Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Double trouble or maybe something else - Kaiya, Amery & Marcel

Go down 
ForfatterBesked
Zitora

avatar

Humør : Oh, you made an impression. Like a stone caught in my boot.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 178

IndlægEmne: Double trouble or maybe something else - Kaiya, Amery & Marcel   Ons sep 26, 2018 2:26 am

S: Hjemme hos Zitora; Stuen; Link, Terrasse fra stuen af; Link, Køkkenet; Link, Badeværelse; Link
T: Henover sen eftermiddag
O: Se billeder af stedet ovenover
V: Udenfor er det lidt gråvejr, omkring en 14 grader
P: Link
Emne mellem: @Kaiya, @Amery & @Marcel


Selvfølgelig havde de tænkt samme tanke, Zitora havde ladet Kaiya sove her når hun havde tid og lyst, eller bare behov for det. Der var trods alt plads. Stedet var stort, hvad mange 'drømmede' om da de var yngre, og sikkert derfor deres adoptivforældre havde købt dette sted til hende da hun flyttede til Gaia. Nu vidste Zitora at det ikke var andet end en ting de havde købt fordi de var skyldige og ikke kunne fortælle sandheden. Nu hvor hun kendte sandheden vidste hun snart ikke om hun skulle slå dem ihjel eller lade dem være. Hendes tanker var slået helt ud af kurs da Kaiya tideligere på dagen havde fortalt at hun havde inviteret Marcel over til aften. Først var hun flakket helt ud af den, også måtte hun jo fortælle at hun havde inviteret Amery over til aften. Til sidst var de to søstre vel blevet enige om at de måtte holde det som en dobbeltdate. Det havde de vidst alligevel ikke gjort i langtid, hvis de overhovedet havde formået at gøre det. Måske en enkelt gang dengang hun var sammen med Klaus. En mere simpel tid.
Zitora havde brugt hele dagen på at rydde op og gøre rent. Endda taget en dag fri fra arbejde, selvom hun ikke burde - det ville bombe hende med mere arbejde om et par dage, men det var lige meget. Dominic var her ikke, en ung menneske dreng hun så som sin lille bror - hun håbede han ikke var i for mange problemer.  

Hun havde ikke engang nået at tage noget mere specielt tøj på da klokken nærmede sig tiden, og måtte gå med hvad hun nu havde. Hvilket var anderledes end hvad Marcel normalt så hende i. Zitora var altid meget formel klædt på, og man så hende sjældent afslappet.
"Are you sure I can wear this Kai?" Spurgte hun sin søster hurtigt og sank en klump. Zitora var under lidt en anden kniv med hvordan hun så ud, det takkede man vel også hendes adoptivforældre for. Selvom Kaiya var stukket af dengang, var Zitora blevet. Hvordan man så ud  udefra andres vinkel var vigtig for dem. "They are here," kom det fra hende så snart hun kunne mærke at Marcel var tættere på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kaiya

avatar

Antal indlæg : 15

IndlægEmne: Re: Double trouble or maybe something else - Kaiya, Amery & Marcel   Søn dec 09, 2018 1:08 am

Marcels stemme
Kaiyas stemme + påklædning

Kaiya var sammen med Zitora når hun ikke havde sine vagter på hospitalet, og når Zitora havde fri og tid til hende - Hvilket viste sig at blive flere gange end Kaiya oprindeligt havde regnet med. I alt det kaos der havde været om dem, deres familier, deres ikke-familier, der var så mange ting der gav mening, men ligeså vel som spørgsmål blev besvaret, opstod der flere og mere tankegnavende spørgsmål, som man ikke altid havde energien til at bekæmpe. Det var i sådanne perioder at Kaiya vidste at hun kunne finde en trøst i sin søster, en der kendte til byrden og forvirringen.
I den tid hun havde tilbragt med med Zitora havde hun også kunne nå at indhente meget af de forsømte begivenheder i hendes liv, men der var kun en ting som Kaiya havde bidt sig godt fast i.. Den mystiske mand, Marcel, som Zitora havde snakket om. Men snakket om på en måde man snakkede om en man kunne lide, men ikke ville vise at man kunne lide. En taktik der ville virke for den næreste ven, men en taktik der var spildt på en tvilling - De havde delt mave, opvækst og det meste af voksenlivet i hinandens nærvær. Kaiya kendte næsten sin søster bedre end hun kendte sig selv.
Det var derfor at hun havde ringet til Marcel en dag hvor hun havde snuppet Zitoras telefon, prøvet på sin bedste vis at lyde præcist som sin søster, og invitere ham over til middag. Alt var gået som planlagt, indtil hun havde afsløret sin snedige plan og blevet mødt af sin tvillings modangreb, at Amery også var blevet inviteret over til middag. Kaiya viste det ikke, men noget i hende var ikke tilfreds. Ikke at hun ikke brød sig om Amery, for det gjorde hun - Det var netop det som var hendes problem.

Marcel havde godt regnet ud at det ikke var Zitora han snakkede med, men hun lød underligt meget som hende, og for at tjekke det ud, var han gået med til hendes foreslag. På dagen havde han iklædt sig en normal mørkebrun trøje med et par simple blå jeans. Han var ikke sikker på om han skulle være formel eller ej, men nu måtte han tage en chance. Han var kørt afsted i sin bil, og kort efter ankom han til hendes bolig, en kæmpe bygning med forskellige lejligheder. Han kiggede kort op mod hendes lejlighed der var på toppen, før han gik op mod døren for at ringe sig ind. Som han var på vej derop, bemærkede han at en fyr allerede stod der og havde klikket på knappen til Zitoras lejlighed. "This is interesting. I'm heading up there as well. Name's Marcel," introducerede han sig og rakte hånden frem mod fyren med et kort smil over læberne. Som de kom op til lejligheden, hørte han nogle stemme derinde med sin forhøjede høresans, "Oh shut up, you look amazing," efterfulgt af Zitoras stemme der annoncerede deres ankomst.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zitora

avatar

Humør : Oh, you made an impression. Like a stone caught in my boot.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 178

IndlægEmne: Re: Double trouble or maybe something else - Kaiya, Amery & Marcel   Søn dec 09, 2018 10:00 pm

Amery var svær at overraske, men med alt det skete lige fortiden så var det nok Zitoras invitation på Kaiyas vegne som havde overrasket ham mest. Han havde et par lange blå cowboy bukser på og en grålig sweater for at holde varmen, ganske nervøst roddede han sig let i de krøllede lokker før han imod dørtelefonen. Amery fik trykket på knappen da en anden fyr kom gående imod samme sted.
"Amery," præsenterede Amery sig hurtigt som Marcel gjorde og rakte ham hånden. Døren blev åbnet og de kunne gå ind, "its' quite the place," prøvede han at udfylde stilheden som de tog elevatoren op. Amery var ikke just god til at small talk og andre gange var han fabelagtig. Zitora havde åbnet døren da de kom, og Amery gik indenfor og rakte hende hånden med et varmt smil. Dog tog det ikke hans øjne længe om at falde over på Kaiya og trak automatisk større på smilebåndet.
"Hey," smilede han og gik stille overimod hende. Han var ikke ligefrem typen der pressede på, men han var heller ikke typen man ligefrem følte sig usikker omkring.

Zitora havde åbnet døren og givet Amery hånden som han kom ind. Let fulgte hun ham gå over til sin søster, og hævede lidt på brynet af hende som i et 'he is freaking cute!' før hun så flyttede blikket over på Marcel.
"Hey stranger," smilede hun skævt og vippede hovedet en anelse på skrå. "come on in," tilføjede hun og lukkede døren når de alle var kommet indenfor. At Kaiya og Zitora havde dobbelt dates? Det var ikke set siden i hvert fald deres første useriøse små dates da de var yngre, da kærlighed var nemmere. Det var 8 år siden, at hun havde haft sit største store brud og først nu følte hun egentlig at der var mulighed for en som ikke bare ville forlade hende en dag uden et ord.
"I hope you are hungry," sagde hun så "do you wanna help me with the steaks? You know yours are to die for," tilføjede hun med et skævt smil som hun mindede ham om hans egne ord omkring hans madlavning fra deres første møde.

Amery nikkede over imod dem. Ikke at han ville stå og prale med at kunne trylle noget frem, når de kunne bruge tid hver for sig også.
"What is it with you and your awesomeness?" smilede han lettere skævt og tillod sig at sætte sig i sofaen. Han kunne ikke tage sine øjne fra Kaiya, og prøvede alt for ikke at gøre det for tydeligt. Det var en stor lejelighed, og han måtte næsten indrømme hans eget sted ikke så ud af meget i forhold. Måske fordi han ikke havde behov for så meget andet end de personer som betød mest for ham. "You made my day. Seriously."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Double trouble or maybe something else - Kaiya, Amery & Marcel   

Tilbage til toppen Go down
 
Double trouble or maybe something else - Kaiya, Amery & Marcel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: