Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

  A new little child comes to the world

Go down 
ForfatterBesked
Juliet Darch

avatar

Humør : Welcome to the world my little girl, I love you <3
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: A new little child comes to the world   Tors jan 18, 2018 7:55 pm

// I denne tråd, vil jeg spille både Juliet og Belial uden at skiftet mellem dem. Via Juliet.

Tid : 02.45
Dag : Lørdag den 19 Januar 2018
Sted : Føde afdelingen
Omgivelser : Belial og en masse søde kvinder der hjælper med fødslen
Vejr : En blanding af Regn og slud og blæst.
Tag : @lucifer darch

---------------

Juliet var vågnet mere eller mindre i panik, hun var vågnet fordi hendes seng var våd, hun vidste hun var lige op over, hun var sat til den 19 Januar.  Juliet troede hun blot havde tisset i sengen, og havde forsøgt at få gjort sengen rent sådan at hun kunne sove videre. Belial lå ved siden af hende, han sov tungt som altid.

Mens juliet forsøgte at skifte lagnet, for at få lagt nogen håndklæder og sådan for at kunne lige på sengen igen. Mærkede hun en stikken og jagen, hun vidste hvad det betød! Det var ikke fordi hun havde pisset i sengen, men fordi vandet var gået. Hun kendte symptomerne! så hun vidste det var det!. Hun råbte " Belial vandet er gået" mens hun prøvede at skubbe på til ham. Med hånden på den ene mave, heldigvis var fødslen ikke gået igang, kroppen var blot ved at gøre sig klar til at skulle føde. Belial vågnede med det samme i chok " Hvad, ?? shiiit" sagde han og fløj ud af sengen. Heldigvis havde de pakket taske og alt sådan noget, så det var klart.

Det bedste af det hele var at de havde nået at flytte ind i huset de havde købt, fået ordnet det der skulle ordnes og flyttet ind. De havde været i huset en lille uge. Og at Lucifer havde Solomon, var endnu bedre, for så skulle de heller tænke på at få ham vækket og i tøjet og ud i bilen og sådan. Belial var hurtigt over hos Juliet for at få hende ned i stuen. Juliet havde været fornuftigt det sidste stykke tid, hun havde nemlig sovet i "nattøj" sådan at hvis vandet nu skulle gå, skulle hun ikke slåsse med at få tøj på, men alligevel var hun nødtil det da hendes jogging bukser var gennemblødte.

Belial løb igen oven på hurtigt og alt han kunne for at få nogen rene bukser og trusser til hende. Han tog også Baby tasken med ned og autostolen. Han kom ind til Juliet, der begyndt langsomt at få mere og mere ondt. Belial fik hjulpet hende i de tørre bukser. Han kyssede hende på panden og sagde " Det skal nok gå skat, du klare den" sagde han, Juliet kiggede på ham og nikkede. De vidste alle at det var en pige de skulle have. Belial havde ikke selv tænkt over at han skulle have tøj på, han havde andre tanker, end at tænke på sig selv, derfor var han i Natbukser og t shirt, samt sin jakke, som han lige nåede at tage på vejen ud af døren og så sine sko. Han tog også Juliets jakke, og fik givet hende den på før han hjælp hende ud i bilen


Belial fik juliet ud i bilen og han skyndte sig ind for at hente tasker og autostol. Som han bakkede ud af indkørslen ringede han Lucifer op via telefonen som var sluttet til bil radioen. Han ventede på den ville blive taget. Belial ringede 3 gange før den blev taget. " Far jeg har ikke tid til at sige så meget! Vandet er gået vi er på vej til hospitalet. Kommer du der op? tager du Solomon med? " Sagde han og det var tydeligt at Belial virkede lige uden af den. Han var vidst ikke rigtigt vågnen. Efter at havde snakket med Lucifer. Ringede Belial op til føde afdelingen hvor Juliet var sat til at skulle føde på, han fortalte at vandet var gået og Juliet var begyndt at få veer, samt at de var på vej.

da de ankom til fødegangs indgangen, fik Belial hurtigt parkerede bilen og hjulpet Juliet, der havde mere og mere ondt ud af bilen, han greb baby tasken efter at havde fået Juliet ud af bilen. Autostolen lod han stå, han kunne hente den senere. Juliet gjorde som hun havde lært, da hun skulle have Solomon, med vejrtrækning og sådanne ting. Da de var kommet ind, kaldte Belial på hjælp, der gik heller ikke længe før der kom nogen ud til dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
A new little child comes to the world
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Hospitalet-
Gå til: