Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» My milkshake brings- ~ Jaxton
Today at 12:23 am by Elliot

» I just wanted to tell you how I feel ~ Dorian
Today at 12:12 am by Valentin

» A night out... goes wrong? ~ Killian
Yesterday at 11:58 pm by Valentin

» Turn me on - Sam (xXx)
Yesterday at 11:42 pm by Julian

» I have no idea what I'm doing here
Yesterday at 11:38 pm by Dominic

» Please come home - Killian
Yesterday at 11:13 pm by Julian

» Hit me up! I don’t bite.. hard [Plot - og emnesøgning]
Yesterday at 11:08 pm by Calla

» Are you okay? (part 2) - Elian
Yesterday at 10:56 pm by Stephen

» B-b-but....i...im n-nn-nothing special.... (Christofel)
Yesterday at 10:03 pm by Barry

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Killian
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23015 indlæg in 1773 subjects

Share | 
 

 so.. we got homework together.. yaaay.. ( Sulli )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: so.. we got homework together.. yaaay.. ( Sulli )   Man sep 28, 2015 7:24 pm

tidspunkt: 13:02.

område: storsalen, hvor da bliver fordelt grupper, som langsomt bliver sendt rundt, 1 og 1 sammen, for historie klassen til projekt.

omgivelser: studenter da bevæger sig rundt til deres 2 person's grupper, læren da forklare at man skal finde et emne og snakke om, helt efter hvad man vil lave opgave om.

Bjorn var stået op den dag, efter en lang søvnløs nat, men havde bundet en stor kande kaffe på sit værelse, for og trække i tøjet, i form af sorte kondisko, normale grønne bukser i militær stil, med en Ecko unite kamp tshirt for krav maga kæmperer, og bevægede sig afsted, han æd sin morgenmad alene, passede sig selv i timerne, og ingen snakkede til ham alligevel, da det allerede var kendt at man blev afvist, at han var kold, vred og bitter, fjendelig og en sur skid i det hele taget, han kunne også bedst lide og være alene, passe sine sår alene, vandre og gå alene, han tilbragte tiden med træning, mad, og sit arbejde i byen, så tiden gik da, han var endt til frokost, som havde været fin og enkel, som han kunne lide det, efter musik hvor han havde spillet guitar alene, også selv om han vidste at nogle havde lyttet til ham, fordi han fik at vide han spillede godt på guitar og sang fint, trods sin dybe bruske stemme, men dog endte han i historie idag, og det plejede han at syntes om, dog ikke idag.
en eller anden engel skulle arbejde sammen med ham, en eller anden tøs ved navn Sulli, og han var blevet guidet over til hende, blevet bedt om og give hånd, dog var det ikke sket, han havde bare plantet sin 115 kilo tunge krop på stolen, og ikke talt til Sulli, han sad bare og lignede en tordensky, og da var blevet sagt enkelt, at man med den man var blevet sat sammen med, skulle finde ud af et historisk øjeblik, og bruge det til en opgave, finde informationer og forklarer om det, han havde flere gange skævet til Sulli, han sagde dog stadig ikke noget.
Han's muskeløse arme lagde han på bordet, og lænede sig frem, for at nuppe en af nogle diverse bøger da var blevet lagt på bordet, for at begynde og bladre rundt i den, han sagde stadig ikke noget, sagde hun noget til ham, ville han skæve mut til hende, og se tænkende ud.
Tilbage til toppen Go down
Valerie

avatar

Humør : Velkommen tilbage, Val
Fag : Studerer de fleste fag
Antal indlæg : 129

IndlægEmne: Re: so.. we got homework together.. yaaay.. ( Sulli )   Man sep 28, 2015 7:42 pm

Iført dette tøj: http://i.imgur.com/UisV9Cs.jpg

Sulli havde til gengældt haft en fantastisk morgen. Hun havde fået sine 8-9 timers søvn den nat og var stået op i det skønneste humør med et smil på sine let lyserøde læber. Et dejlig portion morgenmad og derefter sine fag. De mest lækre fag stod det til, hvis det stod til hende.

Og så til historie! Sulli trådte ind i storsalen, hvor historietimen i dag befandt sig. Et lille smil sad på hendes læber, da hun satte sig ned ved et bord. Det lange brune hår strøg ned af ryggen på hende. Med det samme tog hun sin taske ned fra skulderen og stillede den på på bænken ved sin side. Så fandt hun sine bøger frem og lagde dem på bordet foran sig. Nårh ja, det var i dag, de skulle inddeles i grupper til historieprojektet!
Sulli så til, da en ret så muskuløs og nok også tung ung mand satte sig ved sin side. Hun fugtede sine læber, før hun vendte sig imod den unge mand med et imødekommende og venligt smil. "Hej! Mit navn er Sulli," Præsenterede hun sig og bukkede kort. Sådan var hun nuvel opdraget til at hilse. Men hun kunne også give hånd, "Hvad med dig?" Spurgte den sukkersøde pigenavn.

Alt imens Sulli ventede på noget svar, begyndte hun at finde sit kladdehæfte frem og nogle blyanter og kuglepenne. Så ville hun da være klar til at skrive ned. Samtidig med, begyndte hun at bladre i nogle af bøgerne. "Hm. Hvad tænker du, vi kunne skrive om?" Spurgte Sulli så og skævede til den unge mand ved sin side.

_________________


xoxo Valerie Dawn Bentley x
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://athenaakademiet.danskforum.net
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so.. we got homework together.. yaaay.. ( Sulli )   Tirs sep 29, 2015 1:16 pm

Han gloede mistroisk på hende da hun virkede så imødekommende, unge pige, selv om det nok var noget værre sludder at hun var en ung pige, sikker 10 gange så gammel som ham, og han's hårde vurderende øjne stirrede tomt på hende da hun præsenterede sig, og deres lærer stod afventende og ventede på han præsenterede sig, for han til sidst sagde med sin hårde fjendelige bruske stemme ''Bjorn'' han så kort på hende's buk, før han brummede kort.

Han bladrede i en bog da handlede om scandinavien, 1066, den store krig mellem vikingerne, englænderne og saxoerne.
Han så kort på hende, han trak på skuldrene, og sagde kort for hovedet ''ved det ikke rigtig, tænker noget fra middelalderen'' han viste hende bogen, for at skubbe den over til hende, for og pege på en side, hvor vikingerne havde taget en værdifuld fange, som de ville bytte for manden's vægt i guld, han sagde roligt med sin dybe stemme ''medmindre du har en ide?'' han lød ikke som en da gad og forsone sig, gad og involvere sig, eller gad og engagere sig, som bare ville have det overstået.
Tilbage til toppen Go down
Valerie

avatar

Humør : Velkommen tilbage, Val
Fag : Studerer de fleste fag
Antal indlæg : 129

IndlægEmne: Re: so.. we got homework together.. yaaay.. ( Sulli )   Søn okt 04, 2015 6:19 pm

Sulli betragtede den store fyr ved sin side. Burde hun mon føle sig bange eller føle sig truet af ham? Næ. Hvorfor skulle hun dog det? Hun var ikke en dømmende person og havde aldrig nogensinde været det. Hun tog imod nye personer med nye og imødekommende øjne. Dog nysgerrige som altid. Hun elskede at møde nye personer og var ikke genert for at tale i åbent forum. Hun havde ikke den største selvtillid eller selvværd, overhovedet, men det holdte hende ikke tilbage. Hun var vel ganske middel, hvad der galt selvtillid og selvværd blandt unge piger.

"Bjorn? Hyggeligt at møde dig!" Sulli lænede sig en smule til siden, så hun bedre kunne se, hvad for en bog, som han havde fundet frem til deres projekt. Måske noget, de kunne bruge? Det anede hun ikke lige nu. Men hun kiggede igennem og bemærkede, hvad det handlede om. Så rettede hun sig op igen, så hun ikke ville få rygproblemer som gammel. "Hmm.. Det lyder interessant," Sagde Sulli med en finger en vejret, før hun henvendte sig til sin laptop igen, hvor hun begyndte at søge på de gamle vikinger fra middelalderen, "Det kunne faktisk godt være en mulighed?".

Sulli begyndte at skrive ned i stikordsform, som hun kunne huske. EN slags brainstorm af en art, inde på et åbent dokument på sin laptop. "Hvad ved du om de gamle vikinger, Bjorn?".

_________________


xoxo Valerie Dawn Bentley x
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://athenaakademiet.danskforum.net
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: so.. we got homework together.. yaaay.. ( Sulli )   Lør nov 21, 2015 5:07 pm

// kan se du har fået ny karakter, så tænker at vi måske finder et andet emne, hvis det er? Smile
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: so.. we got homework together.. yaaay.. ( Sulli )   

Tilbage til toppen Go down
 
so.. we got homework together.. yaaay.. ( Sulli )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen-
Gå til: