Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 Dark magic never did scare me - Irene

Go down 
ForfatterBesked
Bella

avatar

Humør : Words have no power to impress the mind without the exquisite horror of their reality.
Fag : None.
Antal indlæg : 14

IndlægEmne: Dark magic never did scare me - Irene   Tirs nov 14, 2017 7:54 pm

Tid: 21-ish
Sted: En grande villa
Omgivelser: Som de fleste store fancy fester i villaer.
Påklædning: Basically hele hendes look <3
@Irene Den skønneste snuske <3

Bella var blevet inviteret i god tid, med tre måneders varsel, som enhver god vært vidste var den korrekte tid at give folk til både at melde tilbage, men også gøre sig klar. Hun havde som altid det helt perfekte at tage på til festen, så hun havde bare ventet på at dagen ville komme, og da den endelig var der, drog hun afsted, så hun ville ankomme en smule senere end festen startede. Igen endnu en gammel tradition, men så igen, Bella kendte også værten ret godt, det var en af hendes tættere bekendte og hun vidste at det ville blive ilde taget hvis man mødte op til tiden.
Så hun ankom ca. en time efter at festen var startet og som hun var kommet indenfor og havde taget imod et glas med champagne fra en af tjenerne der rendte rundt med bakker, satte hun kursen imod værten, for at snakke en smule.
Som de havde stået i lidt tid og snakket i lidt tid, gik hoved døren atter op og ind trådte det der lignede en ung kvinde og Bellas blik blev øjeblikkeligt fanget af den smukke blondine. Hun havde en smuk tatovering på hendes arm, skulder, hals og siden af hendes hoved, kjolen som sad perfekt og Bella kunne ikke lade være med at føle at hendes blik var fængslet på kvinden. Kvindens ydre virkede koldt, men da deres øjne mødtes syntes de at blive varmere, som om der var følelser bag dem, men de blev hurtigt følelseskolde igen, som kvinden rev sine øjne fra Bella.
Værten som stod ved siden af Bella lænede sig ind imod hende og sagde "Be careful of that one, she uses dark magic. She's dangerous.". Værten virkede næsten urolig, så Bella grinede blot og spurgte "If you're so scared of her, why did you invite her? Besides dark magic never really scared me, you know that, my dear.". Og hun drak det sidste af sin champagne inden hun undskyldte sig og begav sig imod baren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Dark magic never did scare me - Irene   Søn nov 19, 2017 5:06 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har en lang sort kjole på, som har en bar ryg Link. Hun har højhælede sko på, de gør hende 7 cm højere (1,68 til 1,75) Link
- Hår + Make-up + Smykker Hun har sidecut, hendes hår hænger ellers løst og krøllet. Det går hende til midten af ryggen Link. Hun har intens make-up på øjnene Link, ellers har hun en rødlæbestift på. Hun har ingen smykker på
- Andet Hendes heksetatovering (Arabella's navn) er dækket til. Hun har en tatovering, som dækker hendes hoved, hendes hals, hendes skulder og hendes arm Link

Disse fine fester, havde aldrig rigtig været hendes ting, i sidste ende skulle hun dog afsted. Det var vigtigt at hun fremviste sig, som en der var både social og god at komme i kontakt med, dette betød selvfølgelig ikke, at folk ikke vidste hvad hun lavede. Der var mange rygte om hvordan, hendes coven praktiserede mørk magi. Ikke desto mindre var hun ret ligeglad, med alt hvad de tænkte om hende, i sidste ende var mange af de rige, så bange for hende, at de alligevel inviterede hende med, for hvem ville møde hende når hun var vred? Ikke just mange ønskede, at komme tæt på hende, og da slet ikke med hendes coven i nærheden "We should be there shortly ma'am" sagde hendes chauffør, som de kørte afsted imod festen. Hun havde aldrig rigtig, forstået pointen bag disse underlige fester, det eneste formål der var bag dem, var at fremvise hvor mange penge man havde, og hvor meget magt den slags penge kunne give. Hun skænkede ham ikke mange blik, men gav dog et enkelt nik fra sig, mens hun ventede på de ville komme frem. Heldigvis for ham, gik der ikke lang tid, før han parkerede bilen, og åbnede op for hende.
Som hun blev inviterede indenfor, syntes mange at blive helt stille, som hun gjorde sin store entre. Måske var det i sidste ende, fordi hun egentlig var en smule forsinket, men for hende betød det faktisk intet, måske var det dem som havde været for tidligt på den, og hende der faktisk kom til tiden. Hendes blik syntes at blive draget imod en smuk kvinde, og hun kunne for alt i verden, ikke lade hver med at lade sit blik møde hendes. Alt i hende skreg, at hun skulle gå hen til hende, men hun vidste samtidig, at det næppe var det bedste at gøre, nok var denne kvinde hendes mage, men det betød da ikke de skulle snakke sammen. Ubevidst om hvordan hendes blik, var blevet en smule varmere, trak hun sig hurtigt væk, og igen blev hendes blå øjne kolde. Hun forsvandt fra døråbningen og bevægede sig hen imod baren, hvor hun fandt sig noget alkohol. Hvis hun skulle klarer sig gennem denne fest, velvidende om hendes mage var der, så skulle hun i den grad havde alkohol indebors. Hun behøvede ikke engang at kigge, før hun vidste hendes mage var imod hende, hun kunne nærmest mærke hvordan luften sitrede. Med et hævede øjenbryn, rettede hun sit blik op og her mødte hun kvindens, hvis navn kun kunne være Arabella "Want something to drink" spurgte hun, samtidig med hun holde noget alkohol op.
Tilbage til toppen Go down
 
Dark magic never did scare me - Irene
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: