Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V EM E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Lector
 
Lilith
 
Chloe
 
Regina Close
 
Andrei
 
Matteo Belmonte
 
Satrina Darch
 
Luca
 
Lucian
 
Nercissa Cinderfort
 
Statistics
Der er i alt 278 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er BLUEI

Vores brugere har i alt skrevet 13811 indlæg in 1111 subjects

Share | 
 

 I think i should run, but i wanna stay- Lector

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi, Musik og Løb
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Lør nov 11, 2017 11:19 pm

Sted/omgivelser: Baren, Late Night
Tid: 22:30
Vejr: Frost
Påklædning: outfit briller
Tilegnet: @Lector

Barry satte sig over i et hjørne af baren væk fra alle mennesker, måske skulle han ikke tage i byen hvis det eneste han havde tænkt sig at gøre var at sidde over i et højne og gemme sig, men han havde lovet sig selv at han skulle mere udenfor, omgås andre mennesker selv om de var uhyggelige og talte meget og grinte af hans stammen... han tog en tår af sin øl og skar ansigter uhg! Nix han kunne stadig ikke lide det, men hvis han drak en sodavand ville han ligne et lille barn og den ide var han heller ikke fan af.

Hans øjne flakkede rundt i lokalet, han kunne ikke stoppe med at tænke om han skulle sætte sig over til de andre mennesker eller om han skulle blive ved med at gemme sig, *im so pathetic...im gonna die alone...fucking stammer...*. Han gispede da han så en mand træde ind i baren hårende i nakken stod op og han kunne mærke hans hjerte banke hurtigt, han var ikke sikker på, hvorfor, men alt i hans krop skreg til ham at han skulle ud af baren nu! men i stedet for at lytte til sin mavefornemmelse blev han siddende.


Sidst rettet af Barry Søn nov 12, 2017 8:48 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Søn nov 12, 2017 4:56 am

”Sut up! You stupid dog!” råbte Lector med enorm vrede i stemmen, da han forlod Rainiers hytte og den dumme hund igen havde gøet af ham. Rosalie havde igen overbevidst ham om at det var en god ide at tage pillerne.. Jaja, når han var sammen med hende gjorde det jo heller ikke noget! Men når han var alene.. Åh hvor han hadet at være alene, han savnede allerede sine stemmer nu og det var blot få øjeblikke siden han havde forladt hende. Han sukkede dybt og fremmanede så en portal ud af den blotte ingen ting, portalen var usynlig i dagens anledning og han forsvandt igennem den, som gøen fra Rainiers hund stoppede. Han stod nu på en nær ødet vej og satte hurtigt i bevægelse mod baren, Light Night. Det eneste der hjalp på pillerne var alkoholen og han ønskede ikke at være alene længere. Han fandt vej til den og kom hurtigt igennem døren. Da han var inden for mærkede han igen varmen mod sin krop og han bød den velkommen med et svagt suk. Hans blik gled rundt til de forskellige kroge af baren imens han langsomt trådte længere ind. Lector havde sit ynglings outfit på, det betød en lækker blød bomuldsskjorte der sad løst hen på hans overkrop, et par habbit bukser der til, der også var lavet i det det dejligste stof! Begge dele i en mørk grå farve. Han havde ingen jakke på og han havde heller hverken sko eller sokker på sine bare fødder. Han bevægede sig hen til bare, som han følte en mystisk stirren på sig og det tiltrak hans opmærksomhed. Hans øjne fandt tilbederen og et løgnagtigt venligt smil gled over hans læber som han rettede mod denne fyr.. hmmm, hvad syntes han, hvad syntes han.. Hvis bare han havde haft sine venner her til at hjælpe ham, så var alt bare meget nemmere. Men stemmerne var lagt i seng af pillerne og hans mission var dermed at vække dem til live endnu engang! Han stillede sig i baren ikke langt væk fra drengen med blikket og fik så taget kontakt til en bartender der hjalp ham med at bestille en drink i en fin lyserød farve, der smagte af sukker! Lector var ikke så god til det der alkohol der smagte surt, han kunne godt shots.. Men han havde prøvet whiskey før, og han brød sig bestemt ikke om det! Den her drink derimod, var som at drikke slik! Han havde betalt bartenderen for at hælde ekstra sprut i for sig, så han ikke skulle vente en evighed på at alkoholen påvirkede pillerne og dermed stemmerne, til at vågne. Han vendte sig væk fra baren og hans blik gled igen over på fyren, hvad?! Hans smilede igen til ham, og rykkede så lidt nærmere på, så han kunne tale uden at råbe. ”You look like someone who have something to say? What's on your mind kiddo?” spurgte han ham, stadig med smilet om sine læber, et smil der aldrig nåede de helt seriøse øjne, der lige nu ikke gav udtryk for alt det vanvid han havde inde i sig. Det var for nu.. Pænt pakket væk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi, Musik og Løb
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Søn nov 12, 2017 9:29 am

Barry kiggede væk og mærkede sit ansigt bludse op da fyren kiggede på ham og...smilede...var det et smil...det virkede så koldt og uhyggeligt...Han kunne mærke hårende i nakken rejse sig da fyren gik hen i mod ham, *leave! just get up and leave! come on...it not that hard...just get the fuck up and mabye run for the door?*. Hans indre monolog stoppede brædt da fyren faktisk talte til ham, ”You look like someone who have something to say? What's on your mind kiddo?” spurgte fyren ham, stadig med det uhyggeligt smil om sine læber *so pretty...* han gemte sit hovede i hænderne op håbede at fyren ville gå væk, men han stod der stadig, og smilede et smil der aldrig nåede de helt seriøse øjne. *Fuck i need to say something...if i keep on looking at him...he's gonna think im some crazzy person*.

Han slikkede sig om sine tøre læber og gjord sig klar til at blive grinede af "w-w-w-w-wh....w-what...." han knuede sine hænder sammen i fystrasion *fucking stammer...mabye i should see someone and get help...* "a-a-are yy-y-y-o-u?...y-y-y-yo-you ssss-seam...s....s...o d-d-d-d-distant...." stammede han ud og kiggede ned på bar bordet "ss-s-ss-sorry....i-i-i-m-mm B-b-b-b-barry..." *well that could of gone a lot better...* han rejste sig op for at komme væk, han ville ikke tale, for det kunne han jo tydeligvis ikke og det ville bare blive være jo mere han talte...det faktum fyren var pæn hjalp heller ikke på sagen.

Han bevægede sig for hurtigt og faldt ned fra bar stollen med ansigtet plantede i det beskidte gulv og røven i luften, han klynkede og blev liggende i håb om han ville forsvinde * i hate my life...please let me die...*, men da det ikke skete prøvede han at rejse sig op, men ente med at falde og lande på halebenet "s-s-shit t-t-t-t-tthat hurt...."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Tirs nov 14, 2017 12:38 am

Lector drak et par tåre fra sin sukker drik imens han ventede på et svar fra drengen, der.. gemte sit ansigt? But why? En undrende skød frem i hans ansigt, som han lagde hovedet lidt forvirret på skrå. Da fyren endelig talte blev det undrende udtryk kun større hos Lector, eh say what? Han forstod slet ikke hvad der forgik. ”I'm sorry, I didn't get that? What did you try to tell me?” sagde han så i et forsøg på at få drengen til at tale et sprog han forstod. Hvad nu? Var det et undskyld han kunne tyde? ”Why do you talk like that, is there something wrong?” spurgte han så i undren, Lector havde aldrig mødt en der stammede før og forstod det simpelt bare ikke. Det var lidt en gåde for ham, hvad betød det? Sagde han Barry? Var det hans navn? Det var et sødt navn! Det kunne han faktisk ret godt lide! Aww! Han blev ved med at kigge på ham, som drengen pludselig rejste sig og faldt pladask på gulvet foran Lector. WHAT!!!! What was this creator, why did he do that? What was the purpose?! Han betragtede Barry prøve at komme op, men drengen skvattede bare igen, så Lector besluttede sig for at hjælpe ham op fra gulvet, han tog fat om hans arm og trak ham op, knægten vejede jo ingen ting. Han skubbede ham tilbage på hans bar stol og rakte ud for at rette på hans briller så de sad ordenligt på hans ansigt igen. ”If it hurt you, why did you do it then?” sagde han spørgende, som om at faldet havde været medvilje. Lector spurgte ikke om han var okay, han forstod ikke helt.. så meget.. Han fortolkede verden lidt anderledes end andre, det betød dog ikke han var ligeglad, han havde bare et andet syn på tingende.. Og normale mennesker/væsner, gjorde ham utryg.. Han så dem, som dem der var underlige.. gjorde ting han ikke forstod hvorfor de gjorde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi, Musik og Løb
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Tirs nov 14, 2017 7:53 pm

Barry kunne mærke fyrens øjne på ham i mens han var på gulvet, han følte sig lidt som sæl på land lige nu...eller et andte dyr som ikke var vandt til at være på to ben, men han var også lidt sur over fyrens tideliger ord...* there is nothing wrong with me...*. Barry rødmed da fyren besluttede sig for at hjælpe ham op fra gulvet, han mærkede hvordan han tog fat om hans arm og trak ham op. *wow...either i am light as a feather...or he's really strong...again i need to stop thinking like this...im still mad at him...buuuut he's so pretty...*

Barry blev sat på bar stolen og kiggede op da han mærkede hænder på sit ansigt, han lukkede sine øjne og holdt vejret, i mens fyren rettede på hans briller. ”If it hurt you, why did you do it then?” , Barrys øjne åbnede og han kigged på ham med et halv irretesrede blik "f-f-ff-f-irst of a-l-ll-l t-t-t-tther is n-n-nothing w-w-w-ww-w-rong w-w-w-with mm-m-m-m" han gav næsten op *fucking M...* "i s-s-s-stam-m-mm-er....i a-a-all w-w-ways have...exsept w-w-ww-when i sing...and i cc-c-cant sing all tt-t-the time ss-s-s-since i dont live i a m-m-m-m-mm-mm-musical" sagde han og tog en stor mund fuld luft før han kunne tale videre "a-a-aand i f-f-fell over beacause...i...dd-dont like t-t-talking...p-p-p-people aa-a-a-ll ww-w-ays mm-m-m-m....laugh aaat mmmm" han sukkede opgivende og tog en tår af sin øl i håb om at han ville blive fuld nok til at han enten kunne tale eller ikke være så bange...eller bare falde i søv det villle heller ikke være en dårlig ting
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Ons nov 15, 2017 1:36 am

”But.. If there isen't anything wrong with you, why don't you just talk properly to me?” spurgte han forvirret, han havde en smule nemmere ved at forstå Barry nu, men det virkede stadig vildt mærkeligt at han talte på den der måde, lidt ligesom hvis han havde talt et andet sprog eller sådan noget.
Han stammer? Eh? Var det en sygdom eller hvad? Lector rakte bare ud og tog fat om sin drink igen og tog et sug i sugerøret, omg yes! Det smagte godt! Han stillede drinken igen og lyttede til den mærkelige dreng.. Barry. ”Yes of cause they do, when you talk like that, just stop?” sagde han så bare undrende, han forstod det stadig ikke.. havde aldrig mødt en som Barry før. Lector prøvede ikke at være hård eller ond mod ham, han var bare meget ærlig og lagde stort set aldrig skjul på hvad han tænkte. ”And well.. You don't have to hurt yourself just to get away form me.. You can just go, you know?” sagde han så roligt og rakte ud og trykkede Barry på næsen med sin lange pege finger inden et smil gled hen over hans læber, et så normalt smil.. var det endda venligt? Lidt drillende måske. ”You could also stay, I'm Flynn Rider btw” præsenterede Lector sig så, med et diseny alias som altid.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi, Musik og Løb
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Ons nov 15, 2017 9:11 pm

”But.. If there isen't anything wrong with you, why don't you just talk properly to me?” Barry sukede hvordan kunne han forklare hvorfor han stammede...det var jo ikke fordi han var syg eller noget...det var bare noget han havde gjordt hele sit liv...han viste godt at han ikke var født med det, men han havde gjordt det så længe at han ikke kunne huske en gang han ikke havde stammet. "i j-j-just c-c-cant....immmm...n-n-nn-not s-s-s-sick....i h-h-have b-b-bb-been d-d-d-doing t-t-t-th-th-this si-s-since i w-w-was 4 y-y-years old"sagde han og signelerede til bartenderen at han gerne ville have noget andet at drikke forøl'en smagte at helvedes til. "c-c-can i h-h-hav a l-l-l-longis-l-landice-tea" *fuck this is why i have no one to talk to...i really will die alone*

”Yes of cause they do, when you talk like that, just stop?” Barry så på ham opgivende "w-w-well t-t-t-they a-a-are a-a-asssss...a-a-assholes..." mumlede han og smilede til bartenderen da han stillede en ny drink foran ham, han nikkede sin tak da han ikke ville bruge 5 minutter på bare at sige tak for en drink han sikkert ikke ville drikke færdig.

Barry kiggede på Fyren som stadig ikke havde fortalt ham sit navn, men han lyttede til ham, nu havde han en at tale med...en som ikke grined ad ham...det her var ikke bedere, men han var ikke nær så bange for at tale med fyren end han var de fleste. '”And well.. You don't have to hurt yourself just to get away form me.. You can just go, you know?” sagde han så roligt og rakte ud og trykkede Barry på næsen med sin lange pege finger inden et smil gled hen over hans læber.' Barry mærkede sit ansigt bludse op *why does he keep touching me!* han rømede sig og kiggede ned på sine sko, men han kunne ikke stoppe med at grine da fyre sagde hans navn var Flynn Rider. "i...i d-d-didn't h-h-hurt...m-m-m-mmm-m....FUCK!!!" råbte han "s-s-self...on p-p-p-purpose...i...j-j-just v-v-very clumsy..." sagde han stille med helt røde kinder *did i just shout at him...shit....* "i-i-if -y-y-you are Fl-f-f-fynn cc-c-can i t-t-t-then be M-m-m-m-mm-maximus....? " spurgte han med et lille smil om læberne
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Fre nov 17, 2017 9:33 pm

Lector lagde hovedet på skrå, imens tankerne vrimlede gennem hovedet på ham i en fuldstændig kaotisk orden. Han fangede dog en bid af noget, måske var det ikke en sygdom så? Måske var det ligesom Rainier når han talte på den der mærkelige måde, som Lector ikke forstod, et andet sprog vist nok. Ja! Ligesom når Bernard talte til ham, hans franske stemme, Lector forstod ikke et ord fransk desværre. Han kunne dog godt forstå drengen nu, jo længere tid han var her med ham, jo mere forstod han. Det var jo engelsk. Men det gav stadig ikke helt mening for ham.
Han nøjes dog med at nikke til Barry som svar og betragtede ham bare lidt imens han bestilte en drink, hvilket mindede Lector om sin egen og han rakte ud og drak resterne af den, inden han bestilte en ny magen til, mhmm.. Sukker!
”The are? Personally I like when people laugh at me.. It cracks me up everytime” sagde han og sendte Barry et nysgerrigt smil, det var altid så facinerende at møde typer, der slet ikke mindede om ham selv, og altså de der mindede om Lector, ja dem var der ikke mange af. Og det var selvfølgelig der problemet lå, hvis man spurgte Lector.
Lector lænede sig lidt frem for at nærstudere den røde farve på drengens kinder, han prikkede let til hans ene kind og tjekkede blot om det smittede af, nej selvfølgelig ikke, men.. Hvordan kunne man være sikker uden at teste det. Han tog sin hånd til sig igen og lyttede til Barrys tale og hans råbende udbrud. Han lænede sig lidt tilbage og et grin forlod hans læber. ”Uuumm.. He's hot when he's mad” hviskede han drillende og havde intet imod råbet, det var trods alt en ting Lector var vant til. Råb, skrig, grin.. helst den værste form af alle tre. ”Clumsy? So there is something wrong with your body then..” sagde han og lukkede kort øjnene imens et smil voksede sig frem på hans ansigt, et mere frækt et. Han åbnede øjnene igen og lænede sig tætter på Barry, så han kunne hviske: ”Are you asking me to ride you, Maximus?”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi, Musik og Løb
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Lør nov 18, 2017 12:22 pm

”The are? Personally I like when people laugh at me.. It cracks me up everytime” Barry kiggede på ham og rystede på hovedet *how can he think people making fun of you is a funny thing...its terible...* han kløede sig i håret og tog en tår af sin drink ahhhh han stønede lidt da den søde smag ramte hans smagsløg *just what the doctor ordered* Barrys tanker stoppede dog fuldstændigt da Lector lænede sig lidt frem og prikkede let til Barrys ene kind, hvis hans ansigt ikke var rødt før så var det i hvertfald nu, han kunne mærke den røde farve krybe hen over hans ansigt, øre og ned ad halsen *this guy knows noting about personal space...*

”Uuumm.. He's hot when he's mad” hviskede fyren drillende, Barry kiggede op og stod med åben mund "h-h-h-hot....i....h-h-hot..umm...eeehh..." han stoppede sig selv da de eneste ord der kom ud af hans mund ikke var andet end lyde og han ville ikke virke mere mærkelig end fyren sikkert allrede troede han var. ”Clumsy? So there is something wrong with your body then..” "m-m-m-mm-mm-m--m.... Body w-w-works j-j-just f-f-fine -t-th-thank you v-v-very m-m-m-m-m-m...m...m-much" sagde han og vrisede af fyren *my body work perfect! how dare he!! my bidy is very nice and works like a dream!...a dream that has not seen action in 20 years but still!!*

Barry sad helt stille da fyren *Flyn* lænede sig tætter på Barry, så han kunne hviske: ”Are you asking me to ride you, Maximus?” han sad helt stille han var sikker på hans hjeret var ved at springe ud af hans bryst .....i.....umm....t-t-t-that w-w-was -s-ss-so n-n-not w-w-where i w-w-was g-g-going....i j-j-just...really like h-h-horses....-t-t-t-they are s-s-so pretty a-a-and elegant... sagde han med så røde kinder at han var sikker på hele hans krop var rød "n-n-not t-t-that i d-d-don't f-f-find y-y-you attractive! " råbte han "b-b-but i....y-y-you s-s-ss-see...i.....havn't....i....j-j-j-ust g-g-gonna s-s-s-shut u-u-up..." hvisked han og tog en Slurk af sin drink
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Man nov 20, 2017 7:58 pm

Han lænede sig igen langsomt tilbage og ventede roligt på en form for reaktion fra Barry. Imens han ventede rakte han ud og tog et sip af sin nye sukkerfyldte drink, det smagte såååååh godt!
Han lyttede så lidt videre til den der mærkelige stammen, han stadig ikke helt forstod, hvad sagde han? Gentog han ham bare? Hvorfor gjorde han det? Han valgte ikke at svare, anede ikke hvad han skulle sige til det.. Så mærkeligt.
Han hævede dog et øjenbryn af ham da han fortalte Lector at hans krop virkede fint, virkelig? Han tvivlede stærkt på det, hvorfor fanden så smide sig ned på gulvet på den måde? Så kunne han da bare lade være! ”I don't think so..” mumlede han så bare lidt for sig selv og så sig kort over skulderen, han syntes han havde følt et par øjnene i ryggen.. Men der var ikke nogen bag ham, og han rystede lidt på hovedet, den der mærkelig fornemmelse af at blive betragtet.. Han vendte sig mod Barry igen.
Han ventede tålmodigt på at Barry fik talt færdig, imens den røde farvede spredte sig i resten af drengens ansigt, Hmm?? Så mystisk.. Men så igen, det var også sødt, det var ret sødt jov. Han rødmede vel bare? Ik? Shit man han burde virkelig være bedre til at læse folk, men.. Det var han bare ikke, han måtte tage et kursus eller sådan noget.
Han ignorede det første knægten sagde og lænede sig igen tæt på ham, nej han anede virkelig ikke hvad personligt rum var. ”What do you mean? What is it that you havn't done?” spurgte han så nysgerrigt, Barry havde stoppet sig selv fra at sige det jo.. Det ville bare irritere Lector resten af natten hvis han ikke fandt ud af det.. Han skulle nok finde ud af det.. Lige nu spurgte han dog høfligt, men nægtede Barry at fortælle ham det, så! Ville han nok være knap så høflig næste gang.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi, Musik og Løb
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Tirs nov 21, 2017 12:49 am

Han lænede sig igen tæt på Barry *shit he needs to stop doing that...he is getting way to close to me...and im not sure how that makes me feel...somewhere between scared as fuck and slightly aroused...wait what!? where did that come from!* Barry kiggede op ”What do you mean? What is it that you havn't done?” spurgte Lector nysgerrigt, Barry tog en til tår af sin drink *shit...i was hoping he was gonna let it go* han legede med sugerøret i sit glas.

"y-y-you a-a-a-are n-n-n-not gg-g-gonna l-l-ll-let it g-g-go a-a-are y-y-you?...." han sukkede og vente sig så han var ansigt til ansig med 'Flyn' *right here goes nothing* "w-w-w-well y-y-you s-s-s-see F-f-f-flyn...i....h-h-havn't....ummm....ahh...uhg...." han var ikke sikker på hvorfor ordene sad fast i hans hals, det var jo ikke fordi....eller jo det var det, det var så pinligt at tale om fordi folk ikke forstod hans ...ehm lille problem...ikke fordi den var lille, men han havde bare ikke så meget erfaring og det var sp pisse tydligt og han hadet at han ikke bare kunne være som alle andre på det punkt, men ja...alle har deres kryptonit.

"h-h-h-h-h-had s-s-s-s-sex....i-i-in l-l-like 20...y-y-y-years" hviskede han og vente sig tilbage i mod baren og drak videre *please just laugh at me and be done with it....i dont need to feel more like a freak* "o-o-one m-m-m-m...y-y-you k-k-know w-w-what i w-w-want" sagde han til bartenderen han kunne godt mærke at hvis 'Flyn' blev ved med at stille ham spørgsmål og røre hans ansig og komme så pisse tæt på ham hele tiden skulle han være mere fuld end han var... *why do havn't i learned to shut the fuck up...i could solv so many problems if i just had a god damn filter!*

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Tors nov 23, 2017 3:52 pm

Lectors læber gled ned omkring sugerøret igen som han lyttede til den stammende dreng. Han rystede let på hovedet som han slugte resten af sin drink. Nej det havde han ikke tænkt sig, så Barry kunne jo bare sige det selv, nu han havde det frie valg, inden Lector bestemte sig for at presse det ud af ham. Han kunne ikke lide hemmeligheder, da slet ikke når han vidste den var der.. Lige på tungen.. Og knægten bare ikke ville dele resten! Så uhøfligt!
Han sukkede lidt irriteret som Barry kæmpede med at få sagt hvad end det nu var han havde så svært ved. Han fik drukket sin drink op og tøvede ikke med at bestille endnu en, uhhh sukker drink! Han kunne mærke sukkeret give ham en hel masse energi, det føltes dejligt! Men han havde brug for alkoholen også, så han kunne vække Estragon og de andre til live igen.
Han hævede så et øjenbryn da Barry endelig afslørede sin hemmelighed og kunne ikke lade være med at smile lidt af ham.. Dårlig hemmelighed.. I hvert fald ikke noget Lector synes var værd at holde hemmelig.
Han havde ikke slev haft sex i de 50 år han havde været lukket inde på galeanstalten, så han kunne godt relatere. Men hvorfor mon Barry så ikke havde fået noget i 20 år? Se det var den rigtige hemmelighed.
”So.. Why haven't you? Are you just that picky?” spurgte han og hævede et øjenbryn af ham, eller hvad?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi, Musik og Løb
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Søn nov 26, 2017 12:46 pm

"So.. Why haven't you? Are you just that picky?” spurgte Lector og hævede et øjenbryn af ham, Barry sukkede *uuuhhg*, han kigede ned på sin drink "b-b-b-because...i....s-suck ai i-ii-it....a-a-and h-h-have....t-t-this t-t-thing..." han kunne mærkede han blev rød i hoved igen, han kløede sit hår og drank videre "i-i-i-it's...m-m-m-m....m-m-m-m-more of a b-b-bad h-h-habit....i....k-k-k-kinda...t-t-tend t-t-to..." han sukkede igen *fuck this should be hard to say! just say you have a fucking bad habit of losing control of your poweres and have a tendecy to set fier to stuff....when you get over exitede.....*

Han lage sin pande ned på bar bordet "i...t-t-tend t-t-to s-s-s-set...fier...t-t-to...s-s-stuff...a-a-and s-s-sometime...i...k-k-kinda l-l-lose c-c-control...a--a-and...i ummm....h-h-have t-t-tried...t-t-to s-s-set fire t-t-to...t-t-the p-p-person...i w-w-was...ummm...h-h-h-having...s-s-s-s-sex w-w-wwith..." mumlede han ned i bordet, det her var den værste dag verden....først havde han fået en ny lære som var pisse uhyggelig og skræmte Barry fra vid og sans....og så havde han ødelagt sine briller igen...fordi han var gået ind i en dør....og nu sad han lidt fuld på en bar med en fyr som skræmte Barry fordi der var noget ved ham som han ikke kunne sætte finger på, men det skræmte Barry...men på den anden side var han ret smuk og... *omg...stop thinking like that!...*

Barry løftede sit hoved "w-w-w-w-what a-a-b-b-bout you...? i....ummm like...w-w-wwhat a-a-are y-y-you?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Fre dec 01, 2017 5:20 pm

Lector lod sig vente lidt mindre tålmodigt på at Barry fik stammet sit svar frem, fulgte hans nervøse blik som Barry ikke helt mødte Lectors stirren. Han tog fat om sin drink imens han lyttede og sat og suttede lidt på sugerøret, imens han frydet sig over den søde smag af den lyserrøde drink han selv havde fået. 'Suck at it'? Really? How could that be? Han tænkte lidt over om det kunne være fordi han bare ikke var så erfaren, eller måske havde han bare dårlig selvtillid. Det var begge to ret gode muligheder, Lector kunne godt hjælpe ham, hvis han ville have det. ”Well I can't agree with that, before I've given you a go” brummede han og hentydet til Barry som et objekt, noget der skulle prøvekøres før man kunne beslutte sig om det var godt eller ej.
Men Barry var ikke færdig med at hakke sig igennem ordenen og Lector måtte tie imens drengen forsatte sit svar, ”A bad habit?” gentog Lector, nu ret spændt på hvad Barry havde tænkt sig at fortælle ham. Godt nok havde alle hver deres dårlige vaner ik? Men Barry fik det til at lyde som om at han alligevel havde en hel speciel en af slagsen, så Lector lyttede opmærksomt til det næste Barry fortalte ham.
Lector lagde nakken tilbage og grinede lidt da Barrys afsløring endelig faldt over hans læber, really.. Fire? Okay så. ”Well it sounds brilliant to me, you may set me on fire, anytime you like” sagde han så drillende sensuelt og sendte ham et flabet smil. Han kunne altid kaste Barry af i et hav eller noget hvis tingene gik galt.
Lector hævede et øjenbryn da Barry spurgte ind til hans race.. Hmm.. ”Sure you wanna know?” brummede han stille.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Barry

avatar

Humør : Eternally a 3rd wheel
Fag : Biologi, Kemi, Astrologi, Musik og Løb
Antal indlæg : 62

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Tors dec 14, 2017 11:31 am

”Well I can't agree with that, before I've given you a go” brummede han, Barrys ansigt bled mere rødt hvis det var muligt og han begyndte at hoste og hakke da han fik en olivn gjaldt I halsen *did he really just say that!...give me a go…he’s not…i mean why would he even want…i mean…he can’t be talking about wanting to…you know…I mean why would he even want…*. Han gemte sit hoved I sine hænder og prøvede at gemme sig for ‘Flyn’ så han ikke kom til at sige flere pinlige ting.

Da Barry endelig var færdig med at fortælle hans største frygt kunne han ikke helt tro sine egne øre ”Well it sounds brilliant to me, you may set me on fire, anytime you like” hans stemme var drillende sensuelt, Barrys mund hang åben og han kunne ikke helt finde frem til hvad han skulle svare *he wants me to what?!....so wait does he want to have sex with me or is he being a dick…im so lost….god please help me…i think this man wants me to die of embarrassment… * p-p-pp—p-please d-d-d-don’t m-m-m-m—m-mm-……m-m-m-m…m-make f-f-fun of m-mm-m-m-m-m-m-m-m….m-m—me…i….i. n-n-not….uhg! w-w-w-w-w-w-want d-d-dd-do y-y-y-you w-w-want f-f-from m……m-m-m-mm-m….m-m-me….d-d-do y-y-you j-j-jj-just w-w-want m……m-m-m-mm-m….m-m-me to s-s-set y-yy-you on f-f-fire…or d-d-dd-d-do y-y-yy-you w-w-ww-want t-t-to h-h-have s-s-sex w-w-w-with m……m-m-m-mm-m….m-m-me and h-h—h-have m……m-m-m-mm-m….m-m-me s-s-set y-yy-you on f-f-fire? stammed han ud, han var så forvirrede han forstod ikke en skid af hvad der skete lige nu! Hvad ville denne her fyr! *i just wanna die….again*

Barry sank en kæmpe klump i halsen da han hørte ’Flyns’ næste ord og han kunne mærke en blanding at nysgerrighed, spænding og frygt fylde hans krop ”Sure you wanna know?” brummede ’Flyn’ stille ”y-y-y-yy-yes….” hviskede han stille, et lille smil kom over hans ansigt da ’Prince Ali’ begyndte at spille stille i baggrunden ”i l-l-ll-love t-t-thi s-s-ss-song”
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   Today at 2:48 am

Lectors øjne var svære at tage fra drengen, han fandt ham alligevel ret fascinerende, selv om han også irriterede ham en del. Den røde farve i hans ansigt, måden han trak vejret på, hans mærkelige måde at snakke på, det var alt sammen meget specielt.. Mest af alt hans nervøse trækningen og hans krops forsøg på hele tiden at slå sig selv ihjel, som da han f.eks. valgte at få noget galt i halsen. Lector hjalp ham ikke dog, han kiggede bare undrende på ham, og skulle til at sige at han godt måtte lade være med det.. Men så gemte Barry sit ansigt bag sine fingre og Lector sukkede irriteret af ham. Han lænede sig frem og lod sine fingre glide rundt om hans håndled før han trak hans hænder væk fra hans ansigt, ”Please don't cover up that pretty face of yours, I really like that red color on you, it's cute” sagde han roligt og slap lidt modvilligt Barrys håndled igen.

Han vendte tilbage til sin drink og lod Barry snakke. Han grinede stille af det Barry spurgte om, han virkede ærligtalt meget forvirret, men det var også en del af Lectors personlighed, hele tiden at forvirre alle omkring ham, også ham selv selvfølgelig, det var sådan han var.
”Well I just said that I wouldn't mind, but if you really want to, you can?” sagde han så bare med et lettere sadistisk smil om læberne, hmm..
Han lænede sig tættere på Barry som han hviskede sit ja til Lectors spørgsmål, ”I'm a blood demon.. But blood isen't what I'm hungry for right now..” forklarede han Barry og snuste langsomt ind, lille engel!
En ild gled gennem hans krop og tændte alle hans små kontakter til on, som musikken skiftede og en Disney sang nu var at høre fra højtalerne. ”Yes you do..” sagde han stille og løftede en hånd for at lægge den omkring Barrys nakke og dermed alt for let hive drengen ind til sig, til deres læber mødtes, Lector selv fuldstændig ligeglad med hvem der kiggede. Begæret fyldte ham, musikken gjorde ham høj, gjorde ham liderlig. Han kyssede ham lystent og holdte virkelig igen for at udvide kysset til det mere våde et af slagsen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I think i should run, but i wanna stay- Lector   

Tilbage til toppen Go down
 
I think i should run, but i wanna stay- Lector
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Baren, Late Night-
Gå til: