Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 Maybe I did miss you

Go down 
ForfatterBesked
Olivia

avatar

Humør : All of us live with a demon inside. Some days you control the demon. And other days it controls you. And it is always hungry. It feeds on lust and longing. And while you may slumber, the demon never sleeps. It tempts you into crossing every line you've ever drawn, all the while it tests you, haunts you. And once it has turned your loved ones into enemies, the demon has consumed you whole.
Antal indlæg : 26

IndlægEmne: Maybe I did miss you   Søn sep 24, 2017 11:41 pm

Tid Det er omkring sen eftermiddag (16:24)
Sted Calebs Kontor
Omgivelser Der er hvad man normalt finder på et kontor
Vejr Det er lettere køligt udenfor, men ellers godt vejr
Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en sort kjole på Link. Hun har sorte højhælede sko på, der gør hende 6 cm højere (1,78 - 1,84)
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår hænger løst Link. Hun har ret simpelt make-up på Link. Hun har ingen smykker på
- Andet Siden hun er ginger, har hun fregner

Emnet er tilegnet @Caleb aka Pretty Boy <3

Som hun sad i bilen på vej imod akademiet, fandt hun sig selv, tænke over den uge hun havde haft. Hun var næsten lige landet, og i stedet for at tage hjem, var hun nu draget imod akademiet, fordi hun skulle se en ganske særlig person. Det havde generelt været en travl uge, hun gik fra photoshots til modeshows, og hun havde nærmest ikke et sekund, hvor hun kunne slappe af eller få vejret. Dog på trods af alt dette, så nød hun det og Frankrig havde været vidunderligt. Hun havde brugt tid, på at ligge enkelte billeder op, og hun havde også fået chancen, for at kunne arbejde med hendes yndlingsdesignere. Generelt elskede hun, at få de muligheder som hun fik, både i form af photoshots, men også når hun kunne rejse rundt. Dog savnede hun også sit hjem, og selv på trods af at rejserne var vidunderligt, så var hjemme nok altid bedst.
Det tog ikke lang tid, før de endelig var fremme. Da de stoppede op foran selve akademiet, blev døren til bilen åbnet for hende, og hun blev rakt en hånd. Hun smilede let "Kirimvose" (thank you) sagde hun smilende, da hun ikke var født og opvokset i England, talte hun per natur ikke engelsk, og det var ofte tydeligt, når hun faktisk snakkede engelsk, at det ikke var hendes modersmål. Hun kørte en hånd igennem håret, og derpå forlod hun bilen og begav sig indenfor. Da hun ikke just lignede det, som normalt befandt sig ved skolen, fik hun draget en del opmærksomhed imod sig. Dog var hun efterhånden vant, til faktisk at have øjne imod sig, hendes job var trods alt at være model, så det var næsten hendes job, at drage opmærksomhed imod sig selv.
Da hun endelig nåede frem til hans kontor, formede der sig et både legesygt, men også drillende smil på hendes læber. Det havde været en uge siden, at hun havde set ham og selvom hun normalt ikke kom til hans arbejde, så var det måske et særtilfælde denne gang. For normalt så hun ham trods alt i huset, men nu havde hun været væk i lang tid, og hun savnede ham måske. Hun så kort ind gennem vinduet i døren, og da hun så der ikke var nogen, gik hun blot ind "Well hello" hun lagde hovedet på skrå, og før hun gik imod ham, lukkede hun og låste døren. Som hun gik imod ham, emnede hun selvsikkerhed, men måske også sensualitet. Hun vandrede rundt, som om hun ejede stedet. Da hun nåede hen til ham, satte hun sig på bordet, mere eller mindre lige foran ham, og det var endda med det tilfælde, at det foran ham kunne være vigtigt "I Miss you" hun smilede skævt til ham. Måske var det ikke just grammatisk korrekt hvad hun sagde, men det gav vel mening.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Caleb

avatar

Humør : Conquer silently and dominate humbly
Fag : Ingen, underviser til gengæld i en del
Antal indlæg : 6

IndlægEmne: Re: Maybe I did miss you   Man sep 25, 2017 1:35 am

Påklædning

Caleb sad i hans kontorstol fordybet i skolearbejde. Hans mørkeblå blazer hang fra ryglænet af stolen. Han havde for få uger siden givet sine elever i hans kemi klasse en mindre aflevering for, som han nu sad og rettede. Nogle enkelte elever havde ikke afleveret, men han var en forstående lærer, så han havde selvfølgelig givet dem muligheden for at aflevere på et senere tidspunkt. Caleb elskede sit arbejde, men han måtte også indrømme, at det var en kæmpe byrde på hans skulde. Han underviste i mange af fagene, og så var han jo også hjælpeunderviser i nogle stykker. Oveni alt dette havde han jo også et kobbel, som han skulle tage sig af for slet ikke at nævne hans søn. Det var en masse ting på én gang, men han formåede at finde tid til det hele. Han boede med sit kobbel, hvilket gjorde det meget nemmere at håndtere problemer, møder og diverse spørgsmål. Det føltes som en mindre landsby, hvor alle hjalp hinanden, så ingen ville mangle noget. Han tog ofte Cole med på arbejde, i sær når han var syg. Dog forkælede Caleb sin søn for meget, så når han bare ikke gad i børnehave, så ville han aldrig tvinge ham. Derfor havde Cole i en alder af kun 4 allerede godt kendskab til det akademi, som han ville gå på i fremtiden. Caleb havde endda en kasse i hjørnet af hans kontor, som var fyldt til renden med Cole's legetøj.
Caleb kiggede op fra sit arbejde med et irriteret blik, da en person brasede ind i hans kontor uden at banke på. Dog blev det irriterede blik hurtigt lavet om til et skævt smil og forførende øjne, da det gik op for ham, hvem det var. Han lænede sig tilbage i sin stol og lod kvinden stille sig mellem hans ben og tage plads på hans bord. Ligepludselig blev rette arbejdet mindre vigtigt.
"Hello, darling" sagde han med en charmerende stemme og rejste sig fra stolen. Han plantede sine knyttede næver på hver side af hendes lår og lænede sig ind over hende. Hans ansigt var blot få centimeter væk fra hendes.
"You still miss me, or you missed me?" spurgte han med en drilsk undertone, hvorefter han lod sin tunge køre hen over hans underlæbe i et kort øjeblik for så at at sætte sine tænder blidt i underlæben.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Maybe I did miss you
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: