Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 You like my Blood ? Desire

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: You like my Blood ? Desire    Ons nov 15, 2017 11:21 pm

@Desire

Tid: 23:20
Vejr: Mørkt og koldt
Påklædning: Hot

Mørket havde for længst lagt sig, og det var lørdag aften eller nok mere retter sagt nat, gaderne var øde de fleste var enten til fest eller var kommet godt hjem.
Abaddon sukke tungt, som han trådte ud fra den lille bar, hvor han havde siddet det meste af aftnen og nydt et par øl, med et par af hans venner efter de havde fået fyraften fra arbejde. Endnu en lang dag med masser af opgaver, dog havde han brugt det meste af dagen på at skrive dokumenter om de seneste folk, der var blevet fanget og bragt til politiet af ham, og så et par sager han skulle følge op på.
Men efter arbejde havde han snuppe et langt bad, før han havde skiftet til noget pænere tøj og var taget med drenge ud for at more sig lidt, det var længe siden han havde været ude med dem.
Som altid havde de prøvede at lokke ham til at snakke med et par tøser, men denne aften havde lysten ikke været der, det var et par år siden han havde mistet sit livs kærlighed og hans første barn, dagene gik bedre med savnet, men han havde nok mest af alt brug for at opleve kærlighed igen.
Drengene ville gerne videre ud i byen og feste lidt, men Abaddon havde ikke rigtig lyst til dette, derfor havde han sagt farvel til dem alle, og var nu på vej på gåben hjemmad.

Han havde drukket lidt for meget til at kunne køre hjem, så hans bil holdt ved politisationen, men han havde godt vidst han ikke skulle køre hjem, så han havde med vilje ladet den stå der. Så der var ikke andet at gøre end at gå hjem, der var dog ikke så langt for han boede meget tæt på sationen, hvor han arbejde.
Abaddon gik i sine egne tanker, imens han nød den kølige luft, og prøvede at slappe lidt af selvom han havde en dårlig fornemmelse, man skulle altid passe på som engel det vidste han, så han var altid på vagt især om aftnen, men denne aften var han dog lidt ufokuseret på grund af øllene.
Han valgte at skyde genvej, og drejede ned ad en af sidegaderne for at følge den stadig med rolige skridt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: You like my Blood ? Desire    Tors nov 16, 2017 8:57 pm

Dress

Mørket var for længst faldet på, og fordi det var fredag aften og man dermed ikke havde skole eller arbejde den efterfølgende dag, kunne man tillade sig at tage i byen og morer sig. Hvis man som Desire var Pureblood, havde det ingen betydning hvad dag på ugen det var. Hun havde ikke de samme behov som de fleste andre omkring hende, hun var trods alt vampyr. Under alle omstændigheder var hun taget i byen med nogle veninder da mørket var faldet på, og de havde hyggede sig. Det var et af de fine steder i byen, så de var klædt festligt men fint på.

Natten havde været ung da tøserne havde besluttet sig for at gå ud, og de havde også tilbragt en del tid i klubben. Problemet var bare, jo flere folk der dukkede op, jo større problem blev det for Desire at holde sit mentale skjold op, og gradvist begyndte det at smuldre. Pokkers også! Hovedpinen begyndte at melde sig, og til slut, måtte hun desværre gå fra sine veninder. Hun havde behov for blod, det var en del tid siden hun havde fået noget at drikke, og det betød at hun ikke var så stærk som hun burde være. Hun havde også trukket den længere end normalt, og kom så til at bøde for det nu.

Kursen blev sat væk fra natklubben, hun ville bare på afstand af de mange tanker. Det kom hun da også, for snart havde hun lukkede alle tankerne bort, og var alene. Et suk af lettelse forlod hendes læber, men hun fortsatte i mørket og nød den kølige brise der gled mod hende. Hvor længe hun fortsatte, anede hun ikke, men ret pludselig blev en behagelig duft sendt i hendes retning. En duft der blev stærkere, en duft af.. åh Gud! En engel. Hun gøs af bare forventning, og sulten dukkede markant mere op. Hendes blik strålede et øjeblik, som hun lod sine instinkter tage over, og fulgte færten af englen. Kort tid efter kunne hun høre vedkommendes skridt, vejrtrækning og... hamrende hjerte. At dømme efter signalerne var det en mand, og han var ikke lille af sig.
Tilbage til toppen Go down
 
You like my Blood ? Desire
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: