Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Cain
 
Elian
 
Julian
 
Elliot
 
Stephen
 
Rory
 
Miles
 
Jaxton
 
Niklaus
 
Lector
 
Statistics
Der er i alt 450 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Romeo

Vores brugere har i alt skrevet 23709 indlæg in 1813 subjects

Share | 
 

 Biologi alene eller med selskab??

Go down 
ForfatterBesked
Valerie

avatar

Humør : Velkommen tilbage, Val
Fag : Studerer de fleste fag
Antal indlæg : 129

IndlægEmne: Biologi alene eller med selskab??   Søn okt 04, 2015 8:56 pm

Sted: Biologitimen.
Tid: Snart middagstid.
Omgivelser: Elever, lærer, bord og stole.
Vejr: Det regner desværre udenfor. Grå og trist.
Årstid: Efterår.
Dag: Mandag middag.
Påklædning: http://3.bp.blogspot.com/-Mow-fleca1E/VFN6ZdyMpaI/AAAAAAAAn44/Ezqbp3emZdk/s1600/fx%2Bsulli%2Bfashion%2Bking%2Bpress%2Bcon%2B(5).jpg.


Biologitimen var begyndt for ti minutter siden. En masse elever havde for en gangs skyld besluttet sig, at møde op til time den mandag middag. Læreren fortalte og underviste, imens eleverne lyttede. I hvert fald over halvdelen af eleverne lyttede efter til lærens prædike om varulvens indre kontrol. Det var nu meget spændende.

Sulli sad i midten af lokalet ved et ret så ødelagt bord. Hun fandt det ikke godt nok at sidde ved bordet, men da hun var en af de sidste i lokalet, der var mødt op, udover et par stykker, så måtte hun sidde ved det bord. Enten det bord eller dem helt nede bagerst i lokalet, og der ville hun helst ikke sidde. Det gjorde det sværere at følge ordentligt med i timen, følte hun og havde altid følt. Sådan var hun bare. Dog var der mange andre, der måske foretrak at sidde nede bagi.

Denne time handlede, som skrevet, om varulvens indre kontrol. En spændende time, syntes Sulli helt klart. Hun kendte ikke særligt mange varulve. Faktisk, så kendte hun ingen varulve. Men hun fandt dem ret interessante og havde altid gjort. Der var bare et eller andet over dem, af en eller anden grund. Så den lille skytsengel sad med ansigtet dybt begravet i sin bog, der lå på bordet under hende. Det var da spændende!

_________________


xoxo Valerie Dawn Bentley x
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://athenaakademiet.danskforum.net
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: Re: Biologi alene eller med selskab??   Tors okt 15, 2015 11:44 am


Maija var kommet ind som den sidste og havde valgt at sætte sig ned bag i så alle dem der enlig ønskede at være der vil kunne køre hvad der blev sagt. hun havde det ikke alt for godt den dag, og nu blev der snakket om varulve.

*Jeg gider ikke der her*
tænkte hun ikke fordi det ikke var spændende nok men hun havde svært ved at forstå det, dette fag var ikke et nemt fag i hendes hoved og derfor gav hun hurtigt op, Maija sank ned i stolen hun sad på og så ud af vinduet men hendes bog var åbnet på en tilfældig sider der så ud til at have noget med en beskrivelse af vampyr i sted for varulve.
Det næste hun lod mærke til fordi hun havde siddet i sine egen tanker var at der var flere der begynde at rejse sig op, men klokken havde jo lige ringet ind? de skulle åbenbart til at dele sig ind i grupper og lave en opgave om det lærer lige havde snakket om.
*Forhelvede, hvorfor hørte jeg ikke efter *
Hun spakede til sin taske for ikke at larme for meget da  hun var vred på hende selv over ikke at have hørt efter så dem der nu end skulle døje med hende ville komme skulle forklare hende det igen.
Hun rejse sig som de andre men undgik bevist deres blikke og prøvede ikke at få øjnekontakt med dem så kunne det være at hun skulle arbejde alle og måtte løse op på det selv, så træk hun ikke nogen af de andre ned.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Valerie

avatar

Humør : Velkommen tilbage, Val
Fag : Studerer de fleste fag
Antal indlæg : 129

IndlægEmne: Re: Biologi alene eller med selskab??   Ons nov 04, 2015 12:51 pm

Sulli lyttede opmærksomt efter, hvad læreren sagde oppe ved tavlen. Samtidig med, så tog hun notater i en blok, som det ikke var længe siden, at hun havde købt sig nede i Gaia i en af butikkerne. Hun havde faktisk en blok til lidt af hvert, da hun skrev ofte meget ned. Specielt i fagene. Viden var vigtig.

Da lærerne nævnte for klassen, at de skulle finde sammen to og to, så de kunne løse opgaver, kiggede skytsenglen sig omkring med en rynket pande. Hvem skulle hun vælge? Alle var hurtige til at vælge en makker. Men ikke hende. Det havde hun aldrig været med sådan noget. Nok fordi hun måske godt brød sig om at arbejde selv. Det var intet problem for hende, overhovedet.

Men da de fleste i klassen havde fundet sammen to og to, fik Sulli øje på en mørkhåret pige, der var alene. Endnu uden en partner. Så i stedet for at de to piger skulle arbejde hver for sig, så rejste Sulli sig op og gik hen til hende med et venligt smil på sine læber. "Hej! Vil du arbejde sammen med mig?" Spurgte hun med det venlige smil, samtidig med at hun holdt blokken ind i mod sit bryst.

_________________


xoxo Valerie Dawn Bentley x
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://athenaakademiet.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Biologi alene eller med selskab??   

Tilbage til toppen Go down
 
Biologi alene eller med selskab??
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Universal rum-
Gå til: