Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 503 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Romy

Vores brugere har i alt skrevet 28279 indlæg in 2110 subjects

Share | 
 

 It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør feb 10, 2018 12:40 am


// Tid: 01:30 Sted: Privat villa Omgivelser: Fest Vejr: Overskyet @Eugene //


Lugten af sprut hang kraftigt i luften, på trods af at de fleste nok ikke bemærkede den eftersom stort set alle var mere eller mindre beruset her. Villaen var af en middel størrelse, det var en af fyrene Mads der holdte festen, det var et typisk scenarie af at hans forældre var ude at rejse og han smadret huset imens. Det var dog ikke noget Elian tog sig af - det var jo ikke hans hus eller hans forældre allligevel og Elians morale var lav nok til at tænke at det ikke var hans problem.
Elian var heller ikke en undtagelse hvad angik at være beruset, han havde fået drukket sig selv godt bedugget - så bedugget at han nu sad i en cirkel på gulvet med 7 andre og legede Truth or Dare. Elian bar et afslappet outfit, et par mørkegrå bukser, gamle vans og en gul hoodie. Elian kunne ikke komme udenom at han faktisk syntes at lege som Truth or date var ordentligt grinern. Han elskede lidt at man fik en undskyldning for at gøre latterlige ting foran andre, men også at kunne stikke lidt til folk. Desuden var Elian et kæmpe konkurrence menneske og det var vigtigt for ham at være den modigste i legen. Hvilket jo egentlig var lidt dumt, for Elian var sikkert den eneste der følte det sådan, så det var nok mere en konkurrence imod ham selv - eller var det? 
Elian tog fat om sin flaskeøl imens han blot spændt afventede om der ikke snart var nogen der turde udfordre ham. Han tog en god tår af den snart halv flade øl. Elian kunne da heller ikke undgå at glide øjnene henover dem der sad og var med. Der var et par stykker han ikke kendte, men endnu mere vigtigt var at der et par stykker han ikke ville have noget imod at kysse med (for helt ærligt den Dare kommer jo altid). Øjnene stoppede kort ved en blåøjet dreng som han vidst huskede hed Eugene, men han havde dog aldrig rigtig snakket med ham blot hørt lidt om ham "Elian" lød det så endelig og Elian blev trukket ud af sin betragtning af de andre "Truth or dare?" kom det fra en pige ved navn Jenna imens at alles blikke vendte sig imod Elian "Dare of course, nobody tells the truth anyways" sagde han så med et let grin imens han afventede hvad hans udfordring mon blev.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør feb 10, 2018 11:26 am

Outfit;

Fest, fest, fest også kunne man til det tilføje mere fest. Eugene kunne ikke lyve sig fra at fester efterhånden var mere hans dagligdag end det nogensinde havde været før. Det var ikke fordi han ikke havde tid til hvad han normalt brugte sin tid på - men aftenerne var oftere bare i festlighedens ånd frem for at have næsen begravet i en bog. Eugene var en bogorm for livet, men det betød jo ikke hele verden behøvede vide det. Desuden ville han til hver en tid vælge bøgerne frem for selskabet af de folk omkring ham. Uinteressante individer der uden den mindste tanke drak sin hjerne ud alt for ofte. Der var selvfølgelig altid undtagelser - ikke alle var lige uinteressante, men det krævede bare altid så meget af en at sortere dem ud af mængden. En selvfed tanke, når han i sidste ende selv var en del af den gruppe.
Dare
Det var altid spændende at se hvad folk kunne komme op med og hvor modige folk i sidste ende var. Medmindre selvfølgelig det altid endte med at være de mest fesne dares overhovedet. Ikke at Eugene var en kritiker - også alligevel en kæmpe en af slagsen. Kontrol freak der mente det hele skulle være en udfordring. Han var typen hvor sjov nogle gange gik af legen fordi han selv var en daredevil uden lige og der skulle meget til at få ham til at bakke ud.

Heldigvis havde han drukket vin hele aftenen, og det gjorde ham til mere en acceptabel person at være i selskab med. Det fik hans sædvanlige arrogance til at forsvinde en smule.
" Keep your hand on the thigh of the person left to you for the rest of the game. " Lød det fra pigen der havde æren af at kaste en dare efter fyren, som Eugene mente bar navnet Elian - men for at være ærlig var han en smule i tvivl. Der blev vekslet så mange navne i løbet af en aften at det var svært at huske hvem der hed hvad.
" Well thats just weak.." Lød det fra Eugene som hans blik ramte pigen, men så lod blikket falde hen mod fyren et øjeblik efter. " Aren't dares surpose to be a little challenging? " Spurgte han så bare lidt med et skævt smil om læberne før han tog en tår af det glas han havde foran sig. En anden bød sig på banen - sjovt nok fyren ved siden af Elian. " Yea! Let him eat a chili without pulling a face or something.. " lød det fra ham som han kort skævede mod sin side kammerat før blikket røg tilbage mod hende Jenna. " Looks like someone is afraid.. " Lød det fra Eugene som smilet om hans læber voksede. " Come on Elian - Your name Elian right? - Make him suffer. Make him questioning his sexuality.. " tilføjede han så bare og lod hovedet glide en smule på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Man feb 12, 2018 8:00 pm

Elian nåede kun at komme med et let grin over pigens så kaldte udfordring, før en anden stemme brød ind. Elians blik landte henne på Eugene og han løftede let øjenbrynene over ham, før han kom med et let fnys "Of course they should be" bekendtgjorde han blot og modsagde sig ikke dét argument - desuden var det virkelig en svag udfordring Jenna havde givet ham, i hvert fald taget i betragtning af hvad Elian var villig til at gøre så længe det var det mindste i nærheden af en konkurrence. Men alligevel blev han en smule provokeret af at Eugene skulle blande sig - som om at han regnede med at kunne gøre det bedre eller var han bare typen der absolut skulle blande sig? Elian kunne ikke undgå at tænke at han var lidt af en douchebag i hvert fald. 
Elian kunne dog alligevel ikke lade være med at komme med et grin da Eugene forslog noget der helt sikkert skabte røre i cirklen "What? Come on thats a stupid dare! Like Elians gonna do that!" brød fyren ved Elians side ud, tydeligvis meget utilfreds over Eugenes forslag - men fyren vidste nok ikke at lige præcis de ord som han sagde, blot gjorde Elian endnu mere klar på at tage Eugenes udfordring op "Try and resist this" sagde han så blot og greb ud efter fyrens krave så han ikke flygtede fra Elians angreb. Hans øjne vendte sig kort imod Eugene, før han kravlede indover fyren og pressede sine læber imod hans, mest for at lukke af for det brokkeri der kom fra hans læber. Elian gled hånden om i fyrens mørkebrune hår og gled nærmest beroligende fingrene igennem det for at få den anspændte fyr til at slappe af, som prøvede han at tæmme en vild hund. Elian kunne tydeligt høre at folk morede sig over hvor meget Elian gav den gas - men Elian havde ikke tænkt sig at stoppe før han havde fået en boner frem hos fyren. Hvilket han jo godt vidste var muligt, lige meget hvor heteroseksuel fyren nu var. Han skulle bare lige trykke på de rigtige knapper på hans krop, så han slap hans krave og førte den anden hånd nedover hans mave og ned lige ved bæltestedet hvor hans fingre kravlede op under trøjen og let kærtegnede ham for at par sekunder ved det følsomme spot, indtil at fyren nærmest febrilsk skubbede Elian fra sig så Elian faldt en smule bagover  "Thats enough! Ew, this is stupid .. Fuck you Elian!" kom det fornærmet og vredt fra fyren der rejste sig meget hurtigt op og rendte væk fra cirklen i en frustreret mine, det var sikkert ren held at han ikke havde slået Elian. Ikke at det ville havde stoppet Elian fra at grine lige nu, Jenna var nærmest mundlam "Omg Elian!" kom det forbavset fra hende, før Elian så hen på Eugene med et lille smil og et nærmest udfordrende blik i øjnene - som sagde Elian 'skulle det havde været en udfordring' uden at direkte sige det til Eugene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Fre feb 16, 2018 9:30 pm

Imponeret? Nej.. Underholdt? Helt sikkert. Det var ikke fordi han havde luret ham Elian - men man kunne fornemme efter kort tid i en leg som denne hvem der var friske på at gå hele vejen når det kom til udfordringerne, og dem der meget hurtigt ville stikke halen mellem benene og forsvinde fra legen før den overhovedet var kommet ordentlig igang. Der var dem som altid valgte 'truth' fordi det var nemmere at fortælle en dårlig sandhed eller lyve sig fra den, end det var at gøre hvad der nogle gange blev bedt om ved 'dare'. Nogle var desuden også noget bedre til at finde på ting end andre.
Stemningen der i rundkredsen blev gejlet op var sjov - alle var begejstrede og overraskede over den drejning der var blevet taget. Selvom dem der måske inderst inde havde haft lidt ondt af fyren kunne ikke helt holde en mild latter tilbage. Eugene selv kunne ikke helt holde et grin tilbage - dog med en kort rysten på hovedet. Han havde som sædvanligt et lidt ligegyldigt udtryk blandet med ind i morskaben. Typisk - det kom i en blanding af faktisk at hygge sig - men også bare være den røv han i sidste ende var.

Eugene rystede kort på hovedet med halvhjertet fnys da fyren valgte at smutte. Så sart. Han rettede sig kort lidt op før han lænede sig tilbage og hvilede lidt mod hænderne bag sig. Han skævede kort mod Elian og opsnappede uden problemer det blik han fik af fyren. Han hævede bare kort lidt halvt et bryn før han trak blikket væk fra ham igen. Der gik dog ikke mere end et par sekunder før smilet alligevel meldte sig over hans læber - et måske lidt udfordret men også underholdt smil.
" Come on Elian! You have to pick someone.. " lød det så hurtigt fra en af pigerne fra gruppen. En der tydeligt var utålmodig efter at få spillet videre. Og måske ikke hvile for meget i blikke der var fæstnet efter fyren der var smuttet. Eugene var enig - spillet skulle videre, det var derfor hans blik søgte mod Elian igen. Et ventende et - et blik fyldt med en tvivlsom forventning til hvad der kunne foregå i hovedet på fyren. Men et eller andet sted så var det også en smule udfordrende. Nu var det jo hans tur til at finde på noget til en - eller hvert fald kaste en 'truth or dare' efter en af dem. Der var mange muligheder - spillet havde vel ikke været i gang for evigt såå mulighederne for sandheder eller flere udfordringer der kunne komme på banen var uendelig. Men jo mere langt ude det var jo sjovere. Eugene var en person uden specielt mange grænser så det tippe ham ud over kanten var svært - han ville dog med glæde se andre blive kastet ud i noget de slet ikke synes om. Som fyren der netop var rendt væk med stoltheden tabt på gulvet. Han snuppede sit glas og tog en tår - der var ikke mange flere ord der kom fra Eugene, alle andre klarede sniksnakken helt fint i hjørnerne uden ham. Selvom han dog hurtigt kunne komme med et eller andet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Fre feb 16, 2018 9:54 pm

Elian vidste godt at det ikke havde været særligt sødt, men helt ærligt, fyren kom sig nok over det, det var i hvert fald ikke noget Elian gad tage sig af. Hvis han var heldig startede fyren en slåskamp senere i håb om at ville vinde sin manddom - også kunne Elian give ham et skår mere i værdigheden ved at vinde over ham i nævekamp også. 
Elian havde næsten lyst til at droppe spillet bare for at trække Eugene væk så han kunne få lov at udfordre ham i fred. Men sådan fungerede det vidst ikke helt og Elian kunne ærligt heller ikke helt regne ud hvad Eugene tænkte, selvom han var ret sikker på at det var et smil der kom fra ham - var han udfordret? han håbede at han var bare en smule i hvert fald. 

Hans tankestrøm blev dog også ret hurtigt afbrudt da der blev opfordret til at han skulle vælge en og kort glippede han med øjnene og skævede så kort hen til pigen der var utålmodig, før han så tilbage på Eugene "Okay.." startede han så og tog en overvejende tår af sin øl, før han kiggede kort rundt - som om at han rent faktisk overvejede hvem han skulle vælge, men ærligt så havde han allerede valgt. Men han gjorde det udelukkende for spændingen - og en smule for provokationens skyld. 
"Eugene" sagde han så og lod de brune øjne lande på den lyshårede dreng igen, han smilede forsigtigt, måtte virkelig prøve at lade være med at vise hvor meget han satsede på at få en 'dare' fra ham, alt andet ville bare være skuffende "Truth or dare?" men ærligt, Eugene havde fanget Elians interesse. Det var sjælendt man rendte ind i nogen der var ligeså flabede som Eugene - altså udover når Elian gloede sig selv i spejlet. Men i hvert fald så var han lige nu mest interesseret i at finde ud af om Eugene havde noget at have sin attitude i - eller om han i virkeligheden slet ikke turde en skid selv. Elian var ikke helt opklaret med om han mest havde lyst til at jorde Eugene eller måske kysse ham. Hvorfor skulle de irriterende typer altid være dem som også så godt ud?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Fre feb 16, 2018 10:46 pm

Han kørte et øjeblik fingeren rundt på kanten af sit glas mens et skævende blik var rettet mod Elian som han virkede til at overveje hvem der skulle spørges. Man vidste aldrig helt om folk egentlig gerne ville spørges - eller om det var sådan lidt en frygt der gemte sig i det fleste. Det var nok mest det første, også var det først efter at man var valgt at det startede med at blive nervepirrende. Medmindre folk legede den uskyldige form for truth or dare - så var det jo nemt nok.
" What a surprice.. " Lod det en smule flabet fra Eugene som han rettede opmærksomheden mod Elian da hans navn blev nævnt fra fyren. Han rettede sig kort lidt op før han så bare tog en lille tår af sit glas, en lille tår fordi glasset snart var tomt og der skulle spares lidt. Men den skulle tages - bare lige for at understrege sine overvejelser. Også selvom der ikke var så meget at understrege. Eugene havde ingen hemmeligheder eller hæmninger omkring hvad der kunne blive stillet af spørgsmål. Så at spilde sin tur på andet end 'dare' det ville være totalt spild.
" Dare.. " Sagde han så endelig og sendte Elian et halv skævt smil før han kort lige tippede hovedet som et kort nik. Så var det spændende hvad den fyr havde oppe i ærmet. Eugene vidste ikke helt hvad han kunne forvente - men det vidste man vel aldrig rigtig medmindre man var tænke læser. Hvilket han i den grad satte pris på han ikke var - men stadig, det kunne nogle gange være brugbart.

" Pick something good! " Lød det fra en fyr der netop satte sig og joinede cirklen. Så det var også tilladt nu? Sådan at hoppe ind midt i et spil. Sure - så længe det bare var noget som dette, så gjorde flere spillere vel ikke så meget. Man skiftes jo alligevel hele tiden og alle drak alligevel - det var ikke fordi det krævede man havde været med fra starten for at blive æskestiv. " I by good you mean? " Spurgte en pige så og lod blikket glide mod fyren. " I wouldn't know - I don't know how extreme of a game you're playing.." Sagde han så bare med et grin før han bundede sin øl.
Eugenes blik skævede kort rundt før det fandt Elian igen. Tja - hvor ekstremt var det? Han overvejede det et øjeblik men skubbede hurtigt overvejelserne til side og lod Elian overraske i stedet. Det var vidst sådan det var bedst - og sjovest. Men et eller andet sted havde han på fornemmelsen at der kunne komme en masse sjov ud af det ved at lade ham føre ordet frem for en af de andre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Fre feb 16, 2018 11:27 pm

"You would have been disapointed if I did'nt chose you" fnøs han af Eugenes flabede kommentar med et lille smil om læberne. Han blev ved med at betragte Eugene imens han 'overvejede' hvad han ville vælge. Han nikkede så lidt da Eugene sagde Dare og han rettede sig derefter lidt op. Han skulle til at sige sin udfordring til Eugene, da en fyr afbrød og han skævede kort til ham "Well maybe i'll take the game level a little higher now" sagde han så blot og trak kort på skulderen før han så overvejende på Eugene. Han blev nødt til at holde det simpelt, noget der kunne gøres her i stuen - hvilket jo indskrænkede Elians muligheder en hel del. Elian havde ikke noget imod at give Eugene noget der var over grænsen for hvad niveauet var, for de var næsten lige begyndt så udfordringerne var ikke blevet så ekstreme endnu. Der var ikke nogen der havde været i direkte smerter eller lignende - og den eneste grund til at nogen havde mistet lidt værdighed var på grund af det Elian lige havde gjort. 

"Okay Eugene .." startede han så og trak en pakke cigaretter op ad lommen, han kiggede lidt overvejende på pakken, før han spidsede læberne lidt. Et lille smil var plantet på de fyldige læberne imens han kiggede lidt op på Eugene før han trak en cigaret frem fra pakken der allerede var halvtom  "You cant smoke in here Elian" lød det fra pigen fra før og Elian grinte bare lidt af hende "No worries, no ones gonna smoke" sagde han så og så kort på pigen, før han igen hvilede blikket på Eugene som han ville afslører hvad hans plan så var med cigaretterne  "Give yourself a cigarette burn" sagde han så og fandt sin lighter frem, før han rakte Eugene cigaretten og lighteren imens han så afventende på ham. 
"Elian thats insane, come on" kom det så fra Jenna der daskede Elian over armen "Well he can just say that he dont dare to do it, its that easy?" forsvarede Elian sig blot uden at fjerne blikket fra Eugene, det var jo bare lidt smerte, det kunne Eugene vel godt tage?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør feb 17, 2018 10:33 am

Han trak kort på den ene skulder, dog med et lille nik og skævt smil om læberne. " You bet.." Sagde han kort før han overvejede det lidt. Det var vel egentlig sandt nok - havde Elian valgt en anden kunne legen blive i den lave ende af udfordringer som kun 7 klasser ville finde udfordrende. Heldigvis holdt det stik og Elian havde spurgt Eugene.
Han lod ventende blikket hvile mod ham og ignorerede nok i sidste ende bare lidt de andre i et spillet et øjeblik. Desuden var Elian jo heller ikke helt skidt at kigge på - tværtimod. Nu havde han bare en legit undskyldning for faktisk at gøre det. Eugenes blik flakkede kort mod pigen som med det samme nærmest skød idéen ned - bare fordi det var noget andet end hun måske lige troede. Det gjorde dog at Eugene et eller andet sted kunne have håbet at rygning faktisk var en del af det og pludselig meldte en rygetrang sig.

Hans blik fandt Elian igen, som fyren fik kastet udfordringen afsted. Eugene hævede kort lidt et bryn før han så bare nikkede lidt. " Alright.. " Han tog imod cigaretten og lighteren. Det var ikke så meget fordi det gjorde ondt sådan noget der i sidste ende ville holde Eugene fra det. Det var nok mere det at have sådan et grimt lille brandt sår - det gad han egentlig ikke, men det stoppede ham ikke. Han placerede cigaretten mellem sine læber og fik den tændt - lidt i flabet tog han også lige et ekstra hvæs nu den alligevel var i gang. Men skubbede så bare sit ærme op og slukkede cigaretten på ydersiden af sin arm tæt ved håndledet.
Han rynkede kort næsen en smule da gløden gjorde sit arbejde før den endelig gik ud. Han skævede så kort lidt mod Jenna med et halv skævt smil. " There's no fun in this game if we would have to be sane right? " Han hævede kort lidt et bryn. Det var jo ikke fordi de havde planer om at brænde huset ned - endnu. Han rettede sig kort lidt op før han så bare rettede blikket tilbage mod Elian. - Men det flakkede hurtigt væk fra ham igen - og ramte en af pigerne. " Steph - truth or dare? " Spurgte han så bare.
Det var tydeligt hun tvivlede på hvad hun skulle svare - at vælge en truth ville være, tja - hvis Eugene skulle vælge en smule trist. Men på den anden side var hun også en af den der havde vrænget næse så snart en dare kom på banen. Og alligevel " Dare.. " Sagde hun så endelig.
" Alright.. " Eugene pillede et øjeblik ved lighteren før han skævede lidt rundt på folk - han rettede så blikket mod Stephanie igen. " I dare you to.. Cut of that fancy little ponytail of yours.. " Sagde han så bare med et udfordrende blik.
" What!? " Lød det fra hende. " Are you crazy? That my hair - I can't do that? " Sagde hun og skævede kort mod de andre før hun rettede blikket tilbage mod Eugene - tydeligt i et forsøg på opbakning. Eugene trak bare kort på den ene skulder før han drak ud af sit glas og stillede det på gulvet igen, kun for at rejse sig selv. Han puffede kort til Elians skulder da han gik forbi. " If you want your lighter back.. " Sagde han så bare og lod resten af sætningen være op til Elian at bestemme. Men et eller andet sted håbede han nok lidt på at gutten ville følge med ud. Eugene ville hvert fald ryge den smøg han så fint havde fået ud af sin dare.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør feb 17, 2018 1:40 pm

Elian løftede let det ene øjenbryn da Eugene kom med sit 'alright' og derved tog imod udfordringen. Det bedste var nok at Eugene sikkert ville få et lille ar, eller det håbede Elian han ville bare så han kunne huske det her forevigt - men det var måske bare ønsketænkning. Elian så spændt til, selvom han prøvede ikke at se alt for underholdt ud - bare fordi Eugene ikke skulle tro at han var imponeret eller lignende, selvom han alligevel havde tvivlet lidt at Eugene ville tage udfordringen op. Elians øjne var fikseret på cigaretten der kort efter blev tændt og efterlod den søde duft af røg i rummet - som både var klam og alligevel gav Elian en trang til at ryge. Han fulgte cigaretten med øjnene da den sank ned i huden på Eugene og efterlod et rødt brandsår på armen af Eugene. Han fjernede dog hurtigt øjnene for ikke at virke alt for interesseret, mest fordi det ville ligne at han var en eller anden psycho. 
"He got a point" måtte han dog sige da Eugene modsagde Jenna i at der ikke ville være noget ved det hvis spillet ikke var bare en smule skørt. Han bundede det sidste af sin øl imens at Eugene fandt frem til den næste han ville spørge. Han vidste godt at han ikke ville spørge ham - det havde trods alt lige været Elians tur og selv hvis Eugene ville, så havde han fornemmelsen af at han var for stolt til at vise det alligevel. Han kunne dog ikke lade være med at grine let over den Dare han gav Steph som blev helt foraget "Its just hair" pointerede han så og fulgte Eugene med øjnene da han rejste sig. De andre piger gjorde sig enig med Steph i at det var en unfair dare - så da Eugene puffede ham på skulderen, så tog han chancen og rejste sig, det var en ganske udemærket måde at komme ud af spillet på ".. I could use a smoke" bekendtgjorde han -men spillet blev nok ikke meget sjovere end det her når folk generelt havde lidt flere grænser - eller følte de havde noget at miste i hvert fald, de var ikke ligeså klar på at skubbe grænser som Elian og Eugene tydeligvis var. 

Da de kom udenfor i den friske luft, så trak han sin pakke med cigaretter frem igen og trak en smøg op, stak den i mellem læberne og kiggede lidt afventende på Eugene som havde hans lighter - enden for at han skulle tænde den eller give ham lighteren. Nattehimmelen var kulsort, som et stort alt opslugende hul fordi det var overskyet. Hverken månen eller stjernene var fremme til at klare himmelen op. Der var ikke så mange ude på verandaen, hvilket passede Elian helt fint. De fleste der røg skyndte sig at ryge også var det ellers indenfor i varmen igen. Det var ikke ligesom om sommeren når folk stort set kun hang ud udenfor.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør feb 17, 2018 2:44 pm

Eugene nåede knap nok ud af døren før han havde tændt smøgen og tog et hvæs. Elian var heldigvis hurtigt med ude og Eugene rettede blikket mod ham som han rakte ham lighteren tilbage igen. Det var jo ikke fordi han ikke gad være en del af spillet længere. Men det var altså sjovest med folk som ikke panikkede med det samme - og han havde ikke tænkt sig at tage en diskussion op med en eller anden hår fikseret trunte. Det var som det plejede - hun ville have en ny dare i stedet for bare at bakke ud. Hvis man ikke kunne klare en dare måtte man da vælge sandhed. Han rettede sig kort lidt op og uden være den mindste smule diskret lod han blikke glide lidt over Elian.
" So.. Elian - Tell me.. How far ahead is your ultimate limit when it comes to dares? " Spurgte han så bare lidt. Eugene kunne ikke holde kæft for evigt. Han var typen der snakkede langt mere end de fleste. Til tider var han slet ikke til at lukke munden på. Men det var altså når han ikke var et i sit arrogante hjørne hvor han ikke kunne være mere ligeglad med noget som helst.
" Hopefully just a liiittle more of a daredevil than the girls, right? " Han hævede kort lidt et bryn og et øjeblik kom der måske faktisk aftenens første oprigtige smil frem over hans læber. Der var ingen facader der behøvede at være oppe hundrede procent når det kun var to to der stod her. Ikke at de behøvede det normalt, men det var sådan - også lidt en sikring i sin kontrol over sig selv. Eugene var blandt den gruppe af folk der til tider havde lidt problemer med det.

Han tog lidt et hvæs af sin smøg og lod den anden hånd dumpede ned i sin baglomme. Et eller andet sted var der pludselig en masse ting der dukkede op i hans hoved der var muligheder til den dumme leg, den leg de sådan set var smuttet fra - men hvis Elian var frisk på mere så kunne det jo hurtigt bare blive en 'drukken dumheds aften' og udfordre hinanden til det yderste. Hvad end det yderste så var. Det var aldrig til at vide med folk - Eugene var selv langt fra hvad han så ud til at være når det kom til at åbne sin mørke side op. Han havde gjort ting mange nok ikke ville stå ved eller nogensinde kunne tilgive sig selv for. Så hvor man kunne ramme ham med en dare var et dilemma. Der var dog punkter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn feb 18, 2018 3:10 pm

Elian tog imod lighteren og fik sat gang i sin cigaret, stak lighteren i lommen og tog sit første hvæs. Han kiggede på Eugene imens han pustede røgen ud i mellem de fyldige læber. Et bredt smil formede sig på Elians læber - mest fordi han ikke kunne lade være med at nyde Eugenes smil lidt - fordi han tydeligt kunne se at dét smil var mere ægte end det han før havde vist frem. Hvilket faktisk klædte ham. 
"Well, we could find out .. but only if we also can find your limit .. and dont tell me you dont have one, we all know everyone has one" lød det så fra ham med et blink med øjet, før han tog et sug mere af sin smøg og vendte sig lidt mere direkte imod Eugene som tanken om hvad det her faktisk kunne føre til "No but seriously, if you're not scared of course, we could make a hell of a bet" kom det så fra ham lidt mere seriøst i det han pustede røgen ud mellem læberne. Men jo mere Elian tænkte over det jo mere pumped på idéen blev han. Han vidste ikke om det var fordi han bare var en daredevil der elskede konkurrencer, eller om det var fordi tanken om at nogen andre fortalte ham hvilke dumme ting han skulle gøre var fristende - og fordi at han derved følte at han havde en bedre undskyldning for at opføre sig idiotisk. Han tænkte faktisk overhoved ikke over at Eugene kunne give ham udfordringer, der rent faktisk ville være udfordringer for Elian. Han havde den opfattelse om sig selv at han havde meget få grænser, men sandheden var at han jo egentlig ikke havde gjort så mange skøre ting igen - jo selvfølgelig var han ikke en engel, overhoved. Han havde lave hærværk og været i slåskampe og lignende - men aldrig noget der virkelig gav ham skam i livet - altså sådan virkelig skam. Jo han var da ikke helt stolt af alt han havde gjort.
"I mean, there should be some rules of course" sagde han så og satte sig på kanten af gelænderet på verandaen med fronten imod Eugene. Havde Eugene ikke været med i spillet lige før med de andre, så havde Elian sikkert bare fortsat spillet med de andre - trods udfordringerne nok ikke havde været nær så sjove, så var han ikke blevet fristet af hvad der var bedre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn feb 18, 2018 7:12 pm

" A bet? Whats the catch? " Spurgte han så bare og hævede lidt et bryn, han lod armene glide en smule over kors - kun for at lade dem skilles igen kort efter for at han kunne tage et hvæs af sin smøg. Han lod blikket glide lidt over Elian - betragtede ham måske lidt et øjeblik før han så bare nikkede en smule. Det var egentlig ikke et spørgsmål, Eugene var all in på hvad end for en konkurrence det her kunne ende i. Han havde intet bedre at tage sig til denne aften - man ville ikke gå glip af en fest hvis man skabte en endnu bedre en selv. Og hvis han skulle være ærlig, så var han ikke i tvivl om at det var noget Elian og ham selv kunne få stablet på benen hurtigere end man kunne blinke med øjnene.
Han stod alligevel lige et øjeblik og overvejede det hele. Kun for så bare at rette sig lidt op. " Alright - what sort of rules are you applying? " Han hævede kort lidt et bryn. Regler - hvilke regler ville være passende. Sådan lige på sekundet var der kun få ting han vidste han aldrig ville gøre - men nævnte det ikke. For at kaste sine svagheder ud inden de overhovedet var begyndt var måske ikke så smart.
" Like - Does the 'chicken-card' apply? " Spurgte han så lidt. Det var jo et kort man normalt kunne trække hvis man ikke turde tage udfordringen. Men derved ikke tabte spillet. Man kunne jo sagtens være lidt af daredevil på trods af at misse ud om de små udfordringer ikke? Eugene mistænkte selv at kunne få brug for det - så det faktum at han spurgte bundede nok i det. Det betød dog ikke at han regnede med at det ville relavant. Han kunne bare håbe at Elian havde andre tanker omkring udfordringer end Eugene så som de værst tænkelige.

Han forsøgte at tyde Elian. Men det var svært - i sidste ende burde han vente at se hvor tingene gik hen før han stillede de lidt mere brutale spørgsmål. Og alligevel måtte han nok hellere lufte det lidt. " Does it have to be legal? " Han lod hovedet tilte en smule på skrå og lod blikket hvile mod Elian, igen med det halv udfordrende udtryk. Det var dog en smule ubevidst. Måske det i sidste ende bare kom lidt naturligt til ham. Han glædede sig til at komme i gang. Aftenen havde taget en god drejning. Han tog så bare endnu et hvæs før han skævede lidt mod smøgen. Endnu et hvæs kom på tale før han så bare fik den skoddet i det allerede alt for fyldte askebære.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Ons feb 21, 2018 6:43 pm

Elian havde store ambitioner med hans pludselige idé, nok mere end hvad Eugene havde lige nu. Han forestillede sig ikke bare at det skulle være for i aften, mulighederne var meget større hvis de bredte det ud til en længere periode og til flere steder end blot heromkring "The catch? The one to first stop is cutting off all the hair and gotta put posters around Athena saying they are a loser with a picture of their bald face on.. aand gives the other person 2000 kroners" sagde han så og løftede kort øjenbrynet i en udfordrende mine, det med at skulle klippe håret var ikke så slemt, det var mere for sjov og for at henvise til hende der ikke gad klippe fletningen af før. Billederne rundt om på skolen var pinligt, men ikke direkte slemt for Elian .. til gengæld havde han ikke 2000 kr.
Han lo kort og rystede på hovedet  "No, the chicken card dont apply, If you dont do the dare, you lose!" understregede han så med et nik, før han tog et sug af sin smøg og derefter bare smed den fra sig uden at tænke over hvor den landede henne. 

Elian tænkte kun i et par sekunder før han spidsede læberne kort, Elian havde da gjort ting imod loven før, så hvorfor ikke? Han havde ikke de store forventninger til hvad Eugene kunne finde på at ulovlige ting "Legal? Eugene, what is the fun if we can't go a little against the law?" grinte han så og lagde armene over kors imens han betragtede Eugene med et smil om læberne "Also we can't kiss" tilføjede han så og så kort ind imod festen. Elian følte for en gang skyld at det var bedst ikke at tage et .. well venskab derhen, mest fordi han vidste at hans kys så ofte førte til mere end bare et kys, derudover så ville det være lettere at udføre udfordringerne hvis de var påvirket af hans gift. Han vidste dog ikke helt om de var venner eller om de på sin også var lidt fjender, han syntes i hvert fald også at Eugene var en smule irriterende "So what do you say?" afsluttede han så lidt og afventede nu bare at Eugene erkendte om han var game on eller om han var for bange efter at havde hørt reglerne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors feb 22, 2018 6:54 pm

Eugene lod blikket hvile mod Elian i takt med at smilet om hans læber voksede en smule. " Oh is that so? " Han hævede kort lidt et bryn før han så bare rettede sig lidt op. Ikke at det var et problem, det var en straf han kunne have med at gøre - ikke at han havde tænkt sig at tabe noget som helst i denne her leg. Men hvis - og virkelig også kun hvis, så var måske noget man lige kunne overskue. Hår groede ud igen, penge var ikke et problem - så i sidste ende var det ikke så slemt. Det værste var nok at have sit ansigt glistret op ud over hele skolen. Eugene havde sandt nok en vis selvsikkerhed - men bundede den i sidste ende ikke i facader? Jo.. meget af det gjorde.
Han kunne ikke helt lade være med at grine lidt. " Hey - I'm not saying I'm against illegal shit, just making sure we're on the same page. " Sagde han så bare lidt før han lod blikket glide over Elian endnu engang. Stadig lidt i et dilemma om hvor han egentlig havde fyren henne - eller hvordan han var, hvad han var - hvem han var. Det var aldrig til at vide med folk. Han overvejede det et øjeblik 'kysse delen' - han kunne ikke se problemet i det, men var det nødvendigt? Nej - så den regel kunne han vel ikke have den store protest mod. Medmindre det var fordi Elian havde en eller anden underlig grund til det. Måske - men han havde da kysset en fyr indenfor for meget kort tid siden og helvede var vidst ikke brudt løs. Måske kun lidt.

" One more rule.. " Sagde han så bare lidt og rettede sig kort lidt op. Han lod blikket glide kort til den ene side før det stille fandt Elian igen. " You can't tell anyone about this - nomather who's asking." Sagde han så bare med et smil, et måske en smule lusket et af slagsen. Men det var var bare - sådan det var. Han nikkede så bare en smule - nærmest for at understrege at hans regel galt lige som alle andre regler. Ingen grund til at diskutere eller forklare.
" So.. Elian - Do you agree to the terms? " Spurgte han så lidt og rakte hånden frem mod fyren. " Yes - this is a dare.. " Sagde han så bare i samme sekund som det slog gnistre af elektricitet omkring hans hånd. Der var vel ingen grund til at spilde tiden på at sludre længere - legen måtte i gang og det kunne kun gå for langsomt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn feb 25, 2018 12:37 am

Elian var klar på at de skulle seal the deal så han skulle allerede til at række hånden frem, før at Eugene sagde at han havde en regel at tilføje. Han kneb kort øjnene halvt sammen "Okay.." sagde han så, men Elian kunne bedre lide at det var ham der lavede reglerne, men han måtte også være fair og lade Eugene få et ord. Da Eugene havde fremsagt sin regel, fugtede Elian kort tænksomt sine læber. Han havde lyst til at spørge indtil hvorfor han ville have det var hemmeligt - men han kunne også se og høre på Eugene at ligesom Elians regel ikke skulle diskuteres, så skulle den her det heller ikke - det måtte han vel acceptere også selvom det ikke var særligt rart.
Han så ned imod Eugenes hånd og skulle til at række frem, før han så hans hånd gnistre. Hvilket fik Elian til at standse sin bevægelse, han prøvede at undertrykke sin overraskelse og pressede læberne lidt sammen. Elian kunne ikke lade være med at tænke om Eugene var en eller anden overnaturlig - og om han netop skulle til at gå ind i et vædemål med en der ville have langt bedre chance end han selv havde - ikke at han ville indrømme at overnaturlige generelt var bedre end mennesker på nogen punkter, men inderst inde vidste han jo godt at der var ting de overnaturlige klarede lidt bedre.
 
Han bakkede dog ikke ud, men fik så et lidt mere besluttet udtryk i de brune øjne "I agree" sagde han så blot og kom med et let suk, før han rakte frem og kun med en vag tøven tog fat i Eugenes hånd. Et let gisp forlod Elians velskabte læber som et sæt røg igennem ham og han kneb kort øjnene sammen, før han hurtigt trak hånden til sig og rystede den "Fucking hell" mumlede han så og tog sig til hånden, før han så på Eugene en smule utilfreds "What the hell was that? What are you" spurgte han så og overvejede allerede hvad han skulle få Eugene til nu. Det skulle i hvert fald være noget der var godt, noget han kunne hævne sig lidt med efter det her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn feb 25, 2018 11:13 am

Eugene ville have været blevet mere end bare skuffet hvis Elian havde trukket sig inden de overhovedet var begyndt. Dog underholdt det ham alligevel med den reaktion der tydeligt kom fra fyren. Han havde vidst ikke forventet at Eugene var en af dem der havde lidt mere i rygsækken end mange andre - hvert fald ikke i det selskab de netop var trådt ud fra.
Han lod blikket glide over - håbede nærmest et øjeblik det ville blive et fast elektrisk håndtryk. Men som en hver anden gav stødet den refleks at slå folk tilbage. Det var jo ikke fordi man bevidst valgte at holde om et stødhegn når man først havde mærket rappet. Et lille grin i en svag rysten på hovedet forlod Eugene som han lod blikket strejfe over Elian. Det var altid sjovt at trække folk ud hvor det måske ikke lige var super behageligt. Hvor svært det så end var med nogle folk.

" Hey wait a minute... We're playing dares right? - Questions and.. Expecting the truth is something way different." Sagde han så bare med et lille smil om læberne før han kort puffede til fyren. Han kunne godt svare - men hvad var det sjove i det? Desuden var Eugene race ikke ligefrem det mest skræmmende i verden og var faktisk en ting der førhen kun havde bragt ham flere problemer end hvis han havde holdt sin kæft.
" Does it matter anyway? Don't worry - I'm not a blood cold vampire or anything. " Sagde han så bare og trak kort lidt på den ene skulder. Han rettede sig et øjeblik efter lidt op og lod blikket glide rundt på hvad der nu end egentlig var at kigge på herude. Elian var dog alligevel det mest spændende, så der var hans blik hurtigt igen.
" But I guess you passed, now what? Do we stay here? Or is the city that needs to be explored? You're the boss in the next few mintes.. " Han lod hovedet glide en smule på skrå, så overvejende på Elian. Egentlig så kunne det være lige meget hvor de var henne - så længe han på et eller andet tidspunkt kom nærmere byen - en kiosk. Bare noget. Den ene smøg havde givet ham lyst til en mere - eller nok nærmere en trang til en mere. Det var skidt. Han røg så sjældent, også alligevel indenfor den sidste tid var det blevet mere end til bare en enkelt engang imellem til en fest.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tirs feb 27, 2018 7:37 pm

Elian himlede lidt med øjnene over Eugenes svar, hold nu kæft en idiot han var, men han havde vel også ret "You're a dick, But yes, diffently not trusting you" svarede han så med et let fnys. Så var det da også helt sikkert at Eugene heller ikke kunne stole på noget af det Elian sagde - ikke at han havde tænkt sig at fortælle noget om sig selv. Det passede Elian helt fint at de ikke skulle være venner. Elian hadet også at tale om sig selv - eller i hvert fald mere end den overfladiske snak, men nu behøvede han ikke at prøve at være venlig overfor Eugene. 

Et kort tænksom udtryk gled over Elians ansigt, før det lysnede lidt op "Alright .. This one .. is not that bad, so i'll be really dissapointed if you reject, but you see that car .." sagde han så og pegede ned imod en flot skinnende Tesla "Break into the car, and drive us into the city" sagde han så og stak hænderne i lommerne imens han så afventende på Eugene - han håbede at han havde et kørekort og at han i det mindste vidste hvordan man startede en bil uden nøgler - ellers måtte Elian med nød hjælpe staklen. 

Elian trak hætten på den gule hoodie på og var klar til at gå hen til bilen, hvis altså Eugene gik med til at bryde ind i bilen og stjæle den. Man kunne sige at turen ikke var så lang igen, men Elian vidste at Teslaer var møg lækre og kunne komme op i fart virkelig hurtigt. Desuden havde Elian en plan inde i byen som han kunne bruge til Eugene senere. Elians krop begyndte allerede at summe af spændingen, hvis Eugene gav op nu ville det virkelig være jordens største skuffelse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Ons feb 28, 2018 7:22 pm

" You shouldn't.. " Sagde han så bare kort med et skævt smil om læberne. Det falmede dog kort efter og det mere neutrale udtryk fandt vejen over hans ansigt. Måske var det i sidste ende ikke engang neutralt - mere bare.. Lidt ligegyldigt.
Eugene hævede dog så kort et bryn og rettede sig lidt op før han lod blikket glide i retning mod bilen Elian pegede mod. Smilet om hans læber vendte tilbage for en kort stund før han lod armene glide lidt over kors. " And you said you didn't trust me? " Sagde han så bare som blikket faldt tilbage mod Elian - drillende men også flabet. Havde fyren ikke lige sagt det? - Utroligt at han så alligevel ville turde sætte sig ind i en bil med Eugene bag rettet. Han var ikke gang sikker på han selv turde. Eller jo selvfølgelig gjorde han det - men sikkerheden i det var ikke høj. Godt nok var han gammel og burde have haft kørekort siden den første bil drønede gennem gaderne. Men biler havde nok bare aldrig sagt ham så meget - og det var hundrede gange sjovere at sove på bagsædet end at køre. - Men hey, han vidste da hvordan de fungerede og det ville ikke være første gang han snuppede en bil uden at have fået lov.

Han slog ikke idéen ned - sprang ikke fra - og blev da med sikkerhed ikke skræmt ved tanken. Han var hurtigt på vej mod bilen. Gned kort sine hænder lidt mod hinanden så de et øjeblik slog små gnistre. Han skævede så lidt mod Elian før et lille smil smil fandt vejen over hans læber. Kort efter stod han henne ved bilen.
" If I break it you're the one to blame.. " Sagde han så bare kort med et trak på den ene skulder. Selve bilen var ikke svær at få op. Den eneste ulempe var alarmen der gik af. Heldigvs var den også let at rydde af vejen. Eugene satte tit og ofte pris på sin evne. Den var brugbar - også selvom han egentlig sjældent vidste præcis hvad han lavede.
" Is this what your kind of people call a sick ride? " Spurgte han så bare og hævede kort lidt et bryn. Mest et spørgsmål til at distrahere Elian mens han fumlede med at gå gang i bilen uden at fjerne dens evne til at køre helt. Men det lykkes efter et par forsøg og motoren var i gang.

" Humans tend to be fragile - please just don't be human for a little while. So that I can pretend to know how to drive this thing and get us to the city without dying completely. " Sagde han så bare med et kort skævt smil om læben. Han sikrede sig at Elian var med i bilen før den så endelig kørte afsted - hans 'ikke eksisterende' køre egenskaber var i sidste ende slet ikke så dårlige som han havde lagt dem på bordet til at være. Hvert fald ikke efter han lige havde fattet hvad det var for et køretøj de sad i. Det var let som en leg. Man skulle knap blinke før den drejede, og man mærkede slet ikke farten den hurtigt kunne ramme. Turen gav ham også en mulighed for at tænke på en dare til Elian.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør mar 03, 2018 10:43 pm

Elian rystede på hovedet af ham med et fnys oh shut up fucking douchebag, var han første tanke at sige, men det virkede ikke til at ville være helt så konstruktivt overfor Eugene "Did'nt say I was afraid of you, trust no, but im not afraid to sit in the car while you drive" sagde han så lettere provokerende. Men Eugene skulle ikke tro at han var så smart i en fart, en eller anden dum freak der troede han kunne det hele. Han skulle nok vise ham at et menneske kunne ligeså meget eller mere. Elian selv havde ikke et kørekort, måske var det også lidt derfor han ville have Eugene til at fragte dem indtil byen - udfordringen var vel blot den nemme løsning, nemlig at få Eugene til at gøre det. 

Han fulgte roligt efter Eugene ned til bilen, kunne ikke lade være med lige at glide øjnene nedover hans røv da han gik foran ham. Okay måske var han en mega idiot, men Elian kunne ikke forbyde sig selv lige i det mindste at kigge - så længe Eugene ikke sagde noget 
var han jo nærmest en sweetheart med de der store blå øjne. Fucking irriterende dog. Han måtte dog alligevel løfte øjenbrynene lidt overrasket da han uden videre - via sin evne, fik bilen op. Elian så sig dog alligevel kort over skulderen for at se hvor meget opmærksomhed de tiltrak sig da alarmen gik i gang, trods Eugene kort tid efter fik den slukket "I dont think so, You're the one driving, you'll get the blame - also you could just have turned the dare down" lo han så lidt, selvom det mere var et 'haha som om'-grin imens at Elian fik sat sig ind i bilen ved siden af Eugene "I guess, It can go from nothing to somehting pretty fast" sagde han så blot imens han alligevel ikke kunne lade være med at glide hænderne lidt over de fancy bilsæder. 

"Oh shut the fuck up"
brummede Elian så af Eugene "Im not gonna break, also just because you're some sort of freak, it does not make you not able to die, just saying" sagde han så og tog alligevel fat i håndtaget i bildøren da Eugene begyndte at speede op. Han havde ikke taget sele på - det var nu ikke fordi han normalt gjorde det, men den her gang var det meget specifikt noget han ikke gjorde for ikke at virke som om at han var bange.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør mar 03, 2018 11:25 pm

" Pfft.. This isn't a dare - just a bit of fun.. " Sagde han så bare i selv samme provokerende tone som Elian havde brugt. Ingen tvivl om at mange nok ville have fundet det utrolig grænseoverskridende at skulle stjæle en bil og køre afsted i den. Men ærlig talt - så var det jo bare den bedste måde at starte spillet på, få adrenalinen op at rulle. Han skævede kort mod fyren ved sin side før han så bare rystede lidt på hovedet. Han kunne ikke helt finde ud af Elian, men det var nu meget sjovt. Det kunne være han senere fik luret ham lidt. Hvert fald bare få sporet sig en smule ind på hvad han egentlig var for en gut. Eugene var selv svær at læse - så han kunne i sidste ende ikke helt forvente at alle andre var lette at læse. Pixi bøger var alligevel forældet - no fun in that.

" I'm not a freak - just a fairy, not that big of a deal.. " Sagde han så bare med et lille grin. Alkohollen havde meldt sig mere end nødvendigt i hans blod. Hvilket var det eneste der gjorde at han slap den arrogante attitude i ny og næ - og faktisk havde et smil om sine læber frem for at være stoneface mere eller mindre hele tiden. " It does make me almost unbreakable tho' " Sagde han så bare. Også selvom det langt fra var tilfældet. Han var meget breakable. Men ikke mere end et menneske kunne være - så mon ikke det i sidste ende var okay. Den eneste fordel han havde var vel at han havde sin evne og sin begrænsede mængde af magi.. Han burde virkelig øve sig. Det kunne måske endda hjælpe ham med at køre ordenligt? Også selvom.. Selve hans kørsel gik udmærket - taget i betragning af alkohol indtaget og det faktum at han så sjældent kørte bil. Det var kun en gang imellem det lige var med nød og næppe at han fik drejet, bremset eller svinget uden om andre. Han forstod på nærmest få sekunder hvorfor folk forelskede sig i biler som denne. Det var jo nærmest som smør at køre den.

Han standsede bilen lige foran døren indtil en kiosk og lod blikket falde på Elian. " cigarettes, rum, and a packet of red vines.. Of you go.. " Sagde han så bare og sendte fyren et lidt flabet udtryk med en kort lidt halv viftende håndbevægelse. " And don't pay ofcourse.. " Tilføjede han bare kort - tydeligt klar over at det var en let dare - eller det mente han hvert fald selv, men hey - det var vel fint nok, de var næsten i centrum og der ville der hurtigt kunne komme en masse andre ting på banen. Så nu hvor de ikke var fremme kunne legen jo alligevel godt fortsætte, hvert fald bare en smule.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 04, 2018 12:31 am

Selvfølgelig skule Eugene lige gøre grin med hvor vidt det var en dare, Elians øjenbryn trak sig kort sammen i en lettere spekulerende mine. En fe? Helt ærligt? En fe? Det måtte alligevel være en løgn "A Fairy, really?" lød det så lidt skeptisk fra ham "So does it work the same way as in Peter Pan?" spurgte han så med et lille grin, okay Elian havde hørt om feer, men det havde alligevel altid lydt lidt som en skrøne. Som en myte eller et eventyr. Som noget man fortalte til små børn om, ja som noget der fandtes i fortællingen om Peter Pan hvor at hvis man siger man ikke tror på feer så dør der en fe. 

"Fairies does'nt seem like the strong type of fantasy creature though" grinte han så lidt og greb hurtigt fat i håndtaget på bilen igen da Eugene styrede udenom en anden bil. He was semi shitty at driving, but it could be worse. Elian følte lidt det hele snurrede en smule rundt - men han havde også fået drukket en del til festen - han var i hvert fald glad for at det ikke var ham der skulle køre bilen. Det havde sikkert allerede endt galt så. Men igen, Elian vidste at denne slags biler var lette at køre, den nærmest kælede for en - eller det havde han hørt at de gjorde, han havde i en kort periode hængt lidt ud med en fyr der havde en ting for biler (Det forhold havde mest bare bestået af sex i biler)

Han kiggede på Eugene da han så stoppede bilen foran en kiosk, før han kort efter fik afsløret hvorfor de netop havde stoppet her. Et let grin forlod Elians læber "Sure, I'll be back in a minute" sagde han så med et lille smil. Det var let nok, det kunne han sagtens. Det ville ikke være første gang at han stjal noget fra en butik - overhoved. Han fik åbnet bildøren og begav sig så selvsikkert ind i kiosken. 

Elian prøvede at se så lidt mistænkelig ud som mulig - lige nu forbandede han dog sig selv for at bære en meget i øjnefaldende gul hoodie. Han fandt først pakken med red vines, før han derefter fik fundet en flaske rom. Det sværeste blev at stjæle smøgerne for de lå jo bag disken. Damn it. Han gik med et stort smil op til kassen "A pack of Blue kings" sagde han så roligt og stillede rommen på disken som om at han skulle til at betale for den og cigeratterne. Da cigaretterne blev lagt på disken, stak han dem ned i lommen "Wait .. I need some .. some chips also" sagde han så hurtigt og tog fat i flasken med rom igen. Han gik ned bag i butikken igen, men han kunne tydeligt mærke manden bag disken holdte øje med ham nu. Men han blev jo bare nødt til at gøre sit bedste og run for it. Han ville heller ikke bruge for lang tid på det, for så ville Eugene sikkert bare drille ham med det. Så Elian tog et godt greb om flasken og løb så med hjertet hamrende i brystkassen. Fuck. 

Hurtigt kom han ud af butikken og smed sig ind på sædet "Fucking drive okay!" vrissede han hurtigt, netop som kioskejeren kom ud med råben og havde trukket en fucking pistol "DRIVE NOW!" råbte han og han ville fandme ikke skydes på grund af det her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 04, 2018 10:31 am

Peter Pan!? Eugene kunne ikke lade være med at more sig lidt over det. Det ville give mening. Men så alligevel ikke - det kunne ikke sammelignes. Hvert fald ikke så vidt Eugene vidste. Han døde ikke hvis folk ikke troede på feer - desuden kunne man ikke ryste støv af ham som ville få en til at kunne flyve. Nej slet ikke. Der kom dog ikke mere end en kort hoved rysten fra Eugene som svar til at begynde med - well, resten kunne vente til Elian havde skaffet hvad der skulle skaffes fra kiosken. Så kunne Eugene alligevel lige bruge øjeblikket på at gruble over hvilket eventyrligt billede Elian havde om feer - det hele kom vel an på hvilken type fe man var. Lysfeer mindede måske en del mere om dem fra de søde eventyr. Men det var jo ikke helt sådan en fe Eugene var.
Han lænede sig tilbage i sædet og lod blikket glide over bilens indvendige skønhed før han skævede lidt ud af vinduet ind mod kiosken. Bare lige for at se om han kunne få et blik af Elians opgave med. Men det var lidt svært at se hvad der foregik derinde. Så længe han havde tingene med ud var det sådan set også lige gyldigt hvordan det havde foregået. Medmindre selvfølgelig han havde snydt og brugt penge på det. Men på trods af alting, så tvivlede han på at Elian kunne finde på at snyde. Han virkede rimelig oprigtig omkring dette.

Elian var tilbage i bilen overraskende hurtigt - med kioskejeren i hælende. Hvilket fik et grin frem i Eugene som han kort rystede på hovedet. " Ey ey ey! Take it easy! " Sagde han så bare, uden at smilet forsvandt på noget tidspunkt. Det var dog alligevel først da han ud af vinduerne opfattede situationen med pistolen at han fik bilen hurtigt afsted og væk fra området ved kiosken. Lyttede nærmest et øjeblik om der faktisk blev skudt efter dem. Mest i frygt for at der skulle ske bilen noget. Det ville være trist med grimme skudhuller når man gjorde så ihærdigt et forsøg på at have magten over vejene i sådan en bil. Et eller andet sted var det fedt hvad man kunne få folk til - også selvom Eugene vidste at Elian havde selv samme magte over ham lige nu som Eugene havde over Elian. De kunne få hinanden til hvad som helst. Skræmmende - men så utroligt spændende at man ikke kunne lade være.
" You see? Just your apperience can piss people of - Ticking time bomb. Maybe I should be afraid.. " Sagde han så bare og skævede kort mod Elian. Han rettede dog blikket ud igen. Det var nok bedst at have øjnene på vejen så de ikke kørte galt. Hvilket allerede havde været alt for tæt på.
Han parkerede bilen knap så elegant i en side gade til gågaden før han så bare vendte blikket mod Elian. " Compare me to Maleficent instead - she's might be the closest you get to a fairy on my level. " Sagde han så bare med et lille kort skævt smil, dog stadig med den lidt flabede attitude over sig. " Or Jareth - you know, David Bowie in movie The Labyrinth. Damn thats good movie. " Sagde han så lidt og kneb kort øjnene sammen et tænktsomt øjeblik. " Now let me have one of those red vines.. " faktisk kunne han ikke vente. Red vines var en undervurderet snack som alle burde få smag i mere eller mindre hver dag. Alt andet var bare trist.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 04, 2018 5:21 pm

Elians puls var stadig høj og han havde lyst til at slå Eugene da han bedte ham om at slappe af - men han kunne også godt se at Eugene fik lidt mere fart på da han opdagede at kioskejeren havde en pistol i hånden - heldigvis blev der ikke skudt efter dem, bilen var trods alt hurtig om at komme i omdrejninger så han havde sikkert vurderet at det allerede var for sent. Han endte med at give Eugene et let puf i armen da han sagde at selv Elians udseende gjorde folk sure "Shut the fuck up" sagde han så og endte med at komme med et let grin grundet adrenalinen som Elian i sidste ende faktisk elskede. Det var jo ikke kun fordi det var sjovt at få lov at udsætte Eugene for en masse ting at Elian kunne lide det her, det var også fordi han elskede the rush man fik du af det, følelsen af hvordan kroppen kom op og køre, den der fornemmelse af at være i live "But Yes you should be very afraid" sagde han så blot og betragtede kort den rom han havde fået stjålet, før han lagde den i sit skød og ganske kort så sig tilbage - selvom han godt vidste at de var langt fra kiosken nu. 

Elian hævede let det ene øjenbryn da Eugene forklarede at han var mere Maleficent typen eller Jareth "Really? Nah I see you more like a Tinkerbell type of fairy, cute, small and angry .. also you're both blondes" lo han så lidt imens han rakte ned efter slikket. Han åbnede pakken og rakte Eugene den så han selv kunne tage en "Also drive to Mulberry Street 4th, you're dare is there" sagde han så med et lille lusket smil imens han satte sig lidt til rette i bilsædet efter at havde siddet helt anspændt grundet alt adrenalinen. Han glædet sig til den her udfordring, han var næsten sikker på at det var noget Eugene ikke havde regnet med. Det var ikke fordi den ville sætte Eugenes liv på spil eller noget, men Elian vidste at han selv ville syntes det blev hyldende morsomt. Elian lagde pakken med slik væk igen da Eugene havde taget en, før Elian så bare åbnede flasken med rom. Han tog den til læberne og tog en tår, der kort fik ham til at skære en grimasse som den stærke væske varmede ham ned igennem halsen. Elian var ligeglad med hvor vidt det var blevet stjålet til dem begge eller kun til Eugene - han havde brug for lidt af den stærke væske for lige at falde lidt ned igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 04, 2018 7:21 pm

" Excuse me? Tinkerbell? " Han hævede et bryn, levede nok i sidste ende op til det sidste der blev sagt - lille og vred. Det var præcis hvad Eugene var. Han huskede tydeligt dagen han var blevet kaldt en vred julealf. Ikke en dag han egentlig ønskede at huske. Men sådan som han når vreden virkelig meldte sig lyste op i en glødende farve. Det hjalp bare ikke rigtig på det. Han klikkede kort med tungen før han snuppede en red vine fra posen. " I'm not cute.. " tilføjede han så bare et øjeblik efter og stak slikket mellem læberne for kort efter at tage en bid. Men fik så gang i bilen igen og kørte mod den adresse Elian havde nævnt. Hvis altså overhovedet Eugene kunne finde den - vidste han overhovedet hvor det var? Han havde ikke ligefrem den bedste sted sans i verden. Den fandtes men var ikke perfekt - og lige nu var han påvirket af alkohol og spænding over denne aftens aktiviteter.

Han skævede kort lidt mod Elian før han så bare rystede lidt på hovedet. Tinkerbell.. Han lod blikket glide ud igen og fulgte vejskiltende et øjeblik. Kun indtil de næsten plørede sig sammen med gadelygterne og han måtte bremse hårdt for ikke at banke ind i en bil da det blev rødt i et lyskryds. " Shoot.. " mumlede han kort og gloede et øjeblik ud før et lille grin røg ud over hans læber. " well that would've been pretty.. " Sagde han så bare før han skævede ud. Kørte videre da det grønne lys viste sig og nåede adressen nærmest 3 sekunder senere hvor han så bare standsede bilen. " Dying just before the last turn would've been such a shame.. " han fik endelig spist noget mere af sin red vine før han så bare lænede sig tilbage og rettede blikket mod Elian igen. " What's so special about Mulberry Street 4th? " Spurgte han så bare og lod kort blikket glide ud af vinduet - dog kun for at snuppe flasken fra Elian et split sekund senere. Vin kunne holde i et godt humør - men rom.. Det ville give den form for fuldskab der lige manglede for at sætte prikken over i'et. Også selvom han vidste at adrenalinen senere ville få det til at gå helt i hundende. Det havde han prøvet for mange gange før. Mærkelig men perfekt blanding. Han var klar på hvad som helst - eller forhåbentlig. Han ville ikke lade tvivlen komme Elian til gode og måtte ikke vise nogle former for svaghed når det kom til noget som helst. Hvilket egentlig var let nok - hvis man så bort fra at en simpelt ting som at blive kaldt 'Tinkerbell' var nok til at gøre ham fornærmet. Eugene var en sær snegl, det kunne han nok ikke løbe fra.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tirs mar 06, 2018 11:02 pm

Elian kunne ikke lade være med at smile lidt over Eugene der tydeligvis ikke var tilfreds med at blive kaldt Tinkerbell, det var måske på grænsen til at være barnligt at finde en gnist af morskab i at kalde Eugene noget han ikke ville have. Som når børnene i børnehaven blev ved med at kalde et andet barn et eller dumt - i virkeligheden var det måske mere når en dreng hev en pige i hendes fletninger for at for hendes opmærksomhed - det var selvfølgelig ikke tilfældet hvis du spurgte Elian.

"Dont figh-" hans stemme blev skåret over da Eugene bremsede hård op og Elian for et sekund så sit liv passere revy. Han nåede knap nok tage fra med hånden, hvilket havde været et kønt syn nu hvor han ikke har taget sikkerhedssele på. Fucking shit. Han rystede så på hovedet ham og tørrede lidt af den rom der var skvulpet ud af flasken væk fra sit lår  "You really do suck a driving Tinkerbell" sagde han så med et let fnys og fortrød næsten at han ikke havde taget den skide sele på. Men hvad gjorde man ikke for at virke sej?
Han lod Eugene snuppe flasken, han fik nok også brug for den med den næste dare Elian havde i ærmet. Han kiggede ud af vinduet, kiggede kort efter et bestemt skilt, før det lyste frem lidt længere fremme. Et neon skilt med teksten ' Live nudes ' i pinke lysende bogstaver der lyste den fugtige asfalt op "You see that sign, thats obviusly a strip club, and tonights special guest will be you" sagde han så og kiggede tilbage på Eugene med et død seriøst blik "Ohh Your stripper name could be tinkerbell" tilføjede han med et lille smirk "But yes, one dance, all the clothes except for the undies - unless you want to take them off also" smilet blev lidt større og hans brune mandelformede øjne var fæstnet på Eugene for at se hans reaktion til Elians lille idé. Maybe Elian could also enjoy it for the body and not only because Eugene would hopefully hate it. Elian var ikke typen der gik på stripklub, overhoved, men han kendte godt klubben fordi det udelukkende var mænd der optrådte - og han en gang var blevet tilbudt job der af en eller anden lidt for gammel mand i byen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors mar 08, 2018 9:23 pm

" Cut it out - I'm a brilliant driver! " Sagde han så bare hurtigt og fik børstet fornærmelsen af sine skuldre. Også selvom den indrebrændte vrede over endnu engang at blive kaldt 'Tinkerbell' var tydelig. Alt andet end sådanne små mærklige ting kunne han acceptere. Men lige det - wauw. Det overraskede ham selv hvor meget det kunne sætte hans pis i kog. Eller - måske ikke så voldsomt, men det generede ham.
Han lod blikket glide ud af vinduet på bilen, gloede mod skiltet et øjeblik og overvejede hvad der røg gennem hans krop ved tankerne omkring hvilken udfordring der ventede ham. Han skævede så en smule mod Elian, kun for at rette blikket ud igen få sekunder efter. Han vidste ikke helt om han sådan skulle spille med på den og virke oprigtigt intimideret over det. Eller kaste et hånende grin efter Elian, gøre ham opmærksom på hvor let en udfordring det i sidste ende var for Eugene. Dog blev han slået lidt ud af sine tanker ved fyrens ord og han hævede kort lidt et bryn med et kort skævt smil om læberne. Et smil der nok lidt afslørede at det ikke var det værste der kunne være blevet kastet efter ham.
" Don't get to greedy over there. " Sagde han så bare og kneb kort øjnene lidt sammen, han rystede så bare kort lidt på hovedet og lænede sig tilbage i sædet. " But cool - I can do that.. " Sagde han så bare før han rakte hen og snuppede pakken med red vines - snuppede en og lænede sig tilbage igen. Han nikkede så bare en smule - det var ikke et problem at danse. Eugene følte sig født til at gøre det og havde gjort det hele sit liv. Enormt dygtig. At smide tøjet imens? Easy peasy.. På en stribclub med en masse øjne rettet mod en - well.. Det var den svære del. Men hey - han kunne godt. Han tog en bid af sin red vine før han rettede blikket mod Elian. " Alright then - this is something you don't wanna miss.. " Sagde han så bare og smilede kort skævt før han åbnede bildøren og smuttede ud.

Musikken var tydelig at høre allerede som man trådte ud på gaden. Han tøvede ikke et sekund før han smuttede afsted mod indgangen til klubben. Hans blik landede kort mod Elian - bare lige for at tjekke om fyren var med eller om han sådan valgte at blive siddende i bilen og lade Eugene sejle sin egen sø. Eugene smuttede hvert fald ind - intet problem selvom man på mange måder egentlig slet ikke burde have lov at træde ind sådan et sted når man havde den alder man havde - hvert fald af udseende. At man i sidste ende var mange hundrede år gammel var en anden side af sagen. Musikken var endnu mere højlydt indenfor - nærmest til det stadie hvor man kun kunne føre en samtale ved at være helt tæt på hinanden. Det måtte være gennemtænkt. Snedige tricks. Hans blik søgte med det samme rundt i lokalet og med det samme kunne han godt mærke at et par tåre mere af rommen nok ikke ville have skadet det mindste. Der var en del folk herinde. Flere end forventet. " ...Just a tini tiny dance.." mumlede han lavt til sig selv og rodede sig kort lidt håret.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors mar 08, 2018 9:47 pm

Elian havde måske håbet på en lidt mere voldsom reaktion, et chok i de kønne blå øjne eller lignende, men Eugene virkede en lille smule for rolig. He's so annoying. Han kneb øjnene lidt mistroisk sammen "Sure, I'll be the judge of that" sagde han så blot og tog flasken med rom til sig imens at Eugene trådte ud af bilen. Han tog lige en god tår, lod den brune væske brænde lidt ned igennem hans hals, før han skruede låget på og lagde flasken fra sig, før han trådte ud af bilen. Han smækkede bildøren bag sig, imens han med lidt hurtige skridt fik fulgt efter Eugene hen på stripklubben. I hope he's a bad dancer, that people will laugh at him. Han havde dog en bange anelse om at dette ikke var tilfældet, Eugene virkede lige lovlig selvsikker med den her dare. 

Elian tjekkede lige at han havde sin mobil i lommen, før han fik sneget sig ind på klubben - dørvagten virkede til at være ligeglad dog, måske fordi det nok var 80% halvgamle mænd herinde, så det var måske friskt med et par unge fyre som Eugene og Elian "Are you ready?" spurgte Elian så kækt og gav Eugene et dask på skulderen, før han blev tvunget til at læne sig ret langt indtil ham for at sige noget mere "Im thinking that podium over there" sagde han da og pegede hen på en lille scene der var længst midt i rummet og var tom på nuværende tidspunkt. Selvfølgelig var Elian fulgt med ind, han skulle se det her før han troede på at Eugene rent faktisk gjorde det. Desuden havde han også en anden lille plan i tankerne, som Eugene dog ikke ville få noget at vide om.

Elian ventede ikke på Eugene efter at havde foreslået et podie, istedet gik han direkte derhen og satte sig i en af de bløde velour klædte lænestole der var vendt imod det lille podie. Han vippede let foden til den rytmiske, høje musik der var. Elian kunne ikke lade være med at kigge lidt rundt på klubben nu hvor han havde sat sig. Elian var meget åbensindet, sex og sådan skræmte ham ikke, alligevel måtte han indrømme at det var lidt akavet at side derinde. Han håbede bare at der ikke kom nogen hen til ham, han var her kun for at sikre sig at Eugene gjorde sin dare. Desuden havde han heller ingen penge.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør mar 10, 2018 5:15 pm

Eugenes blik røg hen på Elian med det samme fyren sagde noget. " Hn? " Slået ud af sin korte trance før han så bare fik et halv flabet smil frem over sine læber og hævede kort lidt et bryn. Han svarede dog ikke på det første - hvad var der at svare på det? Han følte sig ikke klar overhovedet, men det behøvede Elian ikke vide. Hvis man så godt nok efter kunne man nok fornemme på Eugene at noget ved udfordringen faktisk var en udfordring. Det var nok mest typen og mængden af besøgende dette sted der gjorde ham en smule utilpas - selve dansen gjorde ham ingenting. Han lod blikket glide mod den lille scene Elian hentydede til før han så bare kort nikkede lidt. " Sure.. Why not.. " Fik han så endelig sagt i en ret neutral tone før han så bare kort nikkede lidt for sig selv. Han måtte ryste det af sig. Bare være i dansen og intet andet. Finde musikken og lade den drive ham afsted. Intet problem så snart han var der.

Han lod kort blikket glide rundt før han så bare kort nikkede for sig selv. Han brugte den tid det tog at gå hen til scenen på at falde ind i takten til den musik der blev spillet. Han nåede hen til scenen og meget elegant fik han sig skubbet op. Elian fik først et blik fra Eugene i det han kastede sin trøje ned på ham med et flabet udtryk. Han trådte så bare et par skridt tilbage før han nok hellere måtte komme i gang med at danse. Drillende - lod han et øjeblik som om det gik ham på, at han ikke kunne finde rytmen - virkede næsten helt bekvemt i øjeblikket. Men kun få sekunder senere fik hans krop en helt anden energi i sig. Han bevægede sig smidigt, elegent - forførende. Ingen grund til at holde tilbage - det var først da bukserne også skulle af at han stoppede en smule. Men formåede alligevel at gøre det til en del af sin dans. Man var ikke i tvivl om at dans var noget fyren havde styr på - hver en bevægelse var nærmest gennemført til perfektion, fyldt med sjæls og ynde. Det var hans led til livet - hans måde at trække sig selv fra virkeligheden. Han havde brugt flere timer på at danse end på faktisk at være til i sit lange liv. Han elskede det - så et eller andet sted kunne han kun sætte pris på Elians udfordring. Måske han skulle give lidt igen. Hans blik søgte mod Elian, stadig med det drillende og halv flabede udtryk. Han 'vinkede' ham på scenen - eller lokkede ham lidt sådan med den ene fingre og et alt for forførende udtryk i øjnene. Men hey - han kunne vel sagtens kaste en dare efter Elian mens han stadig var i gang med sin egen. Desuden virkede folk til at være rimelig vilde med det faktum at endnu en attraktiv ung fyr ville træde op på scenen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 11, 2018 4:07 am

Elian syntes han havde set et lille skær af nervøsitet i Eugene - og det behagede ham, selvom han stadig syntes at Eugene var lige lidt for selvsikker omkring den her dare. Han kiggede op imod ham da han fik båret sin krop op på scenen. Eugene strålede i spotlightet, why does he have to be so stupid good looking? Han vendte kort øjne af ham da han kastede sin trøje ned i hovedet på ham. Alligevel kunne Elian ikke lade være med lige at bemærke duften af den, duften af den parfume Eugene bar, han gjorde det dog ikke tydeligt at han havde duftet. Istedet lagde han trøjen over armlænet som han igen så på Eugene - der hurtigt tiltrak sig opmærksomhed. Flere mænd havde samlet sig om ham. Lod deres sultne blikke bade over ham.

Han smilede let da det så ud til at Eugene ikke føltes sig tilpas på scenen, men Elian blev hurtigt modbevist. For pludselig begyndte Eugene at bevæge sin krop som om at han var skabt til at danse. Elians brune øjne stirrede på ham, selvom han prøvede ikke at se for interesseret ud. Men han havde svært ved ikke at følge hvordan hans krop bøjede og snoede sig, hvordan musklerne arbejdede. Elians puls steg betydeligt, mærkede hvordan hans krop reagerede. Elians kinder var blevet varme og han holdt næsten vejret da Eugene tøvede en smule da han nåede til sine bukser. Elian rettede sig lidt op i sædet. Is he really gonna do it? Og jo det gjorde han, bukserne røg virkelig af. Dont get turned on, dont get turned on, dont think about him like that. He's stupid and annoying.
Elian løftede øjenbrynene da Eugene så begyndte at gøre tegn til at han skulle komme med op på scenen. Han kom med et let grin og fugtede kort læberne "Really?" sagde han så, selvom Eugene sikkert ikke kunne hører når musikken var så høj og han stod oppe på scenen. Han endte dog med at rejse sig, han var ikke bange for at gå derop. Han kravlede op på scenen til ham og gav ham så et 'hvad vil du med mig?' blik fordi det jo ligesom var Eugenes udfordring. Forventede Eugene at han ville danse med ham? Altså Elian kunne da godt danse, det var ikke det, han kunne godt bevæge sin krop, måske ikke helt ligeså professionelt som Eugene irriterende nok kunne. Men han var specielt god til at bevæge sin røv. Det kunne også være at Eugene ville noget andet? Give ham en lapdance? Aj det kunne det næppe være. Kunne det? Fuck det håbede han næsten ikke, det var svært nok at holde sin boner nede lige nu, han var sikker på at hans krop ville forråde ham hvis han pludselig dansede op ad ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 11, 2018 8:26 pm

Han lod blikket hvile mod Elian mere eller mindre hele tiden. Ikke et sekund forsvandt det forførende udtryk fra Eugene. Der var ingen grund til at lade sin performance falde til jorden bare fordi han ikke længere var alene på scenen. Han lod blikket glide ned over Elian - meget betragtende før han så bare kort nikkede en smule. Han trådte så bare tættere på fyren, helt tæt. " Now - lets get people what they want - just for a second.. " Flød det ud over hans læber i samme øjeblik som han gjorde en bevægelse med sin hånd og en stol fandt vejen frem til scenen. Han var vel ikke et magisk væsen for ingenting. " Take a seat.. " tilføjede han så kort - i en måske kort halv dominerende tone. Og lod egentligt ikke Elian få et valg, han gjorde det nærmest for ham - lod den ene hånd skubbe Elian mod brystet og ned på stolen at sidde. Folk virkede begejstrede nok for den knapt så planlagte optræden. Tænk en gang - med den mængde penge folk virkede til at have klar. De kunne gøre en ulovlig aften helt lovlig - men hvem gad i sidste ende det? Han havde besluttet at udskyde sin dare et øjeblik. Simpelt fordi han ærlig talt nød det her lidt for meget. Det var sjovt - han forstod pludselig hvorfor folk faktisk valgte at have sådan et job. Opmærksomheden ved det kunne på få øjeblikke blive vane dannende.

Elian havde ikke længere noget valg - han var blevet offer for en lap dance. Hvilket var heldigt - for hvis Eugene selv skulle vælge, så var Elian nok også den der var mest fristende at gøre det mod - ikke kun fordi han så meget bedre ud end mange andre der var til stede. Men også fordi han lidt gned salt i såret over hvor tilfreds med den udfordring han havde fået han var. Han kom helt tæt på i sin dans - det var vel også fint nok. Snoede sig smidigt over fyrens skød. Greb den chance der nu var for at kunne røre - det var jo ikke mod reglerne. Og havde man grænser der skreg imod sådanne ting - så burde man havde overvejet det før man satte sig på første række ved en scene. Han kunne udnytte det til sin egen fordel. Nu hvor Elian så fint havde kastet en regel ud tidligere som lidt havde sat et limit for nogle ting. Så kunne Eugene bare tage muligheden og komme helt tæt på fyren på en anden måde. Hvor meget han så end egentlig ikke brøds sig om ham - så var han på trods af alt faktisk underholdende selskab. De havde det jo sjovt - havde de ikke? " Now.. " Sagde han så da han nåede om bag Elian og lod anigtet komme tæt ind mod hans øre. " Just a little dare for you.. " Han holdt en kort pause før han pejede diskret mod en tættere mod baren - men som havde blikket rettet i denne retning. " See that old fella over there - he seems to like you. How about a sugar daddy deal - you wouldn't mind that would you? " Hans blik gled endelig mod Elian og det flabede udtryk var tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 11, 2018 10:44 pm

Elian følte sig næsten svimmel, men det var udelukkende fordi han prøvede at benægte sin krop lige nu, prøvede at virke neutral. Benægte at Eugene var virkelig forførende, virkelig sexet og selvfølgelig virkelig god til at bevæge sin krop "Never saw you as a people pleaser" kom det lidt fra Elian med et fnys, før han med en smule modvillige skridt blev ført til en stol. Han dumpede ned på sædet. Fuck, he needs to stop, he can't see that I like it. Han hørte godt hvordan publikummet gik amok, men Elian fjernede ikke blikket fra Eugene, endten fordi han ikke havde lyst til at se at Eugene have ret i at folket elskede det, men også fordi han ikke kunne lade være med at kigge på ham. Han knugede hænderne sammen for at holde dem ned langs siderne og ikke ende med at løfte dem for at røre ved Eugenes halvnøgne krop er var så fristende tæt på ham. Hans underliv reagerede tydeligt og Elian fik lidt diskret hevet sin hoodie længere nedover sit skød, så det ikke kunne ses. Hans kinder var også varme af ren ophidselse, men det farverige lys skjulte det heldigvis - forhåbentligt, det prøvede han i hvert fald at bilde sig ind.

Hans blik var lettere intenst, nærmest for seriøst, som Eugenes ansigt bevægede sig tættere imod hans. Han bed tænderne hård sammen da Eugene afslørede hvad Elians næste dare skulle være. Øjnene gled hen til manden som Eugene snakkede om. Han var ikke den flotteste mand på baren, heller ikke den grimmeste. Men han var tydeligt over sine 40 og bare dét gjorde det ikke specielt attraktivt at skulle kontakte ham. Elian var ikke sart, han havde været med ældre fyre mange gange, men dog aldrig nogen der fysisk var over 40 - nu var det ikke fordi han skulle være sammen med ham, men bare tanken om skulle flirte med ham var en smule ubehageligt at tænke på.
Han fnøs let og tog hånden op og lagde hånden i Eugenes nakke for at holde ham tæt på "What exactly are you saying? How far before the dare is complete?" spurgte han så og så ind i Eugenes øjne. Han blev nødt til at være sikker på hvad Eugene præcis forslog var hans Dare. Mest så Elian var klar over hvor meget han skulle arbejde og hvor eventuelle smuthuller kunne være i den - og selvfølgelig så han vidste hvad niveau han skulle skrue sin egen dare op på efter den her. Elian havde i hvert fald tænkt sig at udføre den, no matter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Man mar 12, 2018 9:27 pm

Elian havde fat i noget der på trods af alt - var sandt. Eugene var langt fra en 'people pleaser' men det skete da at hvad der var sjovt kunne tage over og faktisk gøre det til noget der i sidste ende gjorde tingene lidt bedre. I dette tilfælde var han slet ikke utilfreds med nogle af de reaktioner han fik. Folk kunne lide showet - musikken var fantastisk og han fik lov at danse. Dog - det bedste ved det hele var nok den reaktion det havde fået frem i Elian. Hvor meget fyren så end forsøgte at skjule det. Var det hvad han havde håbet på? Måske - nok egentligt. Det var hvert fald meget muligt. Det var sjovt - han havde næsten lyst til at trække den længere ud. Men de skulle også videre i aften.
" Oh.. So you want a way out of it? " Spurgte han så lidt før han drillende lod hovedet glide på skrå. Han lod kort fingrende danse op under hagen på fyren og kneb kort øjnene lidt sammen. " What if the dare goes beyond tonight? A sugar daddy is a long term thing - you can't just bail. Giving up - losing the game.. " han fugtede kort sine læber lidt før han så bare kort trak lidt på den ene skulder, men kun for at lade hånden finde om og fjerne Elians hånd fra sin nakke i samme bevægelse som han fjernede sig lidt væk fra fyren igen. Han kunne bare håbe at Elian faktisk stadig gik med på den, det udfordrende blik var hvert fald tilbage - han rystede dog kort lidt på hovedet. Lod et bedømmende blik glide ned over kroppen på fyren foran sig før han så bare kort trak lidt på den ene skulder. Han bakkede et par skridt før han så bare skævede lidt ned mod dem som stadig havde pladser og tydeligt stadig interesseret i hvad de så.

Havde han ikke fuldført sin dare? det ville han selv mene. Han efterlod hvert fald scenen efter selvfølgelig lige at have snuppet sine bukser. Han skævede kort mod Elian og sendte ham et lille halv skævt, men kort drillende smil. Før han - i et elegant hop kom ned fra scenen, ned til hvor han tidligere havde kastet sin trøje hen. Men øhm - den var forsvundet så der var ikke meget andet end hænder og penge at komme efter blandt folk der lige var i nærheden. Så kunne han bare vente på at Elian tog udfordringen - der var jo ingen der sagde at Eugenes ord holdt stik - det kunne være han lod ham slippe billigt hvis han faktisk gjorde det, skar ned på længden af den tids periode han mente han skulle lide i hænderne på en tydeligt alt for kåd man. Han ville gerne overvære hvad der kunne forme sig. Især fordi han slet ikke rigtig kendte Elian og et eller andet sted gerne ville se hvor fyrens grænser gik - hvis han havde nogle.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør mar 17, 2018 12:23 am

Elian havde en instant lyst til at slå Eugene, why did he had to be such an annoying twat? Men igen Elian kunne havde fundet på det samme og den her lille 'leg' gik vel ud på at få den anden til at springe fra. Han blev ved med at holde blikket på ham, veg det ikke, han ville ikke vise at Eugenes udfordring rørte ham mere end hvad han allerede havde udvist. Det var let nok, please en eller anden gammel fyr også få en masse goder? Det kunne fandme ikke være så slemt. Just try and make it as little sexual as possible "No problem" sagde han så lidt nonchalant, eller så nonchalant han nu kunne, lige inden at Eugene bevægede sig helt væk fra ham og ned ad scenen. Han lukkede kort øjnene, blev siddende der på stolen i 10 sekunder, før han rejste sig fra den. Han veg lidt fra en fyr der prøvede at røre ved ham imens at han gik ned fra scenen.

Han bevægede sig forbi Eugene, bevægede sig med målrette skridt imod manden. Hjertet var for alvor begyndt at banke i hans brystkasse, der føltes nærmest overdøvende i det at han gik de sidste skridt. Han stillede sig foran manden der selvfølgelig talte før han overhoved selv fik chancen "Hey gorgeous" lød det fra ham i samarbejde med et elevatorblik. Elian påtog sig et charmerende smil, han lagde hånden imod mandens brystkasse, før han gled den op på skulderen af ham imens han lænede sig ind for at hviske til ham. Han duftede stærkt af Gucci parfume, hvilket vel var et godt tegn, taget i betragtning af at manden helst skulle have lidt penge mellem hænderne for overhoved at ville gå med til den deal Elian var ved at give ham.
Imens han fik fortalt manden sit tilbud, så mærkede han, hans hånd om sin hofte, før den gled ned omkrng Elians røv for at tage et godt greb. Elian måtte virkelig holde fast i sig selv for ikke at svinge manden en lussing. Men han nægtede at tabe den her konkurrence, Eugene skulle absolut ikke vinde. Elian var blevet ekstra opsat på at vinde efter Eugenes kommentarer, efter hans lille stund på scenen - eller måske bare på grund af hans dans? I hvert fald var det pludselig blevet endnu mere vigtigt for Elian ikke at tabe.
Elian fik udvekslet nummer med manden og skulle til at gå fra ham, før manden tog let fat i hans overarm og befalede et kys på kinden før at han gik. Elian knugede let hænderne, men gav så et overbevisende smil og lænede sig ind for at give manden, der hed George, et kindkys. Elian fik så vendt sig fra ham og gik væk fra ham. Først da han var langt nok væk, lod han blikket glide rundt efter Eugene. Nu havde han gjort sin dare .. eller det ville sige at han havde startet den op. Han havde lovet George at de skulle mødes til middag en af dagene. Imens at han havde fået ordnet det med George, havde det også givet ham en masse inædte tanker til at kunne finde på en Dare til Eugene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Lør mar 17, 2018 11:09 pm

Eugene var spændt på om Elian tog udfordringen eller ej. Han betragtede fyren som han blev på scenen i det korte øjeblik efter at Eugene selv var smuttet ned. Han havde i mellem tiden fundet sin trøje som han trak over hovedet - dog slap han ikke rigtig Elian med blikket på noget tidspunkt, og lod da heller ikke fyren slippe for det halv flabede udtryk. Sådan var han vidst bare - irriterende og flabet. Han havde under ingen omstændigheder tænkt sig at lade det forsvinde, især ikke når det havde en effekt på hans selskab. Selvom han vidste at det hele kom tilbage igen. Elian havde selv en effekt på Eugene - det meste var irritation, men der var også noget andet. Noget han nok ikke helt ville indrømme - også selvfølgelig den del af det hele der gjorde det muligt at være underholdt. Det var det der holdt det hele kørende.

Gid der var sket mere - Eugene havde næsten håbet på en del mere action, men i det mindste var der noget. Og Elian havde klaret sin udfordring. Så var det spændende hvor længe deres leg fortsatte - om det faktisk ville blive til et møde mere mellem de to. Eugene kunne ikke helt lade være med at grine lidt ved tanken. " Adorable little thing.. " Sagde han så bare i det han trådte hen ved siden af Elian. Han havde fået taget sit tøj på igen og var sådan set rimelig klar til hvad der ventede næste gang. Og bare lige for at gnide en smule mere salt i såret, lod han flere ord forlade sine læber.
" You handled that quite well.. Does that mean you accept being a bottom or have a inner urge for it? " Spurgte han så bare drillende med et måske lidt for kækt udtryk. Man kunne jo aldrig vide med fyre som Elian - for den sags skyld kunne man heller ikke helt vide med en som Eugene. Han kunne det ene øjeblik give udtryk for noget og det næste noget helt andet. Dog var det ikke noget der som så var nødvendigt at vide nu. De skulle vel videre med legen. Eugene kunne bare håbe at Elian kastede noget efter ham der gjorde det muligt hurtigt at vende tilbage til at udmyge sit selskab lidt mere. Han lod sine hænder dumpe ned i sine baglommer på sine bukser og lod sit blik være rettet mod Elian, måske næsten et øjeblik før længe før han endelig lod det flakke rundt på dem der bevægede sig rundt på klubben. Han måtte indrømme at dette nok uden tvivl var et sted han ville dukke op igen. Han kunne faktisk virkelig godt lide det. Igen fandt blikket mennesket ved hans side - kunne han da i det mindste ikke bare have været grim? Så ville det også være noget nemmere at fokusere hundrede procent på legen. Tsk!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 18, 2018 11:37 pm

Elian kiggede ikke på Eugene med det samme da han kom op ved siden af ham. What did he just call me? Han rynkede let øjenbrynene og vendte øjnene imod Eugene og hans dumme attitude "Don't call me that Tinkerbell" sagde han så med et nedladende klang i stemmen, men han gad ikke at Eugene. Im not a fucking 'adorable little thing', tænkte han irriteret, men den lille irritation kunne ikke måle sig med den irritation han fik af Eugenes næste ord "Think before you speak, Im pretty sure I could top you anytime" kom det så fra ham med en mine så kølig som den sibiriske vinter. Han havde næsten lyst til bare at droppe hele det her og trække Eugene med hen et sted hvor han kunne bevise det. Bare lukke munden på Eugene, lidt vred sex med ham havde helt sikkert kunne få lidt af Elians frustrationer ud. Ew Elian, stop thinking about sex with him, he's stupid and annoying
"But now you'll have to shut up, because its your turn to suffer" kom det så lidt hård fra ham, før han tog fat i håndledet på Eugene. Han begyndte at trække ham ud af stripklubben. Han stoppede da de stod på hjørnet af en gyde, der stod op til flere kvinder og mænd i krogene og ved vejkanten. Ventede på at blive samlet op af sultne mænd - eller kvinder for den sags skyld. Selvfølgelig var det her kvarter et samlepunkt for prostituerede - både af den ene og anden slags. Elian der blot var et menneske, vidste dog ikke at det ikke kun var sex folk kunne komme efter her - men også blod og andet skørt overnaturligt gøjl.

Men Elian havde taget ham med herhen på grund af sex, ikke alt det andet som han ikke kendte til. Han slap hans håndled "Now Tinkerbell, its time to spread some of that pixie dust, I want you to prostitute yourself .. very simple approach a car and get picked up in it, tape a few seconds of the act that proofs it happend, get dropped off here again and show me the evidence " forklarede han. Elian vidste godt at det var en ussel dare, men hvis Elian skulle på date med en klam gammel mand, så kunne Eugene også sexe den med første og bedste fremmede person for penge "Also dont be too cheap" tilføjede han med et let fnys.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors mar 22, 2018 6:31 pm

Eugene kunne ikke helt lade være med at grine. Oh well - om ikke andet så formåede Elian da at underholde på trods af at en dare var slut. Eller - hvert fald den dare Eugene havde fundet underholdende - faktisk de begge to forrige. Smilet om hans læber blev et øjeblik en del mere udfordrende end som så ved Elians ord. Han kunne ikke dy sig og hævede kort lidt et bryn før han nærmest per automatik lænede sig tættere på. " I dare you.. " Sagde han så bare kort med et drillende udtryk før han så bare rystede lidt på hovedet og rettede sig op.

Eugene vidste ikke helt om han faktisk var klar på en dare - men på den anden side havde dem han havde fået indtil videre ikke været helt forfærdelige, så mange var han faktisk bare på det stadie hvor han ikke så noget som en udfordring der ikke kunne ligges ned. Han smuttede med Elian som han førte dem udenfor - ud hvor musikken ikke længere slog deres trommehinder ihjel og hvor man kunne trække vejret uden at være fanget i en støv af folks krops lugt - og hvad der ellers røg rundt i luften sådan et sted. Han skævede lidt rundt før han rynkede panden en smule, forsøgte lidt at spore sig ind på hvad Elian havde i tankerne, men ærlig talt vidste han det ikke - han kunne have bange anelser, men var det virkelig der ud det var kommet til?
Han var stille lidt og lod blikket hvile ned af gaden før det stille og roligt vendte tilbage mod Elian - undrende, spørgende - men tydeligt også en smule pissed.
" Excuse me..? " -
" So what you're saying is that I have to fuck some stranger, record it and give you the tape? " Han hævede lidt et bryn - der var dog en tydelig utilfredshed i hans stemme. " You're sick.. " Sagde han så bare kort før hen rynkede næsen en smule. Hans fødder rykkede sig ikke. Det var ikke fordi han ikke turde, men gad han virkelig at kaste sin krop for en eller anden klam stodder? Well - han kunne selvfølgelig være kræsen og sørger for at blive samlet op af en eller anden som måske bare så en smule godt ud. På den anden side var det vel egentlig slet ikke sikkert at Elian havde ment at hele akten skulle finde sted, men bare det at han faktisk tog med og viste 'interesse'. Han rettede sig kort lidt op før han så bare rystede lidt på hovedet igen. Hell no - han havde ikke planer om at tabe, han skævede kort lidt mod Elian før han så bare lod blikket falde ned af gaden. Det var ikke fordi her var mange, men det var tydeligt for en hver hvad folk der var her var her for. Så måske var det faktisk ikke så svært. Han kunne fake den langt - men hvor meget forlangte fyren i virkeligheden?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors mar 22, 2018 11:37 pm

Elian følte sig irriterende tirret af Eugenes lille kommentar før, han havde lyst til bare at droppe spillet, droppe reglerne og vise ham at han fandme sagtens kunne få ham ned på knæ. Men han tvang sig selv til ikke at følge sit første instinkt - der var langt vigtigere ting på spil, der var en langt større udfordring der skulle vindes. Så for en gang skyld holdt han fast i sig selv og det endelige mål. I will win. Not immediately, but definitely.
Han fik da også en lille sejrs følelse da Eugene så noget forbavset ud over Elian udfordring til ham "Sick and twisted" svarede han så blot med et lille grin og et stort flabet smil. Han havde ikke noget imod at Eugene syntes han var syg,  It isn't a dare unless you're afraid to do it.
"But I guess you dont have to have sex, but the man needs to give you some money and yes you'll have to tape just a but of what you do to get the money" forklarede han så lidt udybbende så Eugene ikke var i tvivl. I sidste ende så var det lettest bare at gøre noget som manden ville kunne lide - specielt fordi hvem end der samlede Eugene op nok ikke ville være tilfreds med bare at tage en snak. Selvfølgelig håbede han da at Eugene nægtede, men igen, det ville jo også næsten være skuffende. Elian kunne jo godt lide at det her var en udfordring og hvis han allerede havde vundet efter tredje udfordring så var det jo næsten for let.
Netop som Elian stod og afventede at Eugene kom i gang, så fik han en sms på sin mobil. Hurtigt trak han den op for at så at opdage at det var George der havde sendt .. et fucking dickpic til ham. Han pressede let læberne sammen og kom med et let fnys, før han stak mobilen ned i lommen igen. Han måtte håndtere det efter Eugenes udfordring .. eller måske imens han var med hvem end der var så heldig at samle Eugene op. George kunne vente. What should I even answer to that stupid dickpic, its not like im gonna fucking send one back. Det var ikke fordi Elian ikke havde sendt nøgenbilleder før, men det havde mest været på snap hvor folk ikke ligeså let kunne gemme det. Ellers holdt han sig til undertøjs billeder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn mar 25, 2018 8:57 pm

Eugene himlede kort med øjnene. I det mindste behøvede han ikke have sex med en fremmed. Han lod blikket glide ned af gaden før han så bare nikkede en smule. " .. Fine. " Sagde han så bare kort. Han skævede kort mod Elian, men så mod fyrens mobil - før hans blik så endelig søgte ned af gaden igen. Han rettede sig kort lidt op og måtte lige mentalt give sig selv en peptalk før han så endelig bevægede sig ned af gaden. Hans blik søgte mod de biler der kørte forbi - de fleste var ude efter de alt for let påklædte kvinder der stod her. Eller gik her - også selvom der faktisk var en overraskende mængde af fyre også. Konkurrence? Nah - Eugene var selvsikker nok til bare at kaste sig ud i det. Det eneste der ville kunne holde ham tilbage var det lave selvværd han for det meste fakede sig fra - men behøvede man i sidste ende kende sit værd for at bruge sin krop som objekt og tjene penge på det? Nah.
" Drive away.. " Lød det snerrende fra ham da en mand stoppede og gjorde tegn til at han skulle joine i bilen. Men Eugene var kræsen lige nu og nægtede at sætte sig ind med den første og bedste der nu lige dukkede op. Manden kørte dog heldigvis videre og en anden gut var hurtigt henne ved bilen og inde. Eugene skævede kort lidt ned mod hvor Elian stod før han så bare rystede lidt på hovedet. " This is stupid.. " mumlede han lavt for sig selv. Der var dog bid - kort efter dukkede endnu en bil op og endda med en ikke helt kvæstet mand bag rattet. " Shut up and drive.. " var det første Eugene sagde da han havde plantet sig i bilen - cuttede manden af for hvad end en sjofel kommentar han ville have kastet efter feen. Men det var ikke hvad Eugene havde planer om at lade sine øre lide under. Ikke endnu i det mindste.
Køreturen var på Eugenes side - men så snart døren til hvad der nemt kunne være mandens lejlighed og ikke bare et hotel værelse - blev lukket var det lidt som om at manden ikke længere fandt sig i at være den der skulle holde kæft. Eugene var ikke tryg - men hvad havde han forventet? Han havde dog ikke tænkt sig at lade Elian vinde, så det sekund manden var ude af soveværelset fik Eugene sat sin mobil til at filme, hvert fald i en vinkel hvor det meste af værelset ville være. Han nåede det også kun lige før manden vendte tilbage og med det samme var meget interesseret i kroppen foran sig. Videoen kunne fortælle resten.

Han havde ikke planer om at forklare. Ikke planer om at sige noget som helst. Ikke fordi alt var til at se. Men han følte selv han havde klaret sin udfordring. Og han havde pengene, så var det vel godt nok? Det håbede han med den klamme følelse han havde over alt på sin krop, og de mærker han ved sin hals og kraveben alligevel måtte lade sig få for at få pengene fra fyren. Så kunne han håbe på at Elian ikke var smuttet - Eugene måtte nok indrømme at han havde lidt glemt hvor de skulle mødes - men han tænkte at han ville tjekke hvor han var blevet samlet op først. Det var nok ikke den dummeste idé. Lysten var mest til bare at tage hjem - men ærligt, han følte ikke det var tid til at droppe legen når den var nået til hvor den var. Det galt bare om at finde noget Elian ikke var frisk på - ikke turde. Han sukkede lidt og lod blikket glide rundt efter fyren som han endelig nåede tilbage til hvor han før var blevet samlet op. Han vidste ikke hvor lang tid der var gået. Det havde helt sikkert føltes som langt længere end det egentlig var. Natten var ung endnu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Ons mar 28, 2018 11:34 pm

Elian nød det, han nød at se utilfredsheden hos Eugene - specielt efter at han lige havde stået og grint Elian op i ansigtet grundet hans udfordring. Det her var helt sikkert en farlig leg - for de blev begge bare mere og mere opsatte på at jorde hinanden for hver gang den anden grinede smøret i den andens ansigt. Som en sindssyg cirkel af idioti. Alligevel var der et svagt lille jag i maven på Elian da Eugene gik hen og fik opmærksomhed fra bilerne - havde han virkelig tænkt sig at gøre det? Eugene kunne jo i realiteten sætte sig ind i bilen med en eller anden psychopat, det ville ikke være første gang at man hørte om kvinder og mænd der blev samlet op ved vejkanten og aldrig blev fundet igen - eller hvis de gjorde så var det i en rimelig trist tilstand. Elian var dog alligevel egoistisk til at stoppe det trods risikoen - det var jo derfor han havde givet Eugene udfordringen. Det skulle jo ikke være let for fanden! Eugene havde selv bedt om det.

Elian kørte fingrene igennem håret da Eugene så pludselig forsvandt ind i en bil. Hes fucking doing it. Han lod blikket kort op og ned ad gaden, før han så gik hen på nærmeste bænk nær nærmeste bar så der hele tiden var folk omkring ham - ja så han var sikker på ikke at være alene og let at pågribe. Elian var ikke dum, han vidste jo godt hvad der lurede i natten. Imens han ventede kunne han dog ikke lade være med at åbne billedet fra George igen, han rynkede let på brynene ved synet - alligevel trak han dog mobilen tættere på "jesus" mumlede han så lidt og lukkede samtalen ned igen. Før han dog alligevel åbnede den igen. I guess I need to answer if I have to make sure im not losing. Han tog en let indånding før han så svarede 'Looks good, probably better in action' svarede han så lidt tøvende, men han blev jo nødt til at virke interesseret. Han fik skrevet lidt frem og tilbage med George, røget nogle cigaretter før han så fik øje på Eugene der stod længere nede ad gaden igen - At least his alive.
Han rejste sig hurtigt fra bænken, skodet sin cigaret, proppede mobilen i lommen og småløb hen til ham "So, you had a lovely time?" spurgte han da med et bredt drillende smil om han læber i det han kom tæt nok på til at Eugene kunne høre ham. Elians øjne gled nærmest automatisk nedover Eugenes krop - som ledte han efter tegn på at Eugene havde været sammen med nogen. Hans blik stoppede kort ved mærkerne på hans hals. Fuck.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors mar 29, 2018 12:23 pm

Elian fangede Eugenes opmærksomhed som han kom nærmere. Men smilet om hans læber nagede med det samme Eugene en smule. Han forsøgte dog ikke at lade det gå ham på - finde det lidt ligegyldige udtryk - ikke at det gik yderligere fantastisk. Men det lykkes da en lille smule. Elians blik mod hans hals fik hans fingre til at smutte derop og vende sig en smule.
" Thrilling as they say.. " fik han så endelig sagt og fik et lidt provokerende udtryk frem. Også selvom det gemte noget knapt så overskueligt. Men han kunne sagtens finde sin gejst på legen tilbage. Så snart de var væk fra denne vej og Eugene skulle se Elian i et dilemma - det ville være nok til at slå tingene tilbage på rette vej.
" Did you miss me? " Tilføjede han så bare kort efter, drillende og gjorde kort et klik med tungen før han så bare retttede sig lidt op. Han kunne godt bruge en smøg - eller noget mere af den rom der vidst lå tilbage i bilen. Ugh eller en af de der red vines. Han stod med sine hænder i sine lommer - havde egentlig ikke voldsomt meget lyst til at vise Elian videoen der lå på hans mobil. Men for at bevise det? Well - måske. Måske bare de første 30 sekunder af videoen også kunne resten være lige meget. Hvad var der i sidste ende at bevise med en video? Det var jo ikke fordi de havde lavet noget - ikke ud over at Eugene havde måtte lade sig overgramse af en gut der tydeligt havde mange planer med sit pick up. Han havde kunne spille med på den i et kort øjeblik inden det alligevel var blevet for meget, og det var gået op for ham hvad fyren var for en. Agressiv, sulten og ikke værd at sætte livet på spil for. Han havde snuppet pengene og sin mobil efter at have zappet fyren på afstand - hvilket han var i tvivl om var en god idé. Men væk var han dog kommet. Hvor meget af det der egentlig var kommet med i den optagelse han havde gjordt vidste han ikke. Så om Elian i sidste ende ville lade ham 'bestå' well - Eugene mente selv han var bestået, selv hvis han ikke engang viste videoen. Det ville hvert fald ikke ske så længe der ikke blev spurgt om det, derfor var han hurtigt i et forsøg på at skubbe legen videre.

Han kunne prøve - at undgå det, så i stedet snuppede han den lille stak af hvert fald ikke for billige penge frem fra sin lomme og rakte dem mod Elian. " You might need these after your next dare. " Sagde han så bare med et drillende udtryk. Eugene havde haft længe til at finde på en dare - men ærlig talt så var han stadig i tvivl om hvad han skulle kaste fyren ud i.
" So.. Before you get bored, lets go.. Your next dare is nowhere to found here. " Sagde han så bare med et lille smil og trådte et par skridt i en retning. Dog kun for at lade blikket flakke tilbage mod Elian - de skulle nok i sidste ende egentlig hen til bilen. Som forhåbentlig stadig stod hvor de havde efterladt den. Ærgerligt at de ikke kunne beholde den. Det var en fed bil - men stjålet og der ville ikke gå længe før den var fundet af dem der savnede dem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors mar 29, 2018 11:04 pm

Elian tvang facaden til at blive siddende, han havde ikke glemt videon, alligevel så lod han lidt som om, måske fordi mærkerne på Eugenes hals sagde det meste? Ønskede han egentlig også at se sådan en video? Nok ikke rigtig. Det ville kun være for at jorde Eugene lidt, ikke ligefrem fordi det var fedt "Of course, You're all I think about" jokede han så sarkastisk og begyndte at følge med Eugene ned ad gaden imod bilen - selvom han tvivlede på at den stadig stod der, forhåbentlig gjorde den - den stod trods alt lige ved en indgang til stripklubben, måske det havde afholdt folk fra at snuppe den når der var mennesker der forbi hele tiden?
Han vendte kort øjne af Eugene da han så antød at de penge han rakte Elian, ville være brugbar efter hans næste udfordring "We'll see about that" sagde han så og tog imod dem. Han stak dem i lommen og selvfølgelig begyndte Elians tanker at summe omkring hvad Eugenes udfordring ville være. Elian følte sig rimelig uovervindelige lige nu, han var sikker på at Eugene ikke kunne finde på noget - eller ja kunne finde på, at vælge en udfordring der rent faktisk ville være for stor til at Elian ville tage imod den. Jo sugardaddy tingen havde da været lidt grænseoverskridende, men ikke forfærdelig "Interesting, And yes lets get to it then, show me what you got" lo han så lidt og løftede så øjenbrynene imponeret da bilen, utroligt nok, faktisk stadig stod på sin plads "What a miracle" grinte han så lidt - han glædet sig til en god tår af rommen, så kunne hans brændert lige få et boost.

Han bevægede sig hurtigt hen til bilen og fik åbnet den ulåste dør op. Det var fandme et mirakel at den stadig stod der. Must be Eugene giving us the luck, its not usually me who brings any of that. Han satte sig ind på forsædet og overlod helt instinktivt Eugene til at køre igen. Han greb ud efter flasken der lå på gulvet og fik skruet låget af, før han tog en god tår af den brændende væske. Han skar en kort grimasse og skruede så låget på igen. Det kunne godt være at Eugene var en pain in the ass, men det her var stadig langt sjovere og mere spændende end den fest de havde været til - plus det blev endnu sjovere når han vandt vædemålet .
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors mar 29, 2018 11:57 pm

Overraskende nok var bilen hvor de havde efterladt den, og den lignede jo stadig sit skønne selv. Selv indvendig - hvordan det helt præcis var muligt ville Eugene gerne vide. Hvem her var ikke interesseret i sådan en sag? Han stod et øjeblik og betragtede den, samt tilfælde der lige vadede forbi. Sekunder hvor end han kunne få dem måtte han snuppe dem. Han lod sig så dumpe ind på føre sædet igen og lod kort blikket glide lidt hen mod Elian, dog røg det hurtigt væk fra fyren. Han skulle have startet bilen igen og væk skulle de. Men først. Han lod blikket glide rundt i bilen før han meget hurtigt snuppede pakken med red vines. Han placerede den mellem sine tænder før han fik gang i bilen og fik den kørt væk fra hvor de var.
" So... are you still on the line with that fella from the club? " Spurgte han så bare og skævede kort lidt mod Elian med et drillende udtryk. Det var jo ikke fordi han ikke havde bemærket at fyrens mobil faktisk havde været i hans hænder. Hans egentlige idé forsvandt stille og roligt på afstand mens noget nyt meldte sig. Mest fordi han et eller andet sted havde brug for at tingene ændrede sig til noget helt andet. Og dog - det skulle stadig være noget hvor Elian ikke følte sig tilpas, hvor end det så var. Han rettede sin opmærksomhed ud mod vejen igen og forsøgte at spore sig ind på hvor de præcis var på vej hen. Han spiste undervejs lidt af den red vine han før havde snuppet.

Han lod bilen trille ind på en mindre parkeringsplads. Stadig i centrum, men væk fra den gade hvor de før havde været. Her var der nærmest ingen folk på gaden. Hvilket vel egentlig var fint nok, for nu hvert fald. Han lod blikket hvile mod Elian og så lidt overvejende på ham før ham så bare kort trak lidt på den ene skulder. " How about inviting him over? " Spurgte han så bare og hævede kort lidt et bryn. " Make sure he knows that he's not wasting time.. " Han lænede sig lidt skråt, halvt mod bildøren og halvt mod sædet - bare så han lidt bedre kunne have blikket rettet lige mod Elian. " I'm just as sick as you - wouldn't mind watching.. " Sagde han så bare med et kort lille grin. Han rettede kort lidt på sin trøje før han så bare nikkede et par gange. Det var sandt nok - der var dog andre ting der kunne være interessante ved et visit fra ham. Ikke kun fordi Elian virkede generet af det - neeej..
" Or you could just.. Record a little sneak peak of what he's missing out on.. " han trak lidt drillende på den ene skulder men lod så bare lidt sin hånd famle sig vej om i sin nakke. Dog uden at lade blikket forlade Elian.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Man apr 02, 2018 12:46 pm

Elian satte sig lidt til rette i bilsædet imens de begyndte at køre væk. Han satte knæene imod airbaggen og var allerede begyndt at overveje hvad han skulle udsætte Eugene for næste gang - også selvom han godt vidste at Eugene jo lige skulle give ham, hans næste udfordring. Men han var helt rolig omkring det lige nu, hvad kunne han overhoved finde på? Han rynkede dog let øjenbrynene og rettede sig lidt op da Eugene igen tog George på banen. Fucking hell "Well .. Of course, Im not going to lose because you think im not fullfilling my dare" sagde han så med et let fnys og kiggede kort ud af vinduerne da Eugene parkede bilen.

Hans blik var dog hurtigt på Eugene igen da han sagde om ikke de skulle invitere fyren over. No we shall not. Han bed kort tænderne sammen "Well, Its up to you, im not making the rules for the dare you give me, Tinkerbell" sagde han så og prøvede at lyde nonchalant i sin attitude. Som om at det ikke berørte ham at de skulle have George med indover igen, han brød sig dog virkelig ikke om det. George var ikke ligefrem hans fortrukne type mand.
"I think he knows perfectly that he don't waste his time" sagde han så og rystede let på hovedet "You'll just get turned on .. and im sure you're sick and twisted" brummede han så lidt af Eugenes kommentar om at han ikke ville have noget imod at kigge på "Also you did'nt show me the video" pointerede han så og så direkte på Eugene. Han kunne ikke lide hvor kæphøj Eugene blev med det her - og måske håbede Elian lidt at Eugene ville finde på noget andet, hvis Elian selv gav lidt igen. Han havde ikke lyst til at George skulle have nogen videoer af ham - og ligeså meget ikke at George skulle komme forbi. Var det ikke nok at han skrev med ham og tod imod hans dumme billeder? Pludselig slog det ham at han havde den perfekte udfordring til Eugene. Han blev bare nødt til at gennemføre hvad end udfordring Eugene gav ham, så kunne han oprigtigt jorde ham. Den her udfordring måtte være hvad der fik Eugene til at give op. Okay bring it pretty boy, give me a dare, i'll do anything.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Ons apr 04, 2018 6:46 pm

“ I wouldnt mind watching you loose tho’ “ sagde han så bare lidt med et skævt smil om læberne. Okay det var nok ikke noget der kom bag på nogle. De var begge hyped på at vinde og det kunne man vel allerede lidt fornemme på hvad der skete med deres udfordringer. De udviklede sig hele tiden. Eugene havde dog en plan om at ende legen på et tidspunkt. Få Elian ned med nakken - om det var nu eller senere var ikke til at sige. Det kom vel an på hvor frisk på alting fyren i sidste ende var. Han frygtede dog ikke at tabe - fordi han vidste han ville vinde? Helt sikkert - Elian måtte sige fra på et eller andet tidspunkt.
“ but he is, isnt he? How far would you take it? “ et drillende udtryk lå over Eugenes ansigt. Man kunne jo aldrig vide, det kunne lige så godt være at Elian fandt manden super sexet og interessant. Selvom Eugene ærlig talt tvivlede på at det var tilfældet. Videoen kom på banen igen og han rynkede kort næsen.
“ do you really wanna see it? “ spurgte han så bare og skubbede sin utilfredshed væk. Langt væk - hvis han nu bare virkede selvsikker nok i det så var der måske en lille chance for at det ikke ville ske. Alligevel fandt han sin mobil frem “ wouldnt want you to get too jaloux.. “ han rystede kort lidt på hovedet med et halv skævt smil.

“ Anyway.. !” Fik han så hurtigt sagt og vendte opmærksomheden mod Elian før han tænkende kneb øjnene lidt sammen. " Invite him over - I want you to put an end to your own suffering. Not that I wouldnt want it to get a little worse, but you know.. Time is ticking and I'm ready for some blood. " Han rettede sig kort lidt op før han så bare kort skævede lidt ud af vinduet.
" I just need a finger - or an ear.. I pretty much just any sort of bodypart that in worse case scenario dosen't kill him.. We're gonna save that for later.. " Sagde han så bare med et drillende udtryk og rettede blikket tilbage mod Elian. Det kunne være sjovt at se. Hvilket også var grunden til at Eugene egentlig ikke gad at sende Elian væk for at gøre det. Det kunne være meget sjovere at få ham til at demonstrere sine evner her. Hvis da altså fyren her havde nogle. Han snuppede endnu en Redvine og satte tænderne i den.
Endnu sjovere ville det være hvis Elian var imod den slags - men var alle ikke bare en smule twisted på det punkt? Måske ikke - han kunne dog håbe. Hvorfor var det helt præcis at han håbede at Elian ville gøre det? Måske en blanding af at legen var sjov - og det faktum at han måske nok fandt fyrens selskab en smule mere underholdende end han ville indrømme. Hvilket han jo ville gå glip af hvis han besluttede at legen endte ved at vinde - eller tabe. Men han vandt jo - på et tidspunkt, det var hvert fald planen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Fre apr 13, 2018 4:43 pm

"Haha, keep dreaming Tinkerbell, Im not gonna loose" sagde han så med et let hånligt grin, Elian ville fandme ikke tabe det her. Im not fucking losing, I'll do anything, how bad can it get? Anyways Eugene is just a fairy, like come on? Han rystede lidt på hovedet over Eugene igen da han mente at George nok alligevel ikke var sikker på at han blev holdt hen. Skulle det absolut have noget at gøre med ham? Elian kiggede fugtede kort læberne og prøvede ikke at blive alt for irritabel over Eugenes spøgende udtryk. God he's an asshole.

Et lidt mere triumferende grin kom dog over hans fyldige læber da Eugene virkede en smule akavet omkring videoen "Of course I will, its the evidence that you actually did anything" sagde han så og slog blikket ned på mobilen. Håbede at de kunne koncentere sig om videoen. Men irriterende nok skulle Eugene lige køre den hen på udfordringen igen. Hans brune øjne så på Eugene, så ham kort i øjnene efter at Eugene havde sagt hvad han ville have ham til. ARE YOU KIDDING ME? He must be mad! Han spændte kort op i kæberne og tvang sig selv til ikke at vise hvor sindssyg han syntes Eugene var. A BODYPART! He wants me to fucking cut something off him! Okay calm down, Calm down, you can do it .. you. can. do. it.

"Okay fine .. I can do that" prøvede han så at sige et så nonchalant udtryk han kunne, før han trak sin egen mobil frem. Han tog en let indånding og fandt ham og Georges samtale frem. Han bed sig kort i læben imens han overvejede hvordan han skulle formulere sig. Fuck, fuck, fuck, I dont wanna do this! But im not letting him win this, Im just not! Han fik tastet en sms frem og sendt afsted til George om at han skulle komme og møde ham her "And now we just wait, so you wanna watch or what is your plan here? or is it like in snow white and I'll bring you the bodypart in a box?" jokede han så tog rommen fra bunden af bilen. Han åbnede flasken og tog  - en ganske brugbar tår af den, for han havde i sandheden brug for alkohol i kroppen for at gøre det her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn maj 13, 2018 3:01 pm

Den perfekte måde at distrahere fyren fra den dumme video - det var heldigt at han overhovedet havde fået sin mobil med væk derfra igen. Det var svært at sige hvad Eugene forventede han kunne få Elian til - om fyren gjorde det eller ej var han næsten sikker på han ville være underholdt. Selvfølgelig ville det bedste være faktisk at vinde - at Elian bakkede ud. Men han havde ikke rigtig virket til at være så meget som en overvejelse inde at droppe ud af det. Det var lidt trist - på den anden side også ret fedt. Det var altid lidt en sejr at rende ind i folk som faktisk havde lige så meget et daredevil gen i kroppen som en selv. Det skete bare ikke så ofte. Hvert fald ikke på et niveau hvor man stadig havde det sjovt. Det var jo heller ikke fordi han var ude på at få dem slået ihjel - så havde udfordringerne nok været i en helt anden bane.
" Great... " Sagde han så bare kort med et alt for arrogant udtryk og måske lidt for selvsikkert smil om læberne. Han betragtede Elian som han fumlede med sin mobil. Forsøgte lidt at læse fyrens udtryk. Men ærlig - så var det lidt svært. Enten så var han bare god til at skjule hvad han tænkte og følte ved det. Eller også havde han faktisk ikke så meget imod det. Og dog - der var ting der måske afslørede en usikkerhed i fyren. Eugene lod armene glide lidt over kors før han lod blikket glide rundt på stedet.

" Hn? Dude.. Watching is the fun part.. " Sagde han så bare lidt og lod blikket finde fyren igen før han rystede lidt på hovedet. Det var da ikke en fornøjelse han ville lade Elian have alene. Om fyren så fandt det specielt sjovt eller ej. Eugene gjorde. Han havde lidt en side der ikke altid blev vist - men hey! Nu var vel et godt tidspunkt. Bare lige så han kunne tippe vandet en smule ud af whatever kop Elian havde der forhåbentlig snart ville vælte og han ville tabe. Han kløede sig kort lidt på halsen før han så bare kort vippede lidt med sin ene fod. Dog gik der kun et øjeblik før han snuppede flasken fra Elian og tog en tår - også selvom han godt var klar over at alkohol ikke var hvad han burde drikke mere af. Han var svagdrikker til et punkt hvor det var nærmest pinligt - men hvorfor stoppe af den grund?
" You know - having a sugar daddy might not even be that bad.. People get rich doing stuff like that.. " Sagde han så lidt med et lille halv skævt, men også drillende smil. Okay måske ikke rige rige - men man kunne tjene en del på det - eller ting. Og faktisk i nogle tilfælde slippe med kun at være selskabs bums. Det var ikke altid nødvendigt at kaste sig i lagenerne med en eller anden. Oh well - Eugene var ikke expert, men man hørte da en del om det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Søn maj 13, 2018 11:37 pm

"Yeah but normally you get to choose your own Sugar daddy" vrisede han så let og mærkede kort hvordan frustrationerne brusede lidt frem, calm down Elian, calm down! Dont let him see your frustrations "Anyways.." sagde han så hurtigt og kørte hånden igennem sit hår, kiggede ud af bilruderne som han så en skikkelse nærme sig. Jo nærmere den kom, jo mere tydeligt blev det at det var George "... He's here" sagde han så og mærkede hjertet begynde at banke hastigt afsted. I can't do this, can I? You're not a violent person .. but I have to, im not loosing.. Han rodet lidt rundt i bilen og fandt så en hobbykniv i det lille rum ved bagagebæret

"Get ready for the show" sagde han så blot og pustede let ud i mellem læberne i det han åbnede bildøren og steg ud. Han lukkede bildøren bag sig og måtte kort lukke øjnene og finde modet, dog stod han med ryggen til så Eugene ikke kunne se hvor ængstlig han egentlig var.

Med faste skridt gik han hen til George så de stod lidt henne i skyggen af gyden så gadelygterne ikke helt lyste på dem, men med tydeligt udsyn fra bilen af. Han tvang et smil om sine læber da han gik hen og lagde hånden imod Georges brystkasse. Hans kropssprog var tydeligt flirtende. Ikke nok med at tanken om hvad han måtte gøre var svær, så var det også svært at flirte. Men det var lettest hvis han distraherede ham først og ærligt så kunne han ikke se en bedre måde at gøre det på.

Han fik skubbet george op ad væggen i det han pressede læberne imod hans, not so bad, could be worse, men det eneste der kørte rundt i tankerne på Elian var hvad der måtte ske nu. Han førte hånden ned i lommen hvor lommekniven lå. Han pressede sin krop ind imod Georges. Finger or ear? Han havde endnu ikke besluttet sig, begge dele var lige vanvittigt for ham! Fuck! Han førte kysset førte hænderne op ad Georges hals, fik foldet kniven ud og indefor de næste ti sekunder havde Elian skåret igennem huden på George så hans øre nu var røget af. Blodet fossede ud og havde tilsmurt Elians hånd. George skreg op og Elian trådte et par chokerede skridt tilbage imens han stirrede på det rod, det groteske kunstværk han netop havde skabt foran sig. Han kiggede ned på sin hånd hvor den blodige kniv stadig var. Selvom han øsnkede at smide den fra sig, så løb han bare tilbage til bilen. Satte sig ind og smed den istedet på gulvet af bilen "Fucking drive!" hvæste han så ængstligt og stirrede stadig hen imod George der bare nærmest stod og skreg imens han holdte sig op til det manglende øre - kunne man bebrejde ham? Elian havde kvalme, han følte faktisk lidt at han skulle besvime, men han prøvede at holde fokus. Prøvede at huske sig selv på at han ikke havde slået ham ihjel .. at det bare var et øre. Men også at han ikke ville vise hvor meget han faktisk følte ubehag over at havde gjort det. Im sick! Im completely twisted! For a dare?! I did this for a dare?!


Sidst rettet af Elian Søn maj 20, 2018 8:58 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Man maj 14, 2018 9:18 pm

" Bring it.. "
Fik han hurtigt sagt med et lille udfordrende smil om læberne. Nej nej! Han havde ikke ondt af fyren - slet ikke. Det var sjovt, jo mere Eugene studerede fyrens reaktioner jo mere gik det op for ham at der måske faktisk var en del ved det Elian ikke kunne lide. Hvert fald i øjeblikket fyren trådte ud af bilen. Måske Eugene et øjeblik næsten kunne håbe på at Elian ville droppe ud af udfordringen? Der var stadig en tvivl - en om at Elian måske faktisk ikke ville gøre det. Spændende. Smilet om hans læber voksede en smule før han så ellers bare lod blikket glide efter Elian - meget koncentreret fulgte han med i hvad der foregik. Men der gik kun et øjeblik før han blev for nysgerrig efter at komme bare om ikke andet sanseligt en smule tættere på. Så han trådte ud af bilen og lænede sig mod den mens blikket åd scenen foran sig. Selvom han nok måtte tage sig selv i et øjeblik faktisk at finde det tiltrækkende - en tanke han hurtigt fik sig revet ud af. God dammit. Det hjalp ikke bare at fokusere på udfordringen - eller på Elian. Han prøvede. Men nej.

Holy shit he's doing it!
Det var det hele værd! Fuck det at han ikke havde vundet legen endnu. Elian reaktion var episk - George reaktion var fantastisk, så hvad mere kunne man bede om? Han betragtede Elian et sekund før han ellers hurtigt satte sig ind i bilen igen.
“ To be honest I didnt Think you had it in you “ sagde han så bare med et lille grin i det han fik startet bilen og trådte speederen i bund. Det var nok en meget god ide lige at køre væk fra stedet. Han kunne lugte blodet - men hvor mange andre ville have det skidt med et, så var han noget mere begejstret for det. Han puffede kort til Elian med sin hånd. “ Hey.. You okay there? “ spurgte han så, drillende - men måske faktisk også med et øjebliks alvorlighed i stemmen. Han skulle jo lige være sikker. Taget i betragtning af hans blik - udtryk. Alting faktisk. Eugenes blik skiftede lidt mellem at være rettet mod Elian og ud gennem foruden. Bare lige for at være sikker på de ikke kørte galt. Han måtte en enkelt gang lige rette bilen op da alkohollen måske gjorde at den anden vejbane var lige så fristende at køre i som den han skulle. Havde han ondt af ham? Fuck no! Eller - det prøvede han hvert fald at overbevise sig selv om at han ikke havde.
Han standsede dog bilen igen da de var nået et pænt stykke væk fra hvor George var blevet efterladt og lænede sig tilbage i sædet før han rettede blikket lidt mod Elian, nærmest ventende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 893

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Ons maj 16, 2018 6:08 pm

Elian glippede let med øjnene ved Eugenes kommentar,  To be honest I didnt Think you had it in you, sætningen ramte ham lidt forsinket, eller det ville sige der gik alligevel et par sekunder før han opfattede hvad han sagde. Han rystede let på hovedet "Of course I had it in me, assface!" hvæste han så frustreret, selvom det mest var en reaktion på alt adrenalinen og ubehaget der sad i ham. Selvom han alligevel også havde den der pumped up følelse i kroppen - why do I feel this after I did something so horrible? Am I a bad human being now, .. oh fuck it Elian you where horrible before this.. Alligevel hev han let ud i sin t-shirt fordi han følte at han pludseligt fik det varmt - han opdagede dog at blodet på hans hånd selvfølgelig smittede af på trøjen "Fuck" mumlede han frustreret og vendte blikket imod sin hånd, den sitrede let, han knyttede den så og tog en skarp indånding "Im fine!" vrissede han så og så på Eugene.

"Drive us to the nearest bar" sagde han så bare som han fik en idé til en udfordring Eugene kunne få. Hvis Elian skulle gøre livet surt for andre, så kunne Eugene også lege med de moralske aspekter og gøre livet surt for andre. Han var sikker på at Eugene måtte have bare lidt morale inde bag det irriterende hårde ydre. Smartass, I'll show him, I'll find out what his weakness is .. Elian følte ikke rigtig det kunne blive så meget værre. Kunne det? Eller var det naivt at tænke, nu han selv følte den her energi af at ville gøre alt for at få Eugene ned med nakken? At få ham til at trække sig? Ja det lå vel i om Eugene lige så følte en samme drive imod at vinde. He problably does .. or else we would'nt have gone this far already.. "Also, I never saw the video" tilføjede han så, mest for at tvære i det fordi han havde bemærket hvordan Eugene prøvede at at undgå det emne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Eugene

avatar

Humør : Oh wauw.. Is that really your face?
Fag : Historie, Astrologi, Dans
Antal indlæg : 199

IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    Tors maj 17, 2018 7:14 pm

" Assface? " Spurgte han kort og lod blikket hvile mod Elian et øjeblik før han så bare rystede lidt på hovedet. " I guess if that makes you wanna kiss me more than tinkerbell - then that totally cool. " Alkohollen talte, det galt også når det kom til hans kørsel. Han troede samtidig ikke et øjeblik på hvad Elian sagde. Selvfølgelig var fyren ikke okay - man kunne fornemme hans frustration. Også selvom han tydeligt ikke ville have det. Men hey - det var jo en test? How far are you willing to go? Der var sikkert også ting som kunne freake Eugene ud. Han var bare ikke helt hundrede procent klar over selv hvad det egentlig var for nogle ting.

" You really got a thing for bars huh? " Sagde han så bare med et kort lidt skeptisk - men stadig drillende udtryk. Eugene var i sit rette element. Duften af blod i næsen - Elians passive aggressioner. Yup, det var mere eller mindre præcis hvad han ledte efter. Desuden var han halv fuld og det gjorde altså også bare humøret en smule bedre, på en god dag. Andre gange gjorde det det hele værre. Det var heldigt han stadig havde sin evne under kontrol.
" Bizarre.." vrissede han så bare lidt og skubbede sin mobil hen på Elian mens han samtidig forsøgte at få bilen i en retning af hvad han kunne huske kunne være et sted med en bar. Det var ikke ligefrem stedsansen han havde med sig - men mon ikke der dukkede et sted op inden længe. Videoen derimod havde han det stadig lidt stramt med. Sikkert fordi han havde været i et øjeblik han ikke havde synes om da han var der. Hvilket den nok også viste. Men hey - han slap da væk derfra og havde det sjovt igen, så hvorfor var det så vigtigt? Måske Elian ikke rigtig stolede på ham. Han rettede kort blikket lidt mod fyren før det røg ud af foruden igen. Han koncentrerede sig mest bare om at køre i en kort stund, mens han fik snuppet sig endnu en red vine. Over bevist om at han faktisk havde mere end en halv liggende et sted. Oh well - han tænkte ikke så langt lige nu.
" So... There's a bar - want a beer? I'll by you one, we could even call it a date - how's that for a dare huh? " Sagde han så bare lidt mens han rystede på hovedet og lænede sig tilbage i sædet efter at have holdt bilen indtil siden. Han var stadig imponeret over hvor længe de havde haft muligheden for denne bil uden at have folk hængene i røven - eller skulle sidde på bagsædet af en politibil. Det ville ikke være første gang en aften endte sådan.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene    

Tilbage til toppen Go down
 
It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: