Vi er flyttet, find os her: https://athenakademiet.jcink.net/index.php?act=idx
 
ForumforsideForumforside  SøgSøg  Nyeste billederNyeste billeder  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

 

 Page 5: Classes

Go down 
ForfatterBesked
Joy
Admin
Joy


Humør : there are approximately 1,013,913 words in the english language but i could never string any of them together to explain how much i want to hit you with a chair.
Antal indlæg : 278

Page 5: Classes Empty
IndlægEmne: Page 5: Classes   Page 5: Classes EmptyLør Jan 25, 2020 6:21 pm

Classes

Her er listen over de forskellige fag du kan studere på akademiet. Du kan skrive ind på din profil, hvilke fag din karakter skal læse. Du skal mindst vælge to, og der ikke begrænsninger på hvor mange fag du kan have; men du skal tænke lidt realistisk også.

Fagene er inddelt efter kategorierne:

 • Kreative fag

 • Videnskabelige fag

 • Humane fag

 • Magiske fag

 • Sportslige fag

 • Art Class

   
  BilledkunstMusik
  Dette fag går ind under kunstarter som; maleri, skulptur, tegning og grafik. Her bliver du testet for dine kreative evner samt teknikker. De studerende skal i faget billedkunst udvikle kompetencer til at opleve, producere og analysere billeder og andre former for kunstværker. Eleverne skal blive i stand til at iagttage, reflektere og bruge billedsprog i kommunikative og innovative processer.
  Dette fag udbyder en lang række faglinjer inden for musikken som praktisk og teoretisk område. Du vælger enten en klassisk eller en rytmisk vej og kan undervejs specialisere dig. De studerende skal udvilke kompetencer til at opleve, producere og bruge musiske virkemidler.
  DramaUndervisere
  Med dette fag lærer du bland andet at anvende dramaets og teatrets teknikker i problemløsning og idéudvikling. Desuden for man også muligheden for at være med til at stable årets stykke op, for resten af akademiet at se, foruden en masse andre ting som der bliver lavet i disse timer.
  Undervisere du kan møde i de forskellige kunstneriske fag

  Fru. Morrow [npc] underviser i billedkunst

  @Jack Robin underviser i Musik


  Hjælpeunderviser
  @Victoria Fogerty er hjælpeunderviser i Drama & Musik


  Humanities Classes
  RetorikLitteratur
  Du beskæftiger dig med alle aspekter af sprog, fra de mindste byggesten som lyd, grammatik og ordbetydning, til større sammenhænge som tekster og samtaler. Du vil her lære hvordan du fremlægger, hvordan du taler til større forsamlinger og desuden hvordan at du kan analyserer tekster på baggrund af de retoriske metoder som du vil lære i dette fag.

  Du får også kendskab til de forskellige strømninger i litteratur- og kulturhistorien. Det kan fx være surrealismen i det 20. århundrede, som var inspireret af psykoanalysen og ønskede at skabe en kunst, hvor drøm og virkelighed flyder sammen.
  FilosofiPsykologi
  Filosofi handler om mennesker, tænkning og verden i bredeste forstand. På uddannelsen arbejder du både teoretisk og praktisk med historisk og moderne filosofi, og du studerer fag som logik, videnskabsteori, teknologifilosofi, æstetik, etik og politisk filosofi.

  I dette fag bliver du undervist i forskellige teoretiske indgangsvikler til psykologien. Dels det enkelte menneske og fænomenet personlighed, dels mennesket i relation til samfundet, herunder fx familiens betydning. Du lærer også om mennesket som biologisk væsen og får indsigt i kognitive processer som hukommelse og opmærksomhed.
  HistorieSamfundsfag
  Du får undervisning i historiens lange linjer, som giver dig et overblik over de forskellige historiske perioder, og lærer at beherske litteratur- og informationssøgning.

  I samfundsfag lærer du om samfundets organisering og udvikling i dansk og international sammenhæng. Du har fag som økonomi, sociologi og politologi.
  ReligionUnderviser
  I undervisningen læser du forskellige slags religiøse tekster og ser på, hvilken betydning religion har for mennesker i dag, samt den rolle, religion spiller i kulturmøder og i skabelsen af nationale og etniske identiteter.

  Undervisere du kan møde i de forskellige humanistiske fag
  @Liam Curtis Underviser i Litteratur

  @Lucas Hamilton Underviser i psykologi og er desuden også hjælpeunderviser i historie

  Hjælpeunderviser


  Science Classes
  FysikKemi
  I dette fag kommer du til at arbejde med forskellige emner fra fysikkens verden. Du kommer til at arbejde med simple fysiske modeller både teoretisk og eksperimentelt, og du kommer til at lære at gennemføre praktiske undersøgelser af fysiske fænomener.

  I kemi arbejder du med kemiske stoffer og reaktioner både i teori og praksis. Du lærer bl.a. om stoffers opbygning, kemisk sprogbrug og atommodeller. Overordnet lærer du at forklare og benytte kemiens teori og arbejdsmetode samt at gennemføre observationer og undersøgelser på forsvarlig vis
  AstronomiBiologi
  I dette fag, får du et dybere kendskab til bl.a. solsystemer, exoplaneter, galakser, sorte huller, samt stjernernes opbygning og kosmologi.

  Dette fag omhandler viden om alt levende. Det vil sige alt fra dyr og mennesker til mikroskopiske levende organismer. Her smelter det teoretiske sammen med det praktiske arbejde enten ude i naturen eller i laboratoriet.
  GeografiMatematik
  Dette fag handler om menneskets levevilkår og omgivelser - om globale miljøforandringer, naturressourceforvaltning, byplanlægning og udvikling i det globale syd.

  Matematik er et teoretisk fag, hvor du lærer at løse problemer ved hjælp af abstraktion, ræsonnementer og logisk tænkning.
  BioteknologiUnderviser
  Biologien lærer os at forstå naturen. Bioteknologien gør det muligt at anvende den. På bioteknologi får du indsigt og værktøjer, som revolutionerer arbejdet med sundhed og sygdom hos mennesker, dyr og planter. Du kan skabe fødevarer på steder, hvor der tidligere intet kunne gro. Og du kan arbejde med at skabe bæredygtig energi.

  Undervisere du kan møde i de forskellige videnskablig fag

  Amaya Goodwin [NPC] underviser i Biologi
  Sergei Vadimovich Popov [NPC] underviser i Biologi

  @Alessio Corbet Underviser i Geografi
  Lyle Avalon [NPC] Underviser i Geografi
  Hjælpeunderviser

  Athletic Class

   
  IdrætKampsport
  Der er fokus på alle aspekter af idræt og bevægelse. Du lærer om fysiologi, biomekanik og anatomi, om pædagogik, sociologi og psykologi og om idrættens historie - fra de gamle grækeres olympiade over mellemkrigstidens gymnastikbevægelse til i dag.
  Der er fokus på at lære gamle samt nye teknikker indenfor kampsport. Underviserne på akademiet har særlig specialle i at undervise deres elever, i hvordan man kan bruge dette fag som et selvforsvar i deres liv.
  SvømningRidning
  I dette fag lærer du de forskellige svømmearter som fx crawl og butterfly samt, hvordan man pædagogisk formidler og lærer idræt fra sig. Du får viden om sikkerhed i vandet og lærer bl.a. livredning.
  Her tilrettelægger undervisningsprogrammer til hvert hold for en sæson ad gangen. Undervisningen foregår på rideskoler. En berider underviser de øvede konkurrenceryttere, tilrider heste og oplærer ridelærere og trænere.
  DansUndervisere
  Uddannelsen er en kombination af dans og koreografi. Teknik lærer du sideløbende med at du udvikler din kunstneriske praksis. Undervejs i uddannelsen får du også teoretisk viden om dansk, koreografi, scenekunst mm. Du vil også komme til at arbejde sammen med studerende fra andre uddannelser på skolen i fælles scenekunstneriske projekter.
  Undervisere du kan møde i de forskellige Atletiske fag

  @Jack Robin underviser i idræt & kampsport
  @Lucas Hamilton underviser i kampsort
  @Victoria Fogerty underviser i svømning & dans
  Amery Blake [NPC] underviser i idræt

  Hjælpeunderviser

  Magic Classes

   
  Magiske elementer & historieHeksenes Magi
  Her bliver du undervist i magiens historie, hvordan alt som mennesket ikke kender til blev skabt. Du vil få kendskab til de mest grundlæggende ting indenfor den historie og de elementer som gør verden magisk. Der kan også læres ting om, forskellige genstande, eliksirer og ting som kan hjælpe dig i den magiske verden.
  I dette fag bliver du undervist i den basale udøvelse af besværgelser, magisk historie og viden omkring det magebånd som alle hekse er bundet af. Du vil blive undervist i at beherske og kontrollere din magi men også udføre ritualer.
  Feernes MagiUnderviser
  I dette fag bliver du undervist i de basale små besværgelser som feer kan udføre, magisk historie og brug af fe-form.
  Undervisere du kan møde i de forskellige magiske fag

  @Oliver Jones underviser i Heksenes Magi

  Hjælpeunderviser

  People of Responsibility

  Race specifikke fagUndervisere
  Alle racer bliver skrevet op til at modtage undervisning som er rettet imod hvilken race de er. Dette vil sige, at hvis du er vampyr, vil du modtage vampyrisk historie, læren om selvkontrol. Hver race har en række undervisere som en form for støtte person også kaldet; En ansvars person
  Ansvars personer


  Underviser
  @Lucas Hamilton underviser formskifter
  @Victoria Fogerty underviser formskifter

  @Jack Robin underviser Thunderbirds

  Tilbage til toppen Go down
   
  Page 5: Classes
  Tilbage til toppen 
  Side 1 af 1
   Lignende emner
  -
  » Page: 3 - Chapter 1: Rubin Kollegiet
  » Page: 1 Kollegiernes oprindelse
  » Page 4: Juniper Avalon
  » Page 6: Akademiets regler
  » Page: 2 Athena Akademiets regler

  Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
  Athena :: Alt om Athena Akademiet :: Håndbog til Athena akademiet-
  Gå til: