Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Page: 2 Athena Akademiets regler

Go down 
ForfatterBesked
Joy
Admin
avatar

Humør : When you threw me to the wolves at night. Did you think they would find me easy to swallow? I suggest next time, you try feed me to dragons. I wore wolf skins as easily as my own.
Fag : Idræt. Astrologi. Musik. Kunst. Naturvidenskab & Psykologi.
Antal indlæg : 613

IndlægEmne: Page: 2 Athena Akademiets regler   Søn maj 13, 2018 5:00 am

Athena Akademiet

Forklaring
Dette univers foregår i vore tid. Selve stedet finder sted i det Vestlige England, ikke langt fra byen Plymouth. Så selve universet ligger i vores eget univers og følger derfor årstiderne, nyheder, månederne, osv. Nogle siger når du kommer igennem Hoe Park i Plymouth er der en hemmelig åbning som kun kan fornemmes af magiskevæsner og folk med særlige evner. Folk som passere denne portal opdager den vej som fører til Gaia og Moonlightfalls - som ikke er kortlagt.

Athena Akademiet
Athena Akademiet er et stort akademi med plads til alle og enhver. Der findes elever fra over hele Verden på akademiet, som bliver taget godt imod med åbne arme. Gode så vel som mindre gode. Alle overnaturlige væsner lige fra vampyrer til engle til formskiftere til varulve. Her er dog regler, som på enhver skole, der skal overholdes af den enkelte elev og hvis disse regler ikke overholdes, vil eleven komme i kontakt med rektoren @Valentine Lightwood på hans kontor, og han vil beslutte hvad der skal ske. På akademiet er der sovemuligheder til den enkelte elev, men det er ikke alle, der benytter sig af tilbuddet, hvis nu elevens familie bor i de to nære byer, eller man er besat ude. Dog har man altid en seng til rådighed, og man kan blive skrevet op her; Et klik og du bliver sendt til værelses oversigten . (Du kan kontakte admins om værelser)

Alder for indmeldelse
Der er kommet nye regler i forhold til alder for indmeldelse på Athena akademiet. Før skulle man være 14 for at blive optaget, men Rektor @Valentines nye regler giver mulighed for at blive optaget allerede fra man er 11 år. Dog vil du komme ind under et andet skema end de andre elever. Dette vil sige, at når du fylder 18 kommer du til at følge den normale skolegang, og derved også blive flyttet hen til de andre værelser.
Obs elever under 18 kan ikke bo på akademiet, medmindre specielle aftaler er skrevet.

Generalle regler
Naturligvis er der en lang række regler for ens ophold på athena akademiet. Det er op til de studerende at læse dem og følge dem. Nye regler er trådt i kraft efter rektor @Valentine Lightwood er kommet til.

  • Respekter andres tro og religion. Blot fordi du har en anden tro end andre, giver det dig ikke ret til at mobbe eller være nedladende overfor andre med en anden tro.
  • Alle undervisere og medarbejdere på akademiet skal behandles og tiltales ordenligt, de er her kun for at hjælpe dig til de bedste år på akademiet.
  • Det er forbudt at bruge sine medfødte evner på andre imens man er på akademiets grund. Medmindre det er i selvforsvar eller tilladt af en underviser.
  • Alle skal være på deres værelser efter kl 22. 
  • Man må først forlade sit værelse efter kl 6.
  • Alle studerende skal deltage i de undervisnings timer der er skema lagt til dem. Hvis man er syg eller på anden vis fraværende skal man melde det til kontoret. 
  • Alkohol udenfor festlige højtider på akademiet er forbudt.
  • Angreb fra vampyrer, sirener eller dæmoner er ikke tolereret og det er forlangt at man har kontrol over sig selv. Angreb tages meget alvorligt.
Hvad koster det?
Det koster$43,301 for hvert år man er på akademiet. Det kan dog lade sig gøre, under de rette anbefalinger, samt evner at denne magiske oplevelse ikke koster vedkommende noget. 

Dagene
Dagene er lange, fyldt med fag og aktiviteter. Til fagene er der selvfølgelig mødepligt og også til de fleste aktiviteter. Det varierer meget fra dag til dag, hvornår fagene foregår. En typisk uge på Athena Akademiet vil se således ud:

Mandag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag
13.30-15.15: Fag
15.30-16.30: Fag

Tirsdag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag
13.30-15.15: Fag

Onsdag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag
19.15-21.15: Fag

Torsdag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag

Fredag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag
13.30-15.15: Fag

Mad
Alle hverdage med hensyn til mad:
8.15-8.45: Morgenmad
12.00-12.30: Middagsmad
18.00: Aftensmad

Alle weekender med hensyn til mad:
09.00-11.30: Brunch/mokost
18.00: Aftensmad

Regler for mad
Det er kun på de nævnte tidspunkter, at der er tilladelse til at tage mad fra buffet. Køkkenet er derefter lukket. Der er dog mulighed for at købe nogle ting ind og bevare dem i spisesalens køleskab - dog er dette på eget ansvar.
De forskellige kollegier 
@Valentine Lightwood har opsat nye kollegier til akademiet. For at finde ud af, hvilket kollegium man bliver tildelt, vil man komme op til rektoren selv og han vil udføre en mindre test på en. Det er ganske ufarligt og når man er færdig vil man få tildelt en form for nøgle til akademiet og ens kollegium.

Sygdom
Hvis du er syg ringer du til hospitals fløjen, som meddeler det videre - er det voldsomt. Så må du hellere gå derop og blive tjekket.


Fravær:
Fraværet på skolen taget meget seriøst, og hvis man er syg i mere end 5 dage - så skal man tage op på hospitals fløjen eller ringe en ned. De kommer derefter og ser til dig om du er okay.

Eksaminer
Der er 2 store eksaminensperioder på akademiet, og 2 mindre.
Den første går igang den: 7 Juni - 13 juli. Hvor man vil få udleveret store opgaver og projekter i alle sine fag.
Den anden går igang: 21 November - 12 December, hvor der bliver udleveret opgaver og projekter, som ofte skal laves i grupper.
De andre prøver starter omkring:
2 Marts - 12 Marts og er skriftlige fag, teori, hvor der skal skrives en rapport i udvalgte fag.
10 September - 21 September, er fysiske fag, hvor der skal vises og udøves. Det vil sige, optrædes i musik fagene, udøve diverse former for sport osv osv.

Skolefester
Ligesom der er eksaminer er der også fester, og for at kunne deltage til disse fester - skal dine karakterer have gode karakterer og have bestået eksamenen der følger festen.
Der er 4 store fester på akademiet:
Den store sommerfest: D 17 Juli
Halloween festerne: Hver weekend i Oktober måned.
Vinter ballet: 18 december
Forårsfest: 12 Maj

Mindre fester:
Onsdag den 14. februar holdes der Valentines day

Dage hvor man har fri / Helldigdage
2. påskedag
Første mandag i maj (May day)
Sidste mandag i maj (Spring holiday)
Sidste mandag i august (Summer holiday)
25. December (Christmas day)
26. december (Boxing day)

Værelserne
Værelserne på Akademiet er opdelt efter køn. Det vil sige at drengene har en fløj og pigerne har den anden fløj. Værelserne er to, tre og firemands værelser.
Tomandsværelserne består af et okay stort rum med to senge, et badeværelse, og selvfølgelig god skabsplads.
Tremandsværelserne består af en lille form for fælles stue, hvor der er tre døre, den ene dør fører ind til et to mandsværelse, og den anden dør til et etmandsrum. Den sidste dør er badeværelset.
Firemandsværelser består ligesom tremandsværelserne af en lille fælles stue. Det forskelligt om der er to tomandsværelser i disse rum, eller om der er et tomands og to enkelte. Her er der også to små badeværelser.

Det er strengt forbudt at opholde sit i fløjen for det modsatte køn efter klokken 22 i hverdagen.
I weekenden må de befinde sig der til midnat.

Vampyrer på akademiet
For skolens vampyrer, er der installeret specielle ruder i alle vinduerne, hvilket gør det muligt for vampyerne at befinde sig i dagtimerne til undervisningen - dog er alt udendørs undervisning efter solnedgang for dem.
Mad: akademiet er klar over de har vampyrer og dæmoner med blodtørst på skolen. Derfor bliver der til alle måltider også serveret blod, dog i den anden ende af kantinen. Hvorhenne bliver alle vampyrer informeret om når de starter. Alle vampyrer får også udleveret en speciel nøgle til et blodlager i kantinen, hvor de må tage fra, hvis de virkelig har brug for det. Denne nøgle må dog kun bruges i nødsituationer, og hvis man misbruger den, kan man blive bortvist fra akademiet.

Raceansvarlige
Hver eneste race har deres underviser som er ansvarlig for hele racen. Det vil sige, at man skal kunne tåle at elever kommer med problemer som er knyttet til hvem de er. Dette er en form for vejleder du altid kan opsøge, hvis du føler du har brug for hjælp. 

Moonlight Falls & Gaia
Akademiet befinder sig op og ned af byerne Gaia og Moonlight Falls. I disse to byer findes der både konger, baronesser, grevinder, m.m. To fantastiske og spændende steder at besøge!
Dog er Moonlight Falls ikke et åbenlyst sted for menneskene, menneskerne mister deres hukommelse om alt der er sket inde i byen når de går ud af den igen.

Udlandsmuligheder:
Derudover er der frie muligheder for at drage til udlandet, hvis man ønsker det. Dette fortælles til en lærer. Og selvfølgelig husker man på, at man skal i skole igen om mandagen, så hvis elever drager til udlandet en fredag, skal de være hjemme igen før mandag morgen.

Andre dimensioner
Det er muligt at rejse imellem andre riger. Dog yderst sjældent og der skal være en admin tilladelse for at man må rejse til en anden dimension. Dette er for at vi ikke pludselig har 20 portaler rundt omkring, og alle rejser rundt.
- Dog er der et par stykker åbne som er frie til brugt medmindre andet står skrevet.


_________________
She walks on memories of dead bodies
And feeds her soul with screams of the dead
It doesn’t matter how old she is
Or how much she is suffering
Because in everyone’s eyes
She’s immortal

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Page: 2 Athena Akademiets regler
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Grundlæggende :: Nyttig viden :: Athena akademiets historie-
Gå til: