Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 I didn't do it! - Amara

Go down 
ForfatterBesked
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 527

IndlægEmne: I didn't do it! - Amara   Søn sep 27, 2015 4:57 pm

Hun havde været oppe i et slagsmål til idræt. En af drengene havde ment, at pigernes fodboldhold skulle lukkes ned, fordi der alligevel ikke var nogen som så det. Audrey var måske ikke smart nok til at lade hver med at gå op imod en vampyr, men hun gjorde det alligevel. Så efter en del råben, havde han sat tænderne i hendes hals. Klassisk træk. Dog havde læren trukket dem fra hinanden og sendt Audrey til hospitalsfløjen og fyren til ledelsen. Audrey havde fået renset sit sår, og fået sat et fint plaster på. Dog stædig som hun var, mente hun, at det ikke var nødvendigt at hun blev. Lægerne havde sendt en af lærerne for at få hende til at overtale Audrey til hvad der var bedst for hende. Og det var så blevet Amara. Audrey havde ellers tigget og bedt om det ikke skulle være den lære. Nok fordi, at hun godt vidste, at det var hendes moder. Hun havde bare ikke konfronteret Amara med det. Måske fordi, at tingene var begyndt at gå godt igen. Hun startede for tre år siden, og brugte to af årerne på at have det elendigt. 

Audrey rejste sig op så snart Amara trådte ind. Hun støttede sig til væggen.
"Det her er altså ikke nødvendigt. Jeg har det fint!" Sagde hun og smilede stort falsk. Hun kunne ikke finde ud af, om hun faktisk skulle tage en samtale med Amara omkring dette. De havde den perfekte mulighed. Lægerne gik, fordi de vidste, hvor vigtig lærer og elev tid var. Desuden havde var Amara Audreys undervisere, og hun så hende næsten dagligt. Derfor var hun også kendt som om af Audreys støtte lærer, hun havde dog aldrig haft brug for det  - og heller ikke nu, følte hun da selv.
Hun satte sig dog ned og lod Amara komme ind.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lilith
Admin
avatar

Humør : "Many called her beautiful, but she wasn't beautiful. No she was red and terrible and red."
Antal indlæg : 735

IndlægEmne: Re: I didn't do it! - Amara   Søn sep 27, 2015 5:26 pm

Påklædning Hun er iklædt i dette tøj

Hun havde netop været på vej ned til et møde, da hendes mobil havde ringet og de havde meddelt at der havde været en slåskamp. En af hendes elever havde været op og slås, og den anden havde været noget så luset som en skabt vampyr. Hun var direkte skuffet over den mandelige elev, og hun havde sat det som en side note, at give knægten en mega skideballe. Dog skulle hun nu tage sig af en stædig tøs, en tøs som ikke gad lytte til lægernes ord, specielt da de sagde hun skulle blive i sengen. Som hun vandrede igennem gangen, var det med et irriteret udtrykke i ansigtet. Hun magtede ikke dette, hun havde så mange andre planer for denne dag også var det dette hun skulle bruge den på. Dog kunne hun vel ligeså godt for det overstået også kunne hun komme videre til det næste på hendes liste.
Det var med et fast greb hun åbnede døren, og så direkte imod pigen. Hun mindede hende ret meget om en kæreste hun havde haft engang. De samme blå øjne og det samme blonde hår, dog rystede hun det væk og gik i stedet hen til hende "først sætter du dig ned" hun skubbede hende med lethed ned på sengen igen. Hun rynkede brynet, kørte blidt en tot hår om bag hendes øre "Og nu kan vi snakke om hvorfor du ikke gider følge lægernes ordre? De er her for at hjælpe dig" brummede hun og lagde armene over kors

_________________

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 527

IndlægEmne: Re: I didn't do it! - Amara   Søn sep 27, 2015 5:45 pm

Hun kiggede Amara i øjnene. Hun kørte en hånd igennem sit hår.
"Jeg har fag jeg skal læse op i. Jeg skal træne.. jeg har ikke tid til at sidde her og blomstre. Der er så dødkedeligt her." Forklarede hun. Rummet var helt hvidt, ingen andre farver overhovedet. Hun var altid den som sagde meget i klasserne, men havde ikke rigtig sagt noget siden hun fandt ud af Amara var hendes mor. Eller jo i de andre fag. Audrey kørte en hånd igennem sit hår.
"Desuden så finder jeg mig ikke i, at vampyrer skal komme her og tro, at de kan tage mit blod bare fordi de ikke kan tåle en diskussion, hvad er der retfærdigt ved det?" Tilføjede hun. Ikke i nogen vred tone, og dog. Det var som om, at hun havde skiftet karakter. Måske fordi, hun var en smule vred over, at Amara havde forladt hende. Ikke at Audrey ikke havde haft et godt liv, for det havde hun. Hendes far var gift med en meget smuk blondine kaldes Melissa. Og hun havde en halv lillebror. Hendes liv havde nærmest været perfekt, det alle drømte om. Nok derfor at hun hadede at få sin lille cirkel af lys slået i stykker. Hun havde endda brugt sin evne til at undersøge det. 
"Desuden så kan jeg jo bebrejde dig for at smadre balancen i mit liv." Sagde hun pænt irriteret og vendte kinden til.

_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I didn't do it! - Amara   

Tilbage til toppen Go down
 
I didn't do it! - Amara
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Hospitalsfløjen-
Gå til: