys "I feared the same thing, but I never doubted that one day, you would figure it all out" selv var han ikke god inde for det magiske, og han vidste hun var den bedste, når det kom til de to, hvilket også var derfor, at han havde al tillid til, at hun ville kunne bryde forbandelsen. Han fjernede sine arme fra hende, som hun hoppede ned, og hurtigt fik han rettet på sit tøj, som han betragtede hende. Det var så underligt, at efter over 300 år, at de faktisk befandt sig i samme hjem, uden at der var den mindste smule problemer, eller nogle af dem syntes at falde om døde. Det var en dejlig sejr, imod hans kære stalker af en eks kæreste. Han hævede øjenbrynet, som hun udbrud, at skulle han have planer, så skulle de alle aflyses "I don't have any plans, so I'm up for whatever it is you have in mind" han trak på skulderne, og sendte hende et stort smil.
Han gav hendes hånd et blidt klem, og et skævt smil formede sig på hans læber, som hun kom med et forslag "Sweden sounds good, and yeah after 355 years apart, I am very much looking forward to spending some time with you" han havde skam intet imod, at de skulle tilbringe dagen sammen, at de så skulle tage til sverige, var vel også ganske godt. Han havde endnu ikke selv besøgt Sverige, så det kunne nok blive godt "Shall we go?" spurgte han, og gjorde an til at skulle bevæge sig imod døren, så de kunne komme afsted, han fik låst sin dør, hvorpå han begav sig imod elevatoren "Did you come via a car, og shall we take one of mine?" han så ned imod hende med et spørgende blik. Selv havde han en god mængde biler, så de kunne vel altid tage en af hans, medmindre hun var kommet i bil. Hvis hun sagde hun var kommet i bil, ville han køre dem ned til stueetagen, og dog hvis hun ikke havde, ville han køre dem ned til hans private parkeringspladsen, hvor han så ville sige, at hun kunn vælge den bil de skulle køre i.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: We have been waiting for way to long - Neal   

Tilbage til toppen Go down
 
We have been waiting for way to long - Neal
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: