Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Joy
 
Kayne
 
Dove
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24292 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 This is not a laughing matter! ~ Chris

Go down 
ForfatterBesked
Cassandra

avatar

Humør : Show me yours and I'll... Laugh?
Fag : Biologi og historie
Antal indlæg : 25

IndlægEmne: This is not a laughing matter! ~ Chris   Søn jul 01, 2018 10:33 pm

T: Omkring 23.00 om aftenen
S: skoven omkring akademiet
V: overskyet
O: skov, træer, buske, rødder osv.

@Chris

Dagen havde været grum - som altid. Skyer havde truet med regn hele dagen, og luften hang tungt omkring hende. Efter sammenstødet med - hvad der tilsyneladende var - hendes far, havde dagene virket underligt ubehagelige. En del af hendes fortid havde indhentet hende - og endda så mærkeligt et sted som her - hvor hun var flygtet fra alt for at komme til.
Meditation havde ikke hjulpet hende, da hendes følelser var blevet for meget for hende. Hun havde desværre ikke været helt samlet mentalt, og havde sat fut i hendes ene notesbog. Alle noter omkring historie, de var forsvundet, for næsten af hende. Typisk nok.
Hun havde besluttet sig for, fremfor at sætte ild til flere ting, at gå sig en tur i skoven. hun havde brug for luften, for himlen over sig. Hun manglede skovens ro, at den spredte sig i hende og gjorde hende rolig og magelig igen. Men der skulle desværre en hel del til, efterhånden.
Efter hun havde gået i over en time - længere ind i skoven end hun nogensinde var kommet - åbnede skyerne på himlen sig endelig, og gav efter for de store mændger vand som sommeren havde savnet. Alt blev mørkere, koldere og vådere, i løbet af sekunder. Cass, iført en tynd nederdel, en bh, et sjal og bare fødder, var gennemblødt med det samme. Hendes mørke hår klistrede til hendes krop, mens hun satte i løb mod akademiet igen. Et tordenskrald brølede, og himlen blev lyst op i et lyn. Cass, ræd som hun var for tordenvejr, snublede over en rod der stak op af jorden, og ramlede derefter direkte ind i et træ. Hendes venstre arm, kind og pande havde fået en relativt dyb hudafskrabning, som sved og blødte, og hendes læbe føltes som om den var blevet flækket i mundvigen. Endnu et lyn og tordenskrald - og Cass gled ned og sidde op af træet som hun var snublet ind i, og krøb sammen. Hun trak knæene op under hagen, og lagde armene om sig selv, mens hun lukkede øjnene og bad til at tordenvejret snart var ovre. Endnu et lyn og tordenskrald til hende til at skrige lavmælt og skælve, mens hun dækkede ørerne til og prøvede at fokuserer på at falde til ro.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
This is not a laughing matter! ~ Chris
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: