Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R

Latest topics
Top posting users this month
Lector
 
Ozzie
 
Andrew
 
Talion
 
Ari
 
Alistair
 
Chloe
 
Desire
 
Lilith
 
Charlie
 
Statistics
Der er i alt 218 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Nova

Vores brugere har i alt skrevet 10598 indlæg in 842 subjects

Share | 
 

 Time to de-stress - Barry

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Christofel

avatar

Humør : Depends who you are.
Fag : Hjælpeundersiver i Sprog.
Antal indlæg : 56

IndlægEmne: Time to de-stress - Barry   Søn nov 12, 2017 2:02 pm

Tid: Ca. 21:00 en lørdag i September 1991.
Sted: Amsterdam, en af de mange små hyggelige kaffebarer.
Omgivelser: En hel del mennesker, der både har gang i kagerne, vandpibe, bajere og alt derimellem.
Vejr: Udenfor er der køligt og blæsende, men tørvejr.
Outfit: Link her, minus tasken. Desuden havde han sit hår og makeup sådan her, dengang.

@Barry
________________________________________________________________

Aah, endelig kunne han da slappe af. Christofel virkelig hadede hans arbejde for tiden, manuelt arbejde var så kedeligt og kun noge than gjorde for pengenes skyld, intet andet. I virkeligheden kunne han jo se der var ved at være et kæmpe publikum for de såkaldte 'tryllekunstnere', der jo i virkeligheden ikke kunne en skid magi. Jaja, menneskene kaldte det for illusioner, men det va rjo ikke rigtige illusioner, var det vel? Nej. Han havde selv en idé om snart at prøve at føre sin lille drøm ud i virkeligheden, og rent faktisk udøve sin magi foran mennesker, helt åbent, men under den forståelse at han blot var en normal tryllekunstner, der var rigtig god til sit kram. Dagen i dag skulle de rjo nok altid være kritikere der ville finde på måder hvorved han 'fakede' det, det var jo en helt anden tid end dengang me dhekse afbrændingerne i Rusland og Hviderusland. Heldigvis, da!

Så nu sad han bare her, en helt normal lørdag aften, på hans yndlings kaffebar i Amsterdam, hvor han for tiden var strandet indtil papirerne gik igennem i England og han kunne få lov til at tage uddannelsen på Athena akademiet derovre. Christofel sad ved et mindre bord i det ene hjørne, lig enu uden andre ved bordet, og sad og skrev idéer ned i sin notesbog mens han stille og roligt bappede lidt fra den mindre vandpibe der stod på bordet, og foran ham lå der også en halvt spist hashkage, og en halvt drukket øl. Nå rhan skulel slappe af i weekenden, så skulle han da også sørge for at det var helt igennem, så han kunne få al stressen fra ugens arbejde ud af krop og sind. Han havde selvfølgelig taget sin læderjakke af og smidt den ved siden af sig, da det var alt for varmt til at have den på herinde, udover læderbukserne.


Sidst rettet af Christofel Man nov 13, 2017 2:51 pm, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi og Løb
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: Re: Time to de-stress - Barry   Søn nov 12, 2017 6:50 pm

Outfit

Barry havde tilbragt det meste af dagen gemt under sin dyne efter nogle af hans 'venner' aften før syntes det ville være sjovt at drikke ham fuld, han klynkede og pakkede sig ind i dynen, det var for lyst og der var for meget larm, han lå i senge i fem minutter mere før han rejste sig op og lukkede sit vindue så larmen fra gaden kunne blive lukket ude.

På valkene ben gik han gennem den lille lejlighed, hen til badeværelset for at enten kaste op eller gå i bad nok begge del nu når han tænkte sig om, *jeg vil aldrig drikke igen...eller ryge...jeg hader mit liv...gud please...dræb mig...* hans tanker stoppede da han mærkede op kasten bevæge sig op ad halsen på *oh fuck*, han var ikke sikker på hvor langtid han stod med hovedet i kummen, men det var længe nok til at hans mave var tom, han gik over til badet og tændte for det varme vand inden han satte sig på gulvet og lodvandet vaske ham regn.

Da han endelig var færdig tog han tøj på og gik ud af døren for at finde noget at spise...noget som ikke var tungt, han ville ikke kaste op igen...måske ville noget kaffe også være godt for ham.

*Senere *  ~
Barry gik gennem byen og tog alt ting til sig han havde brugt det meste af dagen udenfor og han havde ikke spist noget siden i morges, men han havde også haft kvalme det meste af dagen, han stoppede op ude foran en lille kaffebar og trak på skulderne og gik ind. Han kiggede sig omkring og hans øjne landede på en fyr som sad ved et af hjørne bordene, Barry bed sig i læben og bestilte en kop tea og noget fyldt pasta, han gik langsomt over til fyren og prikkede ham på skulderen "k-k-k-kan j-j-j-jeg s-s-side h-h-her...d-d-d-der e-e-er i-i-iikke -p-p-p--p-p-p-plads a-a-a-andre s-s-s-stedder..."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christofel

avatar

Humør : Depends who you are.
Fag : Hjælpeundersiver i Sprog.
Antal indlæg : 56

IndlægEmne: Re: Time to de-stress - Barry   Man nov 13, 2017 2:45 pm

Christofel, der stadig sad og skriblede små noter ned i bogen, havde godt hørt der var nogen der gik hen mod hans bord, og blev derfor ikke videre forskrækket da han blev prikket på skuldrene. Han kiggede op på fyren der nu stod ved siden af ham, og strøgnoget af sit okay lange hår væk for bedre at kunne se på ham. Hmm... Den underlige rolige følelse der.. Han havde allerede på fornemmelsen hvad fyren kunne være, og havde som sådan ikke noget imod han satte sig ved siden af ham, det var da i alt fald bedre selskab end de fleste mennesker. "Selvfølgelig. Sæt dig bare." sagde han så med et venligt smil og et lille nik.

Han kommenterede med vilje ikke på hvor meget fyren stammede, det kunne jo sagtens være han var meget følsom omkring det og helst ikke ville snakke om det. Christofel betragtede stille fyren som han fik sat sig med sin mad og sin kop te, og han tog så selv en tår af sin øl, og lænede sig lidt tilbage. "Synes ikke rigtig jeg har set dig herinde før." kommenterede han så, venligt nok - altså, nu var det her hans foretrukne kaffebar, og han havde trods alt været i byen i næsten et år, fast kunde her i et halvt år, og havde ikke rigtigt set ham her før.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi og Løb
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: Re: Time to de-stress - Barry   Ons nov 15, 2017 1:29 pm

"Selvfølgelig. Sæt dig bare." sagde han så med et venligt smil og et lille nik. Barry smilede tilbage og satte sig ned, inde han rettede sit blik mod fyren, han kunne ikke stoppe med smile over at fyren ikke havde spurgt ind til hans stammen, men bare talte til ham som han var...'normal'. "t-t-t-tak" sagde Barry stille inde han tog en bid ah sin *mmmmm, bedste pasta i verden!*.

"Synes ikke rigtig jeg har set dig herinde før." Barry kiggede op fra sin mad og tog et par indåndinger inde han begyndte at tale "e-e-e-er også n-n-nn-ny...j-j-jeg har ikke v-v-været h-her f-f-før..." sagde han og spiste videre, han kunne ikke stoppe de små tilfredse lyde som undslap ham imens han spiste sin mad. m-m-m-m-m-m-m.....it....n-n-navn e-er B-b-b-barry...h-h-hhv-hvad er d-d-dit spurgte han usikkert, han viste jo ikke om fyren bare ville være alene eller noget, men nu når Barry sad her kunne han lige så godt spørge, og hvis fyren ikke svaret ville han bare spise sin mad hurtigt færdig og gå hjem i seng, men man kunne altid håbe.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christofel

avatar

Humør : Depends who you are.
Fag : Hjælpeundersiver i Sprog.
Antal indlæg : 56

IndlægEmne: Re: Time to de-stress - Barry   Ons nov 15, 2017 4:25 pm

Han lagde godt mærke til hvor meget fyren der nu sad overfor ham smilede, og det smittede da også lidt af på ham selv, selvom han havde haft en rimelig stresset uge, og havde været ensmule knotten før - så meget af hans irritation som der allerede var gået væk blot ved at fyren kom herhen, bekræftede hans mistanke nok for ham selv til at afgøre det nok var en engel der sad foran ham nu. Han havde trods alt hygget sig med nogle engle før, og sådan her havde det været med dem alle på nær Hazel, men nu var hun jo også en falden engel. Og hvor havde dog haft meget sjov med at sætte ild til ting i Bulgarien! Hans smil blev lidt bredere ved mindet.

Han tog en enkelt god, dyb indånding fra vandpiben, og mærkede hvordan hans stress nærmest forlod kroppen samtidig med at han pustede dampene ud igen. Han nikekde let til hvad manden sagde. Ah, jamen så var det jo meget logisk at han ikke havde set ham herinde før. "Barry? Rart at møde dig." sagde han med et smil, og studerede åbenlyst fyren lidt før han svarede. Han lod til at være sådan den søde, generte type? Altså, med den stammen forstod han godt genertheden, dog. "Jeg hedder Christofel."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Time to de-stress - Barry   

Tilbage til toppen Go down
 
Time to de-stress - Barry
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Such a long time ago - Harry (XXX)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: