Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Elian
 
Stephen
 
Luca
 
Fie
 
Viktor
 
Chloe
 
Dove
 
Amena
 
Hale
 
Daisy
 
Statistics
Der er i alt 415 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Killua

Vores brugere har i alt skrevet 21482 indlæg in 1703 subjects

Share | 
 

 A little trouble at night keeps the freaks in sight ♥ Elian vs. Christian

Go down 
ForfatterBesked
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 339

IndlægEmne: A little trouble at night keeps the freaks in sight ♥ Elian vs. Christian   Ons jan 03, 2018 11:49 pm


//Tid: 02:30 Sted: En parkeringsplads Omgivelser: Mennesketomt Vejr: Vindstille og køligt Til: @christian //


Elian manglede penge, fuck han manglede penge. Det var den eneste tanke der kørte igennem hans hovd. Han manglede penge til byen, han manglede penge til mad, han manglede penge til det hele - men det var ikke kun derfor han havde gang i det som han havde gang i. Han kedet sig, alting var kedelig og ligegyldig for tiden. Som et stort tomt hul i hans brystkasse. Han havde lovet sig selv aldrig at forelske sig igen - og alligevel skete det så pludseligt, som havde han pludseligt trådt ud over en bro og kunne ikke gøre noget for at standse faldet, hvor han ikke blev grebet på bunden - men istedet var blevet smadret i tusinde stykker mod den hårde jord.
Han holdte den tunge brosten i hånden, vejede den i hånden, før de brune perfekte mandelformede øjne gled hen på den sorte bil foran sig. Hans tøj var sort fra top til tå, et par sorte stramme bukser og en sort hoodie der var trukket op om ørene på ham. Han havde derudver et sort tørklædet trukket op omkring næse og mund. Han havde set at der lå en pung inde på sædet af bilen sammen med en mobil - og hans egen var lige for tiden smadret, han kunne sagtens bruge en ny. Han gled kort blikket omkring sig for at sikre sig at han var helt alene, før han igen så på den skinnende bil.
Han hævede hånden med stenen i og uden tøven fyrede han den med alt sin kraft ind igennem bilruden. Et ordenligt rabaler lød og nu stod han foran en smadret bilrude hvor bilalarmen så fint var begyndt at hyle og gav ekko på parkeringspladsen. Elian bevægede sig hurtigt, han rakte ind igennem den smadrede rude og fik låset bilen op. Hurtigt børstede han glaskårene væk fra bilsædet - men fik i sine hurtige bevægelser skåret en god flænge i sin håndflade "Ah fuck shit" mumlede han tvært - han havde dog ikke tid til at tage sig af det. Istedet kravlede han ind og fandt frem til hvordan han kunne slukke for bilalarmen, det var trods alt ikke første gang at Elian havde brudt ind i en bil.
Han proppede pungen og mobilen i lommen før han begyndte at rode rundt i bilens indhold. Han stak forskellige ting i sine lommer. Hjertet hamrede hård i hans brystkasse og han havde taget ærmerne på sin hoodie op omkring sine fingre. Han kunne tydeligt mærke såret i sin hånd gennemvæde ærmet, han prøvede dog at undgå at bløde nogle steder på bilen - han skulle helst efterlade så få spor som muligt, så politiet var så opgivende som muligt med at finde forbryderen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christian

avatar

Humør : He will bring nothing but death and chaos in his way. I'm fun to flirt with, but not to date, because I'm a psychopath.
Fag : -
Antal indlæg : 44

IndlægEmne: Re: A little trouble at night keeps the freaks in sight ♥ Elian vs. Christian   Søn jan 07, 2018 8:26 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han har en hvid/grå skjorte på og et par sorte bukser Link. Han har sorte sko på
- Andet Han har en halskæde på Link

Det var en af de nætter, en af dem hvor ideen om at jage eller dræbe, generelt virkede kedeligt. Selvfølgelig havde han indtaget føde, ellers ville han næppe kunne klarer dagen, men han hade når det blev en pligt, fremfor noget han blot kunne nyde. At drikke blod, var noget man skulle nyde, men nu om dage skulle man være et monster, eller agere som en, før folk begyndte at bange, der var alle de mærkelige goth tøser, som blev ophidset af at blive drukket fra. Hvor at det som regel ikke var et problem, specielt når han skulle have sex med en anden, og gerne ville drikke fra dem, men når han ville indtage føde, gad han ikke at de blev ophidset. Lige det punkt blev irritabel for ham, han kom trods alt ikke for sex, men for at få noget mad, han ville dræbe vedkomne og ikke knalde dem. Det var en underlig verden, og på ingen måde noget han var vant til. Ikke desto mindre var det nok den verden, som han var fanget i, og der var vel også vise goder ved det hele.
Som han gik ned af gaden, betragtede han et par enkelte gange himlen, han så hvordan stjernerne dansede rundt blandt skyerne. Dog opfangede han lyden af et glas der blev ødelagt, goderne ved endnu engang at være vampyr, var at han havde sine fantastiske sanser igen. Han begyndte at gå imod, hvor lyden var kommet fra og det var omkring her, at han opfangede den søde duft af frygt og blod. Et skævt smil formede sig på hans læber, da han så den unge mand, godt i gang med at stjæle indholdet fra bilen, dog var det tydeligt, han forsøgte at holde blodet ude af bilen. Han gik imod bilen, hvor han først stoppede op ved den "well this seems like fun" han klukkede og hævede øjenbrynet drillende. Der var noget halv arrogant i hans blik, måske også drillende. Han elskede at fange folk i situationer, hvor de ingen kontrol havde, det gav ham en form for morskab i livet "Do you need help, I mean there can form infections in those kinds of wounds" han lagde hænderne i lommerne og hovedet på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 339

IndlægEmne: Re: A little trouble at night keeps the freaks in sight ♥ Elian vs. Christian   Søn jan 07, 2018 9:38 pm

Elians krop gav et ordentligt sæt i det en stemme afbrød den hårde hjertebanken og nattens stilhed - han var sågar tæt på at slå hovedet imod bilens loft. Han kravlede hurtigt ud af bilen og så da hen på manden der havde afbrudt ham i hans gøren. De brune øjne var store og lettere skræmte, men han blev jo også taget midt i noget der med sikkerhed kunne give en dom - og chancerne hos Elian var ikke specielt gode med hans baggrund. Han kørte øjnene en gang hurtigt op og ned ad manden for at vurdere ham - han havde helt sikkert en fordel fysisk.

Hans øjne flakkede rundt og han greb så ud efter et af glaskårene fra bilen og rettede det imod manden, noget måtte han jo gøre for at kunne forsvarer sig selv "Leave me alone!" sagde han da med den mest kommanderende stemme han i øjeblikket kunne lave - selvom det var tydeligt at høre at hans stemme rystede usikkert i klangen. Tørklædet om hans mund var også irriterende nok faldet ned fra hans ansigt da han blev forskrækket før. Glaskåret i hans hånd holdte han med stoffet på sin hoodie - det var dumt at skærer sig mere end han havde havde gjort "If you just leave I wont hurt you" tilføjede han pg holdte blikket på manden, et blik der var nærmest broerende så intenst det var. Hjertet hamrede hårdere og nærmest ude af takt - adrenalinen susede hastigt rundt i hans krop sådan som den arbejdede på højtryk så alle sanserne var på dupperne. Det sidste Elian skulle var at ende i spjældet og han var klar til at gøre hvad som helst for at rede sin egen røv - godt nok var det tvivlende hvor meget han var klar på at skade manden dog. Jo mere tid Elian stod der jo mere indsvøbt af blod blev hans hoodie ærme,men det kunne han slet ikke fokusere på lige nu selvom det allerede sved en smule og sikkert havde virkelig brug for at blive kigget på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christian

avatar

Humør : He will bring nothing but death and chaos in his way. I'm fun to flirt with, but not to date, because I'm a psychopath.
Fag : -
Antal indlæg : 44

IndlægEmne: Re: A little trouble at night keeps the freaks in sight ♥ Elian vs. Christian   Man mar 12, 2018 9:40 pm

Det var morsomt at se, hvordan frygten spredte sig i mennesket, det var den bedste duft i hele verden, det af frygten der spredte sig i blodet, hvordan det fik adrenalinen til at sige. Det fik også hjertet til at banke hurtigere, og han kunne se pulsen stige ved knægtens hals. Hans blik var et kort øjeblik, ved den store pulsårer, som sad ved hans hals, før han til sidst lod sit blik mødes med den unge mand, lige netop som han bad ham lade ham være. Let begyndte han at klukke, det var morsomt, et svagt menneske der forsøgte true ham. Det var ikke hver dag, at dette faktisk skete, så det var meget morsomt at se. Specielt fordi han nærmest kunne smage knægtens usikkerheden i luften, det var som en kanin der forsøgte at være en løve, noget der ikke just var særlig troværdigt. Det var måske dumt allerede at anlægge tanker om en anden, men i hele hans lange liv, havde han aldrig mødt en person, han ville anse for så lidt skræmmende, som han gjorde med denne mand. Ikke et eneste punkt i hans krop, frygtede på noget tidspunkt hvad han ville finde på.
Da knægten syntes at ville true ham med et stykke glas, klukkede han endnu engang "If I wanted to kill you, you would have been dead a long time ago" pointerede han, og let holde han hænderne oppe. Hvorfor han ikke bare slægtede fyren, kunne han ikke helt besvarer, der var noget morsomt over ham, hvilket i første omgang nok var hvad der holde ham i live. let lagde han hovedet på skrå "you wouldn't be able to hurt me, even if you tried, also I am not here to hurt you, actually I offered my help" der formede sig et skævt smil på hendes læber. Det var ikke tit, at han tilbød sin hjælp til en anden "the blood will attract others, others who may not be as nice as I am" det skæve smil kom igen frem på hans læber. Dette var en ganske morsom situation, og den ville sikkert blive mere og mere sjov "if I can smell your blood others will, it's like a shark around a drop of blood" pointerede han med et skuldertræk.

//Sorry for det sene svar Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 339

IndlægEmne: Re: A little trouble at night keeps the freaks in sight ♥ Elian vs. Christian   Man mar 12, 2018 10:21 pm

Elian stirrede på manden, han var svær at læse, han kunne ikke regne ud hvor vidt den her mand havde onde indsigter eller virkelig .. ville hjælpe? Why would he help me? Im just a lost boy who just commited a crime? Han blev ved med at pege det skinende glaskår imod manden, imens han med en let sitrende hånd prøvede at beslutte sig for hvad fuck han skulle gøre i den her situation. Stole på manden? Løbe? Elian var ikke dum, måden fyren snakkede på om sig selv, om blodet. Han var ikke et normalt menneske, måske var han slet ikke menneske. Elian skævede ned imod sin sårede hånd, før han trippede lidt tøvende "I-I can take care of myself" kom det så lidt rystende fra ham, før han kort bed tænderne sammen. Han løftede blikket til manden igen og knugede den blødende hånd om sit ærme, ville ikke lade det forhindre ham i at holde fokus.
Han tog et advarende skridt frem imod manden, mest for at vise at Elian ikke var bange for ham - selvom det var åndsvagt, det var en forsøg på at vise fyren en eller anden form for magt, eller ja et forsøg på at han ikke skulle prøve på noget. Men Elians rystende hånd, de usikre mandelformede øjne afslørede ham. Han var bange, selvfølgelig var han det. Han stod overfor gud måtte vide hvad manden var, lige blevet taget i at plyndre en bil "No ones .. no ones gonna get my blood, what are you even?!" forlangede han så lidt at få at vide, var han vampyr? Måske dæmon? noget sagde ham at han ikke var skabt af noget godt. Elian havde før fået at vide at han var dumdristig, dette ville nok være et af de øjeblikke hvor folk ville nikke til at de syntes at han var dum. Men han blev nødt til at prøve, bare lige prøve om han kunne slippe udenom, uden at skulle til at løbe fra ham. Noget sagde ham også at fyren sikkert var god til at løbe, Elian var også god til at løbe, rigtig god faktisk. Would a wise man run? Would a brave man run? yes and no. Elian ville være den modige mand.

// No worries <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A little trouble at night keeps the freaks in sight ♥ Elian vs. Christian   

Tilbage til toppen Go down
 
A little trouble at night keeps the freaks in sight ♥ Elian vs. Christian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: