Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Damian
 
Miles
 
Jaxton
 
Jeffrey
 
Rosanna
 
Statistics
Der er i alt 434 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tyler

Vores brugere har i alt skrevet 23050 indlæg in 1777 subjects

Share | 
 

 A night to remember, don't you think my love? ~ Marcelius

Go down 
ForfatterBesked
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: A night to remember, don't you think my love? ~ Marcelius   Tirs dec 22, 2015 3:31 pmSted: Gaia - Gågaden ~ Baren, Late Night

Tid: 22:32

Vejre: Klar nattehimmel, med mulighed for at se fuldmåne.

Omgivelser:

Lyden af hoved døren og mennesker, som stlle træder ind til baren. Musikken, som spiller højt og massere af fest og farver stille lader sig dukke op på baren. Lyden af nogle af de klassiske moderne sange bliver spillet, mens unge mennesker nyder at svinge hofterne og 'andet' til at fremvise deres former og farver til de pågående glubske øjne, som ofte forbi passere nogle af de kvinder, som ser ud til at havde en fantastisk tid. I baren står Joe, som servere drinks til gæsterne, som blot er der for at nyde et godt selskab eller drikke sorger eller 'andet' ud.

Så hvis man var heldig, kunne der måske være et svar på sådan et problem i bunden af øl krusset. Dog ikke endnu er der nogle som har nævnt at de har fundet noget svar.

@Marcelius

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Arach havde valgt denne aften at træske ned på den lokale bar i Gaia. Han tænkte at de støvede bøger og det gamle bibliotek kunne bruge lidt fred fra ham og hans forskning. Så han havde valgt at tage noget halv pænt på. En sort skjorte medkorte ærmer. Hans motorcykel jakke, et par lette sorte jeans og nogle praktiske danse sko, i tilfælde af at han blev budt på dans. Også hans typiske hat, som han ofte gik rundt med. Hans blik gled omkring sig og han fandt hurtigt sine solbriller frem, for at skjule sine øjne, men overvejede det kort. Han tænkte fuck det, hvis folk spurgte ville han blot forklare at det var kontakt linser. Han træskede ind i baren og havde solbrillerne lagt i halskraven på sin sorte skjorte, som blot fik dem til at hænge. En smugle mode havde han vel? Eller også så han blot kikset ud. Uanset gled blikket rundt i baren og han spottede Joe, som var i gang med at skænke en drink op til en ung kvinde, som ofte prøvede at forføre sig ved ham. Stakkels joe, mon han nogle sinde lærte at sige ja til et 'dame' tilbud? Eller var det mon fordi han var mere tiltrukket af det samme køn? Efter hånden, som Arach tænkte over det, havde han ikke opdaget af Joe havde allerede skænket drinken op til ham og kiggede på Arach efter betaling, uden han overhovedet havde sagt et ord. ''Oh.. Ehm.. jo. Her Joe. '' Arach kiggede kort ned i sin drink og blev halv overrasket over at joe havde kunne huske hvilken slags drink, som han ofte drikkede.

Han beskuede kort hans omgivelser. Lyden af den høje musik var bestemt noget man skulle vænne sig til. Eller også var det Arach, som var ved at blive for gammel til ungdommens musik. Han måtte dog indrømme at han savnede noget mere metalisk, men dette var vel noget han kunne overleve? Hans blik gled op på Joe og spurgte kort. ''Du.. Joe, er der mulighed for at vi kunne sætte noget metal på bordet? Måske Voldbeat eller AC DC? '' Han smilede roligt, mens hans stemme var afslappet og han tog en slurk af kruset med mjøden, som Joe havde placeret tidligere foran ham, som han først nu havde rørt. Joe nikkede kort og lod 4 fingre op i luften, som signal til DJ'en til at sætte noget mere metalisk på bordet. Dog ændret det ikke mængden, som dansede. Tvært imod var der flere der dukkede op til Thunderstruck og 'Still Counting' for at more sig lidt. Et svagt nik af anerkendelse lagde sig fra Arach's side, som taknemmelig takkede Joe for hans venlighed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
A night to remember, don't you think my love? ~ Marcelius
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Baren, Late Night-
Gå til: