Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 ✵ It usually works tho’ (Ben)

Go down 
ForfatterBesked
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Fre nov 10, 2017 12:27 pmTid; aften - sen aften
Sted; udenfor en klub et sted i gaderne
Vejr; overskyet - det regner ikke(endnu) men det er koldt
Omgivelser; en masse folk på vej til fest eller bare i byen i det hele taget.
Påklædning; Her! + sort læder halsbånd om halsen.
Tag; @Ben


Natten var ung - så ung så Razor sikkert var den eneste der faktisk betegnede solens manglende tilstedeværelse som nat. Det var nok nærmere bare aften. Men det var weekend - hvilket betød at folk ikke tog specielt meget hensyn til tidspunkter alligevel. Det var sikkert også derfor at der var en masse folk på vej i byen. Meget få andre bevægede sig rundt i gaderne. Måske var det alligevel senere end han troede? Tidsfornemmelse eksisterede ikke - især ikke når man havde brugt de sidste timer på at være mere eller mindre væk i en blodrus - som en tilfældig forbipasserende måtte lade livet for. Ikke at det betød noget hvem det var, så længe man havde den der uimodståelige duft så var Razor sådan set ikke kræsen.
Heldigvis havde han formået for en gange skyld ikke at lade blodet overfalde hele hans påklædning. Det var kun den yderste trøje, som var blevet ramt af det røde stads. Især ærmerne havde lidt.

Hvad hans planer var resten af aftenen? Det vidste han ikke helt præcist endnu. Så længe det indeholdt en eller anden form for underholdning så var han egentlig meget tilfreds. Men fest var fristende - sikkert fordi alle andre rendte rundt og lignede nogle der kunne klare alt i verden. Utroligt hvad alkohol eller andre sjove ting kunne få hjernen til at tro. Razor kunne prise sig lykkelig over at have sådanne tanker uden - men det var nu alligevel lige lidt sjovere med noget i blodet.

“ No special treatment you say? “ lød det fra halvdæmonen - som for 3 gang var blevet afvist ved døren indtil en klub. Hvad det skyldes var svært at sige - blodet på hans tøj, hans alt for unge udseende eller simpelt det faktum at folk plejede at have problemer med ham når han troppede op.
“ what a shame.. “ han smilede et øjeblik men trådte så bare tæt på manden.
“ I’ll gladly give you a special treatment if you let me in.. “ hviskede han så bare til den tydeligt utilfredse dørmand. Det var dog alligevel nok ikke den specielle behandling mange ville tro det ville være i sådan et tilfælde. Slet ikke - Razor havde alt for grumme bagtanker til den slags.
Dørmanden svarede ikke engang - han rettede sig i stedet bare op og spejdede rundt efter en god undskyldning for ikke at reagere mere på
“ Hey! Look - se that guy? Im with him, Maybe not on the non-existing list - but most definitely.. Certanly! A part of the party “ sagde han så bare og pegede mod en gut som meget vel kunne være på vej mod indgangen til dette sted. Det var da også dumt de valgte at have dørmand på lige de dage hvor Razor gerne ville ind.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ben

avatar

Humør : When you're falling in a forest, and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound?
Fag : Musik, billedkunst, dans og litteratur
Antal indlæg : 165

IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Fre nov 10, 2017 6:36 pm

Påklædning Dette med en sort trench coat og sorte snørresko i læder.

Normalt ventede Ben til senere på aftenen med at tage i byen. På den måde var han sikker på at der var en del ude allerede, så det ikke blev for sløvt. Men ærligt talt havde han intet at lave i mellemtiden, ingen at drikke sig fuld med, så han kunne jo lige så godt komme afsted tidligt, og eventuelt finde sig nogle personer han kunne feste med. Det var som regel ikke svært for Ben at charmere sig ind i en gruppe, oftest ved at indsmigre sig hos en person som virkede interessant, og blive slæbt med hen til deres venner. Det var glæden ved at være en sirene og god til at sweet-talke folk

Men nu var han på vej ned af gågaden for at finde et sted hvor han kunne drikke sig fuld og kigge efter noget selvskab. Han havde taget lidt hul på goderne da han gik med en halvtom ølflaske og inden han var taget afsted havde han taget et par tåre af sin vodkaflaske. Så han var lettee beruset, men ikke mere end han stadig kunne gå for at være ædru.

Egentlig var han på vej ned imod en bar, som han vidste var meget brugt af studerende på skolen, men blev distraheret fra sin plan, da han opfattede at der var en fyr der pejede på ham. Det var åbenbart en eller anden splejs som stod ved siden af en meget stor dørmand. Ben tog det som et tegn på at han nok burde finde ud af hvorfor fanden nogen besluttede sig for at peje ham ud på gaden.

"Excuse me, but is there a problem here?" spurgte han og så skiftevis på splejsen der havde udpeget ham, og dørmanden. Hans stemme var fløjelsblød, en anelse dyb og nærmest melodisk som man snakkede, og hvis man ikke havde opfanget hans race fra hans udseende, ville man formentlig gøre det ud fra hans stemme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Fre nov 10, 2017 8:30 pm

Dørmanden rettede blikket mod fyren der før var blevet pejet på og rettede sig kort op - tydeligt meget mere interesseret i at lukke ham ind frem for Razor som lod armene glide over kors i samme sekund. Hans blik blev et øjeblik en smule skeptisk - men alligevel kunne han ikke helt lade være med at tage et ekstra kig på den person han vidst var skyld i var trådt herhen. Desuden var det tydeligt at dørmandens interesse på alle måder kunne komme Razor til gode - hvis altså denne fyr valgte at samarbejde bare en smule. Det burde han - det skulle han. Ellers ville det jo ende med endnu et blodbad. Brutale tanker i det ellers udad til uskyldige hoved. Tanken fik ham kort til at pille lidt ved det ene ærme på sin trøje.
" Do you know this boy? " Spurgte dørmanden den nytilkomne. Tydeligt ikke specielt begejstret for denne aften vagt. Det var vel typisk. Det var aldrig sjovt nok folk ikke bare gjorde som der blev sagt. " If you do - please be kind and drag him away. If not.. I'm gonna ask you to "...
" Sh! " Razor skar ham af og fik med det samme det dæmoniske blik tilbage som han langsomt rettede blikket mod fyren der netop var kommet. " Say yes - and you might save at least one life tonight. It's a win win right? " Han lod hovedet glide på skrå og hævede kort lidt ventende et bryn. Han skævede et øjeblik mod dørmanden men rettede så blikket tilbage mod fyren. " This is a party no one should out on.. " Han skævede kort mod flasken i fyrens hånd men rettede så blikket tilbage mod hans ansigt.

" Besides - I for sure knows how to party. And you gotta admit - he does too right? " Razors blik lå et øjeblik mod dørmanden, men han hentydede selvfølgelig til at den flotte fyr - hvis race Razor ikke kunne spore sig ind på helt endnu. Mon ikke en som ham vidste hvordan man slog benene væk under folk og gav dem en aften de ikke ville glemme. Han lod et øjeblik hænderne glide ned i sine lommer - kunne det virkelig passe man skulle have et uvirkeligt tiltrækkende fjæs for at komme ind. Okay nej, der var andre ting i vejen med Razor som gjorde han ikke fik lov.
" Just shut up and leave - you are not getting in. And before you know it this guy isn't welcome either. Ruining it others too.. " Lød det fra dørmanden før han rystede på hovedet med en 'tsk tsk' lyd. Razor rynkede panden før skævede så bare lidt mod fyren. " I could just kill him? then the door would be wide open - would that be cool with you? I usually don't ask - but.. ya know. I'm having a moment. " Sagde han så bare med et uskyldigt smil om læberne - blikket skreg dog af fare fra dæmonen der lurede lige under overfladen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ben

avatar

Humør : When you're falling in a forest, and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound?
Fag : Musik, billedkunst, dans og litteratur
Antal indlæg : 165

IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Fre nov 10, 2017 9:13 pm

Et næsten skuffet suk lød fra Bens læber da han blev sat ind i situationen. Splejsen havde åbenbart påstået at de kendte hinanden for at komme ind til en fest, og selvom dørvagten tydeligvis havde en interesse for at lukke Ben ind, så var splejsen stadig ikke inviteret. Og nu hvor han var tæt på kunne han alligevel godt forstå det. Han så blodig ud, og det dæmoniske blik var nok til at skræmme sarte sjæle væk. Men heldigvis var Ben ikke specielt sart. Han skulle til at forklare dørmanden at nej, han anede ikke hvem splejsen var, og at han egentlig skulle videre, da de begge blev afbrudt, og han så en anelse irriteret over på drengen, som plaprede løs om hvorfor dørmanden skulle lukke dem begge ind. Ben himlede med øjnene over hvor tykt knægten smurte på, og ærligt talt gad han ikke at have noget med denne situation at gøre.

"Can't you just let the guy in? It's obviously his dream to go party with adults, and he's kinda cute if you're into... Well, that." Han lavede en håndbevægelse mod drengen helt generelt. Men de fik et nej, og Ben trak på skuldrene, og skulle egentlig til at gå igen, med tanken om at han havde da forsøgt at hjælpe. Men så blev der nævnt noget med at slå folk ihjel, hvilket fik Ben til at hæve et øjenbryn.

"Isn't that a little extreme? I mean there's probably a soda party somewhere down the street with kids your age, so maybe don't kill the poor man? He's just doing his job." Ærligt talt var Ben ikke specielt bange for at være provokerende, heller ikke overfor en psykopat. Måske var det fordi han selv heller ikke var helt rask i hovedet. "But if you want my blessing for murder then sure, go ahead, I don't really care. I actually have places to be."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Fre nov 10, 2017 9:43 pm

" Jeez.. You might be the worst! at convincing people. " Sagde han så bare lidt og kneb øjnene lidt sammen. Han skævede kort lidt mod dørmanden før han rettede blikket mod fyren igen. Per automatik trak han sig alligevel lidt væk fra sin ellers intimiderende position i forhold til dørmanden. Det var forsøget værd. Men at skabe kaos lige nu og her var måske ikke nødvendigt. Måske var en fest i sidste ende slet ikke nødvendig. Uheldigvis for fyren havde han vækket Razors interesse. Ikke dermed sagt han hundrede procent fandt ham aftenen værd - men nok til at han faktisk kunne droppe sit forsøg på denne klub og måske undersøge fyren lidt nærmere. Nysgerrighed var en dåd.
" Killing is basic - extreme would be.. something like.. " Han lod blikket glide rundt før han så bare trak lidt på skuldrende. " I don't know - torture is a bit more extreme right? Stealing his eyes? Forcing him to guess colors without them? " Han svingede kort lidt med sine arme før et lille smil bredte sig over hans læber. Der var i princippet uendelige mængder af muligheder man kunne gøre som virkede langt mere ekstremt end simpelt at slå ham ihjel. Manden burde vælge et andet job hvis han havde et problem med reaktioner som den Razor kunne finde på at komme med.
Han skævede kort lidt mod dørmanden før han rynkede næsen en smule og slog blikket væk igen - en stik modsat retning. " It usually works.. " mumlede han så bare lidt og rodede sig kort lidt i det mørke hår.

Hans blik flakkede kort efter tilbage mod fyren. Som han simpelt ville følge efter hvis han faktisk valgte at gå. Sådan var det når en parasit valgte at finde interesse i en.
" So tell me - where's those places you need to be? " Han lod hovedet glide lidt spørgende på skrå, mens han fik sig bevæget omkring fyren i en alt for elegant cirkel. Kun for at kunne betragte ham lidt ekstra - måske endda lige en tand for tæt på. Det personlige rum var ikke et hensyn der blev taget, så hvis det var noget der blev forventet var det bare ærligt.
" Besides! I'm not a child and - That - 'This' " han lod kort hænderne understreje ved en bevægelse 'sin krop' " Is a piece of art - which is to be appreciated and cared for. " Sagde han så bare, dog en smule ironisk med en kort rysten på hovedet. Ikke at det gik ham på - han var i princippet ligeglad hvad folk lige tænkte - en anden reaktion ville ærlig talt havde været underlig. Trods alt var det fyren her der var dukket op et sted hvor en der meget vel kunne ligne et barn ikke kunne komme ind på en bar. Men det var slet ikke tilfældet. Kun lidt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ben

avatar

Humør : When you're falling in a forest, and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound?
Fag : Musik, billedkunst, dans og litteratur
Antal indlæg : 165

IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Lør nov 11, 2017 10:36 pm

Ben hævede et øjenbryn og lagde hovedet en anelse på skrå, som han lyttede til drengen plapre løs om hvad der kunne være mere ekstremt end at slå vagten ihjel. Som et til tider kanibalistisk væsen, var han ikke så sart når det kom til drab, men han var ikke specielt interesseret i tortur. Altså man kunne nok godt diskutere det, for han havde en tendens til at lege med sine ofre før han slog dem ihjel, men det var jo ikke decideret tortur. Han var bare ikke en særlig flink morder, når han endelig gav efter for sine instinkter.

Samtalen døde ud, da Ben ikke svarede knægten, og eftersom han ikke så nogen grund til at blive hængende, begyndte han at gå i samme retning som før han blev distraheret. Ikke at det hjalp, hvis han gerne ville have ro, for splejsen fulgte efter og begyndte at snakke igen. "I haven't decided. But most likely, a bar where I can bat my eyelashes at a bartender and get free booze." Mens han snakkede, fortsatte han med at gå, selv da drengen kom meget tæt på. Han var efterhånden vant til at folk var nærgående, så det generede ham ikke, så længe drengen ikke begyndte at røre ham konstant.

Et skævt smil nåede dog Bens læber, da splejsen snakkede om at hans krop var et kunstværk. "I respectfully disagree. My body is a piece of art, which is to be appreciated and cared for, preferably by other people. Your body is okay." Nu var det udelukkende for at pisse drengen af, som han fortsatte ned af gågaden, med øjnene åbne efter en bar, som kunne være interessant. Han tog en tår af sin øl, udadtil ikke generet af pestilensen der rendte omkring ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Fre nov 17, 2017 4:38 pm

" Which means you're not picky? " Han kneb kort øjnene lidt sammen før han kort overvejede det en smule. " Isn't that sort of... something you can do pretty much everywhere? " Han hævede kort lidt et bryn før han smilede lidt skævt. " Usually that is. But considering the nasty guy back there almost.. fell for just looking at your face. Maybe possibly anywhere else is like a piece of cake. The bartenders even easier to just - glare at then.. booze " Han trak kort lidt på den ene skulder. Der var i sidste ende mange steder der var lette at komme ind. Selv hvis man ikke lignede en omvandrende guldmedalje. Og det var selvfølgelig kun første skridt. Ikke fordi Razor normalt dalrede rundt på de forskellige bare for at lokke alkohol ud af folk. Men det skete da - af og til, og normalt havde han heldet med sig. På trods af langt fra at have det denne fyr tydeligvis havde - han kunne ikke helt sætte en finger på hvad det var - men noget.
" Sorry what? " Han lod hovedet glide lidt på skrå. " Obviously art isn't your area - it comes in a variety of different shapes and sizes you know.. " Sagde han så bare med et lille smil om læberne, som dog kort efter udviklede sig lidt til et lille grin. Mange ting kunne man sige - men kommentare som dét var ikke noget der pillede selvtilliden af Razor. Han havde sine goder - det samme galt denne fyr.

" I'm guessing you're not meeting up with someone - does that mean stealing your time would make you not at all missed by some mysterious person at a bar somewhere? Or the complete opposite? " Spurgte han så lidt før han kort overvejede sit spørgsmål en ekstra gang og endte egentlig med bare at rynke panden lidt. " That was not at all what I was planning on asking.." sagde han så bare - i sidste ende mest henvendt til sig selv. " Even if you mind - I will take advantage of your fancy face and tag along - at least untill someone let me in. " Sagde han så bare med et kort trak på den ene skulder. Razor havde en uheldig aften - eller også var det alle andre der havde en dag der var mere eller mindre til at brække sig over. Eller hvert fald bare lukke en dør i ansigtet på.
" Have you ever been to Hole in the wall? " Spurgte han så bare lidt og lod hovedet glide på skrå. Et øjeblik spankulerede han foran fyren - men gik baglæns så han stadig kunne have blikket rettet mod hans ansigt. Eller bare i det hele taget have den fulde opmærksomhed mod ham. Også selvom sanserne udover synet var i alle retninger. Opfangede lyde og dufte der måske tiltalte ham nok til opmærksomhed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ben

avatar

Humør : When you're falling in a forest, and there's nobody around, do you ever really crash or even make a sound?
Fag : Musik, billedkunst, dans og litteratur
Antal indlæg : 165

IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Søn nov 19, 2017 3:29 pm

"Well, I suppose I am a little picky. After all, I have a reputation to take care of, so just anyone won't do." sagde Ben overvejende, og tog endnu en tår af sin øl. Mens han ind i mellem godt kunne virke som typen der knaldede til højre og venstre, så var det alligevel også et velkendt faktum, at han ikke gik i seng med hvem som helst. Enten havde man en status der var over Bens, var utroligt attraktiv, eller også fik han et eller andet ud af det, som han var interesseret i. Det hændede at han knaldede en person, som bare var meget interessant, men som regel opfyldte de også en af de andre muligheder samtidig. Han skulle få noget værdifuldt ud af det, oftest i en social sammenhæng.

Et skævt smil nåede dot Bens læber, som drengen snakkede om at der fandtes meget forskellig slags kunst. "Obviously, but some art forms are definitely more well-liked than others and calling certain things art is..." Han så overvejende på drengen, inden han fortsatte. "... Negotiable. A children's drawing compared to, say, Salvator Mundi might both be called art, but definitely not of the same league. But sure, we can call you a piece of art too, if it helps you sleep at night." Ben var en højrøvet nar, det vidste han godt, men ærligt talt havde han ikke nogen grund til at få drengen til at kunne lide ham. Han fik ikke noget ud af drengen, hvilket i Bens øjne, gjorde ham ligegyldig.

Man kunne dog godt mærke utilfredsheden i ham, da drengen sagde at han ville følge efter ham, indtil de kom et sted hen hvor de ville lukke drengen ind. Et hurtigt kig på drengens tøj, hvor der var blod på sagde ham hurtigt at det ikke ville ske de steder hvor Ben foretrak at være, så han vidste at han blev nødt til at gøre noget, hvis han skulle med ind nogle steder. Med et dybt suk tømte han sine jakkelommer for nøgler, pung og så videre, og stoppede dem i sine bukselommer. Han lod jakken falde af sine skuldre, og tog et par længere skridt så han nåede helt op til drengen, hvorefter han smed sin jakke om hans skuldre.

"I don't feel like going somewhere shady, so please just wear this. Bloody clothes are usually a big no-go at a normal bar but my jacket will cover it up." forklarede han kort og rettede lidt på jakken. Drengen var så lille at den ikke passede, men det var vel også meget nuttet. "There, you already look like a somewhat adorable and decent person. Hopefully, my cologne will cover up the smell of death."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Razor

avatar

Humør : Left or right? - who the hell knows the difference anyway!
Antal indlæg : 497

IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    Ons nov 22, 2017 8:32 pm

Havde alle i sidste ende ikke et eller andet form for omdømme at opretholde? Okay Razor havde måske ikke selv et, medmindre det faktum at være møg irriterende var et af den dur? Så kunne det egentlig godt være. Hvis han pludselig gik hen og fik tanker bag hvad han gjorde. Well, så var det måske der folk ville undre sig. Men! Mange havde omdømme de fandt vigtigt.
Razor kneb kort øjnene lidt sammen - kun for at tage sig et par sekunder til lige at overveje hvad det var der blev sagt. Han smilede så bare kort lidt skævt. " Oh well - you can say that yes.. At least that is one way to put it. " Han trak kort lidt på den ene skulder før han skævede lidt til den ene side. " But in that case - I guess being a childish, heart warming and priceless piece of art isn't that bad. " Sagde han så bare kort.
" I mean - That might've been the reason I'm still alive. Sweet sweet innocence can get you far.. " tilføjede han kort efter. Ikke at der på nogen måde var noget uskyldigt over halvdæmonen. Tvært imod. Men et blik og et smil kunne gøre mange ting hvis man vidste præcis hvordan man skulle gøre. Det var sådanne tidspunkter man satte pris på at have forfædre som meget vel kunne have været hundehvalpe. Eller det var hvert fald hvad Razor forsøgte at overbevise sig selv om var tilfældet. Det gjorde det uvisse lidt mere spændende.

Razor fulgte kort fyren lidt med blikket - skeptisk efter at have overvejet hvad der snurrede omkring i hovedet på fyren. Han skulle til at tale igen - men blev stoppet. Han skævede lidt mod jakken der blev plantet omkring hans skuldre. Kort før han så rettede blikket mod fyren igen. " Hn? " Han lod hovedet glide lidt på skrå.
" So my clothes is the problem you say? " Han lod kort blikket glide ned over sig selv før han kort rynkede næsen lidt. Han kunne ikke selv se problemet. Blodet var da bare en accessorie. Han rettede sig kort lidt op mens smilet om hans læber voksede lidt, kun fordi han fandt sin vej ordentlig ind i jakken. Måske det alligevel gjorde lidt.
" Look at that - all fancy an.. " Fik han sagt mens han gjorde en dansende drejning. - Dog gik han lidt i stå på halvvejen og rettede blikket mod fyren. " Hey! hey hey.. No. Listen, the smell of blood is brilliant! Nothing needs to cover that up. Not even if.. If.. Well - not even if you actually smell good. No.. " han rynkede kort næsen en smule før han så bare smilede lidt skævt. Han skævede kort mod jakken før han lod blikket glide ned af gaden. Et stykke tøj - var det alt der skulle til? Måske. Det gjorde hvert fald ubevidst også et eller andet mentalt.
" But in my present 'friendly' moment - I'll try not to make this all bloody. " Sagde han så hurtigt og spadserede afsted. Hvor var det de var på vej hen igen? Han rettede blikket tilbage mod fyren og lod hovedet glide på skrå. " Where are we going again? " spurgte han så lidt. Razor var slet ikke kræsen - så længe der var musik, alkohol og en fed stemning. Det sidste var faktisk ikke så nødvendigt. Han var ret god til selv at kaste en stemning ind hvis den manglede.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: ✵ It usually works tho’ (Ben)    

Tilbage til toppen Go down
 
✵ It usually works tho’ (Ben)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: