Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 ◈ Oh will you look at that.. Sorry, I forgot - you cant! (Oscar)

Go down 
ForfatterBesked
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: ◈ Oh will you look at that.. Sorry, I forgot - you cant! (Oscar)   Lør feb 17, 2018 9:45 pmSted: En gade i Gaia
Tid: Aften-ish
Omgivelser: Egh - gade ting.
Vejr: Beskrevet
Påklædning: Her Selvfølgelig uden sko og med et læder halsbånd om halsen. Og en kæde med en ring i.
Tag: @Oscar


Definitionen af lorte dag - var i dag. Han havde igen intet sted at bo. Hvilket egentlig ikke var et problemet. Det irriterende ved det var at han var indenfor ved Reign - havde muligheden for at sove ved siden af sit menneske og nyde hans duft og varme og alting. Men nej! Den skulle han selvfølgelig ødelægge! Lige som alt andet. Han lod blikket glide frem for sig mens han vandrede ned af gaden. Det var efterhånden blevet sådan rigtig aftens koldt - måske endda så koldt at der faktisk kunne anes en smule snefnug på vej ned fra himlen. Det var på den anden side ret hyggeligt. Især hvis den sne der snart ville forme sig på jorden kort efter kunne blive malet rød. For Razor havde lyst til en snack - en lækker snack. En snack der ville bruge ham ind i den helt rette blodrus og lade verden være lidt mere doable lige nu.

" Itsy bitsy spider.. " mumlede han stille som han kravlede op af muren på en tilfældig bygning og lod blikket følge murstene på vej op. Han kunne ikke helt lade være med at smile mere eller mindre hele vejen. Det var sådan et humør - han var mere eller mindre, tja. Uforudsigelig selv når han ellers lige troede han var ved at have regnet den ud. Han placarede sig på rækværket på en lille balkon ret højt oppe på bygningen og lod blikket spejde ud over hvad der nu kunne ses heroppe fra. Dog var det mest næsen der fik lov at føre 'ordet' Han ledte efter noget specifikt. Noget lækkert noget... " Fairy... oh sweet fairy.. " mumlede han stille for sig selv før han lod blikket glide i den retning duften kom fra.
Der gik ikke mange øjeblikke før halvdæmonen var på benene og sprunget over på taget af nabobygningen. Kun for at lunte hen over det glatte underlag og hoppe videre til næste. Og vupti - på gaden ikke langt væk dukkede kilden til den gode duft op. " Perfekt.. " hviskede han lidt med et lille grin. Det dæmoniske udtryk havde fået lov at slå sig løs og det var sanserne der drev ham frem for noget andet.

Lydløst var han endt op bag fyren nød et øjeblik duften på tæt hold før han lod hovedet glide lidt på skrå. " Have you ever thought about donating that sweet sweet blood of yours to a good cause? " Spurgte han så bare i en nærmest spindende tone. Blikket han havde i øjnene talte dog slet ikke for noget godhed overhovedet, tværtimod var det ren dæmon at spotte i Razor på nuværende tidspunkt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Oscar

avatar

Humør : The brain is the most outstanding organ, it works 24 hours a day, 365 days a year, from birth until you fall in love.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje og Biologi
Antal indlæg : 84

IndlægEmne: Re: ◈ Oh will you look at that.. Sorry, I forgot - you cant! (Oscar)   Man feb 19, 2018 3:57 pm

Det havde været mere end bare en god dag, faktisk havde den været helt igennem vidunderlig! Også selv om den bare havde bestået af disney film og popcorn! Men det havde været sammen med Darcy, og hvert sekund han tilbragte sammen med sin kæreste, ja, de var kærester nu(!!!!), var et godt sekund. Også selv om det havde været med lille Daisy imellem dem, men hun var seriøst den sødeste lille pige nogen sinde, så det gjorde virkelig ikke noget.. Desuden havde de holdt lidt i hånden på sofaryggen bag ved hende, så det var, ja, ordet var vel: dejligt!
Derfor gik han også bare i muntre tanker lige nu, på vej ned for at tage bussen, så han kunne komme hjem. Han havde fundet telefonen frem, hvor der allerede var kommet en besked fra Darcy, han rødmede lidt som han læste den og rystede kort på hovedet, inden han gav sig til at svare på den. Så han gik altså bare med næsen ned i sin mobil, da en mærkelig stemme pludselig lød bag ham og han blev revet helt ud af fatning.
Hurtigt fik han vendt sig rundt, i det han tabte telefonen, et gisp gled over hans læber som han stirrede ind i en komplet fremmeds øjne.. Hvis ord.. Virkelig ikke gav mening.
”I'm sorry, what?” spurgte han forvirret, som han bøjede sig ned og samlede telefonen op, var det meningen han skulle kende den dreng, eller? Han forstod det ikke, måske var det bare en joke?
Han stoppede telefonen tilbage i lommen og sendte drengen et lidt nervøst, men venligt smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
◈ Oh will you look at that.. Sorry, I forgot - you cant! (Oscar)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: