Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 It´s not my day- Amara

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: It´s not my day- Amara   Søn okt 04, 2015 9:36 pm

Tid: 08:30
sted: Gangene
Omgivelser: ingen gangene tomme fordi det er time
Vejr: det er gråt udenfor.

Kayla var en af de piger, man ikke forbandt med skole, hun kunne ikke sidde stille og hun brød sig ikke om folk som bestemte over hende og dem måtte man sige der var mange af på en skole. Hun havde dog kunne bide det i sig end til videre, men hun vidste ikke om hun kunne blive ved. Hun var på vej i skole og som regel løb hun til skole og så tidligt at hun kunne nå gøre sig i stand inden skolens timer, men ikke i dag af alle dage. Hun var ved komme for sent fordi puden havde kaldt på hovedet som føltes tungt. Kayla vågende kun fordi Mike havde vækket hende. Mike var en af de få hun stolede på og var glad for at have lært at kende. Mike lignede en som ikke var en dag over hendes egen kropsalder og alligevel så Kayla hende som en mor. Mike var ikke en mand som man kunne tro, men fordi hun havde langt og indviklet navn havde Kayla døbt hende Mike. Mike var også dæmon, men ikke den samme som hende. Kayla tog et æble og begav sig af sted i skole. Mike var også en af de grunde at hun overhovedet var startet i skole igen. Man mod sagde ikke Mike fordi selvom hun ikke blev sur så bar hun stadig nag og kunne gøre det længe, det havde Kayla lært på den hårde måde. Hun fór af sted og det var tydeligt at hun havde haft travlt, normalt havde hun sminke på og hendes tøj var der altid brugt tid på, men ikke i dag da havde hun taget det som lå øverst i hendes skab og det var noget gammelt tøj som hun ikke havde brugt i lang tid jeansene var slidte og hendes sko var flade og næsten lige så slidte som jeansene.
Heldigvis havde hun sminke med i sin taske som hun bar over skulderen, men hun kom tanke om hun havde glemt sine andre ting de ting som man ville kalde skoleting. Hun sukkede svagt og kunne ikke gå tilbage efter dem for så ville hun komme endnu mere for sent.

Hun turde ikke se på hendes ur da hun endelig dukkede op, måske ingen ville ligge mærke til at hun kom for sent vis bare hun kunne nå et sted hen hvor der ikke ville være mange som kunne se hende. Hendes dag startede ikke særlig godt. Måske hun skulle være blevet hjemme, men det kunne hun sådanset heller ikke for så ville Mike blive vred og det ville hun ikke opleve for det var næsten være end at død. Hun havde set hende vred en gang og det var rigeligt, hun ville slet ikke komme ind på hvorfor Mike var blevet vred. Hun stod ved indgangen, der var ingen ude foran, det var til hendes held, men hun tøvede en smule måske hun bare skulle blive herude foran også vente til klokken ringede og så kunne hun gå imellem dem som kunne dukke op til tiden. Hun trak vejret tungt og kom i tanke om at hun også glemt hvilken time hun skulle have. Det her var altså bare ikke hendes dag. Hun skulle være blevet liggende og aldrig stå op. Hun stod lidt og tog mod til sig og åbnede døren. Hun kunne lige så godt få denne dag overstået så hun kunne komme hjem. Dog var hun allerede ved at arbejde i en undskyldning for at komme for sent, men de undskyldninger hun fandt på ville ikke virke de var for overdrevene og hun ville ingen gang selv købe den. Heldigvis var gangene tomme og imens hun arbejde på undskyldning kunne hun lige så godt begive sig ud for at finde et gemmested.
Tilbage til toppen Go down
 
It´s not my day- Amara
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: