Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Girls night out - Astrid

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Girls night out - Astrid    Tirs nov 21, 2017 4:42 pm

Vi befinder os på natklubben Nightmare. Omgivelserne er klubbens udsmykning inden for, stemningen er dyster. Udenfor slår blæser viden kraftigt og træerne slår mod tagene. Det er koldt fordi det er en skyfri nat, kun halvmånes skær lyser natten op. Bree er taget i byen for at møde sin gamle ven Astrid, hun har dette outfit på. Klokken slår midnat i det hun træder ind gennem dørene til klubben, det er en lørdag nat. Emnet er tilegnet Bree og @Astrid.

______________________________________________________________________________


Bree gav den søde dørmand et let klap på kinden, idet han åbnede dørene ind til klubben for hende. "Don't worry, I'll come and find you later cutie pie" sagde hun til ham, som hun strålede af godt humør. Det gjorde han derimod ikke, han følte sig provokeret af den unge-udsende vampyr.
Men da han skulle til at svare hende igen, fandt hans øjne Brees og hun lod en følelse af vemodighed glide fra sig selv og over i ham. Dertil spurgte hun ham flabet: "Right?"
Han fik fremstammet et ja, som han stod der med sine triste hundehvalps øjne og så helt nedtrykt ud.
Hun lod blot et håneligt grin forlade sine læber som hun rakte ud og kyssede ham legende på kinden. Og så forlod hun ham og tog sine følelser med sig, i det hun endelig trådte gennem dørene og nu befandt sig inden for på klubben.
Hendes sultne blik gled rundt i mængden af blandede racer, der var selvfølgelig flest vampyrer og dæmoner til stede, men der var også andre, selv mennesker, da det jo var lørdag.
En boblende følelse skød op i hende, en trang for kaos. Hvis det ikke havde været lig med hendes egen undergang, havde hun i den grad forsøgt sig med at slå hver og en af disse tilstedeværende ihjel. Eller blot få dem til at slå hinanden ihjel, det var jo det hun var bedst til. At lege med andres følelser.
Men der var noget andet hun måtte gøre, noget hun havde brug for.
Hun tog et par lette og undefylde skridt gennem lokalet og nåede så baren. Hun stod lidt og betragtede menu kortet inden hun bad en bartender, hvis opmærksomhed hun havde lokket til sig, om at lave hende en drink, udelukkende bestående af blandet alkohol. Den skulle ikke blandes op med noget, nej.
Hun vendte sig derpå om ved baren og stod igen og så ud over folkemængden, med et søgende blik, idet hun ledte efter en helt bestemt person mellem alle de andre. Hvor var hun?
Tilbage til toppen Go down
 
Girls night out - Astrid
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Natklubben; Nightmare-
Gå til: