Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 A ride from a stranger - Joseph

Go down 
ForfatterBesked
Valentina

avatar

Humør : Try. Try harder. Keep trying.
Fag : Sprog, Litteratur, Kampsport og Dans
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: A ride from a stranger - Joseph   Søn nov 19, 2017 5:01 pm

Tid: En 16-ish
Sted: Skoven
Omgivelser: Skov og lidt mere skov.
Vejr: Tungt regnvejr
Påklædning: Tøj og Hår + make-up
@Joseph den dejligste snuske på planeten<3

Dagen var startet ud med at være en rimelig skyfri og solskinsfuld, så Valentina havde besluttet sig for at gå en tur i skoven. Hun nød naturen, dens lyde, dens dufte, hun nød solen der skinnede ned bland de nøgne grene og enkelte blade der stadig hang ved af alle kræfter, inden de lod sig falde ned imod skovbunden, for at blive genforenet med de andre blade.
Hun nød det, lige indtil at hun mærkede de første store regndråber, hun bandede lavmeldt på russisk og satte i et hurtigere tempo, ud imod vejen som kørte igennem skoven, så hun kunne følge den tilbage til byen. Regnen blev ved, og de store tunge dråber begyndte at falde hurtigere og hurtigere, tættere og tættere, og der gik ikke lang tid inden hun var gennemblødt.
Og da hun endelig nåede til vejen, kiggede kort hver vej, inden hun begav sig igang med at gå langs vejkanten, så hurtigt den mudrede jord ville lade hende det, uden at hun ville falde.
Da hun hørte lyden af en bil der kom kørerende bag hende, vendte hun sig let og så på den, som den kom nærmere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Joseph

avatar

Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Re: A ride from a stranger - Joseph   Søn nov 19, 2017 5:08 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han har en mørk trøje på og et par sorte bukser Link. Han har sorte sko på
- Andet Han har briller på. Han køre rundt i en mørk truck Link

Det havde været en lang dag, og han var egentlig ret glad for, at den endelig var ved at være ovre. Han havde netop været forbi en boghandler, som egede en sjælden bog, en som han ville kunne bruge til sin undervisning, og forhåbentlig ville gøre hans studerende, blot en smule interesseret i hans undervisning. Det var ikke altid nemt, at overfører ens egen passion, overpå andre som måske ikke altid, havde det samme forhold til bøgerne, som han nu engang selv havde. Blot ved synet af hans lejelighed, ville man umuligt være i tvivl, om at han i den grad havde en passion for bøger. Der var stort set bøger overalt, nogle var gamle, andre var nye, nogle var billige og andre var sjældne. Han kunne huske siden han var lille, hvordan han altid havde ønsket sig, at have sit eget bibliotek, det var selvfølgelig ikke noget, som hans kære far ville tillade, han fandt det som noget fags ville kunne lide, og derfor var det noget han ikke kunne acceptere. Dog havde Abaddon altid været der for ham, han havde være en støtte og opfordring for, at han fulgte sine drømme, og ikke lyttede til den gamle idiot.
Som han korte gennem skoven, var det egentlig ikke så meget at se, faktisk intet andet end træer, også flere træer. Dog bemærkede han en silhuet, som gik længere fremme, dog i dette vejr måtte det være et helvede. Som han kørte tættere på hende, syntes luften omkring ham at sitre, en måde han aldrig før havde prøvet. Han fik let kørt op ved siden af hende, hvor han rullede ned for sit vindue og kiggede på hende. Hun måtte nok være den smukkeste kvinde, som han nogensinde havde mødt, og et kort øjeblik var han helt blændet af syntes "Hej! Would you like a rite into the city? It isn't fair to let you keep walking in this shitty weather" han grinede kort af sin egen joke, før han sendte hende et bredt smil "I promise I'm not a serial killer, although one would probably say that" han skar en grimasse, men grinede igen. Let stoppede han sin bil, og åbnede op i den anden side, samtidig med han fjernede bogen fra sædet. Han fik også hurtigt, skruet op for varmen, og fundet et tæppe frem, som han havde liggende på bagsædet, alt sammen således hun ville kunne få varmen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Valentina

avatar

Humør : Try. Try harder. Keep trying.
Fag : Sprog, Litteratur, Kampsport og Dans
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Re: A ride from a stranger - Joseph   Fre dec 08, 2017 7:05 pm

Da hun hørte lyden af en bil stoppe, vendte hun sig imod kørertøjet, det var en truck og en pæn en af slagsen.  Den var grålig og i regnen så den mørkere ud end den egentlig var, vidste hun.
Da hun så op på manden bag rettet var det som om verdenen stoppede for hende. Det eneste hun kunne hører og mærke var hendes hjerte der slog i hendes bryst og blodet der dunkede i hendes ører. Hun prøvede at ignorer det, da han begyndte at tale til hende. Hans stemme var som det sødeste og varmeste hun nogensinde havde hørt. Det var som om den siv ind under hendes hud og manifesterede sig der og sendte kildrende fornemmelser rundt i hendes krop.
Han tilbød hende et lift og hun bed sig kort i læben, inden hun så ned ad vejen, der var lang vej endnu, indtil hun nåede Gaia og så skulle hun også hele vejen hen til akademiet, så hun op på ham igen. Og da han forsikrede hende om at han ikke var en seriemorder, kunne hun ikke lade være med at grine lidt og nikkede så. "Yeah, I'd like that. Thank you." sagde hun venligt og satte sig ind på sædet han lige havde ryddet og smækkede så døren efter sig. Hun havde ikke det store at frygte, for hun kunne forsvare sig selv, det vidste hun af erfaring.
Da hun havde fået sin våde jakke af, ligeglad med at hendes hvide t-shirt var blevet gennemsigtig, og selen på, tog hun sin kasket af og spredte sit hår lidt, så det hurtigere kunne blive tørt. Hun havde godt set at han havde flyttet på en bog og hun vendte sig kort rundt for at se bogen og spurgte "What're you reading?" Hun fik fat i bogen og kiggede undersøgende på den, med et nysgerrigt blik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Joseph

avatar

Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Re: A ride from a stranger - Joseph   Lør feb 10, 2018 4:49 pm

Af en eller anden grund, fandt han sig selv frygte, hvis hun faktisk sagde nej, som om det ville ødelægge hele hans liv. Hvorfor kunne han faktisk ikke forstå, og dog havde han en ide om hvorfor, måske hun var hans mage, eller en han var ment til at kende. Han kunne mærke hvordan hans hjerte begyndte at banke hurtigere, hvordan han frygtede hendes svar ville blive et nej. Dog da hun sagde ja og endda satte sig ind, begyndte roen at forme sig i hans krop, og et stort smil formede sig på hans læber "you welcome, I'm only glad I could help, plus I'm guessing you're going towards Gaia, I'm heading the same way, so why not give you a lift" han trak på skulderne, og efter at hun havde lukket døren bag sig, tændte han bilen igen, så de kunne køre videre. Dog var der et kort sekund, da hun tog sin våde jakke, hvor hendes gennemsigtige hvide trøje blev blottet, fandt han sig selv kort betragte den, før han hurtigt vendte sit blik fremad.
Han tændte for varmen, så hun ville kunne få varmen frem i hvad han kun kunne tro, som værende en kold krop, vejret så ikke ud til at være det bedste, så han ville helst ikke have hun blev syg. Han skulle netop til at spørge, hvad hun lavede ude i det dårlige vejr, da hun spurgte ind til bogen, og endda selv rakte ud efter den for at betragte den "It's Homer Odysseus in it's natural language, and it first addition" han sendte hende et skævt smil, og som han forklarede hvad bogen var, kunne man tydeligt se, at han faktisk interesserede sig, for hvad det var han lavede. han blev som et lille barn, der fortalte om sin yndlingsting, når først man spurgte indtil hans interesser, måden lyset kom frem i hans øjne "what are you doing in this bad weather?" spurgte han nysgerrigt "gotta be important, since you got out in the rain" han klukkede kort, før hans blik skiftede fra vejen og over til hende. Selvom han vidste at han burde holde sit blik imod vejen, men der var noget over hende, som gav ham lysten til at betragte hende hele tiden, dog klarede han sig og fik faktisk holdt sit blik imod vejen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A ride from a stranger - Joseph   

Tilbage til toppen Go down
 
A ride from a stranger - Joseph
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia & Moonlight Falls :: Skoven-
Gå til: