Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)

Go down 
ForfatterBesked
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Lør nov 04, 2017 11:08 pm

Tid: ca. middagstid en onsdag eftermiddag i November 2010.
Sted: Manchester's sindssygehospital.
Omgivelser: Lots of crazy people. What didya expect?
Vejr: Udenfor er det tørvejr men meget blæsende.
Outfit: Det hvide hospitalstøj de alle har på her...

@Lector
______________________________________________________________

Det havde været så dumt. Åh, så dumt. Men den fyr på gaden der havde grinet af ham og spurgt for meget ind til hans 'fantasivenner', havde fået Arí's pis så meget i kog at Eleifur havde fået overtalt ham til at slå på fyren, og det, koblet med hvor meget folk havde set ham tale med 'sig selv', havde sørget for at Arí fik en enkeltbillet til en tvangsindlæggelse på sindssygehospitalet i Manchester. Han var blevet eskorteret ind af døren råbende af vagterne, der slæbte ham afsted, mens han prøvede at vride sig fri at deres greb og konstant råbte af dem, men de fattede ikke noget som helst af det han sagde, da han havde råbt af dem på hans modersmål, oldnordisk.

Og såhavde de været så dumme at tvinge ham til at få skiftet tøj. han havde nægtet, højlydt og voldeligt, Eleifur havde haft overtaget hele tiden. Da de havde fået fire stærke portører derind til at holde ham, og to sygeplejersker til at skifte hans tøj, havde det slået klik for ham. I afmagt og raseri da han ikke fysisk kunne komme fri af deres greb, tog han en dyb indånding - og skreg til loftet. De to sygeplejersker der stod bøjet over ham fik begge på et splitsekund sprængt deres trommehinder, og faldt svimle om med ulidelig smerte i deres hoveder. Mændene gav også slip på ham for at tage sig til deres ører, mens den skudsikre rude i vinduet klirrede og smadrede, og der kom revner i loftet, som der fik størstedelen af kraften fra hans skrig. Da døren til hans rum var på klem, havd ehans skrig runget ude langs hele gangen - og via gangen til resten af hospitalet. En af dem fik da tvunget en sprøjte med bedøvelse i hans hals, og hans skrig stoppede brat da han faldt bevidstløs om.

De rykkede ham til et nyt rum for at de kunen reparere det han havde haft før, og holdt fra da af kraftigt øje med ham. Han havde nu siddet en dag i sit aflåste rum, og talt frem og tilbage med alle hans 'venner'. De havde meget forskellige meninger om at være her, og han vidste ikke helt selv hvad han skulle mene om det. Men nu fik han endelig lov til at komme ud af rummet, for at gå ned til enten spisesalen hvis han var sulten, eller opholdsrummet hvis han bare ville se sig lidt omkring. Efter trusler om mere bedøvelse og isolation havde han endelig gået med til at forblive i deres tøj og ikke hans eget. Efter lidt overvejelse valgte Arí - grundet flertallet i hans hoved - at gå hen til opholdsstuen for at se de andre her lidt an.

Eleifur knurrede konstant i hans sind. *I don't like this. They're keeping us her elike an animal, for observation! We are above animals! We should just force our way out of here again!* Arí knurrede let af Eleifur. "No, Eleifur! That's what got us here in the first place! I'm not fucking listening to any of your bright ideas again!" sagde Arí lettere højlydt, og rystede kraftigt på hovedet samtidigt. En af personalerne kiggede lidt, men gik videre. Hun var vandt til værre. *What about jus tplaying around a little with them? Make some smoke for fun? Show them some card tricks? Everybody loves card tricks!* Sagde Reynir ide than besluttede sig for at blive en del af samtalen.

"Hmm... Maybe later... Not right now, Reynir. I think they might be watching us, yes, they definitely are..." sagde Arí stille da han spottede et af mange kameraer på gangen. Kort efter nåede han til opholdsstuen, og Elvar nærmest hoppede af glæde i hans sind, hvilket også fik et bredt, manisk smil til at sprede sig på Arí's læber. *So many people! So many new friends! We should go say hi to everyone! They all look so nice! They would all understand us, yes they would!* Arí grinede for sig selv. "Yes, yes they would indeed, Elvar! I think you're right!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn nov 05, 2017 11:21 pm

I en celle væk fra alt spektaklet sad Lector i sin egen lille virkelighed. Han havde smidt sig på gulvet op ad den store glas væg ud til gangen. Han sad og nynnede en af sine ynglings disney sange, det var noget af det bedste ved at være her.. Når de fik lov til at se disney film på tv'et i opholdstuen! Det gjorde ham så munter! Lige nu havde han det egentlig meget godt og der var helt stille oppe i hans hovede, stemmerne var gået i seng måske. Eller så var det stofferne der en gang imellem blev pumpet ind i hans system i form at dejlige piller, de gjorde dem tavs.. Men ikke hele tiden.. De vækkede ham nogen gange om natten! Så hyggeligt!
Han nynnede videre på sin Toy story sang: ”You've got a friend in me
You've got a friend in me
You got troubles, I've got 'em too”
ind til et øredøvende skrig brød med stilheden han havde støttet sig sådan op af. Han lagde sine hænder over ørene og udbrudte derpå selv et skrig imens han lyttede til alle de omkring ham gik i gang på samme måde som ham selv. Det var en sød lille aftale de havde, en skreg, andre svarede med et skrig.. Så hyggeligt. Til han til sidst rejste sig op og råbte så højt han kunne igennem alt larmen “It is the role of objects to restore silence!!”, noget som Estragon ville have elsket at høre ham sige, men hans bedsteven var helt stille.. Et trist smil bevægede sig over hans læber, som stilheden igen lagde sig over galeanstalten.
Han satte sig ned, ventede i spænding.. Der var kommet en ny.. En ny ven!! Han havde aldrig hørt nogen skrige så højt før, og han havde aldrig hørt det skrig før! Uhhh! So exciting!
Senere samme dag fik Lector lov til at forlade sin celle, det var ikke tit han gjorde.. For han var ikke så god til at opføre sig ordenligt.. Men han havde været sød på det seneste, hvilket betalte sig nu! Så kunne han komme ud og lege med de andre! De var så søde.
Han fandt sin vej til opholdstuen med en sygeplejerske på slæb bag sig, hun skulle holde øje med ham, klar med sprøjte og spændetrøje, så hyggeligt! Det tog ham meget kort tid at lokalisere ham den nye, han skilte sig ud med det flammende røde hår, gad vide om det var ægte? Det måtte han hellere spørge om! Der var ikke andre herinde der havde sådan noget fantastisk hår! Wee! Han gik glad hen imod den nye fyr, med sygeplejersken bag sig, hun sagde et eller andet med at han ikke skulle gå for tæt på, han forstod ikke helt hvorfor, men prøvede alligevel at lade være, fordi.. Han ville så gerne være venner med drengen, og det kunne han ikke hvis de låste ham inde igen! ”Hey! Hallo! Is that your real colour hair????!” spurgte han, og stoppede en meter fra drengen, det var dog ikke svært at se det var ham han talte til. ”"It's so amazing, If I could I would touch it, but then Liza get's mad!” sagde han og nikkede mod sygeplejersken, det var hendes navn.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Man nov 06, 2017 2:42 am

Arí havde stået lidt for sig selv og undersøgt tingene i opholdsstuen, mumlende til alle hans mange stemmer, med et smil på læben. Han hørt epå lang afstand hvordan sygeplejersken sagde et eller andet til en fyr om at han ikke skulle gå for tæt på Arí, men hvad var nu det for noget? Han elskede jo at møde nye folk, der ville da ikke være noget farligt ved det, overhovedet ikke! Arí vendte sig om mod den nyankomne før de overhovedet nærmede ham, og for dem der var meget observante, var det tydeligt at han havde hørt dem lang tid før noget menneske ville have. Hans ansigt lyste op i et stort smil da han så hvor glad den anden fyr virkede.

*He seems nice! Really nice! Look how happy he is! Just like us! Do you think he's like us? Does he have more friends, too? I wanna speak to them! Go talk to him!* Elvar hoppede praktisk talt op og ned af begejstring i hans hoved, og Arí havde kort kigget til venstre med et grin, den retning Elvar's stemme kom fra. "You know what, Elvar, he might have! He might not, too, but who cares! Anything's good, nothing's bad, he might be like us, he might not..." svarede Arí hurtigt Elvar, før hans grin igen var rettet mod Lector, og så mod hans sygeplejerske. "Why isn't he allowed to go too close to me? I promise I won't send him to the E.R. like the others! I swear, I'm usually really nice!" prøvede han at overbevise sygeplejersken om, men at dømme efter hendes blik lod det ikke til at det virkede.

*Ooooh he likes our hair!* grinede Reynir, og Arí's grin blev en tak mere manisk. "You bet it is, I dunno why, but it is! Been like this ever since I was born. Y'know, back in the Old North! Iceland was so pretty in the 13th century!" grinede han, og det fik nogle af sygeplejerskerne i krogene til at mumle noget om at sætte dosisen op på hans medicin. "If I had a say, you'd get to touch it as much as you'd like! Liza's just a party pooper!" og så stod han der og rakte tunge af sygeplejersken.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tirs nov 07, 2017 8:53 pm

Liza kiggede bare tilbage på ham med et vagtsomt udtryk i ansigtet, så han sendte hende et stort smil, intet at bekymre sig for her! Hæhæ! ”As we came on the day, he hit my tank with one like the entry of a demon” sagde han lidt eftertænksom ud i luften, inden han rystede lidt på hovedet.. Der var alligevel ingen der svarede ham. Lector kiggede igen på knægten med det røde hår, wow! Havde det været lige så rødt før? Maybe? ”Who are you?” spurgte han så ”And was it your wonderfully screaming I heard ealiyer? I liked it!” spurgte han videre og sendte ham et stort smil. Han løftede en hånd for at røre ved fyren, men kom så igen i tanke om at det måtte han ikke.. Og han gad ikke være i spændetrøje, ikke lige nu.. De måtte snige sig væk fra Liza på et tidspunkt! Så kunne han røre! ”Oh? How nice! You've from Iceland? That is so cool! I've never been there!” sagde han så, uden den mindste undren over at Arí var.. gammel.. Like wow.. Men det var bare ikke lige dét han gik op i! Selv om de fleste andre herinde nok ville se lidt skeptisk på ham hvis han sagde det til dem, men Lector var jo selv.. gammel! Hæhæ!
”I will touch some other time then.. When she looks away..” hviskede han til ham og blinkede drillende, før han grinte af Arís rækken tunge.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tirs nov 07, 2017 11:50 pm

Arí had been half-scowling at the nurse that wouldn't even let them shake hands or anything, before he finally noticed Lector had talked to him again. "Who, me?" he said, and then grinned, just to show he did know it was him - or well, them - that lector had been talking to. "I'm Arí. But really it's not just me. At least I'm not alone. Got all my friends in here with me!" he laughed, and his smile widened as he heard almost all of the voices expressing how happy they were to not be alone, too. He didn't notice how one of the other nurses scribbled something down right after he'd said that.

"Oh, yeah, that was me!"
he laughed. "It might've been the reason they all rushed over to the E.R." his would-be 'innocent' smile told Lector all about it actually being the reason they went there. And then, in a voice low enough that Liza would not hear but Lector might, if he was not human too as Arí suspected; "That's what tends to happen when you upset a banshee, you know? You get so very badly wounded or die from the pressure of the scream," and then he burst out laughing, long, loud and maniacal. Eleifur was happy as they remembered how the nurses had been bleeding from their ears, how everybody had dropped to the ground even with the scream not aimed directly at them.

Then he gave a nice, full, long stretch, looking up into the ceiling as he answered Lector's next question. "Yeah, I'm from Iceland. You really should've seen the land back then, though! It was so much prettier than now with all the modern cities. Our language was way prettier back then, too. Old Norse sounds so much better than just regular Icelandic!" he told him with a bright smile.

When he heard the last thing Lector said, Reynir was jumping with glee inside his mind again, and Elvar was loving how quickly they were making friends with this new guy! So they eagerly nodded to what Lector'd said, the bright grin still there on Arí's face.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Ons nov 08, 2017 7:39 pm

”Yes of cause you!” sagde han i en glad stemme, hans smil voksede kun da Arí sagde han ikke var alene, wow! En ligesom ham! Hvor fantastisk! ”Wow that is so cool, I've got some friends too.. But.. I don't see them that often, they make you take drugs, and then the friends falls asleep” sagde han lidt mere trist og kiggede på Arí, hvis Liza havde hørt ham sige det, ville hun sikkert sørge for at hans dosis blev sat op, det var derfor Lector aldrig rigtig talte om det, for så ville de tage hans stemmer fra ham.. Han havde dem i det mindste stadig, en gang imellem altså, mest om natten.. Men det var også hyggeligt! ”Oh wow, amazing! Then you can take Alice's place in best screamer! She is god too.. But you are better.. I myself are more of a 'laugher'” sagde han så roligt og fniste lidt.. Ja det var han. ”I diden't know that! Cool! A Banshee!” sagde han så glad, han var slet ikke sikker på han havde mødt sådan en før, han kunne ikke rigtig huske det, måske, måske ikke. ”I will go there someday then, maybe take you with me..” sagde han så bare, hvis han ville kunne han i realiteten tage afsted lige nu.. Men.. Han havde ikke lyst til at forlade anstalten.. Han var så tilpas her. Det eneste der måske ville være godt ved at komme ud, var at han ville have sine stemmer hos sig hele tiden.. Men han ville hellere være her, sammen med de syge.. Mhmm.. Desuden havde han ikke brugt sin evne i flere år.. hvor mange? 30 år måske.. Så han var ikke engang sikker på han stadig kunne finde ud af det.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tors nov 09, 2017 10:25 pm

Arí's eget smil var vokset sammen med Lector's, og han grinede da også lidt inden han hørte resten af hvad Lector sagde. Hvad? Ville de få hans stemmer til at sove? Nej! Nej, please sig det ikke var sandt! Han havde jo haft dem hele tiden i et par hundrede år nu, han kunne slet ikke ofrestille sig hvor ensom han ville være uden dem! Tristhed og panik vaklede ud på hans ansigt i nogle sekunder, indtil Lector heldigvis skiftede emne over til hans skrigeri.

*I still think you should just scream at everything in here and escape like that.* fnøs Eleifur, og Arí viftede let med en hånd ud i luften, som for at få Eleifur til at daffe af eller i al fald tie stille lidt tid. "Shh, not now, Eleifur... maybe later..." mumlede han. *We can still hope they won't give us too much medicine, then. I'd hate having to sleep for however long they're going to keep us in here!* brokkede Sverrir sig i en lidt træt og trist tone.

Reynir's glæde smittede dog af på Arí, og han grinede lidt igen. *Ooh! He really did like our screaming! I knew it, we're the best at the screaming game! Hahahah!* Arí's smil blev bredere, og han kigged eop i loftet da han svarede. "Yeah, I haven't yet made anyone who screams as good as I do! Not even my grandma did, and she was a banshee too! I inherited it from her or something, at least that's what my parents told me before they died. They were just boring humans."

And this guy definitely wasn't just a boring human. *I think he'll be such a fun friend! Even if we'll sleep, you'll have him, at least!* Elvar noticed, and Arí giggled as he nodded. "That'd be nice! You totally should!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Lør nov 11, 2017 10:40 pm

Lectors smil blev endnu større da han hørte et navn der ikke var hans eget, Arí sagde noget til en af hans stemme, åh! ”Who is Eleifur?” spurgte han lige ud, ret nysgerrig på Arís stemmer, måske var de lige så søde som Lectors var? Eller de fleste af Lectors var, nogen af hans stemmer var faktisk lidt irriterende, men ja, det var jo ikke noget han kunne styre. Han elskede dem alle sammen alligevel! Lector betragtede hvordan Arís ansigts udtryk hele tiden ændrede sig, og han nåede knap nok at analysere det ene før der var et nyt, men det gjorde ham blot mere interesseret i ham. Han var dejlig! Lector lyttede til Arís forklaring af hans stemme og rynkede brynene let, han var lidt nysgerrig efter at høre dette skrig, tæt på. Men. Det var nok ikke nogen god ide, men hvornår havde Lectors ideer også været gode? Hmm. ”I would certainly like to hear it sometime.. ” sagde han så bare og sendte ham et pænt forstyrret smil. ”Oh.. ” mumlede han bare til Arís forklaring af sine forældre og hans bedstemor, hmmmm..
”I will then... Do you wanna play a game Arí? They have boardgames here.. Or we could watch a move.. They got a lot of Disney movies! Or we could draw something.. Or.. anything you like?” sagde han så, og ville bare gerne hænge ud sammen med Arí, han kunne allerede meget godt lide ham, måske de kunne være venner? Hans andre venner herinde var så kedelige!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn nov 12, 2017 1:37 pm

Arí kiggede på Lector igen, og lagde hovedet let på skrå, stadig med et smil og et halvfjernt udtryk i hans øjne, som det så ofte var med alle dem der altid talte til ham. *Yeah, go on, you can tell him about me.* *Tell him about all of us! Maybe he wants to play with us, too, and not just you!* "Settle down guys, settle down... I'm sure he'd like to, Reynir..." Arí muttered, grinning. "Eleifur is... Well, he's pretty angry all the time. But he's still nice!"

*I'm not sure he knows what he's asking for..* og det var Kristín's bekymrede stemme. Arí rullede med øjnene af hende. "I'm sure he can make his decisions for himself, Kristín... Quit nagging..." og så lagd ehan hovedet let til den anden side, med endnu et lille smil. "I'm still not sure you want to experience it up close. The better your hearing is, the worse it hurts." hans eget smil var mindst ligeså forstyrret, ligeså manisk, som Lector's eget.

*OOH! GAMES!! YES YES YES!* Arí tog sig let til hovedet, med en svag lyd. "Calm down in there! That almost hurt!" hvæsede han lavt af Reynir, og kunen da også høre hvordan Eleifur rev ham tilbage på plads igen. Guskelov... Det havde været intenst. Det var sjældent han blev SÅ glad... Men stadig, "Of course! Do they have any card games? They took my tarot cards from me..." sagde han så med et dybt suk. Det var tydeligt han var en smule oprørt over ikke at have tarot kortene længere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tirs nov 14, 2017 1:05 am

”Eelifur, yes it is very nice to meet you!” sagde han glad og lyttede til Arí snakke med hans stemme, åh han blev jo næsten helt jaloux! Han ville også tale med sine egen stemmer jo, men det måtte han ikke.. Ikke lige nu i hvert fald. Det var måske den eneste overvejelse der talte for at stikke af fra det her sted, at få sine venner tilbage på fuldtid.. Men her var bare så rart og alle de indlagte var så søde.. Han kunne godt klare sig uden. Desuden måske han måtte låne Arís? Det ville være hyggeligt! ”And Reynir you too..” sagde han så og smilede, ventede på at noget af det Arí sagde faktisk var henvendt til Lector, han grinede dog lidt da Arí fortalte Kristin at hun skulle holde op med at plage ham.. Åh det mindede ham om en af hans egen stemmer.. Mhmm. ”Hello to Kristin too.. And I don't mind.. The doctor will fix my ears again I believe” sagde han så bare, ikke bange for hvad skriget kunne gøre ved ham, men nu vidste han det heller ikke rigtig jo, ud over at det var højt og kunne gøre noget slemt ved hans øre.
Lector smilede endnu større da Arí måtte tysse på hans stemmer, det havde Lector også altid gjort på sine, når de begyndte at råbe eller taler i munden på hinanden.. eller når de drillede ham, eller var sure, eller Bernard snakkede fransk, eller Grinch brokkede sig.. eller.. ja han tyssede ret meget på sine stemmer, men de var bare så krævende! Alligevel savnede han dem! ”Oh.. Are they excited!? I am too! It's SO nice to meet someone like yourself.. I would like to present my freinds to.. But they are sleeping for now.. Maybe some other day” sagde han roligt og nikkede igen da Arí spurgte om de havde kort, jaja det havde lidt af det hele. Han vendte sig om og gik hen og åbnede en kasse med terninger og kort og lidt af det hele. Han tog en bunke spille kort op og viste Arí hen til et bord hvor der ikke sad nogen. Dog i stedet for at sætte sig ned på stolen som en normal mand ville gøre, satte den næsten to meter høje Lector sig i skrædderstilling på stolen, lidt problemer med at være der på grund af de lange ben, men han fik det til at gå alligevel. Han lagde kortende på bordet foran sig. ”What is tarot cards? Is this them? Can you show me a game, or do you know any tricks?” spurgte han Arí da han var kommet på plads overfor Lector.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tirs nov 14, 2017 9:30 pm

*Well, at least he has some bloody manners. Not many people do,* mumlede Eleifur, og Arí trak let på skuldrene, rystede en smule på hovedet af ham. "Ek veit eigi... Eittsvat gera," svarede han ham så med et smil, og lagde slet ikke mærke til nogle af de blikke en af sygeplejerskerne sendte ham, som han talte sit uddøde modersmål.

*Oh come on, people are generally nice, Eleifur! They play such nice games with each other, too!* Arí grinede og nikkede. "Inniliga! Lið eru sváss!" svarede han så Reynir, let rystende på hovedet af Eleifur, han var altid så sur og så kun det dårlig ei folk, Reynir så altid de tpositive, og det var så dejligt! Alle folk havde jo noget godt i sig! De havd enok også alle noget dårlig ti sig, men man skulle jo bare fokuser epå det positive! Eller, det mente Arí og de fleste af hans stemmer i alt fald. Bortset fr anår det kom til varulve. De skulle alle bare holde sig langt væk fra ham.

"Oh, I think I might destroy more than your ears if you took the full strength of it, though," grinede han let. "But I'll just aim it away from you. Then it's only your ears that get hurt!" sagd ehan smilende og fulgt emed Lector hen til hvor de havde de forskellige spil og andet. "Of course they're excited! It's been ages since we met another who knows how nice it is to have so many friends with you, all the time!" Han satte sig ned ved bordet sammen med Lector, og så lidt på kortene... Smilet falmede en smule, det va rjo bar ehelt normale spillekort. Suk.

"You can use tarot cards to try to predict the future, and maybe sometimes you'll even learn things about your own or another's death when you lay them out!" fortalte han med stor begejstring i stemmen. "I love playing with them, especially when the spirits talk to me! They help me with it, and tell me about their lives when they were living! It's so exciting to hear all those stories." fortalte han med samme begejstring i stemmen, mens han tog kortspillet og bladrede igennem kortene. Åh gud hvor havde han lyst til rigtigt at lege med dem... Men det var nok ikke en god idé herinde, med så mange der hold tøje med dem. "Of course I can do a lot of tricks! More than anyone else I've ever met! But I don't think they'll like my card tricks in here," sagde han så med et dybt suk.

//Ek veit eigi... Eittsvat gera, = I don't know... Some do,
Inniliga! Lið eru sváss! = Exactly! People are nice!

Begge dele oldnordisk Wink
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Ons nov 15, 2017 1:57 am

Lector smilede glad til ham, han forstod ikke helt hvad Arí sagde da han pludselig snakkede et andet sprog, det var lidt ligesom når Barnard talte til ham, det forstod han heller ikke et ord af! Men det var jo nok heller ikke til ham det blev sagt, så det var også lige meget. Han skulle da ikke forstyrre hvis Arí lige skulle snakke privat med sine stemmer! Det var nogen gange nødvendigt! Især hvis de lige skulle sættes lidt på plads, det skulle Lectors tit.. Dumme stemmer. ”Well okay then! I don't mind getting my ears broken.. I'm sure they can fix them up again!” sagde han glad.

Han rykkede lidt rundt på stolen og så ned på spillekortende foran dem, han kendte godt nogen spil, men ikke rigtig noget af betydning, og han forstod det heller ikke særlig godt alligevel, selv om der var nogen der havde forklaret ham det en million gange, nej så var han altså bedre til et spil Ludo! Men måske Arí kendte nogen gode spil, måske han kunne lære ham det? Han så op på ham som han begyndte at forklare Lector om sine Tarok kort. Det lyd herre sejt! ”You will have to show me sometime.. Maybe you can get your cards back, we could steal them..” sagde han så og hviskede det sidste til ham inden han blinkede opmuntrende.. De kunne godt stjæle dem! Lector kendte stedet ud og ind, han kunne godt snyde nogen sygeplejersker.. andre kunne han endda få hjælp af.. mhmm, det kunne godt lykkes. ”Yes, it sounds amazing!” sagde han glad og rakte ud og pillede lidt ved kortene foran dem. ”You can? Why don't you show me? Hmm.. Really? I would love them!” sagde han så bare.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Ons nov 15, 2017 11:30 pm

Arí sad nu bare der og smilede stille for sig selv igen, som han istedet begyndte at tælle kortene igennem, se om han nu ikke godt kunne bruge normale spillekort som tarot kort alligevel, hvis han nu bare huskede hvad han knyttede hvert kort til at være. Well, he couldn't make a full deck, since that required 72 cards. But he could just go with the major arcana, only needing 22 cards for that... So that he did, choosing all the picture cards, the aces, and a couple more, tying them all to each of the major arcanas in his head. "I might show you sometime, then." he simply told him, with a grin, Reynir now whispering excitedly, instead of yelling at him.

"I'd love to get my cards back! But just for now, these will do," he laughed. "You want me to do a reading for you? I can do that, no problem! But I don't want to use my tricks in here. They might lock me even more up, then." he said with a small pout. To suddenly have cards floating would maybe be a bit too much for the normies that ran the place. he was sure all their other friends would like it, but the personnel might not. He still pushed the remaining cards over to Lector, seeing how he liked to play with them while he mixed the rest and laid them out in the seven pattern, which was one of the classics for tarot cards.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Fre nov 17, 2017 9:48 pm

Lector rykkede igen lidt rundt på den stol han sad på, der var ikke så meget plads til hans lange ben, ikke i den stilling han sad i, i hvert fald, men det var bare sådan han bedst kunne lide at sidde, om det så gjorde ondt eller var ubehageligt så måtte det jo være sådan det var.
Han smilte og nikkede til hvad Arí fortalte ham, ja det ville han gerne. Det var sikkert helt vildt fantastisk! Han havde jo kun hørt det på afstand, men allerede der havde han elsket det. Lector lod så sit blik glide fra den sjove rødhåret fyr og ned på bordet mellem dem, hvor kortene lå.
Han betragtede Arís hænder der behandlede kortende på en øvet måde, som han delte dem op og lagde dem klar. Alt imens lyttede han til ham, som han forklarede Lector om det spil de skulle spille. ”Don't worry, I will get them for you” sagde han roligt, og havde allerede nu bestemt sig for at det ville han, fordi han kunne lide Arí.. De skulle nok blive gode venner. Han nikkede så igen, han forstod hvad Arí mente med at han ikke ville lave tricks.. Lector gjorde det heller ikke, selv om han mere end en gang havde haft lyst til det. ”Yes please do.. Show me” sagde han lidt utålmodigt, han ville gerne vide hvad det var Arí kunne med kortende, selv uden magi.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn nov 19, 2017 5:18 pm

Arí kiggede ikke så meget på Lector, men hørte godt lydene af hvordan han rokkede sig rundt lidt usikkert på stolen... Nu var manden jo også så høj, så det var intet under at han ikke sad godt når han sad sådan! Ikke at Arí sad meget bedre selv, han sad med begge ben trukket op, hagen hvilende på sine knæ og den ene arm rundt om benene, mens han brugte den anden til at lægge kortene parat. Ikke at den simple her krævede særlig  mange kort, kun tre, men det var stadig en af de mest populære af tarot lægningerne.

Han grinede stort over hele hovedet da han hørte at Lector ville skaffe ham hans kort tilbage. "Awesome! It's not really the same without them. Your energy reflects on the cards, so it's a bit difficult to do readings with cards that aren't yours! It'll take ages to attune these cards to me... So I'd love to get my own back..." forklarede han med et stort grin. Han sagde ikke så meget mere til alt det med at Lector godt ville høre hans skrig, det ville ikke være så klogt... Men det var jo hans eget valg.

"Alright, alright, so... You see, we use this pattern to represent the past, present, and future." forklarede han, og pegede til hvert af de tre kort han havde lagt ud i rækkefølge. Reynir grinede glad indvendigt, han elskede når de legede med kortene! Det fik Arí til at fnise lidt, før han rystedet på hovedet af Reynir. "So... Let's start with your past..." sagde han så og flippede det første kort. Eneboeren? Hmm...Spændende. Arí sad da også og kiggede på det lidt tid, med hovedet på skrå.

Og siden den vendte den rigtige vej, og ikke på hovedet... "Seems like you've been... Surrounded by people all along but searching for something inside? Always wanted something they couldn't give you? So you had to go find it for yourself... Take what you wanted for yourself." sagde han stille, og vidste nok ikke selv helt hvor rigtigt det jo nok var sådan som Lector selv havde ønsket  sig den sindslidelse han fik givet sig selv... Arí's stemmer lod ham også være nu, det gjordede altidnårhan legede med 'tarot' kort... De vidste hvor meget han gik op i det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Ons nov 22, 2017 12:38 am

Lector nikkede svagt, han kunne skaffe kortene lige nu, men det gik ikke, ikke når de blev overvåget på den her måde. Måske i nat, eller en anden dag. Han skulle nok finde en måde, en måde hvor de slet ikke ville opdage at han havde taget dem.. Skulle nok lykkes for ham.
Han stoppede tanken og lænede sig frem så han kunne se kortene, han rykkede sig lidt rundt til han sad godt igen. Han lagde sine albuer på bordet og kiggede ned på de kort Arí havde lagt frem. Han lagde hovedet lidt på skrå da Arí sagde fortiden.. Den var han alligevel ikke helt så glad for. Han lyttede dog alligevel med og sukkede stille da han begyndte.
”Arí I don't like my past that much, that's why I'm here.. So if you tell me anything, that I don't already know, I'll have to kill you, okay?” sagde han roligt og sendte ham så et venligt smil. Lector havde hukommelsestab, og der var en god grund.. Og nej.. Han ville ikke have sine minder tilbage. Men intet af det Arí sagde afslørede særlig meget, så han godtog det. ”I always do” svarede han til det sidste Arí sagde og så lænede han lidt frem og sendte rødtoppen et frækt smil.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Ons nov 22, 2017 3:04 pm

Arí sad bare stille der, og observerede Lector's reaktion på det kortet afslørede. Kortene var altid vage i deres svar, men sådan var det nu engang. Det var jo ikek en præcis videnskab, men Arí elskede det nu alligevel, han havde tit spurgt kortene til råds når hans stemmer ikke kunne blive enige om noget. Lector's trussel rørte ham åbenlyst ikke meget, han grinede bare og trak let på skuldrene. "The card never reveal specifics. Just generals," forklarede han, og kiggede så ned på kortene igen, vendte nummer to. "The present... The emperor," mumlede han stille for sig selv.

Interessant... "Hmm. Upright position, again... This means... Right now... In the present... You... Finally found the foundation you were searching for? Something solid, something you could hold onto... An authority figure, too... Since you seem to like it in here, I think the cards are talking about one of the nurses. Is there one of them you like in particular? Because then that might be it," sagde han så med et let grin.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Fre nov 24, 2017 1:24 am

Lector betragtede ham stille og nikkede så bare. Mhmmm...
Han fulgte Arís blik til kortet, okay det kunne han godt arbejde med. Men Arí skulle ikke afsløre hans fortid for ham, der var en helt bestemt grund til han ikke kunne huske den jo, og det var meget vigtigt for ham at hans hukommelse forblev skjult. Hvad Lector desværre ikke vidste var.. At det blev den.. For det var ikke hans mere, en tyv havde taget den fra ham. Små dele var dog tilbage, men de var ikke meget hver.. Begravet sammen med Jiminy.
Han koncenterede sig om kortende igen da Arí fortalte ham om hans nutid og smilede blot. Han kunne ikke lade være med at grine af det sidste Arí forslog, han skævede over til sygeplejersken der stadig stod og holdte øje med ham. ”There is always.. That.. One.. Speciel lady.. Isen't there?” sagde han drillende til Arí men nikkede så bare, han havde ret, han kunne lide hende bedre end de andre. ”You will get to like it too Arí, people are so fun! Everyone soooo nice! Screaming and laughing all the time..” sagde han glad og som han havde sagt det var der pludselig en af de andre indlagte der begyndte at skrige og vælte ting ned på gulvet bag Lector, han drejede hovedet og så showet, imens nogen sygeplejersker prøvede at få ham til at falde til ro.. Ind til han fik en sprøjte og så slæbte de afsted med ham. Lector drejede sig mod Arí igen og grinede et stort crazy grin. ”As I said.. People are so much fun!” sagde han.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Fre nov 24, 2017 3:14 am

Arí sad bare og bed sig let i læben mens han holdt øje med Lector's reaktioner. Som altid lod det til at Lector, som så mange andre, kunne relatere til det kortene fortalte, og han grinede da han så Lector kigge over mod sygeplejersken.... Men rynkede så let på brynene og rystede en smule på hovedet da han sagde det med at der altid var en dame. For... Nej. Ew. "Not always a lady, no." mumlede han, med hovedet let på skrå. "Always been a special guy for me...."

Men han grinede hurtigt igen af det næste Lector fortalte, og så fascineret på som den anden begyndte at skrige. Hans skrig fik Arí til at bryde ud i et hysterisk grineanfald, åh gud! Så længe siden han havde hørt folk skrige sådan! Sidste han havde hørt det var dengang hvor folk blev brændt på bålet for det i Island... Han lagde ikek engang mærke til hvordan den sygeplejerske der holdt øje med ham selv, gik lidt tættere på, klar til at gribe ind hvis det også skulle glippe helt for ham selv... Men han fik styr på sine latterkramper igen, og nikekde så kraftigt til Lector. Ja, ja det kunne han jo tydeligt se! Det her blev måske slet ikke så slemt, hvis det bare var så sjovt her hele tiden!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Fre dec 01, 2017 3:39 pm

Lectors grin voksede kun ved lyden af Arí der også var begyndt at grine, hans grin var dejligt! Helt tosset! Han var dog stadig stor fan at hans skrig.. Men grin var altså bare noget af det bedste der fandtes. Uden tvivl.
Da den indsatte der var gået amok igen var ude af syne, vendte Lector sig mod Arí igen, som hans grin kom under kontrol, og han huskede det Arí havde fortalt ham inden de var blevet distraheret. ”Oh yes.. The guys are good too..” brummede Lector bare, han havde aldrig haft en præference, men hans kærlighed var altid gået mere mod kvinde kønnet end hvad han ville indrømme.. Men han tog hvad han fik, og herinde var det desværre lig nul. ”I could do you anytime..” sagde han med et lettere drillende smil på læberne imens han kiggede Arí i øjnene.. Men ja, ikke noget med at plante flaske forhåbninger, sex var fuldstændig udelukket herinde, de måtte ikke engang stå for tæt på hinanden jo!
”Please tell me about the future?” sagde han så og kom i tanke om kortende, hans blik gled fra Arí og ned til det sidste kort som de manglede.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn dec 03, 2017 12:16 am

"They're the best," grinede Arí og nikkede ivrigt, som for at understrege det. *They sure are,* erklærede Asfrid, og Arí kunne tydeligt høre hendes smil i hendes stemme. Men igen, det var jo også hende der altid havde udpeget hvilke fyre der så godt ud, hun var jo den perfekte wing... woman? I alt fald var hun god til at ramme hans smag!

Da han så hørte hvad Lector sagde, grinede han let og smilede skævt tilbage til Lector. "I'd love you to," sagde han med et specielt glimt i øjet. Og ja, det ville han virkelig... For Lector så jo for fanden rigtig godt ud. "Buut... They might not let us..." sukkede han så, førhan så ned på kortene igen, specielt det der stadig llå med bagsiden opaf, da Lector nævnte dem igen. "Oh... Right." han rømmede sig let, og vendte så det sidste kort.

"The Fool... Upright, again. It... Indicates a future full of new beginnings... A sort of innocence... And of you having a free, spontaneous spirit. Might indicate you won't be bound here any longer, but free to choose whatever you want to, again."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn dec 03, 2017 2:03 am

Lector rystede langsomt på hovedet, ”No.. Unfortunately they don't” brummede han, han kunne ellers godt.. Bruge noget af den slags, han kunne ikke engang huske hvornår han sidst havde gjort det, eller med hvem. Det var ligesom bare forsvundet ud af hovedet. Men det betød jo ikke at man ikke kunne have sine fantasier og han vidste godt hvem han skulle drømme om i nat.. Men han ville ikke røbe andet end, at drengen helt sikkert havde rødt hår.
”Yes please.. The future” sagde han da Arí fik fokus igen, han kiggede ned på kortende sammen med ham og ventede. Han så op på ham da han talte og rystede så langsomt på hovedet. ”You must be wrong.. I'm never leaving this place.. This is my home.. I don't wanna go!” sagde han og som han talte, kunne han mærke hvordan han automatisk hævede stemmen mere og mere. Han rakte ud og skubbede vredt kortende ned fra bordet så de strøg gennem luften og landede på gulvet. ”I will never leave this place!!! You're wrong, say you are wrong!” råbte han nu og var kommet op og stå som han lænede sig over bordet medbegge hænder plantet midt på det, og tornede sig truende op over Arí.
Sygeplejersken var straks henne ved dem og prøvede at komme i mellem dem, som hun begyndte at tale til Lector, at han skulle slappe af, tage det roligt.. Hvis han ikke faldt ned nu ville de give ham sprøjten. Men Lector rørte sig ikke ud af flippen, han stirrede bare forsat på Arí, ventede på svar.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn dec 03, 2017 2:21 am

Arí sukkede let da Lector gav ham ret. Wow... Så han ville være uden det i... Hvorend lang tid han ville være herinde. Fuck. Det var godt ok noget lort, men han kunne jo ikke bare sådan burste ud af det her, selvom Eleifur nu meget gerne ville have at han gjorde. Og apropos Eleifur... han nærmest skrålede inde i Arí's hoved som han så Lector's vrede, så hans truende positur over dem. Arí kneb øjnene en smule sammen og så op på Lector. "I'm not the one saying it. The cards are." forklarede han ham, dog med en let knurren i hans egen stemme.

"Don't fucking take it out on me, I just tell you what the cards say because you can't read them like I can! I'm just the messenger, get it?" og så måtte han ryste let på hovedet, slå sig selv i panden for at distrahere sig selv fra Eleifur, der krævede at han angreb Lector med kortene... eller med gift røgen... eller endda hans skrig.Men han ville jo ikke skade Lector! Så ville det jo betyde at de mistede en mulig ven! Det vill ehan absolut ikke have skete! Aldrig!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn dec 03, 2017 2:39 am

Lector kneb øjnene lidt sammen da Arí sagde det ikke var hans skyld, men kortene.. Ja altså hvorfor troede han at Lector havde smidt dem på gulvet! Han sukkede irriteret. Han drejede sit hovede mod sygeplejersken der stod og så meget strengt på ham, han havde lyst til at skubbe hende væk.. Men han vidste godt hvad der ville ske hvis han gjorde.. Isolations celle.. Igen, igen igen. Han lod værre. ”It's fine.. I'm fine..” sagde han surt og lænede sig væk fra Arí igen og samlede så de dumme kort op og smed dem på bordet inden han surt satte sig ned på sin stol igen og forsatte med at stirre. Han tog en af kortende op og viste den til Arí ligeglad med hvad for et kort det var, ”Well.. If you want it like that.. This is a card of your stupid future.. It's telling me, that you will be stuck in here for ever, and ever, and ever, and you will never get out.. And you will die from eating an appel.. Sounds fun right?” sagde han vredt og stirrede forsat på Arí.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn dec 03, 2017 11:34 am

Arí observerede ham nu meget skarpere end før. De andre stemmer kunne han slet ikke høre lige nu, Eleifur råbte og råbte og råbte... Elvar prøvede at komme igennem, gjorde Reynir også, men Eleifur kunne overdøve alt når han virkelig ville, og han ville virkelig gerne nu. Lector havde pisset ham af, og Arí sad og rystede let på hovedet som for at slippe af med ham, selvom han godt vidste det var umuligt.

Han holdt øje med Lector som han igen satte sig på stolen, tog et tilfældigt kort op - det var jo ikke sådan du gjorde! Aldrig, aldrig, aldrig! Det var respektløst over for kortene! Men så... Hørte han alt hvad han sagde. Han vidste godt kortet ikke sagde det, men måden Lector sagde det på... Som om han virkelig mente det... Nej, nej, han SKULLE ud herfra igen, han kunne ikke blive herinde for evigt, især ikke hvis de ville tage hans venner væk fra ham som de havde gjort med Lector's... *Go the fuck on! Don't allow him to say shit like that to us! He threatened us, now he says this crap! He WANTS us to be miserable! Make HIM miserable instead!!!*

Og... Det fik det til at klikke. Det var altid Eleifur der fik det til at klikke. Arí rejste sig med et sæt og skulle til at komme ind over bordet for at give Lector en knytnæve lige i fjæset, men personalet havde holdt godt øje med dem, og to af dem var der med det samme for at begynde at trække ham væk derfra. "NO! GET YOUR FILTHY FUCKING HANDS OFF OF ME!!" råbte Arí højlydt, intens vrede i hans øjne som Eleifur nu blot råbte endnu højere, da de ikke havde fået lov til det. De nåede dog kun at slæbe ham halvvejs, før... Han skreg. Igen, med fuld styrke på. Det rungede i hele rummet, ned langst gangene til de andre rum, og dem der havde haft fat i ham og derfor var tættest på det og tog mest skade, faldt om, blødende fra deres ører, mens en del af de andre indsatte holdte sig for ørerne. Han skreg og skreg og skreg, indtil han var sikker på de ikke havde fat i ham længere. Så tog han en dyb indånding og skulle til at gå på Lector igen, men så var det andet hold af indsatte der, og satte et tykt stykke stof for hans mund som de prøvede at holde fast på ham nok til de kune få sprøjten med bedøvelsesmiddel i ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn dec 03, 2017 9:07 pm

Lector gav ikke Arí andet end et ondt blik, imens han ventede på hans reaktion. Ja så kunne de jo ellers bare sidde der og være røv sure på hinanden, men det virkede ikke til Arí tog så let på det Lector sagde. Da han rejste sig op og skulle til at kravle på Lector, var Lector klar, han skulle også selv til at rejse sig, da sygeplejerskerne eller vagterne eller nogen kom hen til dem igen, de var klar.
De kom dog ikke langt før Arí begyndte at skrige og det ramte Lector lige i øregangen, dette fuldstændige fantastiske skrig som han havde tigget om at få lov at høre. Klagen ramte ham først og han nåede også kun lige at sende Arí et par beundringsværdige øjne, i det smerten tog til som skriget blev ved. Han kunne mærke det i sine øre, men smerten spredte sig hurtigt til resten af hans krop. Dog var Lector ikke lige som så mange andre, og i stedet for at holde sig for ørene begyndte han at smile.. Som han holdte øjenkontakten med Arí. Lod sig selv flyde over med smerte, til det blødte ud af ørene og øjnene løb i vand. Han stirrede blot intenst på den lille skriger, og sendte ham et skævt smil, som alting blev dødstille med et lille 'pop', da hans trommehinder sprang, med mere smerte end han kunne håndtere, det sortnede for hans øjne, som Arí blev båret væk, men han nåede lige at tænke at.. Nu.. Nu var han tilgivet.

- Timejump (3 uger) -

Lector var tilbage i sin celle før Arí var det, han havde været indlagt på hospitalet i lidt tid, men de havde fikset ham igen, han havde fået sin hørelse tilbage, heldigvis altså. Han brød sig ikke om at skulle være døv.. Men så alligevel, han ville heller ikke have noget imod at opleve Arís skrig igen. Dumt nok.
Arí var stadig ikke kommet tilbage, han var blevet smidt i en eller andens isolations celle selvfølgelig.. Det optrin der.. Ja Lector havde også fået noget af en skidebalde, det var jo ham der havde sat det hele i gang, men så igen.. Han havde været i smerter.. Været døv, så der var ikke så meget de kunne gøre ved ham. Og siden Arí havde været væk, havde han opført sig ordenligt.
Han rejste sig fra sin seng da han så vagterne kom gående, han prøvede at forbi dem, for at se hvad der skulle ske nu, det var da ikke aftensmads tid endnu? Der måtte være mindst en halv time til!
Så fik han øje på det røde hår bag ved den ene vagt. Døren til cellen modsat Lectors blev åbnet og Arí var tilbage på i sin celle.. Så havde Lector endelig nogen at kigge på igen!
Smilet voksede sig større og han ventede på drengen ville se ham, så han kunne hilse på ham.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Man dec 04, 2017 2:31 pm

Arí havde desværre ikke nået meget andet end at tage sin dybe indånding, klar til endnu et skrig, da de havde puttet det stof for hans mund, og effektivt lukket den. Han sprællede og kæmpede imod som en sindssygt, men mærkede så nålen i hans hals, den kølige fornemmelse af den stærke bedøvelse der blev sprøjet ind i hans system... Lige før han selv gik under for bedøvelsen, nåede han godt at se smilet, beundringen i Lector's øjne... Og så mistede han bevidstheden.

- Timejump (3 uger) -

I hele de tre uger havde han været i isolationscellen. De havde kun givet ham lov til at få en tusch derind efte rhan havde tigget og bedt om det næsten et helt døgn i træk, da han virkelig mangled enoget at lave, andet end at tale med sine venner. Så det havd ehan fået, og han havde fra da af begyndt at tilklistre både vægge, gulv og loft med skrift. Loftet som regel om natten, mellem personalets sædvanlige runder, så de ikke så hvordan han brugte sine vinger til at løfte ham derop. Han nåede altid at skjule dem igen inden næste runde.

Men... De havde skruet helt op for hans medicin. Den sidste uge havde været et mindre helvede. Da de endelig ledte ham tilbage mod hans normale celle, var han ekstremt stille. Halvdelen af hans stemmer svarede ham ikke længere, uanset hvor meget han prøvede at ruske dem vågne. Det gjorde ham ekstremt ængstelig, han havde gået fra ti til fem venner, og det var noget af en omvæltning. Han var derfor ekstremt stille som de ledte ham ind i hans celle, og han kiggede ikke engang over for at se om det var Lector eller en anden i cellen overfor hans. han sad bare der, på sengekanten, og stirrede på gulvet, cirka en halv meter foran hans fødder, og rørte sig ikke ud af flækken derfra.

*It's going to be alright, 'hon. I'm sure they'll comeback. You know them, they wouldn't ever leave you if they didn't have to, right?* hviskede Brunhild blid ti hans øre, men han reagerede ikke rigtigt på det. *You know wishes do come true, Arí... They'll come back... Eleifur, Elvar, Reynir, Vigdis, Kristín... They'll be here again before we know it.* sagde Sverrir stille. Igen ingen reaktion fra Arí.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tirs dec 05, 2017 2:18 am

Lector sukkede opgivende da Arí slet ikke gad vende sin opmærksomhed mod ham, så uhøfligt!
Egentlig burde de to drengen ikke have fået celler overfor hinanden, personalet havde overvejet at flytte Arí, så de ikke ville.. Komme op og tottes igen, de orkede ikke høre mere på den skrigende Banshee.
Lector havde dog overtalt dem til at give det en chance mere, han vidste at ham og Arí nok skulle blive venner igen, og det havde han lovet personalet. Han kunne dog se at de ikke ligefrem forlod dem, og at de havde høreværn på.. Hæhæ!
”HEY screamer!” råbte han så op for at få Arís opmærksomhed, han så lidt nedtrykt ud, måske var det på tide at finde Arís kort til ham? Han kunne bare ikke fortælle ham om det nu, så ville vagterne høre det, men han kunne prøve at skaffe dem til ham i nat.
”I can't stop thinking about that scream.. It was the best scream of my life!” sagde han til Arí og ventede på han ville svare ham. Nu var de venner igen, ik?

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Ons dec 06, 2017 1:16 pm

Arí havde bare siddet der, med hans tilbageværende stemmer der prøvede at trænge igennem til ham, men fordi det var dem der plejede at snakke mest, der var smuttet, hjalp det ikke lige så meget. For fanden, hvor han dog savnede Reynig og Elvar! Selv Eleifur savnede han lidt nu, selvom det var hans skyld han var kommet herinde i første omgang.

Det gav et ordentligt sæt i ham da han hørte lector råbe af ham, og hans blik var meget, meget mere usikkert som han så på Lector, end det havde været før han røg i isolationen og mistede halvdelen af sine venner. Han var virkelig, virkelig dårlig til når folk -inklusive hans stemmer - gik fra ham.

"... I'm not going to scream again, if that's what you want me to." he said, rather quietly, biting his lip and looking down at the floor again. No, no, nope, no more screaming. All his other friends might disappear, too, then! He didn't want that! He didn't want to be alone! His head was so incredibly quiet now, with only five friends in there!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Lør dec 09, 2017 11:56 am

Lectors blik blev en anelse mere bekymret da han så Arís blik, alt den usikkerhed gjorde ham dårlig tilpas, han så det tit hos de andre, men følte den sjælden selv. ”It's okay, you don't have to if you don't want to” sagde han så i et mere blidt tonefald, uden at råbe denne gang. Han tog et skridt tilbage fra glasset der holdte ham fanget i hans celle. Han gled ned på gulvet i en halv akavet skrædderstilling på grund af hans lange ben, de var ikke så nemme at bøje i den rigtige retning, men han prøvede alligevel, han kunne godt lide at side sådan! ”I missed you, how are we today?” sagde han og spurgte så til Arís velbefindende, han var ærligtalt ikke særlig god til at læse folk, følelser forvirrede ham, bestemt når det ikke var nogen han kunne kende fra sig selv.. Vent, nej.. Også når det var nogen han kunne kende fra sig selv.. Der forvirrede det ham at andre følte det samme ik? For det var jo hans følelser, hvorfor skulle han pludselig dele dem med andre, det gav jo absolut ingen mening.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Man dec 11, 2017 12:21 pm

Arí bed sig bare lidt i læben og nikkede stille til det Lector sagde, vippede let frem og tilbage. For fanden, hvor var der dog stille! Det var jo de mest larmende, de mest energiske af hans 'venner' der nu havde lagt sig til at sove. Dem der var tilbage var dem der som regel bar emumlede i baggrunden medmindre noget virkelig fangede deres interesse, og der var intet her der kunne fange deres interesse, så kedeligt et rum som hans celle var... De kunne ligeså godt også sove. Hans hoved var bare så tomt nu... Han kunne ikke engang huske hvordan det havde været før hans stemmer, men hvis det var sådan her, så ville han ikke! Ville ikke, ville ikke!

"Not... Not... Not good... Not... Not myself...."
fik han svagt mumlet som svar til lector mens hans blik flakkede lidt rundt, som om han prøvede at 'få øje' på sine venner igen. Som om de ville komme tilbage bar ehan kiggede grundigt nok efter dem. "They're... They're sleeping..." hviskede han endelig, fortvivlet, og en ensom tåre gled ned af hans ene kind som han endelig så over på Lector igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Søn dec 17, 2017 2:25 am

Han lagde hovedet på skrå, stadig bekymret for Arí, han brød sig virkelig ikke om den måde fyren lod til at have det. Han kunne ikke lide at hans ven var ked af det, men han vidste heller ikke hvad han skulle gøre for at muntre ham op igen, han kunne faktisk ikke gøre så meget, slet ikke lige nu heller. Hans blik gled hen på en af vagterne og kiggede lidt på ham, sendte ham et surt blik, gav ham skylden for alt det her. ”Don't worry Arí it will be okay!” prøvede han at opmuntre Arí med da han sagde han ikke havde det godt, nej det kunne han altså godt fornemme, selv om han ikke helt forstod følelser normalt, så forstod han Arí bedre end de fleste, de havde trods alt en ting til fælles.
”They will wake up again soon.. In the meantime, talk to me?” sagde han så roligt, han kunne godt holde Arí med selskab, ind til hans venner kom tilbage jo.
”I'm your friend too” forklarede han ham, for det var han, Lector og Arí var venner, ligegyldigt hvad.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Man dec 18, 2017 5:52 pm

Arí sad lidt der og lagde armene om sig selv, vuggede blidt frem og tilbage, bare for at have noget at lave. Normalt ville han sidde og skrive sangtekster eller lignende, men... Uden Ólafur, så var der bare intet at skrive ned. Ingen lyse idéer der poppede op i hans hoved. Intet han kunne skrive ned, for intet dukkede op, hans inspiration var tavs, forhelvede! Dumme fucking plejepersonale! Men han kunne heller ikke rigtigt blive ordenligt sur, for Eleifur var også stille. Der var så mange følelser han var vandt til at have, som bare ikke var det samme uden de stemmer der som regel startede dem. Fuck!

Han kiggede igen op og over på lector, men kunne ikke engang få et smil frem. Det.... Det var Reynir eller Elvars opgave, og de var der heller ikke. Så han nikkede bare, uden helt at tro på det. Det ville ikke være okay! Ikke uden dem, aldrig! "I.... I hope so. I can't.... Can't without them. Can't feel... Feel anything." bortset fra sorgen over tabet af dem, åbenbart. "But.... Thanks, Lector." stadig intet smil, men det kunne dog høres at han mente det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Fre dec 22, 2017 7:19 pm

Lector sukkede stille, this was boring! Han ville hellere lege, han troede at Arí ville lege med, men det ville han ikke, han ville bare side der og surmule! Det gad han altså ikke bruge sin tid på! Han rejste sig og gik tilbage til sengen og smed sig ned på ryggen før han trak sin bog frem og slog op i den.. Alle siderne var tegnet til, streget over, skrevet til, bogen var næsten helt ødelagt, men det var hans ynglings.
”It will get better..” sagde han så bare til sidst, før stilheden sank sig over cellerne.

//Timejump - Næste dag//

Lector sad i kantinen med sin bakke foran sig, hans tallerken var fyldt med risengrød, da julen nærmede sig. Han elskede jul, det var så sjovt herinde! Sygeplejerskerne og alle de andre der arbejdede der, var som regel i meget bedre humør end de plejede, og det betød at man lettere kunne komme afsted med.. Ja hvad som helst.
Han så op da Arí kom ind, han håbede han havde fået det lidt bedre, han var lidt kedelig når han skulle surmule sådan. Han rakte en hånd i vejret og vinkede til sin ven, han måtte godt side hos Lector hvis han ville.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Lør dec 23, 2017 2:30 am

Ja.. Arí rykkede ikke så meget på sig efter de havde haft den lille samtale der, da han sådan lidt bare var... Gået i stå. Han kunne virkelig ikke finde ud af noget som helst lige nu, han anede ikke helt hvad der egentligt var rigtigt og hvad der ikke var, han havde jo for fanden ikke sine venner til at guide ham, længere! Det var dem de rhavde holdt styr på alt for ham, og de vigtigste af dem var nu væk, dem der altid havde talt mest, guidet ham mest. Ja, selvfølgelig havde nogle af dere svalg været forkerte, men Arí's egne havde nok ikke været meget bedre... Han savnede dem bare så forfærdeligt...

//

Næste dag havde Arí det ikke lige så meget bedre. Han havde da idet mindste siddet og krusedulle ti en notesbog, men det var sådan cirka det. han havde ikke spist morgenmaden han havde fået serveret, og personalet var blevet nød ttil direkte at trække ham ud af sin celle, ellers var han ikke gået ned for at spise frokost.

Han havde stadig sin notesbog og en tusch med sig da han kom derned. Han stirrede dog lidt tomt frem for sig, men i modsætning til igår, formåede han at sende et lille, forsigtigt smil Lector's vej, før han igen så frem foran sig, som han kom hen og skulle bestemme sig for hvad han gad at spise. Hvis han skulel vær ehelt ærlig var han absolut ikke sulten, så det endte til sidst - med pres fra personalet - på noget yoghurt og proteindrik, da han ikke var særlig glad for risengrød, og yoghurten ville være nem at få ned da den nærmest kunne drikkes.

Så Arí kom tilbag emed sin yoghurt og proteindrik, og satte sig stille ned overfor Lector, igen med det forsigtige smil på læberne. "I.... Sorry for... Yesterday. I wasn.'t... Wasn't feeling good." *None of us are, dearie.* sagde Brunhild stille, og han kiggede lidt op, mod 'hende', og nikkede let. "Yeah, we aren't..."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Lør dec 30, 2017 4:25 pm

Lector var gået i gang med at spise sin risengrød nu, han havde overhældt det med kanel, så det næsten var mere kanel end det var risengrød, men han havde virkelig en svaghed for søde ting, han elskede sukker! Mer' mer' mer' tak! Hans øjne flakkede igen til Arí som drengen fik bestemt sig for noget mad og så endelig kom over til Lector. Han sendte ham et lidt større smil, han prøvede virkelig at være sød her! Han blev lidt irriteret over at det ikke blev mere værdsat!
”It's fine.. We will do something fun today, and then you'll forget all about the sadness” forklarede han så bare roligt, ikke at han vidste hvad for noget sjovt de skulle lave, men mellem dem.. Skulle de nok finde på et eller andet. ”You know.. When I feel like that.. I scream.. And when I'm done screaming, I feel a bit better” sagde han så bare og sendte Arí et stort smil, ”Oh wait.. I know you don't want to scream yourself.. So, you want me to do it for you? Maybe it will crack up a smile?” sagde han glad og spiste videre af sin kanel med risengrød på!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tirs jan 02, 2018 1:05 am

Arí's smil blev en smule mere ægte så snart han havde sat sig ned og fået en mundfuld af sin yoghurt indenbords, som han nikkede let til Lector. "You got anything special in mind?" spurgte han ham så, stadig ikke ligefrem entusiastisk, men da lidt mere normalt end før, ikke ligeså forsigtigt. Det lod da idet mindste til at Lector havde en god effekt på ham.

"Oh. Uhm. But... Won't they come to drag you away if you scream? Like they did to the other guy that day? I don't want them to drag you off because of me!" sagd ehan så, efte rhan hørte Lector's forslag, og rystede kraftig tpå hovedet som for at understrege det. Nej, de skulle da ikke også tage Lector fra ham! Så gik han da først helt i spåner!!

//undskyld den blev så kort! D:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Ons jan 03, 2018 8:54 pm

”Oh.. I don't know.. I'll think of something.. Maybe we can steal your cards!” sagde han højt, selv om.. Sidst de havde leget med Arís kort, var det ikke gået helt så godt, men han vidste at det var en ting der gjorde Arí glad, og han ville så gerne se sin ven glad, det var ikke sjovt sådan her! Det dårlige humør ville snart begynde at smitte af på Lector, og så ville alting først gå galt.
”Maybe we should watch a movie, it always makes me happy.. At least the Disney ones do..” tilbød hans Arí, dog gjorde den slags film Lector mere end bare glad.. Lidt ligesom at sætte en pornofilm på for en normal mand måske.
”Oh yes.. You maybe got a point.. But I don't mind being dragged away, if only the screaming will make you happy..” sagde han så til sidst, og kiggede på Arí, før han rakte en hånd ud og fandt Arís hånd på bordet, hurtigt gav han den et blidt klem, før han trak sin egen til sig igen.. Inden der blev ballade!
Han spiste videre af sin kanalgrød! Mhmmm!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Ons jan 03, 2018 11:30 pm

"Oh, no, not the cards... Not yet, at least...." sagde han, med en smule højere stemme end han havde brugt før, næsten tilbage til sit normale niveau. "I really don't want anything to happen again." sagde han så, og tog et par mundfulde mere af sin yoghurt. "And I don't want them to take you away. I need you. I really like you, Lector." sagde han så med et lille, venligt smil Lector's vej, ldit større end det sidste.

"Ooh! Yeah, Disney sounds good! A really fun movie, though. Maybe the jungle book? Ooh, or Pinocchio! I really like that, it's so funny," og der var det første rigtige grin siden hans stemmer var forsvundet. De scener andre blev forfærdede eller skræmte over i Pinocchio, gjorde ham utroligt glad istedet, især deres forvandlings ting der, at se dem helt paniske inden de blev til æsler, og at se Pinocchio flygte i skræk og rædsel! Iih, det var så sjovt at se på! "They do have Pinocchio, right? I love how scared they all get in that one!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Man jan 08, 2018 12:51 am

Lector nikkede roligt som Arí sagde nej til kortene, okay, måske senere så. Han lyttede lidt til ham imens han selv spiste sin mad færdigt og da han var færdig rejste han sig op og gik over med sin bakke, før han gik tilbage til Arí og lænede sig bare ind over bordet, som han så ned på ham. ”I like you too Arí!” sagde han i en blidt tone og nikkede mod dørene, ”Come on, let's go watch a movie” sagde han bare roligt og ventede til Arí kom på benene, før de bevægede sig mod opholdsrummet.
Da de kom der til var tv'et heligvis frit og de kunne derfor bare smide sig i sofaen og tænde op for det. Lector kravlede hen af gulvet og hev et par kasser ud med film i, han tog den kasse der havde Disney filmene. Han kravlede tilbage til Arí og smed kassen op på hans skød, så han selv kunne kigge gennem VHS-båndene. ”Yes they do, I've seen 'em all, but Pinocchio isen't my favorit.. I don't like the whale..” sagde han en smule tøvende.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tors jan 11, 2018 12:27 am

Arí's smil blev lidt bredere, mere som det havde været på førstedagen, da Lector deklarerede at han også kunne lide ham. Bedste venner! Lige der! Måske ville det alligevel ikke blive helt så slemt herinde, så længe han havde Lector her. Lector ville gøre tingene udholdelige, det var han sikker på! Han nikkede som Lector sagde d ekunne gå og se filmene nu, og han rejste sig lidt mere entusiastisk op og fulgte efter ham, for et øjeblik var det lidt glemt hvor mange af hans venner der var forsvundet, til fordel for de disney film der snart skulle ses. Disney gjorde alt bedre!

Han havde sat sig i sofaen da Lector fandt kassen med VHS båndene frem, og Arí gav sig til at rode dem igennem som han lyttede til hvad Lector sagde. "Huh? Really? Hmm...." han tænkte sig lidt om, mens han kiggede filmene igennem, og fandt Pinocchio frem. "I'll help distract you when the whale's there? It isn't there for so long at all, after all! I'll protect you from it!" loved ehan ham med et bredt grin.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tirs jan 16, 2018 1:19 pm

Lector kiggede op på ham og nikkede forsigtigt, som Arí fandt filmen frem. Han hapsede den fra ham og gled tilbage hen over gulvet og skubbede den ind i maskinen. Den gav en del brok fra sig, den var nok lidt gammel, men det duede! Han tændte tv'et og fik indstillet det hele som det skulle, det var ikke ligefrem første gang han havde siddet her og set sine Disney film, men det var alligevel første gang at nogen rent faktisk gad se det sammen med ham.
Han kravlede tilbage til sofaen og gled op i den ved siden af Arí. Han satte sig så tæt på ham han kunne uden at røre ved ham, selv om.. De måske godt kunne snige sig lidt til det, i hvert fald lige nu! De havde jo opført sig så ordenligt! ”Okay, thank you!” sagde han glad og sendte sin ven et stort smil, inden han satte filmen i gang og sad og kiggede lidt på reklamerne, han smilede hver gang en ny reklame begyndte, alle hans ynglings film!!! Det var så dejligt.
Ind til filmen selvfølgelig gik i gang og han hev sine ben op til sig og lænede sig godt tilbage i sofaen.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ari

avatar

Humør : Dirty secrets, empty memories, and broken hearts across the floor...
Fag : Musik, Kemi, Litteratur, Løb.
Antal indlæg : 131

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tirs jan 16, 2018 10:41 pm

Arí smilede fortsat, nu med ægte glæde i det, omtrent lige så stort et smil som han havde haft den dag han først kom ind her. Det var lidt det der med at skulle sidde og se en rigtig god film, med en god ven, der gjorde det, det at han nu vidste han havde Lector han kunne støtte sig op af, så ville han også være der for Lector! For venner var der jo altid for hinanden, ikk? Jo! Jo, det var de nemlig!

Så han kiggede bare smilende på som Lector fik proppet VHS'en ind i maskinen og fik det hele til at fungere før han kom tilbage og satte sig ved siden af Arí, der nu sad lidt lænetfrem i sit sæde, med et stort smil på som han sad og så på de mange små reklamer af alle de utroligt gode film Disney jo nu engang havde lavet dengang det her VHS bånd blev lavet! Det va rjo den gyldne alder for Disney film, det der! Han fniste stille for sig selv, og nikkede smilende til Lector. "No problem! Of course I'll protect you from the big, fat, stupid whale! Don't worry!" fortalte han ham glad.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   Tors feb 01, 2018 10:41 am

Lector rakte ud og hev en pude op i sit skød, så var han da sikker på at have noget at gemme sig bag hvis han nu fik brug for det! Man vidste aldrig hvornår der ville dukke klamme fiske ting op jo! Også selv om han havde set filmen en million gange allerede, så blev han jo stadigvæk lige forskrækket hver gang! ”Omg, that is so sweet of you! Thank you Arí!” udbrød han begejstret og måske lidt for højt også, men stadig! Han skulede over sin skuldre til den sygeplejerske der skulle holde øjne med dem lige nu, men hun virkede lidt fraværrende, og.. Hun kunne jo alligevel ikke se alt, og slet ikke hvad Lector nu gjorde, på grund af sofaryggen! Han skyndte sig derfor at gribe fat om Arís hånd og trække den ind under puden hvor han kunne holde ham i hånden uden nogen så det!!
Kort tid efter gik filmen i gang og Lector.. Ja.

//Skip til nutid! Huhu!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)   

Tilbage til toppen Go down
 
We're all crazy here... - Lector (fortidsemne)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: