Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Maybe he's normal and we're the crazy ones - Kevin

Go down 
ForfatterBesked
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Maybe he's normal and we're the crazy ones - Kevin   Man feb 26, 2018 8:48 pm

Land: London, England.
Sted: Et lokalet supermarked.
Omgivelser: Outside: en af Londons travle gader, flere forskellige små butikker og lejligheder. Inside: hylder med varer, flere forskellige gange, et par kasser, kunder osv.
Tidspunkt: Omkring klokken 14.
Vejrforhold: Minusgrader, lidt sne på gaderne, solen skinner og der er ingen tegn på blæst.
Påklædning: Link
Tilegnet: @Kevin
"Excuse me sir? Do you know if you get any peaches left? I can't simply not seem to find them?"
"They should be at aisle 5.."
"Oh.. Okay.. I'll go look again then, thank you"

Han vendte ryggen til servicemedarbejderen og forlod ham for at finde sine ferskner. Han rystede kort på hovedet, nok en smule forarget over den mangle på service han var blevet tilbudt? Nå men så måtte han jo selv bruge lidt mere tid, som han egentlig ikke havde, på at lede efter sine ferskner. Han kunne virkelig ikke gå derfra uden.
Han drejede så ned af en anden gang, sikkert ikke den rigtige, men det glemte han lidt som hans øjne mødte noget, eller nok nærmere nogen, bare en smule mere interessant end ferskner.
Han spaserede roligt hen til hylden, hvor ved noget på den øverste hylde ikke lod til at være det nemmeste at få fat i. Så Lector rakte sin arm op og fik fat omkring æsken på den øverste hylde, før han trak den ned og rakte den mod fyren. Så slap han for at stå og hoppe efter den jo! "There you go" sagde han i en mild venlig tone, før hans læber gled lidt fra hinanden og han afslørede et venligt kridhvidt tandpasta smil.
"Oh is it your dog? She is cute, what is her name?" spurgte han venligt, som han gled ned på knæ foran hunden, og rakte en venlig hånd ud mod den, for at sige hej.

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kevin

avatar

Humør : If only I knew where you were going then maybe... nothing would be different at all..?
Fag : Nope
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: Maybe he's normal and we're the crazy ones - Kevin   Tors mar 08, 2018 5:30 pm

Påklædning En meget oversized marineblå strikket sweater, som er dækket til med en sort dunjakke, sorte jeans og sorte converse. Udover det har han en mørkegrå strikket hue på, og sorte vanter. Buttercup har som sædvanligt sin vest på og er i snor.

Kevin gik igennem Londons gader, med Buttercup ved sin side. De havde netop været ude og gå en rigtig god lang tur, hvor den store hund kunne få lov til at løbe rundt og lege lidt i sneen. Hendes tykke pels gjorde at hun følte sig godt tilpas i det kolde vejr, og hun elskede sneen, så hvorfor ikke lade hede have det sjovt inden det smeltede? Men nu var Kevin ved at være udkørt, og kulden var begyndt at sætte sig i hans krop, så han besluttede at halvanden time i sneen måtte være godt nok. Buttercup syntes også at være rimeligt udmattet efter at have hoppet rundt for at gribe de snebolde som Kevin kastede, og generelt bare løbe og rulle rundt i sneen, så det var nok meget godt at slutte af nu.

Men først skulle de lige løbe nogle ærinder. Tim var vist ved at løbe tør for morgenmad, og Kevin var godt sulten, så noget frokost lød som en vældig god ide. Han trådte ind i supermarkedet, og trampede det værste sne af sine sko, inden han tog en kurv og gik indenfor, stadig med Buttercup i snor. De fleste der arbejdede derinde kendte godt Kevin, og især Buttercup, så der var ingen problemer med at få hende med indenfor, og hun gik da også pænt ved hans side.

Det varede ikke længe før Kevin havde fyldt kurven med lidt af hvert - toastbrød, mælk, æg og chokolade, ting man bare skulle have derhjemme. Det eneste han manglede var morgenmad, men selvfølgelig var det sat på øverste hylde... Kevin var på ingen måder lav, men man skulle jo næsten være en kæmpe for at nå helt der op! Heldigvis for ham, stod han ikke særligt længe og prøvede på at nå derop, før en mand kom og hjalp ham. "Thank you!" udbrød han glad, med et mindst lige så stort smil sendt tilbage til manden, som det han fik, og tog imod pakken med morgenmad.
Manden syntes hurtigt at finde interesse i Buttercup, der havde sat sig ved Kevins side, mens han havde prøvet at få fat i morgenmaden. "Oh, her name is Buttercup," svarede han, og så ned på sin hund. Buttercup så op på Lector, der rakte sin hånd frem, og snuste kort til hånden, men gjorde ikke noget yderligere, før Kevin sagde "Go ahead," og da rejste hun sig op for at snuse til mandens hånd, mens hendes tale langsomt begyndte at logre fra side til side. "She's a service dog, that's why she waited for me to say something," forklarede han så, mens Buttercup så ud til at være meget interesseret i hvad det var manden lugtede af.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector
Hjælpeadmin
avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 345

IndlægEmne: Re: Maybe he's normal and we're the crazy ones - Kevin   Ons mar 21, 2018 4:58 pm

"Buttercup! Hallo to you!" sagde han i en munter tone, som han langsomt snuste ind og rynkede lidt på næsen. Et listigt smil var at se på hans læber et par sekunder, før det gled over i venlighed igen. Hans blik gled op til drengen som han gav hunden tilladelse til at hilse på Lector. Han kørte et par fingre gennem den bløde pels, mærkede hjertet dunke hårdt mod hans håndflade.. Hmm.
Hans øjne mødte igen Kevins, som han igen snuste ind, "Very well" sagde han bare kort, et øjeblik overrasket - han kunne ikke umiddelbart se hvad Kevin skulle bruge en service hund til, men han ville alligevel ikke træde nogen over tærerne ved at begyndte at spørge ind til det - der var bare dem, som aldrig gad at tale om sådan noget, og det kunne han godt respektere - Or pretend to..

Hunden trak hans opmærksomhed igen, hjertet bevægede sig anderledes, han klappede han roligt, som en piven kom fra hende, og han nikkede - fuldstændig klar over hvad der var galt. "Yes you smell that too?" Sagde han kort, før han kom op og stå igen, hans øjne gled rundt omkring dem, prøvede at finde ud af hvor den ubehagelige duft kom fra, i hvilken retning de i hvert fald ikke skulle - men måske var det allerede nu for sent?
Han kunne sørge for Kevin, lade hunden blive? Ville det i virkeligheden være et tab? Det var en hund. Næh.
Han rystede kort på hovedet - Be nice! - I know yes - I'll save them both - Hurry up then, it's getting stronger! You're running out of time!
Han havde lyst til bare at bede tankerne om at slappe lidt af, så slemt kunne det vel heller ikke være.. Men hunden lod ikke til at være helt enigt, var begyndt at pive en del mere nu og trække lidt I kevin.
"Come on follow me!" sagde han så og vendte ryggen til de to, regnede med de ville følge efter ham. Han nåede hen for enden af gangen, og fik så endelig øje på flammerne?! Hvordan var det så hurtigt kommet ud af kontrol?! De havde stået der et par minutter maks jo! Han sukkede opgivende, indgangen var ikke en mulighed. Han sugede lidt røgfyldt luft ned i lungerne og mærkede straks hvordan øjnene blev helt blanke - ikke rart!

"This way, let's get out of here!!" råbte han til de to bag ham, hund og dreng.
Han små løb hen af gangen, væk fra ilden, mod hvad han håbede var en bagudgang, måske? Måske var de fanget der? Måske ville de dø der. Måske kunne han redde dem, redde dem fra ilden og den brændende butik - hvor røgen nu havde lagt sig som en tåge omkring ham, gjorde det svært at se, fordi man hele tiden skulle blinke. Make a portal!!! Save yourself! Yeah.. Good point.
Han vendte sig mod drengen bag ham, der stod og hostede mere end hvad godt var. "Ssshhh" hviskede han så til huden, før han tog fat i Kevins hovede og bankede det ind mod en af reolerne, til øjnene gled helt i. Det gjorde ikke hunden særlig glad, men Lector trak bare på skulderen, samlede den bevidstløse dreng op, smed en portal foran dem, trak den stædige hund med sig genne, ud af butikken.. Blot en gade væk dog, så de kunne se flammerne lidt på afstand, og Kevin kunne få hjælp af brandmændene eller ambulancefolkene når de kom. Han satte ham fra sig på en sten trappe, og tyssede igen på hunden, SSSHHHH!

_________________


“Some are born mad, some achieve madness, and some have madness thrust upon 'em.”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Maybe he's normal and we're the crazy ones - Kevin   

Tilbage til toppen Go down
 
Maybe he's normal and we're the crazy ones - Kevin
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: