Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 what are you trying to do

Go down 
ForfatterBesked
Darius

avatar

Humør : The world is still a mess do we ever learn
Fag : Ridning Sprog Historie Kampsport
Antal indlæg : 46

IndlægEmne: what are you trying to do   Lør dec 09, 2017 9:51 am

S Stalden
O folk der skal til og ride.
V snen er lige faldt ned
Tid 14,30
P  
plus læderjakke

emnet er til @Mariel Danyven

Snen, havde valgt og starte med og falde mens Darius bevægede sig ud til hans hest en af de gode ting ved ikke og være mortal var nok den ting at han ikke kunne føle kulden, hvilkede der gjorde han ikke havde behov for  at bruge en Jakke så længe han var på skolens grund eller stedet,  hvor de havde det sikkert på deres egne måde. Han bevægede sig over til Hans hest og lagede kort hans hånd på dens mule.

”There you go boy, you know i had a horse like you once in another time maybe you are from that line only one way to find out right.” Lød det svagt fra ham, hvorefter han fik den sadlet op og trukkede den ud, i de mange år han, havde reddet havde han aldrig brugt en hjelm med mindre det var i krig dette vile han ikke ændre nu.

Det var en ting han nemlig ikke, havde behov han var jo ikke et menneske eller en formskifter  han, havde ikke behov for det dog, havde han ombestemt sig og valgte at bærer en læderjakke han, havde med den var dog åben og hans hår var som det altid var han begynde derefter og ride lidt, hvorefter han forsætte han havde behov for en lang tur han, havde dog nok ikke opdaget kvinden som, havde fået den samme ide, men da han hørte efter kunne han høre en anden komme mod ham med hest, eller var det bagfra.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: what are you trying to do   Tirs dec 12, 2017 8:37 pm

CLOTHES: (LINK)

Det var et stykke tid efter frokost, da Mariel fik idéen at ride sig en tur. Hun trængte til luften, for dagen havde været lang og skuffende, og ikke lige som hun havde forestillet sig. Lad os bare holde den ved det, for der var ingen grund til at uddybe yderligere. Det var bare gået helt galt, fordi hun havde lavet rav i den igen (igen).

Hun børstede lidt sne af sine leggings, som hun altid red i, og rettede på den rødbrune cowboyhat. Hun var iklædt en sort dynjakke med pels i krave og deromkring. Hvad pelsen så end var lavet af, så var den hvid, så hun gættedde på mink eller noget i den stil. Støvlerne, som var rødbrune som hatten, gav en dump lyd, når hun trådte igennem sneen mod stalden.

Døren var af træ, og hun greb om håndtaget og trykkede ned. Da hun kom ind i stalden, blev hun mødt af lugten af heste, møg og hø. Hun gik straks hen til den skimmel, som hun plejede at ride. Den var næsten helt hvid, med undtagelse af mørke ben, så hun gættede på, at den havde været brun i sin tid.

Da hesten var sadlet, satte hun af sted i hastig skridt. Snart efter stødte hun på endnu en rytter. Hun vinkede af ham, en fyr i læderjakke, og råbte et 'hej' til ham:

"Hej!"
Tilbage til toppen Go down
Darius

avatar

Humør : The world is still a mess do we ever learn
Fag : Ridning Sprog Historie Kampsport
Antal indlæg : 46

IndlægEmne: Re: what are you trying to do   Lør feb 24, 2018 10:39 pm

Darius gav et dybt suk fra sig inden han vente om, hvor han så kiggede over mod den kvinde som red over mod ham. "Hello, soo what can i help you with," kom det fra ham, hvorefter han prøve og bevare roen, bare hun ikke prøve og flirte med ham han, havde nok med de ting før i tiden da han var pirat. Han bed sig svagt i underlæben mens han red videre med hans hest, hvor han så ventet på hun red ved siden af ham, mens de forsatte med og ridde kiggede han over mod hende, "so what you doing you always trying to follow pretty guys or am i just that lucky." Kom det fra ham, hvorefter han så ned langs ruten, en masse ting gik gennem hans hoved.

Minder fra hans fortid fløj gennem hans, hoved mens de red langs vejen. Han havde stadig problemer med og ligge hans fortid fra sig han så stadig hans mænd blive slagtet fra de personer som nu end, havde valgt dem på den kamp. Han stoppede op på hesten da krigs mindet, røg på hans igen hvorefter han så op igen. Disse kriges minder, havde ikke været der før eller måske begynde han bare og huske det han ikke ville huske længere, hvordan han bare, havde slagtet hans enhed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: what are you trying to do   

Tilbage til toppen Go down
 
what are you trying to do
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Stalden-
Gå til: