Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 A poisonous love | Archie (fortidsemne)

Go down 
ForfatterBesked
Jessalyn

avatar

Humør : They shout, they whisper, they're constant. The voices are never quiet.
Fag : Drama, dans.
Antal indlæg : 128

IndlægEmne: A poisonous love | Archie (fortidsemne)   Tirs nov 14, 2017 8:29 pm

Sted: Archies hjem.
Omgivelser: De sædvanlige hjemmelige omgivelser.
Vejr: Det er varmt udenfor, selvom solen er på vej ned.
Tid: 19.23
Tidspunkt: Foråret 2017.
Påklædning
@Archie <3


Jessalyn stod og så ud på den begyndende solnedgang. Himlen var begyndt at få røde og lyserøde farver. Hun burde nyde det, i stedet tænkte hun bare på hendes sidste skænderi med Archie. Hun vidste godt de skændtes meget, og mange fortalte hende det var for meget. Men hun kunne ikke give slip på ham. Hun havde ikke lyst til det. Han var hendes verden. Jess hadede at være den pige, der ikke følte hun kunne forsætte uden en bestemt mand, men det var sådan hun havde det med Archie. Hun så ned på sine telefon, da den vibrede i hendes hånd. Hun åbnede op for instagram, da hendes ven havde tagget hende på et billede fra tidligere den dag. Hun scrollede ned og så et billede af Archie. Nu var det nok. Hun måtte se ham. Hun greb hendes håndtaske og trådte ud af hendes lejlighed - som hendes far betalte for, og gik ned til hendes bil - også betalt af far. Hun kørte direkte hjem til Archie, mens radioen spillede høj musik i hele bilen. Hun var ikke sur længere. Hun savnede ham bare. Jessalyn bankede på hans dør og var klar med en undskyldning. Det var hende der havde startet et skænderi denne gang, og derfor også hende der burde undskylde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Archie

avatar

Antal indlæg : 44

IndlægEmne: Re: A poisonous love | Archie (fortidsemne)   Ons nov 15, 2017 7:33 am

Det var deres stil. De råbte, de skændtes til døre blev smækket og personen der havde startet det - var altid den som opsøgte den anden. Det var der det ville gå op for folk, hvor meget de elskede hinanden. Archie hadede når de havde de udsving af vrede, men han var også virkelig dårlig til at indrømme når han var forkert på den. De var modsætninger men også utrolig ens. Archie havde ikke været hjemme længe, og faktisk levede han bare sit liv. Skole interesserede ham fordi mennesker interesserede ham, det var den eneste grund - også Jessalyn. Han hørte bilen da den kom op i hans indkørsel. Archie havde trods alt en ret god hørelse, og et smil sneg sig kort op på hans læber. Så snart hun bankede på døren gik han hen imod den. Archie var klædt i et par simple grå cowboybukser og en sort t-shirt - han åbnede døren og så på Jessalyn.
"Good afternoon Cinderella," sagde han og så hende dragende i øjnene. "Come on in," tilføjede han og gjorde plads til at hun kunne komme indenfor. Han levede, det hemmelige vampyr liv - kendt på film og i bøger. Forældrene ude af byen var historien, den forkælede unge der fik hvad han pegede på. Well det gjorde han nu nok også, udover at få sin far tilbage. Det var ikke det samme at gå tilbage til hans mor når hans far var død - men det var nu ved at være mange år siden. Archie lukkede døren efer hende, og vendte derefter blikket mod hende. Han vidste hvad hun var her for, men det kunne vente - han havde savnet hende. Derfor gik der ikke specielt længe før at hans læber allerede havde omfavnet hende, og at han gik de sidste skridt imod hende så hendes ryg plantede sig op af muren bagved hende. Hvor havde han savnet at være tæt på hende, og det kunne tydeligt mærkes i hele auraen omkring dem.

//Here ya go! Right for the feels!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jessalyn

avatar

Humør : They shout, they whisper, they're constant. The voices are never quiet.
Fag : Drama, dans.
Antal indlæg : 128

IndlægEmne: Re: A poisonous love | Archie (fortidsemne)   Ons nov 15, 2017 11:29 am

Jess så på døren og ventede på at se hans ansigt. Hun kendte følelsen så godt. Hun ville blive mindet om, præcis hvor meget hun havde savnet ham, lige så snart hun så ham igen. Hun gav ham et elevatorblik, da han åbnede. ”Charming,” sagde hun og trådte ind da han tillod det. Hun slugte alt ved ham, hans øjne, læber, kæbe, overkrop. Alting. Hun havde allerede været så passioneret omkring nogen før, som hun var om Archie. Det var også den eneste grund til, hun kunne leve med deres skænderier. Fordi alt det gode var bedre end alt hun før havde oplevet. Hun fulgte hans bevægelser med øjnene da han lukkede døren. Kort efter, havde hans læber omfavnet hendes. Hun gik tilbage, da han trådte frem og de stod mod muren. Hun lagde en hånd på sidens af hans hals og den anden greb fat om hans. Hun kunne nærmest mærke hvordan han havde savnet hende. Hun vidste det lød underligt, men hun følte nogle gange hun kunne mærke hans følelser når de kyssede. Derfor sagde hun det aldrig højt, men hun var så afhængig af følelsen af at være så tæt med en anden person. Hun trak sig langsomt ud af kysset og så på ham. Bare ved at se på hendes blik, kunne man se hvor tosset hun var med ham. Ingen var i tvivl om det. Hun lyste næsten op når hun talte om ham. ”Easy tiger,” hviskede hun. ”Some of us need to breathe,” hun kyssede ham kort igen. Hun gik videre ind i lejligheden, men gav ikke slip på hans hånd, før hendes eller hans arm ikke var længere, og hun var nød til det. ”Do I need to say it?” Hun vidste han vidste hvorfor hun kom.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A poisonous love | Archie (fortidsemne)   

Tilbage til toppen Go down
 
A poisonous love | Archie (fortidsemne)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande :: USA-
Gå til: