Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Painting my self ? - Adam

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Painting my self ? - Adam    Søn nov 12, 2017 9:40 pm


@Adam

selvportræt

Det var frokost pause og kantinen var overfyldt, endnu en grund til at hun ikke ville være der, mange folk på et sted var ikke hendes ting, der var meget der ikke var hende! Lilith var kendt for at være den særeset dæmon på akademiet, fordi hun var så langt fra hvad hendes race var, hun var følsom kunne ikke styre sine følelser normalt, skrøbelig, farverig, venlig og munter. Hun havde kun ganske få venner, og så selvfølgelig hendes andre søskende der gik på skolen, og hendes far der var vogter.
Lilith havde valgt at skifte til sit malertøj, og var blevet lukket ind i billedekunstlokalet tidligere, så hun var allerede i fuld gang med at male på sit nyeste maleri.
Hun var iklædt smækbukser der fuldkommen var overmalet, samt en lidt for stor t-shirt i hvid som dog ikke længere var hvid derudover et par converes der også var fyldet med maling.
På mærkværdig vis, var hun allerede plette på armene og i ansigtet af maling, hun var mester i at grisse sig selv til, men det gjorde hende intet.

Lilith arbejde på et nyt portræt af hende sammen med en smuk ræv, og flotte smukke roser, hun var allerede en dygtig maler, nærmest klassens bedste, hun nynne let et glad melodi, og bemærkede ikke at døren blev åbnet og hun ikke længere var alene.
Tilbage til toppen Go down
Chester

avatar

Humør : And when his eyes go dead, the hell I sent him to must seem like heaven after what I’ve done to him.
Antal indlæg : 281

IndlægEmne: Re: Painting my self ? - Adam    Man nov 13, 2017 10:23 pm

Adam var på vej til billedekunst for sin første gang, han var nemlig lige startet på skolen og havde ikke haft andre fag en litteratur endnu. Det var han dog allerede blevet ret glad for, han elskede at læse kærlighedsromaner og lige nu havde de om Jane Austen, en af hans favorit forfatter, så ind til videre var alt bare helt perfekt efter hans mening. Det var også derfor han nu glædet sig ret meget til at komme til billedekunst, han havde altid fået at vide at han var god til at tegne og det var derfor han havde taget dette fag. Han fik skubbet døren op til lokalet og som det så ud var han i god tid for der sad ikke andre end en enkel pige i lokalet, som dog allerede var begyndt på sit maleri. Han sendte hende et stort venligt smil "Hallo.. I'm Adam, nice to meet you!" sagde han glad og gik hen til hende og rakte en hånd frem mod hende. Han kunne ikke lade være med at smile lidt af alle malerpletterne hun havde påført sig. Han havde slet ikke fået skiftet til noget, han havde bare sit normale tøj på, blå jeans og en hvid t-shirt. Han fik så øje på hendes maleri og standsede op for at kigge på det. "Did you paint that? It's really beautiful, you have talent!" sagde han lidt overrasket, det var ikke hver dag man så meget talent jo. Men det var virkelig et flot maleri, han var glad for han havde taget det her fag nu! Det skulle nok blive helt vildt fantastisk!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Painting my self ? - Adam    Tirs nov 14, 2017 1:01 am


Lilith vær særlig på mange måder, kunst var den eneste ting hun var god til, bortset for madlavning og en eller anden form for beroligende effekt på dyr. Når hun malede kunne hun lukke den onde verden ude, hun kunne kommunikere, hvis sine sande følelser som hun normalt eller ikke kunne vise på rigtige tidspunkter, her var hun fuldkommen sig selv.
Hun var allerede smurt ind i maling, men på en eller anden måde, var det bare en del af hende og hendes stil, hun var nærmest selv et kunstværk, de andre i klassen var så småt begyndt at vænne sig til hendes tilstedeværelse, selvom hun aldrig malede det læren bad om.
Hun malede hvad der faldt hende ind, tanker, drømme, mareridt eller et dyr hun havde mødt eller måske et landskab, men hun malede også ofte sig selv, men der var altid dyr med på hendes selvportrætter samt roser.
Hun var fuldkommen i sin egen verden, hørte ikke engang fyren da han kom ind, hun havde travlt med at tilføje flere skygger på billede, først da han snakke stoppe hun op og vente hoved mod ham, smilet smitte af på hende og hendes var fyld af venlighed, dog også forførende på grund af hendes race selvom det ikke var med hendes gode vilje.

Lilith tørrede sin hånd af i bukserne, før hun tog imod hans forsigtig, imens hendes brune varme øjne betragtede ham nysgerrig, men deres udtryk ændre sig heletiden og hendes smil falmende, men kom igen kort efter, fordi hun ikke kunne styre sine følelser ordenlig, man skulle bare lige vænne sig til at se det, det kunne virke lidt overvrælende når man ikke kendte hende.
Hun tyggede lidt på hans navn, det lød venligt men kunne hun stole på ham? alle var nærmest hendes fjender fordi hun var så skrøbelig og anderledes, hun skulle altid være på vagt " hej Adam, jeg er Lilith " sagde hun venligt, før hun slap hans hånd for igen at tage malerpenslen i sin hånd for at dyppe den i den rette farve, og begyndte at male igen, glemte i et kort sekundet at han stadig var der.

Lilith stoppe igen, for at kigge på ham, med store øjne og et tvivlsomt blik, men smilede så " ja det er mit" svarede hun ham, hun havde malet siden hun var barn, og malede også meget i fritiden hjemme hos hendes far hvor hun boede. Hendes stil var hendes egen, og hun brugte farver som var det nemmeste i verden, hun rynke så let på næsen " hvad kan du?" spurgte hun så nysgerrig, hun kunne godt lide at se andres kunst.
Tilbage til toppen Go down
Chester

avatar

Humør : And when his eyes go dead, the hell I sent him to must seem like heaven after what I’ve done to him.
Antal indlæg : 281

IndlægEmne: Re: Painting my self ? - Adam    Tirs nov 14, 2017 9:42 pm

Adam kiggede slet ikke på hende, i stedet stod han bare og betragtede hendes maleri. Han var meget betaget af det, det var virkelig smukt. Han lagde hovedet lidt på skrå og nikkede for sig selv, han var ikke sikker på at han ville kunne gøre det så godt der.. Han havde aldrig rigtig brugt sin tegne evne til andet end at ja.. tegne, han havde aldrig taget et fag der havde noget med det at gøre, egentlig havde han aldrig vist sine tegninger til andre end sin mor måske? Ja. "Hey Lilith, it's nice to meet you.. Are you new here?" spurgte han så og vendte endelig sit blik tilbage på hende, han smilede lidt og fulgte hendes ansigt mimik, som den skiftede et par gange. Han rynkede panden let, men det generede ham egentlig ikke så meget. Adam var en meget åbenhjertet person og der var meget få folk han ikke havde tolerance overfor.. Han havde måske lidt svært ved at døje sin værelseskammerat, men han prøvede at holde et åbent sind, det var nok nærmere hans bror han tænkte på.. Det var virkelig svært for ham at James var til mænd.
"It's really pretty" sagde han venligt og kiggede på maleriet igen, som Lilith spurgte ham hvad han selv kunne.. eh.. ? "Well.. I mostly just draw picturs.. Of landscapes and stuff.." sagde han prøvende og sukkede stille, han ville ønske han selv var lige så talentfuld som hun jo tydeligvis var.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Painting my self ? - Adam    

Tilbage til toppen Go down
 
Painting my self ? - Adam
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Universal rum-
Gå til: