Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 I will always find you - Lavender

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: I will always find you - Lavender   Tirs dec 05, 2017 8:07 pm

S: Bolig området i Gaia
T: Aften
O: Folk er ude og se på jule udsmykningen.
V: Små koldt
P:
Påklædning
Emne til: @Lavender <3 <3


Det var ikke ligefrem livet i skovene. Det var forfærdeligt at være splittet fra Lavender. Ikke at vide hvor hun var hende. Audrey havde ikke tænkt på andet siden hun kom her til. Uheldigvis havde Kol holdt hende fra at finde Lavender, hvilket også forklarede den nye side af Audrey. Fordi Kol havde været så venlig at forvandle hende til en heks, en ting der næsten havde kostet hende sit liv. Dog havde Lavender været i hendes tanker, og sikkert den eneste grund til at hun faktisk gik rundt i live. Audrey takkede også sin evne til at blande sig med mængden, også selvom hun ikke endnu forstod deres adfærd helt. Hun tog hænderne i lommen og gemte halvdelen af ansigtet ind i tørklædet som hun gik rundt. Folk var vilde for at se de lys der hang rundt på de forskellige huse. De viftede med nogle ting i deres hænder og viste den rundt til deres kære. Audrey rynkede undrende på et bryn af dem, og valgte at gå videre - selvom hun måtte indrømme at hun syntes det var flot. Pludselig mærkede hun at hendes kraveben brændte lidt, som i små stød hun ikke forstod. Det var der Lavenders navn var dukket op så snart Kol havde været færdig, og han havde fortalt hende at det var hendes mages navn. Heldigvis for Audrey så var det ikke en fremmed og hun skulle bare finde Lavender. Det var det vigtigste for hende. De blå øjne vendte sig lidt til siden, da hun så en bekendt skikkelse - og dog så fremmed. Det var mærkeligt at se hende igen, og hun blev pludselig nysgerrig og nervøs for hvad der var sket hende. Var det godt? Var det skidt? Havde hun kommet videre i sit liv uden hende? Audrey sank en klump og gik stille hen imod Lavender. Det var der den første sne begyndte at falde ned fra og plante sig i de blonde hår.
"Lavender.." Sagde hun næsten åndeløst og frygten fik hendes læber til at skælve kort.
Tilbage til toppen Go down
Lavender

avatar

Antal indlæg : 12

IndlægEmne: Re: I will always find you - Lavender   Tirs dec 05, 2017 8:38 pm

Påklædning + Hår & Ansigt

Der var mange ting i denne nye verden som Lavender stadig skulle vænne sig til. Hun havde været her i 30 år, som var gået så hurtigt. Halvdelen brugt sammen med hendes afdøde mand, der prøvede at forklare hende alt om tekonologien og hvorfor folk virkede til at gå i sådan noget underligt tøj. Lavender ville nok aldrig forstå sig på deres valg af tøj, og brugte meget af sin efterladte formue på at få skræddesyet tøj der kunne minde hende om hendes egen tid. Hun var gået ud for at opleve den underlige glæde folk havde fra alle disse juledekorationer.
Det var noget hun aldrig ville forstå, folks spændthed over blinkende lamper i mønsteret af en julemand, eller en nissehue. Store lysende skilte der konstant flasher MERRY CHRISTMAS i en manér der burde bekymre alle epileptikere. Lavender ville aldrig kunne forstå sig på sådan noget som "juleglæden" eller mennesker der fejrede det. Men alligevel fandt hun sig selv her ude på gaden for at se lysende blive tændt.
Som hun stod der, opfangede hun en duft - En velkendt og savnet duft. Hun vendte og drejede hovedet som hun prøvede at lokalisere duften, men folks anmassende forsøg på at se lysende og den generelle stank af mad fra boder forvirrede hende. Det var ikke før den første snefnug ramte hendes næse at hun så hende. Audrey. Og pludselig faldt alle de gamle minder og følelser tilbage ind i hende, hendes ellers døde hjerte virkede til at have startet igen og nu arbejdede det på overtid. Hun rakte en hånd frem og skabte en sti gennem menneskerne til hendes udkårne.
Som hun kom over til hende, lagde hun den ene hånd mod hendes kind, mens den anden fandt vej rundt om Audrey. Med et knugede hun hende ind til sig, holdt hende tæt og lukkede øjnene i, "Never thought I'd see you again, my love." hviskede hun stille mod Audreys skulder.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I will always find you - Lavender   Tirs dec 05, 2017 9:17 pm

Der havde aldrig været en følelse af lettelse der ramte hende så meget som nu. Alle følelser slog ind på samme tid, og kunne have fået hende til at tude, hvis hun ikke havde haft bare lidt kontrol over sig selv. Udover de små salte tårer der slap forbi fra hende. Hun svang sine arme omkring Lavender, så snart hun knugede hende indtil sig. Audrey havde fået fyldt det hul i hendes hjerte intet kunne fylde ud. Lavender var her. Hun var stadigvæk i live. Hun var her sammen med hende lige nu. De ord hun hviskede fik Audrey til at smile, som en enkelt glædes tåre mere slap fra hende.
"I was so afraid I wouldn't find you," hviskede hun tilbage og lukkede øjnene for at nyde sin elskede tæt imod sig igen. Det var som om at de stod der i flere timer, og hun nød det. Hun kunne blive stående i Lavenders favn til hun tog sit sidste åndedrag - så længe det var sammen med Lavender. "But I must admit, I never quiet gave up on my hope," tilføjede hun evig optimistisk eller noget. Måske var det hendes nye bånd til Lavender. Hun havde altid elsket Lavender, men båndet virkede stærkere - på en måde hun ikke kunne forklare. Til sidst gjorde hendes nysgerrighed dog at hun trak sig få centimeter tilbage og så på Lavender, med et tydeligt nysgerrigt blik.
"What happened? I mean you look okay, are you okay?" Spurgte hun så bekymret og sank en klump. Selvfølgelig var det den første ting der strejfede hende. Audrey lagde hovedet lettere undersøgende på skrå. Det var en ny verden, selvfølgelig var det anderledes og udfordringer var der nok af. Bare de folk der stod og viftede med de mærkelige tingester i deres hænder. Påklædningen var anderledes, alting var anderledes.Undtagen hendes kærlighed for Lavender.
Tilbage til toppen Go down
Lavender

avatar

Antal indlæg : 12

IndlægEmne: Re: I will always find you - Lavender   Søn dec 17, 2017 8:54 pm

"As was I, dearest," sagde Lavender i en afslappet tone, nu hvor Audrey var her, var hun ikke længere bekymret. Hun havde faktisk tænkt længe over om hun var den eneste fra sin verden der havde været gennem en tur som denne. Dog var der noget der sagde hende at Thalia også var her, et sted. En følelse hun bare ikke kunne skubbe fra sig.
Så snart Audrey rørte på sig, løsnede Lavender grebet, lod hende læne sig sig tilbage så de kunne se ind i hinandens øjne. Hvor havde hun savnet de dybe blå øjne, det blonde hår. Udstrålingen var anderledes som havde noget ændret sig i hende, ikke noget fremmed, bare anderledes. Det fik Lavender til at løfte øjenbrynet en anelse, "I am terrific, now thanks to you, love." svarede hun med et lille smil på læben.
"I have many things to tell you, so much has happened since we last met," forklarede hun roligt, før hun lagde hovedet på skrå. "We can chat over a cup of tea? If you'd like?" spurgte hun efterfulgt af et bid i underlæben - Tanken om et afslag fløj kort over hende, men af en eller anden grund tvivlede hun alligevel ikke på at hendes tilbud ville blive accepteret. Hun var ikke helt sikker på om det her møde var noget der rent faktisk skete, eller om det var noget hun var ved at bilde sig ind.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I will always find you - Lavender   Ons jan 17, 2018 6:55 pm

Så snart Lavender sagde, at tingene var okay nikkede Audrey. Hun vidste hvis der var noget virkelig galt - så ville Lavender fortælle hende det. Ville hun ikke? Så nævnte Lavender at hun havde mange ting at fortælle, og Audrey var enig - der var sket meget siden deres sidste møde. Hvor længe siden de egentlig sit havde set hinanden, var et tidsrum hun ikke kendte. Dog føltes det som flere år og alligevel som hun stod her føltes det som ingen tid.
"I would love to, because I agree there has happened quite many things since we last met," svarede hun med et nik og et varmt smil. Lavender ville før eller siden alligevel se navnet, som nu var skrevet henover sit kraveben. Selvom hun ikke tvivlede på Lavenders følelser for hende, så var hun alligevel bange på en måde. Det var vel en frygt at sådan et bånd ville være for meget at smide over hovedet på dem. En mage, det var hvad Kol havde sagt. Audrey vidste, at hvis hun blev afvist ville hun visne hen og dø. Det var vel også grunden til at panikke lidt, Lavender skulle ikke føle sig presset.
"I would invite you to my home, but I'm afraid I don't have a house," pointerede hun så og kløede sig kort i nakken.
Det var mærkeligt at være her. Man var ikke opmærksom på samme måde, og alligevel havde hun alle sine sanser og instinkter udenpå sit tøj - bare for ikke at blive overrasket igen. Hun burde finde Tatia. Kol havde trods alt snakket om den kriger han havde kidnappet. Det var jo ikke ligefrem fordi Wade, Razor eller Niylah var her til at hjælpe. Alligevel følte Audrey ikke hun havde resourcerne til at redde hende selv. Hurtig rystede hun tanken ud af hovedet og fokuserede på Lavender.
Tilbage til toppen Go down
Lavender

avatar

Antal indlæg : 12

IndlægEmne: Re: I will always find you - Lavender   Tirs mar 20, 2018 6:40 pm

Da Audrey nævnte at hun ikke havde et hus, rystede Lavender så let på hovedet, før hendes hænder hurtigt fandt Audreys og hendes sorte øjne kiggede ind i hendes elskedes. "Nonesense, dearie. You always have a home and a house with me. It doesn't matter which time, which world or under which circumstances, I'll always try to be your home," sagde Lavender så med et lille smil på læben. Det var jo ikke løgn. Og ligemeget hvor meget Lavender faktisk hadede at føle noget så menneskeligt. Der var kun en som hun havde følt sådan her for, og hun vidste ikke engang om den person stadig var i live. Så for alt hvad hun vidste, var Audrey alt hun havde tilbage fra sin gamle verden. Hun slap Audreys ene hånd og vendte sig så de stod side mod side før hun så begyndte at gå fremad.
"I've grown accustomed to the techonology. At first it sort of scared me, but I have been here for a while and I met a kind man who showed me the ways of this world," forklarede hun så som de gik fremad. Det var heldigt at hun ikke boede langt herfra. Hendes hånd klemte let om Audreys som hun rystede på hovedet. "I'm getting all giddily of the excitement of seeing you again. It feels familiar, nice." sagde hun så bare som de næsten var fremme. Hun sank kort en klump som hun kiggede på Audrey atter engang og fjernede lidt hår fra hendes ansigt. "I dont ever want to lose you again. Doesnt mean that you're kidnapped from now on, as much as I'd like to keep you safe here twentyfour-seven." sagde hun så før hun lænede sig frem og blidt plantede et kys på Audreys pande. Så låste hun døren op og trådte indenfor, som hun vendte sig mod Audrey.
"Its kind of old stylish in here. I like the old gothic style, as much as it fits my vampire stereotype," sagde hun så med et lille smil på læben. Hun tændte lyset i stuen og kiggede på Audrey. "Black tea?" spurgte hun så som hun trådte ud i køkkenet og begyndte at koge vandet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I will always find you - Lavender   

Tilbage til toppen Go down
 
I will always find you - Lavender
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: