Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 What is that noise? - James

Go down 
ForfatterBesked
Chester

avatar

Humør : And when his eyes go dead, the hell I sent him to must seem like heaven after what I’ve done to him.
Antal indlæg : 126

IndlægEmne: What is that noise? - James   Søn nov 12, 2017 11:33 pm

Sted/omgivelser: værelse 11 og 12 og gangen.
Tid: 20:30
Tilegnet: @James

Adam lagde biblen fra sig på sengen ved siden af sig og så op da der igen lød tumult inden fra den anden side af væggen. Han vendte sig mod væggen og lagde øret mod den for at prøve at høre hvad der forgik, måske ville det gå over igen? Han synes han hørte... Et støn? Ja.. Helt klart noget i den stil. Et forarget udtryk gled over hans ansigt som han fjernede sig fra væggen og kom på benene. Han sukkede stille og stod lidt og ventede, men lydene voksede kun og han kunne ikke holde det ud længere. Han blev nød til at gøre noget. Han måtte jo have ro til at læse! Han tog en dyb indånding og forlod sit værelse, han drejede ude på gangen og gik hen til nummer 12. Han bankede først meget stille på, men da der ikke skete noget prøvede han at gøre det lidt hårde. Imens han ventede gennemgik han sin tale i hovedet, ja.. Ja.. Det kunne han godt sige. Da døren åbnede gik han straks i gang med "Hello, ehm.. I was wondering if you maybe..
Could.. turrrrrnnn.........."
sagde han i det hans øjne endelig gled over den mand der havde åbnet døren ind til værelset og han stivnede både i tale og bevægelser. What!!!!!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What is that noise? - James   Man nov 13, 2017 12:55 am

James havde flirtet med en ung fyr og havde fået ham med hjem, det havde været godt igang, og han havde da også værelset for sig selv, næsten. Men den eneste roommate der var hjemme, sad klistret til sin computer og alt omkring ham var som om det ikke eksisterede.
Han var godt igang, med at kysse og få tøjet af fyren, som han havde med hjem og de var nærmest gået lige til, og det gik da også meget godt. Lige indtil at han hørte en banken ude fra døren ind til værelset og han undskyldte, da han trak sig ud af den unge mand og trak tæppet om livet, for at gå ud og åbne op. "Yo, what do you wan-" sagde han, men stoppede så og så på den unge mand der stod foran ham. Han kunne ikke tro hvem det var han så lige foran ham.
"Hello, ehm.. I was wondering if you maybe.. Could.. turrrrrnnn.........." Hans lillebror stod foran ham, stivnet både i tale og i bevægelser. Et smil brød frem på James' læber og han lænede sig let op ad døren og sagde "Adam? What are you doing here? Besides telling me to be more quiet.". Hans spørgsmål var ikke ment ondt, men mere af ren nysgerrighed.
Tilbage til toppen Go down
Chester

avatar

Humør : And when his eyes go dead, the hell I sent him to must seem like heaven after what I’ve done to him.
Antal indlæg : 126

IndlægEmne: Re: What is that noise? - James   Man nov 13, 2017 2:28 am

Adam trådte et skridt tilbage og blikket gled fra James ansigt til hans krop og meget hurtigt op igen. Ikke fordi han ikke have set James uden tøj på før, selv om han da var dækket lidt til nu, men stadig.. For ikke at invadere hans privatsfære. Adam var ikke så god til nøgenhed i det hele taget. Det gik meget hurtigt op for ham at person der stod foran ham var hans storebror og det var bare så fuldstændig uventet for ham. Det gav slet ikke mening for ham. Hvad lavede han her? Hvorfor havde han ikke noget på, ud over tæppet? Var det ham der havde lavet lyde, han spærrede øjnene op... Var det ham der havde! Åh no, no, no, no! Han prøvede at ryste det lidt af sig og tænke at.. at James nok bare havde været i bad.. Ja, og en anden havde stået for støjen. Han sendte ham et lidt akavet smil. "James?" sagde han så bare til sidst. Han så ned og sukkede, "Did you just come from the shower? I.. eh.. I go here now.. Acutally" spurgte han så, efterfulgt et svar på James spørgsmål. Han blev nød til at spørge ham jo, James kunne vel godt have været i bad, det forklarede hans nøgenhed.. Hm. Men hvis ikke, nej, så blev han altså nød til at gå! Han kunne ikke så godt.. håndtere.. det der.. folk gjorde når de var nøgne.. sammen..
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What is that noise? - James   Man nov 13, 2017 2:49 am

James nikkede og smilede skævt til sin bror, da han spørgende sagde hans navn. Han hev tæppet lidt bedre om hans hofter, i det at den unge mand kom ud fra værelset de havde været på, han havde klædt sig på igen og rettede let på sin t-shirt, som han gik hen til James og kyssede ham på kinden og sagde "I left my number, if you wanna finish this later." og blinkede til James. James grinede blot let af det og lod ham komme ud af værelsesdøren. Som den unge blondine gik forbi Adam, tjekkede han ham ud, inden han forsatte ned ad gangen.
"Mum really let you go here? I though she hated this whole ordeal? She did the last time I saw her at least.".
"Why don't you come inside, and we can catch up? And I can get dressed? It's kinda awkward talking to your kidbrother, for the first time in what 5 years, naked." og han trådte let til siden, så Adam kunne komme indenfor.
Tilbage til toppen Go down
Chester

avatar

Humør : And when his eyes go dead, the hell I sent him to must seem like heaven after what I’ve done to him.
Antal indlæg : 126

IndlægEmne: Re: What is that noise? - James   Man nov 13, 2017 3:39 am

Adam bakkede et par skridt tilbage da en eller anden fyr kom frem fra bag James, han kiggede lidt på ham og da han hørte kommentaren, rakte han ud og lagde en hånd mod væggen, for ikke at miste balancen af bare overraskelse. Hvad de lige.. så? James var..? Men han var jo hans bror!!! Oh Lord, please help me!
Hans øjne udviddede sig lidt da han kiggede tilbage på James igen og han rystede langsomt på hovedet, han ville ikke med derind, i deres.. nøgne.. røre.. bøsse... rede! Oh no! No!
Men.. Det var hans bror! Og han havde ikke set ham så længe, han havde brug for et kram, men nu når James intet havde på, ud over tæppet, følte han at det ville blive lige så akavet for Adam som det ville for James, ja, han kunne ikke lige.. nej. "I..." sagde han tog en dyb indånding. "Mom and dad thought that I would be nice for me to learn how to be on my own" sagde han så stille og omtalte sin stedfar som sin rigtige far, han kunne jo egentlig ikke helt huske sin rigtige far, så hans stedfar var bare ligesom blevet det for ham. "Maybe... Not in there, if you just.. Did.. That..... ARE... you.. like.. Gay, or what????" sagde han, og hævede stemmen kort, men fik så sagt resten sådan roligt igen.. Han var ikke så god til at blive vred, men det her.. gjorde han virkelig forvirret, hvorfor!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: What is that noise? - James   Man nov 13, 2017 12:57 pm

James så på Adam, så så ud til at have noget der lignede et panik anfald, så James lænede sig let frem og hev ham indenfor på værelset. "Come on Adam, it isn't like it's contagious or anything.".
James lukkede døren, som han havde fået Adam ind på værelset og trak ham med hen imod det værelse han næsten lige havde været inde på sammen med fyren.
På vejen dertil råbte han dog til sin roomie, som sad ved sin computer "Oi Dam! This is my kidbrother!" og det eneste de fik igen var et kort vink, inden man hørte Damien bande lavt og spille videre. James grinede blot lavt og forsatte imod værelset.
Da de kom ind på værelset, fandt han hurtigt sine underbukser og fik dem på, under tæppet, mere for Adam skyld end hans egen. Derefter fandt han sine jeans og den bluse han havde haft på og han gik hen og satte sig på sengen og kiggede så på sin bror. "So tell me, what have you been up to the last few years?".
Tilbage til toppen Go down
Chester

avatar

Humør : And when his eyes go dead, the hell I sent him to must seem like heaven after what I’ve done to him.
Antal indlæg : 126

IndlægEmne: Re: What is that noise? - James   Man nov 13, 2017 10:56 pm

Adam gispede let da James hev fat i ham og alligevel trak ham ind på værelset. Det værelse! Åh gud! Han fik helt ondt i maven af det jo! Han var måske også en lille smule sur på James, når han sådan ikke kunne forstå Adam, når han sagde at han ikke ville. Men han havde stadig savnet sin bror og han prøvede derfor at holde panikken lidt inde, så den ikke kom i vejen for deres genforening. Han skævede lidt til ham ved det han sagde og vidste ikke rigtig hvad han skulle svare, han kunne ikke forstår hvordan hans bror, af alle personer! Kunne være homoseksuel! Forstod han ikke at det var forkert eller hvad? Måske var det en test? Måske skulle han hjælpe ham.. Måske var det Guds ønske! Han havde set hvilken farlig vej James var på vej mod og havde genforenet de to brødre så Adam kunne hjælpe James med at finde op og ned på hvad der var rigtigt og forkert, fordi det her.. Det var så forkert som noget kunne blive.
Han skævede over til James' væreseskammerat, der åbenbart ikke havde tid til at hilse ordenligt, han så ud til at være optaget af et eller anden computerspil, den slags havde Adam ikke så meget styr på, han var mere typen der satte sig ned med en god bog. "Oh, not that much, just church and school.. Oh and I've got a girlfriend now, her name is Valentina, she is wonderful, maybe you should meet her sometime" sagde han glad og rødmede så da James begyndte at tage tøj på. Det kunne godt være det var hans bror og sådan, men stadig. Han vendte sig derfor om mod døren imens han tog tøj på og så lidt ned på sine sko.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: What is that noise? - James   

Tilbage til toppen Go down
 
What is that noise? - James
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Drenge-
Gå til: