Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29245 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Are you okay? - Audrey -

Go down 
ForfatterBesked
Katherine

avatar

Humør : And I understand. I understand why people hold hands: I’d always thought it was about possessiveness, saying ‘This is mine’. But it’s about maintaining contact. It is about speaking without words. It is about I want you with me and don’t go.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Are you okay? - Audrey -   Søn sep 27, 2015 7:21 pm

Tid Klokken er 12:15
Sted Et lokale, til en time
Omgivelser Der er en masse elever, samt en lærer
Vejr Solen skinner en smule, men dog ikke ufattelig meget
Påklædning En stram sort trøje med lange ærmer, et par skinny jeans og sorte vans

Det havde været en stille dag og han havde været igennem nogle kedelige fag, så for ham var dette blot en på listen af kedeligheder. Han var med andre ord ikke just specielt skole glad, den eneste grund til han rent faktisk var på dette akademi, var fordi hans forældre bad ham om det. Man kunne sige det var en straf for at være en rouge. De havde hadet ham lige siden, blot fordi han modsat alle de andre ikke brød sig om at leve i en flok. Dog tog han blot det hele og nu gjald det om at få det hele overstået. I dette øjeblik var han på vej ned af gangen, ned imod en time han stadigvæk ikke helt forstod hvorfor han skulle have. Han forstod faktisk ikke meningen med alle hans fag, de var i hans øjne latterlige. Han rystede på hovedet, fik hans sædvanlige ligeglade udtryk frem og derpå gik han ind. Han satte sig på en ledig stol, hvor stolen ved ham ligeså var ledig. Med armene over kors, gjorde han sig klar til en times kedsomhed. Han hørte døren gå op, hvorpå han vende blikket om imod den og her så han en køn ung blonde pige. Han hævede øjenbrynet, fugtede sine læber og vende igen blikket frem
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 613

IndlægEmne: Re: Are you okay? - Audrey -   Søn sep 27, 2015 7:37 pm

Det havde været helt fint. Endnu en af de typiske timer. Audrey gik rundt sammen med sine veninder. Den eneste blonde imellem dem, et stort smil og typisk glade unge menneskepige - som hun nu engang var. Hun gik hen imod hendes plads da gruppen splittede sig op. Så fik hun øjenkontakt med en ny fyr i hendes klasse, ikke fordi han behøvede at være helt ny, men hun havde ikke set ham før. Hun kunne mærke, hvordan hun blev blød om knæene. Og i den intime øjenkontakt, som de nu havde, valgte hendes ben selvfølgelig at placere sig forkert, så stolbenet spændte ben for hende. Dette resulterede i, at den unge menneske pige faldt til jorden med et klask. Hun klemte øjnene sammen, og bad til, at det var en drøm. Så snart hun havde fattet at det virkelig var sket, og klassen grinede af hende, fik hun rejst sig op - tog sine ting til sig. Uden at kigge på fyren satte hun sig op på pladsen foran ham. Hun kørte det blonde hår tilbage med sin frie hånd og slog blikket ned i bordet bagefter. Nogle fra klassen lo stadigvæk, forståeligt, det var sådan virkelig til at grine af. DEt var dog aldrig sket for hende før. Hun var normalt meget elegant. Hun lagde bøgerne frem på bordet og opdagede læren stod og kiggede på hende inden de gik igang med undervisningen.  Audrey fandt sin tegneblok frem og begyndte at sidde og tegne små skitser. Hun havde trods alt fotografisk hukommelse, så hun kunne tegne fyrens øjne perfekt i detaljer også. Hun bemærkede slet ikke undervisningen, hun var i et flow.

Imens talte læren dog videre.
"I bliver delt ind i små grupper på to idag. I har en uge til at lave et projekt. I skal forstille jer at der sker en stor forandring i jeres liv. Enten et bryllup, måske får i et barn. I skal vælge en af de to eller smække dem sammen, så skal i lave et budget til det. Til fremlæggelsen skal i være kreative, kom gerne med kostumer, rekvasiter." Forklarede læren. Så begyndte hun at læse op, hvem der var i gruppe sammen. Audrey reagerede først da hendes navn blev råbt op. "Audrey og Theo." Da Audrey kendte navnene på de andre, måtte Theo være den fyr. Hun vendte sig kort om og fik øjenkontakt med ham kort. Hendes hjerte sprang et slag over inden hun hurtigt vendte hovedet til sig selv igen. Efter ydligere forklaringer blev de sluppet løs. Audrey gemte sine tegninger væk, for Theo ikke skulle se dem.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine

avatar

Humør : And I understand. I understand why people hold hands: I’d always thought it was about possessiveness, saying ‘This is mine’. But it’s about maintaining contact. It is about speaking without words. It is about I want you with me and don’t go.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: Are you okay? - Audrey -   Tirs sep 29, 2015 5:31 pm

Netop som han havde fjernet sit blik fra hendes, hørte han lyden af en der faldt. Dette fik ham straks til at lede efter kilden for dette og da han så pigen fra før, hævede han blot øjenbrynet. Hun var en underlig pige, meget mere kunne han ikke sige. Dog modsat de andre elver, som valgte at bruge denne mulighed på at grine af hende, så sagde han og gjorde intet. Han sad blot stille og kiggede monotont op imod tavlen. Med andre ord fandt han ikke just pigens fald ligeså humørvækkende som resten af klassen gjorde. Efter hun havde sat sig ned på sin plads, vende han blot blikket et andet sted hen. Han faldt hen i sine egne tanker, tænkte frem til hvordan han ville løbe ud i skoven og lade sin ulv komme fri. Måske var den modsat alle de andre ulve ret så udsultet, men dette kom af han ikke var som alle de andre, men derimod var en rouge. Med dette på sig, var ens ulv ikke just smuk og graciøs som alle de andre, ens ulv bar ikke majestætiske træk eller en stor skønhed. Den var mørk, farlig og ville ende ud som ganske udsultet.
Da hans navn med et var blevet opkaldt og sammen med en eller anden Audrey, rettede han sig op og sendte et koldt blik imod den stakkels lærerinde. Han fik hurtigt et overblik over situationen, specielt fordi der var beskrevet nogenlunde hvad de skulle op på tavlen også havde hans sidemand også skrevet noter ned. Han satte hovedet tilbage og begyndte at grine "Dette er direkte latterligt!" Han rystede på hovedet. Hans fjendtlighed kom af hans indre ulv der konstant følte sig irriteret og rastløs. Ofte kunne han ikke engang gøre for sine kommentarer, de kom fra noget dybt inde i ham og ikke per valg. Dog da pigen foran ham vende sig imod ham, rettede han sine brune øjne direkte imod hendes. Han lagde hovedet på skrå og hævede øjenbrynet Han rejste sig op og gik hen imod hende "Skal vi komme i gang" Det var ikke så meget et spørgsmål, også alligevel. Det var mere et spørgsmål man kunne fornemme man ikke skulle svarer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 613

IndlægEmne: Re: Are you okay? - Audrey -   Tirs sep 29, 2015 5:55 pm

Hun tog sig sammen. Det var en ret vigtig opgave. De havde endda fået fri fra nogle af de andre fag for at lave den, fordi det var en projektting alle skulle igennem ligemeget fag.
"Jeg ville elske at være sammen med d...." Hun blinkede kort og rystede på hovedet. "Undskyld. Øhm ja lad os. Hvis vi skal bruge et stille sted, så ejer mine forældre en cafe nede i byen, der er ret stille på det her tidspunkt... og jeg tænker... jeg tænker at folk ikke ligefrem har tænkt den tanke." Hvad fanden skete der for hende, han havde trængt ind i hendes hoved eller noget. Siden hvornår havde hun sidst haft en anden virkelighed i hendes hoved. Det her var virkelig pinligt! Hun prøvede ikke at tale for hurtigt, men hun var virkelig nervøs. Det var egentlig fordi, at hun gerne ville have en god karakter, mange kaldte hende lidt en optimistisk stræber, fordi hun virkelig gik efter det hun ville have. Audrey foldede sine læber sammen som en smal streg imens hun ventede på hvad Theo sagde, og gjorde. Hun følte sig som en stor forvirret kugle der trillerede rundt og ikke kunne gøre ngoet rigtigt lige nu. Lige nu havde hun mest af alt, lyst til at bryde sin egen pagt for at se ind i fremtiden - blot for at finde ud af, om hun ville se mere til denne Theo. Hendes øjne var meget varme og åbne, hvilket de nok altid ville være. Hendes ansigt smilende ligemeget hvor køllig Theo ville være. Personer kunne ikke knække hende. Audrey kørte en hånd igennem sit blonde hår og lagde hovedet smilende på skrå.
"Hva så lækre skal vi gå.. " hun lavde hurtigt om på sætningen. "Skal vi gå ned og finde noget lækkert.. du ved at spise.. drikke et eller andet. Det ved at middags tid også." Sagde hun hurtigt og kløede sig akavet i nakken, imens hun grinede lidt nervøst af sig selv. Hun var så flov over sig selv, at hun begyndte at rødme lidt.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Katherine

avatar

Humør : And I understand. I understand why people hold hands: I’d always thought it was about possessiveness, saying ‘This is mine’. But it’s about maintaining contact. It is about speaking without words. It is about I want you with me and don’t go.
Antal indlæg : 41

IndlægEmne: Re: Are you okay? - Audrey -   Søn okt 04, 2015 7:34 pm

Han rynkede brynet da hun begyndte at snakke, men mere da hun stoppede sin sætning og lavede en helt ny. Han nikkede om ikke andet til hendes forslag, hvorpå han lavede en hånd til hun kunne føre an. Normalt var han ikke den mest imødekommende person, nogle havde forsøgt at bryde igennem den tykke mur og mange fejlede. Der var få som virkelig fik brudt igennem og det var fra dem han oplevede et hård svigt, samtidig med han også oplevede et fra sine forældre. Han var med andre ord ikke typen der åbnede sig op for folk og han var i den grad heller ikke typen der snakkede om sig selv.
Han kunne hurtigt opfange ordet lækre, hvilket igen fik ham til at vende sit blik imod hende. Han skulle netop til at sige noget, men valgte at lade det ligge til fordel for et nik. Han gik imod døren og forlod lokalet, hvorpå han vendte sig om og så imod Audrey "Kommer du" spurgte han og man kunne svagt høre en ukendt accent, hvilket betød han ikke var fra dette sted af, men nok mere et helt andet
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Are you okay? - Audrey -   

Tilbage til toppen Go down
 
Are you okay? - Audrey -
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Universal rum-
Gå til: