Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Can you fix this? - Reign

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Can you fix this? - Reign   Søn nov 19, 2017 3:57 pm


Tid: eftermiddag omkring kl 15.
Sted: Zanders lejlighed i Gaia
Omgivelser:  Zanders lejlighed er pæn og ordnet. Den er i et gråligt farvetema. Indeholder de typiske ting, sofa, tv, stort skrivebord, spisebord. Typisk ungkarle hybel men pæn.
Vejr: Blå himmel og ret koldt.
Påklædning: LINK
Tag: @Reign


Lørdag. Zander havde fri fra sit arbejde på biblioteket,  havde været rolig, og han havde tilladt sig selv og sove længe. Faktisk så havde han sovet lidt for længe, klokken var blevet 11 før han væltede ud af sengen. Et bad var det blevet til, lidt bacon og æg, fordi det havde han haft lyst til, og nu sad han bare i sofaen med næsen begravet i en bog. Han var utrolig afslappet når man tænkte på at han faktisk skulle have besøg inden længe. Men det var typisk Zander, han var utrolig afslappet.

Han kiggede op fra sin bog, og fik øje på nogle af de mange flyttekasser som stadig stod og ikke var pakket ud. Han sukkede lydløst, han burde nok få kigget på dem,få pakket ud. Han havde trods alt kun boet i sin lejlighed i et par uger, og fritid havde der ikke været meget af. Han lagde bogmærket i bogen, lukkede den og lagde den sofabordet. Han rejste sig og gik hen til kasserne, men han nåede kun lige og åbne den øverste da han hørte dørklokken. *saved by the bell* Han hadede og pakke ud, men at lave computere se det var bedre. Han håbede inderligt på at det var fyren der skulle have lavet sin computer. Han var tidligere på ugen blevet kontaktet af en ved navn Reign. Hans computer var brændt sammen, og som mange andre før ham, så håbede han at Zander var i stand til at fikse den. Han kunne ikke udelukket at det kunne ske, men det krævede at han så computeren først.

Han skyndte sig og lukke kassen, og skubbede sin hætte væk fra hans hår der var sat i en mere strittende frisure i dag. Han måtte hellere prøve og se bare en smule professionel ud. Han kørte en hånd igennem sit hår før han åbnede døren før fyren der stod på den anden side. Han sendte ham et venligt smil ”You must be Reign. Come in..” Han åbnede døren og holdt en hånd på håndtaget på indersiden som han lod fyren komme ind i hans lejlighed. ”Sorry about the mess, I recently moved to this place, and.. well…” han trak lidt på skuldrene som han havde lukket døren efter Reign var kommet ind ”I havent had the time to unpack all yet, but just pretend like your home.” Det var tydeligt at Zander var meget roligt og afslappet omkring det hele, og ikke tog det synderligt højtideligt at en fremmede mand var i hans lejlighed.
Tilbage til toppen Go down
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 429

IndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Søn nov 19, 2017 5:29 pm

Påklædning: her + bodorød beanie

Reign havde som det første tænkt, at det nok var det allerværste tidspunkt at få sin computer ødelagt, da den efter at have været frosset fast på startsiden i flere timer døde helt med et lavmældt 'zzzzmmm'. På den anden side var det vel altid nederen at se sin computer dø. Usikkerheden om, hvorvidt ens billeder og dokumenter ville forsvinde for evigt, var ubehagelig. Især når man var en idiot som Reign, der ikke lavet backupfiler.
Heldigvis havde han hurtigt fået lavet en aftale med en, der forhåbentligt kunne fikse den, og tog tidligere fri fra arbejde for at gå hen og få den fikset. Ringede med en rømmen på hos reparatøren og rettede lidt på den rem på computertasken, der hang henover hans skulder.

Da fyren kort efter dukkede op i indgangen, rettede mennesket sig en anelse op og sendte et høfligt smil ind til ham. "Sure am," trådte ind efter at have tørret fødderne af i måtten og knappede jakken op. Det var ikke sådan, han havde forestillet sig Zander så ud. Reparatører og mekanikere var som regel ubarberede, halvtykke mænd med lidt for løse bukser på, der altid gled ned på de forkerte tidspunkter.
"No, no, I don't mind at all, really. It looks nice," tilføjede Reign, mens han kiggede så godt ind i stuen, det nu var muligt fra gangen af.
Fik skoene af ved hjælp af sine egne fødder og trådte ind i stuen, der mindede ham lidt om sit eget hjem. indretningen og stilen var helt anderledes, men størrelsesmæssigt var de ret ens. Til gengæld var den pæn og ren ligesom hans egen - hvilket altid var rart. Reign kunne værdsætte ordentlighed.
"So - here's the problem," sagde han så efter at være trådt ind til skrivebordet, den sorte bærbar blev lagt på. Åbnede den og trykkede gentagne gange på 'tænd'-knappen, uden der skete noget, "as you can see it's completely dead. Tried charging it several times in different places, with different chargers - nothing works." Trykkede håbefuldt en enkelt gang mere, inden Zander fik tildelt hans opmærksomhed. Forhåbentligt var han ikke gået forgæves.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Søn nov 19, 2017 6:24 pm

Det faktum at Reign tørrede fødderne af inden han gik ind, passede  egentlig Zander ganske fint. Det var ikke fordi han var en rengøringsfreak, nej det handlede mere om almen høflig og gode manére. Det var bestemt ikke alle der kom og fik lavet deres computer hos ham som besad disse, så det var en glædelig overraskelse.

Han fulgte efter ham ind i stuen og over til det store skriveborg som stod i det ene hjørne. Han havde selv en stationær, og skærmen fyldte godt på bordet. Derudover var der diverse andre ting, som alle så ud til at have deres egen plads. Selvom det var en del var der godt styr på det. Han stod roligt og lyttede til at Reign forklarede, og kørte let sin tommelfinger over sin underlæbe, noget han aldrig selv lagde mærke til han gjorde, men som var typisk når han var langt væk i sine egne tanker. Han drejede blikket fra bærbaren og over på Reign som han var færdig med at forklare. "Well it can be lots of reasons. What happend when it desided to shut down? Did you use it, or was it turned off and then just didnt want to turn on?" Han gik hen og løftede computere, for kiggede i bunden hvor der stod nogle serie numre før han lavede en eftertænksom lyd.

"Coffee." han sagde det ud af det blå og uden sammenhæng som han stillede bærbare på bordet igen. "For me that is.. Not the laptop." hans sendte Reign et drilsk smil men tilføjede før han bevægede sig hen til det lille køkken som på trods af størrelsen var funktionelt. "Want anything? Coffee, Tea, Coco, Water.?" han spurgte imens han bevægede sig ud i køkkenet, som kun var adskildt fra stuen med åbning i væggen. Der var ingen dør, og det var derfor heller ikke et problem og snakke sammen uden og skulle råbe.

Han kom ind i stuen med en stor kop kaffe i et krus med et stort witcher 3 logo på. Hvis Reign ville have noget, havde han selvfølgelig medbragt det og han rakte det til ham som han var henne ved ham. Han satte sig på stolen ved skrivebordet og tog et sip af sin varme kaffe, før han stillede koppen fra sig. "You can just take a seat in the couch if you want, its probally gonna take a little time, depending on how stubborn this thing is." Han nikkede i retningen af sofaen men uden og fjerne blikket fra bærbaren, som han allerede var i fuld gang med at undersøge. Han forsøgte med lidt forskellige ting, tog batteriet ud, forsøgte med et batteri han havde liggende, men som Reign havde sagt virkede intet. Han vendte den så om, og begyndte og åbne den "What do you use this for? Is there some important files on it you need? I'm asking because I can start with saving your data. Then if I cant get it to function, well then you at least have those." Han vidste ikke om Reign var god til at huske og lave backup, han kendte ham trods alt ikke, men det var hans erfaring at det var de færreste som huskede det.
Tilbage til toppen Go down
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 429

IndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Søn nov 19, 2017 7:30 pm

"Just watching a movie on netflix. Then, boom, shutdown," forklarede Reign og rykkede sig et lille skridt bagud for ikke at være i vejen for Zander, mens han så på computeren. Det var den ene ting, han var lettet over midt i alt det her rod - at han blot havde set netflix. Hvor flovt ville det ikke have været, hvis den var frosset midt på en pornoside? "It went to the startscreen all of a sudden and just froze like that. Then, eventually, it turned itself off."
Han ventede spændt på en dom fra fyren, der virkede yderst professionel ud fra den måde, han rørte ved bærbaren på, næsten som om han helede den med sine magiske hænder. Men noget andet forlod fyrens mund, noget helt andet, der fik Reign til at blinke et par gange, før han forstod, hvad der var ment.
"Uhh, no. No, thank you," svarede mennesket, meget senere end det burde have været nødvendigt, og så lidt efter Zander, inden blikket skævede lidt rundt i rummet. Forsøgte at danne sig et indtryk af denne fyr i sin mangel på ting at lave.

Reign åbnede munden på klem for at melde sin afgang, da Zander havde sat sig til rette og var begyndt på arbejdet, kun for at få at vide, han skulle blive. Han vidste intet om sådan noget her men regnede da med, det snildt kunne tage et par timer, som fyren hellere ville have for sig selv i stilhed i stedet for en kunde i hjemmet til at kigge ham over skulderen konstant. Men måske tog sådan noget slet ikke så lang tid - det var en mulighed.
"Okay," Reign skævede hen mod sofaen, inden han gik hen og satte sig i den. Fortrød lidt at have sagt nej til noget at drikke, nu han pludselig skulle være der længere, men det ville være akavet at spørge nu. "Well, I do have some pictures I would really like to keep. If it's not too much trouble," svarede han og kradsede sig lidt i håret efter at have trukket huen af. Kom med det samme til at tænke på noget og tilføjede, "are you gonna... see the pictures?" Reign anså ikke sig selv som en privat person generelt, men der lå alligevel nogle billeder og videoer på, han ikke ønskede, alle skulle se. Slet ikke en fremmed computerreparatør.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Søn nov 19, 2017 7:50 pm

Han var allerede i gang med at prøve og løse problemet i sit hoved, før han var kommet ordenligt i gang med computeren. Hans tanker løb strategisk mulige problemer igennem, alt sammen for at gøre det lettere og udelukket problemet.

Han blinkede et par gange som han havde fået åbnet bunden af  computeren. *Stupid lenses.* Selvfølgelig skulle de drille når han havde arbejde og passe. Han prøvede og ignorere dem, som han fortsatte emd at skille bærbaren ad. Han sørgede for og placere alle skruer i en lille beholder der stod på bordet, og sørge for tingene ikke blev væk. Han åbnede et skab i skrivebordet og tog nogle ting ud, hvis han skulle redde dataen, så var det vigtigt at han fik gjort det først, han mente ikke det var harddisken der var problemet, hvilket vist var meget heldigt. Han stoppede og kiggede over på Reign med et flabet smil "Don't tell me its porn you want me to save for you?" den drilske tone i hans stemme var tydelig "Dont worry. I dont look at your files. I just copy them to an extern harddrive, making sure they are safe. I dont do the whole looking into peoples file, not professional you know." Men derfor kunne han da godt drille lidt med det.

Han blinkede et par gange med blikket imod bærbaren, nope han kunne godt opgive de linser. Han rejste sig langsomt "Excuse me for a second." Han gik så ud på det lille badeværelse, hvor han fjernede sine linser. Han kunne sagtens se uden hans briller, men skulle han læse, eller som nu arbejde med småting, så var de en god ide. Han kom ind i stuen igen og gik hen til en bogreol hvor der lå et par sort rammede briller som han snuppede inden han satte sig ved skrivebordet igen. Med brillerne på fik han hurtigt skilt pcen mere ad, og han fik forsigtigt taget den lille harddisk ud der lå deri. han placerede den i en extern holder, og tændte skærmen på sin stationære der allerede stod tændt. Han satte den til at flytte filerne og kiggede over på Reign med et smil "So far so good. All your data, no matter what it is, are safe."

Nu det ikke var harddisken gik han i gang med at kigge videre som hans data var ved og blive redet. "Lets see what you got baby. it could be your motherboard, it dosent seem to be the graficcard. Hmm..." han mumlede for sig selv, noget han havde tendens til når han sad og arbejdede.
Tilbage til toppen Go down
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 429

IndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Lør nov 25, 2017 12:31 am

Reign rettede sig lidt op, da Zander begyndte at drille ham men hensyn til de filer, han gerne ville have gemt, og forsøgte straks at redde den med et, "no, no," der dog ikke blev til meget mere end det, før fyren fortsatte, og Reign blev klar over, det var sagt i sjov. Og at han alligevel ikke ville se filerne, selv hvis det var porno - beroligende informationer.
Han fulgte fyren med blikket, som han forlod rummet, og brugte tiden på bare at kigge lidt rundt. Flere ting fangede hans blik. Boghylden, koppen... Zander måtte være det, folk klassificerede som en lidt af en 'nørd'. Lidt ligesom Reign. Ikke at han nogensinde havde set på sig selv som en nørd overhovedet, men hans venner havde flere gange kaldt ham det, når han gik lidt for meget op i et spil eller en bog - så måske det var sandt.

Blikket faldt med det samme ned igen, da fyren vendte tilbage - Reign gad ikke være en af de lidt for nærgående og irriterende kunder - og han gav sig til at lyne frakken op og tage den af. Efterfulgte det med at smøre skjorteærmerne krøllet op over albuerne.
"Sounds great," han smilede hen til Zander, der lød til at klare opgaven, som den skulle, og overvejede endnu engang hvor lang tid, det ville tage. Forsøgte sig med at tage mobilen op og tjekke de sociale medier et minut eller to men følte sig stadig en smule akavet i situationen. Bare at sidde helt stille bag en fyr, der talte med sig selv - niksen biksen. Men han ville heller ikke forstyrre hans arbejde og ødelægge hans koncentration.
"Nice cup," endte Reign alligevel med at sige for at bryde stilheden mellem dem. Foldede hænderne mellem de spredte ben, "just got the game a couple of weeks ago myself. It's fun," han rettede sig på sine skuldre, der gav et lavmældt knæk fra sig, "so, are you team Triss or team Yennifer?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Lør nov 25, 2017 1:00 pm

Zander var dybt begravet i sit arbejde, han arbejdede altid meget fokuseret og tog det hele ret seriøst. Det betød dog ikke at han ikke kunne føre en samtale imens, og han hørte derfor også de svar der kom fra Reign. Et skævt smil formede sig på hans læber, som han var overbevist om han vist havde fundet problemet. Han biksede lidt med nogle ledninger, og skruede lidt flere ting løs. Han fiskede et klæde op fra skuffen, og lagde det på bordet hvor bundkortet så blev placeret på.

Han havde flyttet sig fra sin stol, og var i gang med at rode i et stort skab lige ved siden af skrivebordet da han hørte Reign’s stemme bryde stilheden. Han stoppede ikke med at lede i sit skab, men lyttede til det Reign sagde. ”I’ve had it since the game came out. Think I finished it 3 times so far. Its my favorite.” svarede han med hovedet halvt inde I skabet. ”Well to be honest, girls are normally not my thing. But if I had to chose.” han stopped op med det han var I gang med, og så en smule eftertænksom ud, som han stoppede det han var i gang med for virkelig at overveje. ”Triss. I cant say what it is about her, but she just got that vibe you know. Might be her attitude or the red hair.” Han trak lidt på skuldrene som for at understøtte at han ikke vidste hvorfor. ”What about yourself? Since you had it for a few weeks now, you should have been able to play enough to form an oppinion?” Han fortsatte med at lede I skabet, og et tilfreds smil ramte hans læber som han fandt det han ledte efter.

Han satte sig igen I stolen og begyndte og pakke det ekstra bundkort ud han havde fundet. Det var heldigt han havde en masse random ting liggende, især når han skulle teste hvilke dele det var der ikke virkede. Han fik forsigtigt placeret det i bærbaren, og tømte så sin kop. Han sukkede lydløst, havde han seriøst allerede tømt den? Han rejste sig og gik ud i køkkenet igen. ”You sure you dont want anything to drink?” Meget kunne man sige om Zander, men han var en god vært. Og nu hvor han alligevel var ved og skænke sig selv en ekstra kop kaffe, så kunne han lige så godt spørge sin gæst om han skulle have noget.
Tilbage til toppen Go down
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 429

IndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Lør dec 02, 2017 10:43 am

Reign formåede at holde sin iver tilbage, da Zander gav udtryk for sit nørderi i forhold til spillet. Det var rart at vide, han ikke var den eneste, der kunne bevæge sig dybt ind i spil og samtidig have et liv ved siden af.
Han smilede en anelse af svaret og nikkede henne fra sofaen af, trods fyren, optaget af sit arbejde, ikke sendte ham så meget som et blik. "Triss, definitely. I liked Yennifer at first but she's just a bit too... feisty, you know?" forklarede han og skævede tænksomt til siden, idet han lavmælt tilføjede, "the unicorn is interesting tho'..."

Reigns tanker blev afbrudt, da han ud af øjenkrogen fangede, at Zander rejste sig. "Uh, yeah. No thanks," svarede han hurtigt og havde lidt lyst til at slå sig selv for igen at takke nej, trods han gerne ville have noget. Idiot.
Reign var igen nødsaget til at se rundt, inden han visnede helt væk af kedsomhed, men nossede sig så sammen til at spørge, en anelse højere end normalt for at være sikker på, fyren kunne høre ham, "so, how long is this gonna take?" Var sikker på, det kom høfligt ud, men tilføjede alligevel, "not that I have anywhere to be but I wouldn't mind going for a stroll or something."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Søn dec 03, 2017 12:47 pm

Han kunne ikke lade være og grine lidt, som Reign sagde det han selv havde tænkt. ”That’s excactly what i was talking about. Han stopped dog de than havde gang I som Reign tilføjede det sidste og kiggede over på ham med et lille grin. ”Ohh yes.. the unicorn. I dont know who come up with those ideas.” sagde han så før han fortsatte det han var I gang med.

Reign takkede stadig nej til noget at drikke, så det tog ikke lang tid for Zander at få fyldt sin krop, og bevæge sig tilbage ind i stuen. På vejen hørte han Reign som spurgte til hvor lang tid det ville tage, og han stod roligt i døren og betragtede ham da tilføjede det sidste. Han tog en tår af sin kaffe og tænkte lidt før han svarede ham ”Well I think I know whats wrong with it now. I just have to test it now. So if you want your welcome to take a walk and come back later.” han skubbede sig væk fra døren og gik hen og stillede sin kaffe på bordet igen. ”I would offer you to use my PlayStation, but I only have computers to play on I’m afraid, but if you want, your welcome to use my laptop.” tilføjede han så med et smil på sine læber som han kiggede på Reign. ”If I’m correct in my assumption, I will know within the next 10minutes or so, if not. It can take up to an hour, maybe 2.” Han kørte let en hånd igennem sit hår. Han kunne godt forstå det måske ikke var det mest interessante bare at sidde og glo på han lavede computeren, det var også derfor han tilbød ham og låne hans bærbare. Han kunne dog også godt forstå hvis han hellere ville ud og gå en tur, det var trods alt meget blandet hvor afslappede hans kunder var.
Tilbage til toppen Go down
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 429

IndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Tirs dec 05, 2017 9:21 pm

Reign skulle til at takke ja til tilbuddet om at gå en tur, da Zander tilføjede et forslag, der heller ikke lød helt dårligt. Desværre kendte han sig selv nok til at vide, at han ikke kunne tage imod det, med mindre han ville ende som en akavet kartoffel i sofaen. Han spillede mest på sin playstation derhjemme og havde vænnet sig til, at når først den var tændt, så var det tid til at flade ud i sofaen med fødderne oppe på bordet, tæppe svøbt om sig og gerne en øl eller to til. Han kunne slet ikke det dér med at sidde pænt og spille computer og var trods alt for høflig til at brede sig ud på fyrens møbler sådan uden videre.
"That's- quite a broad span of time," sagde Reign og kunne ikke holde en mild latter tilbage af det upræcise  svar på, hvornår han ville være færdig. Men sådan var det vel bare med sådan nogle jobs. Der var hans lidt mere ligetil. Vask en bil, lad kunden hente den, vask en ny bil, lad kunden hente den...

Mennesket rejste sig op fra sofaen med huen i sin hånd, "you know, I think I saw one of those pancake guys - stalls... thingies - on my way here. I'm gonna go grab one of those and, uh- well, you got my number," smilede hen til Zander og skubbede huen langt nok ned over håret til at dække ørerne mod det kolde vejr udenfor, "just call me when you're done and I'll be right back."
Zanders gæstfrihed virkede oprigtig nok men fik alligevel Reign til at vige tilbage. Venlighed skulle trods alt ikke udnyttes. Desuden havde han kun godt af lidt luft.
Han forsvandt ud i entréen for at få sko og frakke på igen og tilføjede som det sidste, inden han gik, "just hit me up if you want a pancake, too."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Tors dec 07, 2017 2:27 pm

Han havde ret, det var et ret stort tidsinterval, men han kunne ikke gøre det bedre. Trods alt så kunne han ikke sige med sikkerhed at det var det her som var problemet, men alt tydede på det. Han betragtede Reign som rejste sig, og kiggede på sin telefon for at sikre sig at hans nummer stadig lå på hans telefon efter de havde aftalt nærmere mødested. Han kiggede så på Reign igen ”Sure.. I will call when its done. And if you get cold due to it taking too long, you know where I Live.” han trak sin stol ud, og satte sig igen ned. Han var allerede I fuld gang med at montere det nye bundkort da han hørte Reign ude fra gangen. ”I’m good but thanks.” svarede han henkastet imens han skruede en skrue i.

Han fik samlet det nødvendige på bærbaren, og satte et skærmstik til, før han tog en dyb indånding og trykkede på power knappen.  En velkendt lyd ramte hans ører, og han rejste sig med et stort smil på læberne ”That’s what Im talking about!” På skærmen viste et skærmbillede sig, og han tjekkede med det samme at dataene var sikre, men som forventet var de forsvundet. Han satte sig ned og slukkede den igen. Det tog ham ikke lang tid at få den samlet ordenligt igen, og han satte den så i gang med at installere den windows der lå på den. Imens den blev færdig fik han tømt sin kaffe, og han satte den til at flytte dataene tilbage, før han greb sin telefon og ringede til Reign. Nu var den trods alt færdig, og det havde kun taget, hvad en lille time i alt?
Tilbage til toppen Go down
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 429

IndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Søn dec 10, 2017 7:48 am

Reign forlod stedet og gjorde, som han havde sagt. Købte en pandekage med hele skidtet - nutella, banan, skumfiduser, jordbær, sirup og farverigt krymmel. Fortrød det dog hurtigt, da den var helt umulig at spise uden at få alting udover hænderne og spilde ned i græsset, og valgte til sidst bare at smide resten ud til de grådige ænder, der boede i parkens sø.
Turen fortsatte ellers bare rundt mellem træerne og over de små, søde broer, der var blevet bygget over åen, der snoede sig hele vejen igennem det grønne område og endte et sted, Reign endnu ikke havde orket at lede efter.

En times tid efter satte han tilbage mod Zanders lejlighed efter at have været blevet kontaktet om informeret om den nu færdige computer. Det tog små ti minutter at komme tilbage og indenfor.
"So, it went smooth?" spurgte Reign i færd med at tage jakken af og hænge den op - stadig en anelse forpustet efter de mange trapper. Hev også huen af på vej ind i stuen, "you do have PayPal, right?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Søn dec 10, 2017 8:29 am

Zander havde placeret den nu lavede bærbare på spisebordet, inden han med sin kaffe i hånden gik ud og åbnede døren for Reign. Han sendte ham et smil, før han roligt gik ind i stuen og lod Reign komme helt ind. Han tog en tår af sin kaffe, og stillede den på sofabordet. "I would say so. You're motherboard was fried. It was lucky I had one laying you could use, else it would have taken a couple of days for a new one to arrive, but I guess your lucky sometimes right?" sagde han med et smil på læberne som han kiggede over skulderen.

Han åbnede skærmen og trykkede på power på bærbaren, den kom med en lyd som indikerede den tændte og der kom lys i skærmen. Der gik ikke længe før den var startet op på en frisk installeret windows 10. "Paypal.. Yes.. I will send you an e-mail with the invoice. I haven't done it yet. Need to add the motherboard. But as you can see it's running smoothly now." Han trådte til siden så Reign kunne komme hen og kigge til sin bærbare. "Ohh and don't worry all your furry porn is safe and back on it." sagde han så med et drilsk glimt i øjet. Det var ret tydeligt han bare lavede sjov med ham. "Did you get your pancake?" han kunne ikke lade være og smile som han betragtede de røde kinder manden havde fra at have været udenfor den sidste times tid. Det var blevet den årstid.
Tilbage til toppen Go down
Reign

avatar

Humør : Maybe I'm right and the world is wrong.
Fag : -
Antal indlæg : 429

IndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Tirs dec 12, 2017 8:45 pm

"It happens," svarede Reign blot med et lille smil og undgik at kommentere videre på det. Held og ham havde aldrig gået hånd i hånd. Ikke at hans liv var forfærdeligt på nogle måder, men de små ting gik som regel - altid? - galt. Han faldt, han spildte udover sig selv, han snublede over ordene, han tog de forkerte beslutninger. Sådan noget var efterhånden blevet hverdag.
"The motherboard. Right," sagde Reign, en anelse lænet indover bordet for at kunne se på den nyopstartede bærbar, og turde ikke indrømme, at han ikke havde nogen idé om, hvad Zander snakkede om. Han spillede playstation, ikke computer. Rodede ikke med den, havde knapt nok noget installeret på den og var generelt bare - uinteresseret i den store, farlige verden, man kunne finde i sådan en computer.
Han løftede blikket og placerede det på fyren, da han trak op i pornoemnet, der også havde været oppe, før han var gået, og gloede blot på ham med et hævet øjenbryn, inden en lavmældt latter undslap, "oh, wauw, maybe I really am lucky."
Lod pegefingeren glide henover tastaturet, inden han rettede sig op igen med et roligt suk. "Yup. Really good, I can only recommend it."

Så han skulle altså ikke betale nu. Ingen kvittering, intet noget som helst. Ikke hvad han var vant til, men det gjorde jo ikke noget at slippe for besværet med alt det pjat. Det var jo ikke, fordi han ikke havde tænkt sig at betale.
"Well. Thank you very much. I'll definitely be recomending you to my friends, that's for sure," fortalte Reign, som han atter fik huen tilbage på hovedet, og lukkede bærbaren sammen, idet han også snuppede den. Sendte Zander et varmt smil og gentog, "thanks," inden han pakkede bærbaren ned i rygsækken, der lige nøjagtigt passede i størrelsen.
Smuttede ud i gangen og meldte sin afsked, inden han smuttede.

// Ude
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   Tirs dec 12, 2017 9:32 pm

Zander smilte bare af fyren som lignede en der ikke rigtig vidste hvad Zander snakkede om. Men det var trods alt heller ikke noget nyt. Han var vandt til hans kunder ikke havde den store erfaring om det der skete inden i computeren.

Han grinte som fyren tydeligvis fangede hans lidt tossede joke. I det mindste så han ikke ud til at være skræmt fra vid og sans. "uhmm. I will consider it then." sagde han med et smil og overvejede om han måske skulle få sig en pandekage her til aften. Han havde jo egentlig ikke nogen madplaner endnu.

Han sendte ham et taknemmeligt smil og fulgte efter ham ud i gangen. "Thank you. If anything comes up, just call. and I mean. anything." tilføjede han så før han lukkede døren bag ved manden. Well han måtte vel hellere få lavet den regning med det samme, ellers havde han en lidt for god vane til at glemme det.

//Out
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Can you fix this? - Reign   

Tilbage til toppen Go down
 
Can you fix this? - Reign
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: