Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 My first party and my first drink - James

Go down 
ForfatterBesked
Adla

avatar

Humør : Love to be in England, I want to stay here.
Antal indlæg : 34

IndlægEmne: My first party and my first drink - James   Fre nov 17, 2017 10:26 pm

Tid : 00.30
Sted : en fyrs lejlighed i Gaia, hun ikke kender
Omgivelser : der var engang et par stykker her, nu kun Silje og James
Vejr : mørkt, koldt og skyet.
Tøj : Sorte jeans med huller i, lav Tajlede. en sort T shirt med tryg på maven og en hvid Hoodie der er lidt for stor.
Tag : @james
----------------

uhhh at have mødt en sød pige på skolen, og være blevet gode veninder med hende, det var virkelig fedt! sådan virkelig meget, Da hun ikke rigtigt havde så mange at snakke med endnu, hun havde jo heller ikke været på skolen så længe, som mange af de andre. Men hun elskede at møde nye venner og veninder, og sprang gerne ud i det, dog følte hun sig mere genert end hun normalt ville være. Det var nok noget at gøre med at hun talte med virkelig tydeligt Norsk accent.

Men det gjorde intet, for hun skulle i byen i aften, ikke sådan rigtigt på diskutek eller sådan noget, men til en privat fest, hendes veninde havde brugt en hel uge på at lokke og over tale hende til dette! Silje havde aldrig været til en fest, ej heller rørt alkohol, ikke engang duftet til dette, for det havde været strengt forbudt hjemme hos hende. Tøserne var ved at gøre sig klar for at tage afsted, Silje var virkelig usikker på dette, men hendes veninde forsikrede hende om at det nok skulle gå godt.

[Time spring]


flere timer var gået, Silje havde fået noget at drikke, og kunne godt mærke dette, hun var efterhånden ret fuld, men hun elskede det! det var virkelig fantastisk at være fuld. " WOOHHUUUU JEG ELSKER DET" sagde hun og stillede sig på på sofaen og begyndte at danse, hun elskede at danse, hun sang med på musikken, der var ingen tvivl om at selvom hun havde drukket havde hun en fantastisk sang stemme. Dog stoppede hun da hendes veninde hev hende ned og sidde. " vi tager videre i byen, du jo ikke 18 så du kan ikke komme ind, men kan du selv finde tilbage på skolen? ellers kan du sove her?" sagde hun og så på hende. Silje tænkte ikke rigtigt over det der blev sagt og smilede " jo det kan jeg vel" sagde hun og smilede som de begyndte at gå afsted, hun kiggede over på en fyr der var blevet der, hun havde ikke rigtig snakket med ham i løbet af aftenen, eller havde hun? hun kunne virkelig ikke huske det, hun var fuld. " ej skal vi ikke lave noget sjovt, mens de der tumper går i byen og efterlader mig her " sagde hun og grinte og tog vodka flasken, og uden at tænke over det tog hun en stor tår direkte af den, og vrængede ansigt og sagde " adddrbbdr det smager ikke godt sådan" sagde hun og smilede til ham. " silje, er vidst nok mit navn" sagde hun og grinte lidt.

// håber det er okay ellers må du sige til
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
My first party and my first drink - James
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: