Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 so.. long time, and now.. you are here? ( Denja ).

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: so.. long time, and now.. you are here? ( Denja ).   Man dec 14, 2015 4:07 pm

omgivelser: sin bar ( kan ses under beskrivelsen i gågaden ), nogle i baren og som servere, kønne varulve kvindelige servitricer, og flere skumle varulve typer med Hoxton Mob bande tøj, nogle brede varulve gutter med trøjer hvor da står The Wolf's Den Security Crew på, og ellers få kunder på åbning's dagen.

tidspunkt: 17:54.

tøj: et par kondi sko, nogle pæne sorte bukser, og en ærmeløs tshirt hvor da står baren's navn på ryg og bryst, så vel som Bjorn på han's bryst også, med et forklæde med viskestykke i.

Bjorn havde gået og gjort det sidste klar i løbet af åbning's dagen, han havde hundset med de ansatte, på en pæn måde, for og få gjort det sidste parat, til åbningen, og nogle af han's venner fra Hoxton Mob'en, som ventede ude foran, så vel som nogle få nysgerrige væsner, af forskelige herkomst, dog stod nogle af han's venner iført han's special fremstillet vagt trøjer, foran døren så folk ligesom ventede høfligt, og imens han så på hvad klokken skulle blive, begyndte han og storme rundt iført forklæde og viskestykke, imens han sørgede for glas stod pænt, alt var iorden, intet skulle stå skævt, han følte sig mere anspændt, end han burde være, han havde i det mindste ikke fremmede, men folk han kendte fra fortiden, så han tog det til sidst stille og roligt, da tiden nærmede sig, og han stillede sig bag baren, med nogle af sine barpiger, og gjorde sig klar til at døren blev åbnet.

folk kom lige så stille driblende ind, og satte sig ned, nogle kiggede på menu kortet, eller kiggede i baren, eller omkring, folk tog det stille og roligt, nogle af tøserne begyndte og tage imod de første ordre, imens 2 vagter stod i døren, og endnu 2 var inden for, som holdt øje med folk var fornuftige over for tøserne, nogle af de første øl blev skænket op, eller drinks, som rom og cola, den slags, men intet fancy, mest bare cola og stærk spiritus, eller forskelige øl de havde, Bjorn stod roligt og snakkede med en af tøserne, om hvilken øl de skulle foreslå en kunde, da en velkendt duft ramte han's næse, og han vendte blikket imod døren, en smule i chok, for og se Denja, han vidste ikke i nogle øjeblikke hvad han skulle gøre af sig selv, og det var tydeligt han var en kende i chok.

// håber dette er godt nok Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: Re: so.. long time, and now.. you are here? ( Denja ).   Man dec 14, 2015 6:16 pm

Påklædning

Hun havde enlig fået at vide hvor hun kunne finde ham efter næsten fire år, der var sket meget på den tid som måske ikke skulle have været sket, dog var der ikke noget at gøre ved det selv om hun gerne ville. Lige nu kunne hun ikke klare varulve, de havde taget noget fra hende som hun aldrig ville kunne tilgive dem for, men alligevel ledet hun efter en af samme race fordi han skulle hjælpe hende med at få det tilbage de andre havde taget fra hende. Denja var stoppet op foran The Wolf´s Den, da hun havde fået fortalt at hun kunne finde Bjorn her da han ejede baren, hun gik mod de to varulve der stod foran døren, de ville ikke lukke hende ind med det samme, men de skiftede meningen da hun råbte af dem.
*FLYT JER! "
hendes stemme skar igennem før hun selv nåede inden for, vis ikke man havde hørt det på hendes stemme kunne man se på hende at hun var vred, hendes stoppede op foran døren og undersøgte alle med hendes blik som om hun var ved at finde ud af hvem hun skulle spise som den næste. Denja havde dog næste lige spist før hun kom her for at have alle hendes styrke og sanser på det højest, i samme nu ramte hendes blik ham hun søgte og et kort øjeblik glemte hun hvorfor hun var så vred og havde mest af alt lyst til og kramme ham.
*Mor..MOR... Mor!*
Skrigene gav næsten genlyd i hendes hoved mens hun gik op mod baren uden at fjerne blikket fra Bjorn som tydeligvis var i chok over hendes tilstedeværelse, det gik hende dog ikke på lige nu, det der gik hende på var at de ikke havde haft kontakt i  lang tid og nu var deres datter som Denja aldrig havde fået en chance for at fortælle ham om. hun tog sig ikke tid til at sætte sig ned, hun lå arme overkors før hun samlede alt sin viljestyrke for ikke at begynde at råbe ham ind i hovedet om det der var sket.
"Vi to bliver nød til at snakke, under fire øjne! "
sagde hun så roligt hun kunne selv om det ikke gik ret godt for hende. det sidste sagde hun mens hun kiggede hen på hans vagter før hun igen vente blikket mod ham som ikke var venligt men heller ikke ondskabsfuldt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so.. long time, and now.. you are here? ( Denja ).   Tirs dec 15, 2015 1:48 pm

Bjorn havde set han's vagter lukke hende ind, da hende's stemme som sædvanligt skar igennem med hård kontra lyde, da fik ham til og tænde en smøg, så han kunne få lidt ro på, ikke at han var bange, okay jo måske lidt, meget, og han var typen da sjældent frygtede nogen eller noget, men da var visse ting han frygtede, han's mor, tandlæger, og så Denja, men selv de store pumpede vagt varulve forstod sig for og rykke sig for Denja ved døren.
de nogle og 20 Hoxton Mob medlemmer så på Denja med sammenknebne øjne, flere med hænderne under deres jakkesæt, da de tydelig vis var bevæbnet, men flere skævede til Bjorn som løftede en hånd som tegn på stop, men han's hjerte slog dog et klik over ved den skønhed da havde forført ham for de nogle og 4 år siden, som fik ham til og måbe, men han så tavst på hende, imens han røg sin smøg, før det gik op for ham hvad hun havde sagt, og han svarede usikkert.
''øh.. ja. øhm, kom med til mit kontor''
han sagde noget på noget gebrokken britisk irsk til nogle af sine barpiger, de svarede, og han's vagter så spørgende på ham om de sku følge med, han rystede på hovedet, og vinkede Denja med, men han virkede tydeligvis nervøs af bare pommers til, og folk da kendte ham fra Hoxton Mob'en kendte ham som en granit af hårdhed imod alle, hvis kamp evner var hårde og brutale, og han's følelser hårde som stål, men ved denne kvinde, var han skræmt, som gjorde da var en nervøs mumlen blandt de gæster da var indforståede med Bjorn's bande relationer til den britiske Mafia, The Hoxton Mob.
han gik op af en smuk skåret trappe med et blødt snit over sig, for at gå forbi nogle rum, hvor man tydeligt kunne få fred som gæst, hvis man ønskede det, til og drikke med sine venner, men han gik ind af en dør, hvor da stod Staff Only, som tydeligt var han's kontor, et pænt kontor, ikke noget vildt og voldsomt, men det var rent og nydeligt, som Bjorn kunne lide det, men han pegede imod et bord med drikke, og det var tydeligeligt gode drikke varer, iform af god russisk vodka, special irsk whisky, og britisk london gin, så vel som nogle speciale øl, han lænede sig dog op af sit kontor bord, og sagde så usikkert.
''hey Denja, long time no see? hva har man brugt tiden på?''
han så sig usikkert omkring, som om han hellere ville springe ud fra 1 sal og ramme fliserne, men han beherskede sig og mødte hende's øjne, med sine gule dyriske øjne, som et sandt rovdyr, hvilket han var.
Tilbage til toppen Go down
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: Re: so.. long time, and now.. you are here? ( Denja ).   Ons dec 16, 2015 1:44 pm

Hun havde godt se de bevæbnede mænd der stirrede på hende, men hun var ligeglad. Et lille kom frem på hendes læber da hun så at han måbende før hun lå hovedet på skrå og lyttede til ham før hun nikkede kort og ventede til at begynde at vise vej op til hans kontor. Denja var indpurenet over hans bar, den var flot og passede meget godt til ham, hun var ikke sikker på hvor meget han havde ændret sig siden de sidste gang havde været sammen, der var sket så meget, men hvor meget viste han om det. hendes tanker kørte rundt i hovedet så hun lå ikke mærke til hendes omgivelser før de nåede hans kontor og hun igen skiftede fokus til ham og hans kontor der passede meget godt til ham, hun nikkede igen da han sagde det var lang tid siden de havde set hinanden mens hun lukkede døren og gik hen til en stol som hun var nød til at gribe fat i ryglænet af, da det gik op for hende at hun enlige ikke viste hvor hun skulle begynde.
*Ea eller Sofia?*
tænkte hun mens hendes mens hun søgte et holde punkt, det eneste hun kunne finde og så gik det op for hende hvor hun skulle starte henne, hende blik blev vent mod hans igen men denne gang viste de, de følelser hun næsten aldrig viste, hun var ked af det, ikke vred som hun lod som om men ked af det.
"Bjorn, jeg er ikke kommet her for at have en hygge snak over en øl, jeg er her for at bed dig om hjælpe. kun en ting og så tager jeg af sted igen..."
hendes stemme var klar og tydelige  selv om hun ikke snakkede særlig højt, hun have dog ikke noget problem med at møde hans blik, selv om hun skulle til og smide den første bombe, om ikke andet skulle han vide at han var blevet far. Denja tog hårdt fat i stolen, det var tydeligt at det var svært for hende at fortælle ham dette og hun var nød til at se væk fra ham for at vise at hun var ved at få tåre i øjne.
" Bjorn du har en datter..."
hendes stemme var hård og kold men det var bare for at skjule hendes følelser, der gik noget tid før hun igen vente blikket mod ham efter hun havde fået tårene under kontrol. Hun stod nu bare og ventede på hans reagention på det hun havde fortalt ham, fordi hun var nød til at få fortalt ham det hele.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: so.. long time, and now.. you are here? ( Denja ).   

Tilbage til toppen Go down
 
so.. long time, and now.. you are here? ( Denja ).
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: The Wolf's Den-
Gå til: