Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 a new friend in need? ~ Olive

Go down 
ForfatterBesked
Alexandra

avatar

Fag : ingen
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: a new friend in need? ~ Olive   Man feb 26, 2018 4:41 pm

S ~ Moonlight Falls, Torvet.
T ~ kl. er omkring 22 om aften.
O ~ Der er ikke nogen mennesker da bliver inde grundet de underlige vænser der er dukket om, til gengæld er der mange af dem rundet omkring på tovet.
V ~ Det støv regner og er overskyet, dog kigger månen frem en gang i mellem.
@Olive

Hun havde vis der var en chance for at møde dem igen, men hun havde så inderligt håbet at det bare havde været en ond drøm og at de i virkeligheden ikke fandtes. Desværre havde det ikke være en drøm, og hun havde allerede være nød til at slå to af dem ihjel ved at brænde dem. Hun havde aldrig forstillet sig at hun var nød til at gøre noget ligne det, men når det kom til stykket så valgte hun at leve i stedet for at ende som en af dem. Alexandre havde enlig bare haft brug for at strække sine ben da hun var gået ud af døren der hjemme, men hun havde vitterlig glemt vor slemt det var blevet med de levende døde i byen. Hun ville måske ikke indrømme det men hun var bekymret for hende bedsteven som boede i Gaia og tit tog turen frem og tilbage for at besøge hende, men han var et menneske og hun var bange for han blev fanget.

Alexandra dukkede sig bag en firehjulstrækker som var blevet forladt. Der var nogen på den side af den og hun var ikke helt sikker på hvad eller hvem det var men hun ville ikke tage chancen, hun ville helst ikke ende som nogens natmad, men hun havde heller ikke lyst til at slå flere af dem ihjel vis nu der kunne findes en kur som kunne få dem tilbage igen, så ville hun i princippet slået uskyldige mennesker ihjel og den tanke kunne hun virkelig ikke udstå. Hun støttede sig på hendes venstre hånd og kiggede underbilen for at se om hun kunne få et glimt af hvem der var på den anden side. Der var nok 3 eller 4 døde hvilket hun ikke var sikker på hun selv kunne klar dem og selv vis hun kunne ville det måske bare tiltrække flere til hvilket hun ikke ønskede. Hun satte sig op igen og så sig om for en flugt vej da det ville være den bedste løsning.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: a new friend in need? ~ Olive   Lør mar 03, 2018 2:41 pm

Påklædning, dog i flade sko

Olive var ude denne aften, men hvorfor var hun egentlig det? Det gav jo ingen mening med denne epidemi, eller hvad fanden det var nu der var skyld i disse Zombier. Hun burde holde sig indenfor, holde sig i sikkerhed, men i dag kunne hun ikke. Hun havde ikke haft noget valg, der var nogle ting som skulle ordnes, og det her var en af dem. Hun var på vej hjem til sin lejlighed, og hun bevægede sig så lydløst hun kunne igennem Moonlight Falls gader. Hun ville snart nå torvet, og hun vidste godt det var et kernepunkt og her var endnu flere af de levende døde, men hun kunne ikke gå uden om. Hun havde lige forsøgt for at indse der var en god flok af dem der, nej torvet var hendes eneste mulighed.

Hun tog en dyb indånding og prøvede at berolige sit hjerte som hamrede løst i hendes bryst. Hendes ene evne ville have været perfekt her, hvis det da ikke var fordi hun var så påvirket af det hele, at hun på ingen måde kunne slappe nok af til at bruge den. Hun havde indtil nu formået og undgå en masse, men fik nu øje på en 3-4 stykker der var ved siden af en pickup truck. Hun stoppede og trak sig ind i skyggen, lænede sig imod væggen og lukkede sine øjne. Shit shit shit. Hvordan kom hun forbi? Hun nåede dog ikke og tænke længe før lyden af dem der kom tættere på ramte hendes ører, og hun opdagede til sin store forfærdelse at de havde opdaget hende. Hun tog et skridt væk fra væggen, og fra hendes håndflade vise et grønligt lys sig. Hun sendte et energy blast imod den første zombie som faldt til jorden. Hun fik undgået den næste, men kunne godt mærke hun var nødt til at passe lidt på sig selv. Hun var allerede træt, men hun havde heller ikke fået nok søvn de sidste par dage. Hun bevægede sig rundt om zombierne og fik øje på en rødhåret ung kvinde på den anden side af pickuppen, hun bevægede sig imod hende som hun sendte endnu et energy blast imod en zombie, dette missede dog. Var kvinden såret? Hun kunne ikke lide tanken.
Tilbage til toppen Go down
 
a new friend in need? ~ Olive
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: Dove St.-
Gå til: