Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 are you following me? ~ Tianna

Go down 
ForfatterBesked
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 49

IndlægEmne: are you following me? ~ Tianna    Lør jan 13, 2018 11:39 pm

S ~ Denjas lejlighed i Gaia
T ~ 19:30
V ~ man kan se månen og stjerne men det er køligt uden for.
O ~ folk ude på gaden, de ting der nu høre til i en lejlighed.
@Tianna

Denja havde enlig en fri dag og var der hjemme, hun stod i hendes køkken og lavede mad til hendes datter som sad inde i stuen. Hun tog maden med ind i stuen for at give den til Ea som sad i sofaen. Denja koncentrere sig altid om sin datter når hun havde tid til det, det var underligt at skulle dele et barn som var det en ting, men det gjorde ikke så meget når faren var hendes bedste ven. Hun fik Ea til og spise det meste af maden men ikke det hele.

Denja vaskende op efter de havde spist mens hun tænkte og kunne høre Ea lege med noget inde i stuen. Den lille pige var blevet passe af en ældre dame på den anden side af vej når Denja var på arbejde.  

Hun tog sig sammen igen og fik lagt Ea i seng. Nu sad hun selv i sofaen efter at have rodet op og trukket fra. Lyset fra månen kom ind af vinduet bag hende så hun kunne se hvad hun skrev ned i hendes bog. Det hjælp hende at skrive mens hun kunne kigge ud på de mennesker der gik forbi. Denja var glad for hendes lejlighed i stuen så hun kunne kigge ud. Der var mere ind rigeligt plads til hende og hendes datter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tianna

avatar

Humør : Um excuse me but where is the Attention™ I ordered????? I’m getting Impatient
Fag : Historie. Besværgelser. Kemi. Musik. Matematik. Litteratur.
Antal indlæg : 33

IndlægEmne: Re: are you following me? ~ Tianna    Tors jan 18, 2018 9:38 am

Okay.. måske var det ikke smart, men alligevel følte hun sig smart. Med Tiannas hjerne havde hun hurtig lært mange ting fra denne her verden. Faktisk havde hun allerede udviklet nogle færdigheder indenfor at finde ud af at bruge en mobil og kørebil. Hun ledte efter en pige ved navn Emma. Som åbenbart gik under navnet Denja, hvorfor vidste hun ikke - endnu. Nu havde hun kørt hen foran kvindens hus, og sad egentlig først i sin bil imens hun så hen imod huset. Der havde hun siddet i nogle timer følte hun,

Tianna steg ud af bilen for at komme nærmere huset. Hun var klædt i en varm frakke og kunne holde varmen. Hun havde holdt sig på afstand, uden at holde sit på afstand af denne kvinde. Men hunvar draget imod hende på en måde som hun ikke kunne forklare. Hun kom tættere på vinduet, men ikke tæt nok til at kunne opdages medmindre man virkelig kiggede udenfor. Let vippede hun hovedet på skrå som hun ellers så og så nysgerrig ud.

//lidt kort men håber det går Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 49

IndlægEmne: Re: are you following me? ~ Tianna    Tors jan 18, 2018 5:49 pm

Mor jeg er tørstig. ” klynkede Ea mens hun kom ind i stuen til Denja og var ved at få tåre i øjnene. Denja lå bogen på sofabordet før hun rejse sig op og gik over til sin datter, Denja satte sig på knæ foran hende og kyssede den lille pige på panden og tørrede de tåre der var ved at rulle ned af hendes kinder. ”Sætte dig over i sofaen lille skat, så henter jeg noget til dig ” sagde hun kærligt før hun rejste sig og gik ud i køkkenet for at hente vand til Ea.

Den Lille pige på næsten 5 kravlede op i sofaen og længde sig mod vinduet bag sofaen og så ud. Hun begynde der efter at blinke forundret efter hendes øjne havde fundet den kvinde der stod og kiggede ind. Ea blive nu ikke bange, men stod bare og kiggede på hende mens hun trykkede næsen mod roden men det mørke krøllede hår fald frem ad og ville have dækket det meste af det lille ansigt. Der gik dog ikke længe før pigen vente sig om for at sætte sig ned i sofaen.

Denja gav Ea glasset med vand som kun var halv fuldt efter den lille pige havde satte sig ned. ” Morer der stå en pige uden for vinduet. ” Sagde Ea og pegede ud af det vindue hun havde stået og kiggede ud af. Denja rynkede på brynene og så mod vinduet. ”Nu er det vist på tide du kommer i seng. ” Sagde hun stadig med den kærligt tone hun havde brugt før.

Da hun var sikker på at Ea sov gik hun ud og to sin jakke på, sørgede for at hun havde nøglen til hoveddøren var i lommen før hun gik udenfor. Hun kunne ikke glemme det hendes datter havde sat om at der stod en uden for deres vinduet. Da hun kom udenfor begynde hun at kigge rundt efter om der var nogen som hun ikke genkendt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Tianna

avatar

Humør : Um excuse me but where is the Attention™ I ordered????? I’m getting Impatient
Fag : Historie. Besværgelser. Kemi. Musik. Matematik. Litteratur.
Antal indlæg : 33

IndlægEmne: Re: are you following me? ~ Tianna    Lør jan 27, 2018 8:20 am

Tianna rynkede på brynet da den lille pige opdagede hende. Et fint lille tandsmil sneg sig op på Tiannas læber som pigen trykkede sin næse imod ruden og efterlod et fint mærke. Dog var det begrænset hvor længe Tianna faktisk havde den lille piges opmærksomhed, og måske var det egentlig fint nok. Hun trådte et skridt til siden ud af billedet så snart hun så Emma komme tættere på, dog som blikket endte på hende - mistede Tianna næsten evnen til at trække vejret - men holdt den voldsomme følelse i sig. Der gik ikke særlig langtid før at de forsvandt fra den ramme Tianna stod i. Måske var det nok for i aften. Måske burde hun gå igen.

Hun stod lidt og overvejede sine muligheder, og det tog måske lidt længere tid end regnet med. I sidste ende trak hun sig vel bare en smule væk, måske det var på tide at tjekke ind på det der akademi, bare for at have et sted at sove. Selvom hun var taknemlig for at være her, så savnede hun de ting hun havde i Wonderland også - den tryghed. Naturligvis hvis det ikke var fordi, at hun var uvenner med sin mor - så kunne hun bo ved hende.

Ligesom Tianna var ved at begynde at gå, hørte hun døren åbne. Hun vendte ganske let rundt på sine hæle, og så på den rødhårede skønhed fra en skygge. Ganske stille trådte hun ud.
"It wasn't my intention if I scared you," sagde hun så. Tianna var måske hurtig til at lærer generelt, men det tog selv for den bedste en del tid at finde ud af - at hendes måde at kommunikere med folk ikke var den samme som i Wonderland. Derfor sagde hun endnu ikke særlig meget. "Tianna of Wonderland, and your name is?" Spurgte hun i en mere fin tone - tydeligvis royal i måden hendes kropssprog automatisk fandt hen til sin normale måde at præsentere sig på. Dog sagde øjnene og ansigtet noget andet, det ønskede at være venligt og de mørke øjne kunne snildt vise hun arbejede på sagen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 49

IndlægEmne: Re: are you following me? ~ Tianna    Lør jan 27, 2018 7:54 pm

Der gik ikke længe efter Denja var kommet udenfor før en ung kvinde kom frem fra skyggerne. Denja betragtede hende mens hun talte, før et smil brede sig over hende læber. ”You didn’t scare me. "Hendes stemme var venlig og hun smilede stadig til kvinden foran sig. Havde hun ikke set hende et eller andet sted før? Måske var hun en elev på skolen, hun havde i hverfald ikke set hende nær hospitalet før. Hun forstod med det samme at det ikke var hvem som helst hun stod overfor, men det gjorde hende nu ikke nervøs, det var muligvis fordi hun kunne læse i kvindens ansigt at hun prøvede at være venlig. ”Is a pleasure to meet you Tianna, My name is Denja. ” svarede hun venligt.

Denja undrede sig dog over hvorfor hun var her, vis hun kom fra Wonderland var hun langt hjemme fra og Denja viste ikke så meget om det sted ud over at mørket havde ramt den verden. ”Tianna I need to ask you why you are here? If is because you wanna talk you should just have knock on the door. ” spurgte hun for hun undrede sig mere over hvorfor denne kvinde havde stået uden foran hendes vindue så måtte hun finde ud af mere om grunden til hun var i Gaia og ikke hendes egen verden en anden gang. Lide nu var Denja mere opsat på at vide hvad Tianna ville hende.

Selv om Denja havde sin jakke på var hun begyndt at fryse en lille smule og hun viste ikke helt hvor længe Tianna havde stået udenfor eller bare havde været i området. Hun ville også gerne vide mere om denne kvinde, hun var nysgerrig og den venlighed som hun havde se hende arbejde på gjorde at Denja mente hun ikke var her for at gøre nogen noget ondt. ”I am starting to get cold, do you mind if we go indside? I was about to make tea ” spurgte hun ikke kun for at være venlig men også fordi hun ikke rigtigt bare kunne få sig selv til at gå fra hende nu hvor hun viste at hun var her, det var underligt men ikke det var nu engang sådan hun havde det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: are you following me? ~ Tianna    

Tilbage til toppen Go down
 
are you following me? ~ Tianna
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: